Hur du ställer in och får åtkomst till visuell röstbrevlåda på din Apple iPhone XR

Med Visual Voicemail kan du hantera dina röstmeddelanden genom att granska dem i en lista på din iPhone XR. Lyssna på alla röstmeddelanden kan göras med ett enda tryck. Som sagt behöver du inte lyssna på tidigare meddelanden eller kommandotolken. Och om du missade någon del av meddelandet kan du också spola tillbaka det till vilken punkt som helst. För att börja använda tjänsten på din iPhone XR, måste den laddas till ditt konto i förväg. När tjänsten har tilldelats ditt konto kan du ställa in din enhet för den. Om du behöver hjälp med att ställa in och få tillgång till Visual Voicemail på din nya iPhone XR-handenhet har jag kartlagt standardrutinerna för hur det görs. Läs vidare för mer detaljerade instruktioner.

Men innan någonting annat, om du har problem med din telefon, gå till vår felsökningssida eftersom vi redan har behandlat hundratals problem rapporterade av ägarna. Oddsen är att det redan finns befintliga lösningar på vår webbplats eller åtminstone finns det liknande problem som vi redan har fixat. Så försök att hitta de som liknar eller är relaterade till ditt problem. Om du behöver ytterligare hjälp kan du dock kontakta oss genom att fylla i vårt iPhone-frågeformulär.

Vad är Visual Voicemail och hur fungerar det på din iPhone XR?

Den här tjänsten ger dig möjlighet att kontrollera och hantera dina röstmeddelanden utan att behöva ange något nummer i din brevlåda. Som namnet antyder ger det dig möjlighet att se listan över meddelanden, lyssna på dem och navigera i meddelandena du fick på ett ögonblick. Till skillnad från den traditionella röstbrevlådan kan du slumpmässigt välja meddelanden som du vill lyssna på, ta bort, arkivera och svara på. Visuell röstbrevlåda inkluderar också transkript av meddelandena.

Även om de flesta högklassiga smartphones stöder den beror tillgången på den här tjänsten fortfarande på nätverksleverantören eller din operatör. Vissa leverantörer erbjuder den här funktionen till efterbetalda konton endast med extra avgifter.

Krav

Apples senaste iPhone XR kommer med en förinstallerad eller inbyggd Visual Voicemail-funktion. Innan du börjar installera den på din iPhone XR måste du uppfylla följande krav:

 • Din iPhone XR måste köras i den senaste iOS- versionen. Den senaste iOS-versionen för din iPhone XR är iOS 12.2. För att kontrollera om din enhet redan körs på iOS 12.2, gå till Inställningar-> Allmänt-> Om eller Inställningar-> Allmänt-> Programuppdateringsmeny .
 • Din iPhone måste ha den senaste versionen av dina operatörsinställningar. För att aktivera funktionen på din enhet krävs de senaste uppdaterade operatörsinställningarna. För att leta efter nya operatörsuppdateringar på din iPhone XR, gå till Inställningar-> Allmänt-> Om- menyn och naviger sedan till Carrier- avsnittet. Om en ny operatörsversion är klar, ser du ett meddelande. I så fall följer du bara instruktionerna på skärmen för att uppdatera din iPhone: s operatörsinställningar till den senaste tillgängliga versionen. Att hålla dina operatörsinställningar uppdaterade ger dig tillgång till alla nya funktioner som din operatör erbjuder.
 • Din iPhone XR måste ha mobildatatäckning eftersom Visual Voicemail inte stöds via Wi-Fi än. Som sagt måste mobildata vara aktiverade på din enhet.
 • Se till att flygplansläget är avstängt.
 • Grundläggande röstbrevlåda måste redan konfigureras din iPhone.
 • Se till att Visual Voicemail- tjänsten ingår i din serviceplan. Prata med din tjänsteleverantör / operatör för att verifiera om ditt konto redan har tillhandahållits.

När alla ovannämnda krav är uppfyllda kan du fortsätta med installationen på din iPhone XR. Följ bara stegen som visas nedan så att du kommer att vägledas i enlighet därmed.

