Hur du fixar din LG G4 som inte kan slå på eller starta upp

LG-telefoner är några av de bästa produkterna på marknaden - men inget företag är immun mot tekniska brister. Men tyvärr konsumentnivån, en telefon som inte kommer att starta ordentligt upp är ganska värdelös. Det kan hända att du får problem om telefonen inte slås på eller startar och sedan stängs av.

Lyckligtvis, om du upplever det här problemet med din LG G4-telefon, finns det en lösning - och du kan få din telefon igång igen utan tid. Kom alltid ihåg att om din telefon är skadad eller telefonens kropp är fysiskt trasig, är det bästa alternativet alltid att boka en tid på detaljhandelsplatsen där du köpte din telefon, eller en detaljhandelsplats för din operatör som säljer LG G4: er.

Om din LG G4 inte kommer att slås på

följ bara dessa steg:

 1. Anslut laddaren som medföljde din LG G4 till din telefon och ett tillämpligt vägguttag. Vänta flera minuter och försök sedan slå på telefonen.
 2. Om det inte fungerar, kontrollera din telefon för att se till att varken laddaren eller din dåliga rapport är skadade. Kontrollera baksidan av telefonen för att kontrollera om det finns problem med överhettning. Se till att ingen smuts för annat skräp sitter fast i kartans port. Gör samma sak när du tar bort batteriet från den bakre telefonen. Smuts och skräp kan hitta vägen under batteriet och orsaka problem med telefonen.
 3. Nästa, om din telefon fortfarande inte slås på av sig själv, försök att tvinga omstarten. Håll in strömhållaren 30 sekunder. När telefonen börjar slå på kan du släppa strömbrytaren. Se sedan efteråt alltid för att verifiera att din telefon har den senaste programvaran. Du kan göra detta genom att leta efter programuppdateringar från inställningsmenyn. Om inte, installera alla uppdateringar. Dessa släpps för att säkerställa telefonens maximala effektivitet.
 4. Om du fortfarande upplever problem kan du utföra en återställning av maskinvarufabriken via en LG-återförsäljare eller en återförsäljare som är specialiserad på LG-telefoner. Se upp för att en hårdvarufabriksåterställning kommer att radera allt på din telefon som inte förinstallerades - och data kommer att gå förlorade permanent.
  • se till att enheten är avstängd (du kan helt enkelt ta bort batteriet och sedan sätta tillbaka det)
  • Tryck och håll ned volymknappen och strömbrytaren samtidigt i ett par sekunder och släpp sedan. Android System-återställningsskärmen bör visas
  • bläddra ner genom att trycka på volymknappen för att torka data / fabriksinställning och tryck på strömknappen för att välja
  • bläddra igen genom att trycka ned volymknappen till ja och tryck på strömbrytaren

   När data raderas, tryck på strömknappen för att starta om

 5. master-omstart bör initieras och din telefon ska återgå till de ursprungliga fabriksinställningarna

  Vid tveksamhet, boka alltid en LG-återförsäljare eller en detaljhandelsplats som är specialiserad på LG-telefoner. I dag behöver konsumenterna sina telefoner mer än någonsin. Se till att din telefon är frisk och funktionell genom att följa dessa enkla steg.

ANSLUTA MED OSS

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss gärna genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.