Hur du åtgärdar LG Q Stylus-skärmflimrande problem

#LG #QStylus är en medelstora Android-smarttelefonmodell som släpptes första gången i augusti 2020 och kommer med en pennan. Detta är en MIL-STD-810G-kompatibel såväl som en IP68-certifierad enhet. Den har en 6, 2 tum IPS LCD-skärm med en upplösning på 1080 x 2160 pixlar. Den har en enda 16MP-kamera på baksidan och en enda 8MP selfie-kamera framtill. Under huven finns en Mediatek MT6750 octa core processor som är parad med 4 GB RAM. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med LG Q Stylus-skärmens flimrande problem.

Om du äger en LG Q Stylus eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du åtgärdar LG Q Stylus-skärmflimrande problem

Det är bäst att ha din telefon med den senaste programvaruversionen innan du utför de rekommenderade felsökningsstegen som anges nedan. Om en uppdatering är tillgänglig föreslår jag att du laddar ner och installerar den först.

En av de faktorer som kan orsaka att skärmen på telefonen flimrar är en programvarufel. En app kan ha laddats ner till enheten som orsakar problemet eller någon form av skadad data i appen är den skyldige. Vad vi ska göra just nu är att felsöka programvaran i telefonen för att lösa problemet.

Utför en mjuk återställning

Det första du måste göra i det här fallet är att uppdatera telefonprogramvaran som kan göras genom att bara starta om telefonen. Även om detta vanligtvis görs på en svarsfri enhet fungerar det också i det här fallet. För att utföra denna procedur trycker du bara på strömbrytaren och Volym ned tills enheten slås av, ungefär 8 sekunder och släpp sedan. När detta är gjort ska du kontrollera om skärmen fortfarande flimrar.

Starta telefonen i säkert läge

Ibland orsakar en app som du laddade ner från Google Play Store LG Q Stylus-skärmens flimrande problem på telefonen när den är installerad. Detta händer vanligtvis när appen har några buggar eller är oförenlig med telefonprogramvaruversionen. För att kontrollera om en app som du laddade ner orsakar problemet måste du starta telefonen i säkert läge eftersom bara de förinstallerade apparna får köras i det här läget.

 • Tryck och håll ned strömbrytaren när skärmen är på.
 • I alternativmenyn som visas klickar du på Stäng av och startar om.
 • Enheten startas om och överlägget i säkert läge visas inte längre på skärmen.

Om problemet inte uppstår i det här läget orsakas det troligtvis av en app som du installerade. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

För att ta reda på vilken app som orsakar det här problemet måste du göra en test- och felmetod. Starta telefonen normalt och avinstallera sedan en app. När detta är gjort ska du kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Upprepa detta steg tills problemet inte längre uppstår. Den sista appen som du avinstallerade är troligen den skyldige.

Torka av cache-partitionen på telefonen

Din telefon lagrar vanligtvis de mest använda data för enkel hämtning vilket gör att enheten fungerar bättre. Ibland kan dessa cachade data som lagras i den dedikerade partitionen på telefonen bli skadade. När detta händer kommer detta vanligtvis att orsaka vissa problem i telefonen. För att eliminera möjligheten att det är detta som orsakar problemet måste du torka cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.

 • På Startskärm trycker du på Inställningar.
 • Klicka på fliken "Allmänt".
 • Klicka på Lagring> Intern lagring.
 • Vänta tills menyalternativen slutför beräkningen.
 • Tryck på Frigör utrymme.
 • Klicka på Tillfälliga filer och råfiler.
 • Välj följande alternativ: Cachelagrade data, Klippfack tillfälliga filer, Rå filer från kameran.
 • Klicka på Radera> DELETE

Kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Utför en fabriksåterställning

Om stegen ovan inte lyckas fixa LG Q Stylus-skärmens flimrande problem, är ditt sista alternativ att göra en fabriksinställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen eftersom det kommer att raderas under processen.

 • Stäng av enheten.
 • Tryck och håll ned strömbrytaren och volymknapparna.
 • När LG-logotypen visas släpper du snabbt och håller sedan ner strömbrytaren medan du fortsätter att hålla ned volymknappen.
 • När meddelandet 'Radera alla användardata (inklusive LG och operatörsappar) och återställa alla inställningar' visas, använd knappen Volym ned för att markera Ja.
 • Tryck på strömbrytaren för att återställa enheten.

När återställningen är klar konfigurerar du din telefon igen, men installerar inte några appar ännu, kontrollera sedan om skärmen fortfarande flimrar. Om den gör det orsakas detta troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent i vilket fall du kommer att behöva ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.