Hur du fixar Samsung Galaxy J6-skärmen har vertikala linjer

#Samsung #Galaxy # J6 är en av de populära nya medelstora enheterna som finns på marknaden idag. Den har en solid byggkvalitet och en utmärkt uppsättning funktioner. Denna telefon använder en 5, 6 tums Super AMOLED-skärm och även om den bara har en upplösning på 720p kan den fortfarande ge levande färger. Under huven finns en Exynos 7870-processor som i kombination med 4 GB RAM-enhet gör att enheten kan köra alla appar smidigt. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera skärmen Galaxy J6 med vertikala linjer.

Om du äger en Samsung Galaxy J6 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du fixar Samsung Galaxy J6-skärmen har vertikala linjer

Problem: För ungefär en vecka sedan fick mitt batteri slut så jag laddade det. När jag vände tillbaka telefonen på skärmen var bara färgade vertikala linjer. Jag lade det ladda ett tag. När jag slog på den nästa dag hade den raderna igen, så jag stängde av skärmen och slog på den igen och det var bra ... inga fler problem. I går, när jag slog på min skärm för att använda min telefon, hade jag raderna igen. Nu har jag inte ens linjerna, det lyser bara något, men nu bild. Inget har hänt med det nyligen, så jag vet inte vad orsaken är. Även om jag laddade ner en ny app igår. Kan min telefon sparas?

Lösning: I de flesta fall då displayen på telefonen inte fungerar korrekt (som att ha vertikala linjer) orsakas detta vanligtvis av en felaktig hårdvarukomponent (eventuellt bildskärmsenheten) som bara kan fixas på ett servicecenter. Du kan emellertid utföra felsökningsstegen nedan som är avsedda att kontrollera om det här problemet orsakas av en programvarufel.

Ladda J6 helt

Det första du vill göra i det här fallet är att se till att telefonens batteri har tillräcklig laddning. Anslut telefonen till väggladdaren och låt den ladda helt. Du vet när telefonen redan är fulladdad om LED-indikatorn blir grön.

Starta J6 i säkert läge

Försök kontrollera om en app du installerade i telefonen orsakar problemet genom att starta enheten i säkert läge. När telefonen startas i detta läge får bara de förinstallerade apparna köras vilket gör det enkelt att kontrollera om en tredje parts app är den skyldige.

 • Stäng av enheten.
 • Tryck och håll in strömbrytaren i en eller två sekunder för att slå på enheten.
 • När Samsung-logotypen visas trycker du och håller ned volymknappen tills låsskärmen visas.

Om skärmen fungerar i det här läget kan problemet orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Fabriksåterställ J6 i återställningsläge

Om bildskärmsproblemet fortfarande uppstår även i säkert läge är det bästa att göra just nu att utföra en fabriksåterställning i återställningsläge. Observera att detta kommer att radera dina telefondata. Skärmen fungerar inte i återställningsläget, då kan du inte göra en fabriksåterställning.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll in Volym upp-knappen och Hem-knappen och håll sedan ned strömbrytaren.
 • När skärmen för enhetens logotyp visas släpper du bara strömbrytaren
 • När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).
 • Tryck på knappen Volym ned flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja.
 • Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 • Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 • När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 • Tryck på strömbrytaren för att starta om telefonen.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du föra telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.