LÄS Också: Hur man kontrollerar programvaruversion och uppdateringar för din Apple iPhone XR

Ställa in Visual Voicemail på din iPhone XR

Följande steg hjälper dig att komma igång med att ställa in och använda Visual Voicemail-tjänster på din nya iPhone XR-handenhet. Se till att din telefon är ansluten till ditt mobilnätverk och att Wi-Fi- och Wi-Fi-samtalsfunktioner är inaktiverade. Glöm inte att ringa ett testsamtal efter att ha konfigurerat det för att se om funktionen fungerar som avsett.

Obs: Följande steg gäller endast om din operatör stöder tjänsten och att den läggs till i din plan / ditt konto.

 1. På startskärmen trycker du på Telefonikonen .
 2. Klicka på fliken Röstbrevlåda längst ned till höger på skärmen.
 3. Klicka på Ställ in nu .
 4. Skapa en visuell röstkodslösenord. Skapa en röstkod med fyra till sex siffror och klicka sedan på Klar .
 5. Ange lösenordet igen för att bekräfta och tryck sedan på Klar .
 6. Välj antingen Standard eller Anpassad . Att välja standard ger dig den systemgenererade hälsningen. Det senare ger dig möjlighet att anpassa röstbrevlådan. Om du väljer Anpassad väljer du Spela in och följer instruktionerna.
 7. Tryck på Klart för att spara dina röstmeddelandshälsningar.

Det kan ta upp till fem minuter att installera processen. När du är klar kan du försöka ringa ditt eget nummer och lämna ett meddelande. Kontrollera sedan meddelandet på din telefon.

Om du har problem med att konfigurera tjänsten på din iPhone XR, kontakta din nätverksleverantör för ytterligare hjälp och för att bekräfta att ditt konto prenumererar på tjänsten.

LÄS Också: Hur man fixar iTunes-fel 3194 på Apple iPhone XR, kan inte återställa iPhone [Felsökningsguide]

Hur kontrollerar du Visual Voicemail-meddelanden på din iPhone XR?

När du väl har ställt in visuell röstbrevlåda på din iPhone XR kan du placera ett testsamtal / röstmeddelande till ditt eget nummer för att se om det fungerar. Här är vad du bör göra då:

 1. På startskärmen trycker du på din Visual Voicemail- app.
 2. Välj meddelandet du vill lyssna på.
 3. Tryck på Spela för att lyssna på meddelandet. Du kan också pausa, spola tillbaka eller vidarebefordra meddelandet. Klicka bara på ikonerna som visas på skärmen.
 4. För att läsa utskriften av meddelandet och se datum / tid det mottogs; tryck helt enkelt på varje meddelande.

Bland fördelarna med att ha Visual Voicemail konfigurerat på din iPhone XR inkluderar möjligheten att spara dina meddelanden som anteckningar eller röstmemo. Dessutom är det också möjligt för dig att dela röstmeddelanden via meddelanden, e-post och AirDrop.

Hoppas den här guiden har hjälpt dig att konfigurera och hantera Visual Voicemail på din iPhone XR. Om du har problem med installationsprocessen eller av någon anledning inte kan konfigurera den på din iPhone XR kan du läsa och granska felmeddelandena eller varningsmeddelanden för att få några ledtrådar om vad som gick fel och hur du åtgärdar det. Du kan också hänvisa till felsökningsguiderna som finns på T / S-sidan på denna webbplats.

För specifika problem som inga meddelanden om röstbrevlådan, kan inte ringa röstbrevlådan, obesvarade samtal som inte visas på röstbrevlådan och liknande, skulle det vara nödvändigt att utesluta mjukvarurelaterade problem som påverkar mobila tjänster på din iPhone XR. Annars, kontakta din operatör så att de kan titta på ditt kontoinställning och kontrollera om de senaste serviceproblemen som kan påverka visuella röstmeddelandetjänster.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

RELEVANTA POSTER:

 • Apple iPhone XR Memory Management Guide: Hur man kontrollerar tillgängligt minne på din iPhone XR [Tutorials]
 • Hur man fixar Apple iPhone XR som slutar skicka meddelanden efter iOS-uppdatering
 • Så här sätter du på eller stänger av personlig hotspot för Apple iPhone XR