Bästa Android-surfplattor med skärmar med högsta upplösning för att titta på videor

Letar du efter en stor, uber-produktiv, robust, fysiskt tangentbord-skryta och / eller pekstödande surfplatta för att möta dina företags behov? Svaret på dina böner är bara ett par klick bort. Vad sägs om en robust, muskulös, nästan obrytbar Android-skiffer? Vi har du täckt där också.

Vill du inte ha mycket, bara supersnabb LTE-anslutning och minimera icke-vitala kostnader? Här är en lista över de bästa billiga flikarna med 4G-kapacitet som finns tillgängliga. Samtidigt kan studenter och lärare bläddra bland våra rekommendationer för klasser som är klara för klassrummet, och de övergripande valen av toppbudget indexeras här.

Prata om något för alla . Tja, inte riktigt alla . Ännu inte, eftersom vi kommer att tillgodose mycket speciella kravkrav de närmaste veckorna. Vi planerar nämligen att avrunda de längsta hållbara Androids med jumbo-storlek, de bästa surfplattorna och de som kan stödja din obsessiva Netflix-binge-tittning med mest nåd .

Vi börjar med det senare, och utan vidare, här är de tio bästa Android-surfplattorna för videoinnehåll . Dvs flikarna med de bästa skärmarna med högsta upplösning. Vi har också alternativ för (nästan) varje budget:

Samsung Galaxy Tab S4

Om du letar efter den bästa surfplattan för att titta på filmer, letar du inte längre än Samsungs egen Galaxy Tab S4. Med en stor 10, 5-tums skärm har du gott om fastigheter för att titta på filmer och TV-program. Ovanpå detta, med en avancerad upplösning, får du också utmärkt skärmklarhet.

Dessutom fungerar appar och spel bra på den här surfplattan, allt tack vare den snabba processorn och gott om RAM. Den här har även en S-Pen - det är en enorm fördel jämfört med iPad Pro, där du måste köpa Apple Pencil separat.

HTC Google Nexus 9

Vi gillar vad HTC och Google samarbetade tillsammans för att skapa - Google Nexus 9. Den här sitter på cirka 9 tum i storlek men har en utmärkt skärmklarhet för att titta på filmer, TV-program eller YouTube. Det är väsentligt annorlunda än andra tabletter, med den rena och vanilj Android-upplevelsen.

Sammantaget är den smal, den är snabb och har stor batteritid. Du kan också få det med LTE-support för att vara på språng.

Köp det nu: Amazon

Pixel skiffer

Därefter har vi Pixel Slate. Den här är den senaste surfplattan från Google, som faktiskt erbjuder en utmärkt korsning mellan en surfplatta och en bärbar dator. Pixel Slate har en stor skärm som ger dig gott om utrymme för att titta på innehåll på hela skärmen. Och med en konkurrenskraftig upplösning håller Pixel Slate saker extremt vass. Vill du använda den som en bärbar dator? Ta ett tangentbord på typskyddet och byt ut din bärbara dator med det.

Det finns några utmärkta maskinvarealternativ här, så att du kan välja vad som är bäst för dina produktivitetsbehov - du kan välja en Core M3, Core i5 eller Core i7-processor.

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3 är nästa. Samsung Galaxy Tab S4 är den bättre surfplattan här, men om du inte bryr dig om hårdvara från tidigare gener är Galaxy Tab S3 fortfarande den perfekta allround-enheten för allt från att titta på YouTube till att titta på filmer och TV-program.

Den har en lysande 9, 7-tums Super AMOLED-skärm med ett högt dynamiskt intervall och filmisk kontrast. Detta håller ditt innehåll skarpt och tydligt, vilket ger dig den bästa filmupplevelsen. Du kan använda detta med en typskydd, vilket ger dig en bättre synvinkel också.

Samsung Galaxy Tab E

Prisvärd, vi har Samsung Galaxy Tab E. Det är en nästan 10-tums surfplatta med en Super AMOLED-panel som får fram mörka och livliga färger. Det har det octa-core Exynos-chipet och 3 GB RAM ombord, vilket hjälper till att hålla multitasking och medieåtergivning smidig.

Nvidia Shield K1

LTE på det billiga är Shields främsta forte, och sedan har du ett gränssnitt utformat med spelare i åtanke, stylusstöd och, sist, ett över genomsnittet 1.920 x 1.200 8-tums pekskärm som är inklämd mellan ett par för lite tjocka horisontella randen .

PPI? En cool 283. Grafikbehandlingsenhet? En Kepler- kraftverk med 192 kärnor (!!!), som först och främst skulle förbättra videokvaliteten i spelet, men också lämplig för YouTube- och Netflix-optimeringar. Skaffa din här.

Samsung Galaxy Tab A

Ganska nytt på marknaden, och något mindre än Galaxy Tab E, är 8-tums Tab A mycket mer meningsfullt som multimediaspelande köp för film buffs, även om den inte är så färgglad och levande som, till exempel, toppnivån Galaxy Flik S4. Det finns ingen Super AMOLED kärlek här, men den har en imponerande skärmupplösning med fokus på skarp och ljus skärmskärpa. En rejäl CPU kan breezily spela videor, filmer och TV-program lika.

Microsoft Surface Pro

Okej, det här kanske inte är riktigt en Android-surfplatta; emellertid har Microsoft uppåt ante med den senaste Surface Pro. Det är en stor surfplatta som kan skryta med prestandan för en vanlig PC eller bärbar dator. Jämfört med konventionella Android-surfplattor idag kör det cirklar runt dem, även i visningsmedia!

Surface Pro handlar också om mångsidighet. Du kan klä ut den här med ett typomslag och använda det som en bärbar dator. Den levereras redan med sin kickstand, vilket ger dig bättre betraktningsvinklar när du tittar på filmer och TV-program. Det är också prisvärd, särskilt när man överväger prestandan här.

Asus ZenPad 3S

Asus ZenPad 3S är ett perfekt alternativ till iPad, och erbjuder dig en liknande storlek och stänger samma tydlighet. Denna surfplatta har en fantastisk 9, 7-tums 2K-skärm och ett batteri med hög kapacitet, så att du kan titta på filmer och TV-program hela dagen och med skarp, klar klarhet. Och en kraftfull processor som kan hantera alla de senaste apparna och spelen. Att lyssna på innehåll är också utmärkt på den här enheten, med ZenPad 3S som också har ett 7.1-kanaligt virtuellt surround-filmljudchip.

Dom

Vårt arbete här är gjort, och det är dags att överföra mikrofonen till er, våra kära, krävande läsare. Har vi glömt din favorit med videoklipp? Om inte, vilken av de nominerade tio är bäst av de bästa?