7 bästa trådlösa laddare för Galaxy S7

Sladdar är extremt frustrerande att hantera. Det är lite lättare om du har en USB-C-telefon eftersom kablar är riktningsriktade med den laddningsstandarden. Det är dock mycket lättare att ladda telefonen om du helt enkelt sätter ner den på en trådlös laddningsplatta och låter den ladda. Du kan ställa in den på den trådlösa laddningsplattan och sedan bara glömma bort den tills du behöver plocka upp den igen - inget trassel med kablar behövs.

Redaktörens val

Vår favorit trådlösa laddare är Anker 10W snabbladdande trådlös laddningsplatta.

Kontrollera pris

Laddning är särskilt frustrerande för Samsung Galaxy S7 eftersom den har en mikro-USB-port - ledningar går bara i telefonen på ett sätt med denna standard. Som sagt, det är mycket lättare att dra nytta av telefonens Qi trådlösa teknik.

Och förresten, om du letar efter en Galaxy S10 trådlös laddare, kommer de flesta av dessa också att fungera på de nyare modelltelefonerna.

Så om du följer med nedan visar vi dig de bästa trådlösa laddarna som finns på marknaden. Här är våra bästa val.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Anker trådlös laddningspad

Anker Wireless Charging Pad är vår favoritladdande trådlös laddare på vår lista. Det kommer att kosta en liten $ 13 på Amazon. Det kommer att hålla din Samsung Galaxy S7 laddad med en stadig anslutning.

Det finns olika laddningsskydd inbyggda för att skydda din smartphone från de naturliga problemen med laddning och elektriska produkter.

Samsung trådlöst laddningsstativ

Samsungs egen trådlösa laddningspad är först upp på vår nedräkning. Det är definitivt ett av de bästa alternativen på marknaden för Samsung Galaxy S7, eftersom dessa trådlösa laddningskuddar är specifikt designade för Galaxy S-enheter. Det kommer till en högre prispunkt på grund av detta, men det är faktiskt en av de snabbaste laddningskuddarna på marknaden. Det finns ett antal skyddsåtgärder för att skydda mot överladdning samt spänningsspikar.

Samsung Wireless Charging Stand har också ett av de bästa utseendena.

Cubevit Snabb trådlös laddare

Cubevits egen snabba trådlösa laddare är ett utmärkt val för dig som vill ha något lite billigare. Den har inte nästan lika ren som en design eller gränssnitt som Samsung, men den har en unik design som gör den ganska attraktiv i hemmet eller på kontoret.

Det stöder Qi-laddning, så du kan använda det med Samsung Galaxy S7. Den har hela 10 watt snabbladdningskraft i sig. Det är inte så snabbt som vad Samsungs egen laddare kan erbjuda Galaxy-enheter, men ändå snabbt fortfarande. Med Qualcomm-chipset inuti Galaxy S7 bör du inte ha några problem att föra din telefon från död till full efter bara lite på Cubevits trådlösa laddare.

Mophie Wireless Charging Base

Mophie Wireless Charging Base är kanske de bästa trådlösa laddarna på marknaden. Mophie är en premiumtillverkare av laddningsprodukter, och de skummar inte några hörn på sin Mophie Wireless Charging Base. Ställ din Galaxy S7 på den trådlösa basen och glöm den medan den laddas över Qi-standarden. Denna trådlösa bas har faktiskt 7, 5 watt laddningseffekt, så att du kan ladda din Samsung Galaxy S7 ganska snabbt.

Mophie Wireless Charging Base är både en smal och snygg bas, så att den inte ser ut på plats i ditt hem. De enda ledningarna du måste hantera är den första installationen - anslut Mophie Wireless Charging Base i väggen, och då behöver du aldrig ta itu med ledningar från och med då.

Belkin Boost Up

Belkin Boost Up är en annan trådlös laddare. Det gjordes i samband med Belkin och Apple, så det ser inte bara ut snyggt, men det har lite allvarlig kraft inuti det. Den här trådlösa laddningsbasen kan ge ut en enorm kraft på 7, 5 watt, så att du kan ladda upp din Galaxy S7-smarttelefon på en vits. Den är designad med iPhone i åtanke, men kommer att fungera med nästan alla andra Qi-aktiverade smartphones.

Precis som Mophie Wireless Charging Base, Belkin Boost Up, är en smal och elegant snygg enhet - den ser inte ut på plats alls.

Samsung Convertible Wireless Charger

Vi är verkligen stora fans av Samsung Convertible Wireless Charger också. Den här fungerar som en trådlös laddplatta och ett trådlöst laddningsstativ. Om du är klar med arbetet på kvällen och bara vill glömma din smartphone, ställa in den som en pad, ställa in din smartphone och glöm den.

Eller, om du behöver en laddning under arbetsdagen, ställer du in din Samsung Convertible Wireless Charger som ett stativ. Samsung-laddningsbasen laddar din smartphone på detta sätt, samtidigt som du ger enkel åtkomst till telefonens aviseringar och samtalsfunktioner.

Samsung fortsätter att ladda snabbt med den här trådlösa laddningsbasen. Du får en total utgång på 9 watt med stödd hårdvara - Galaxy S7 finns definitivt på den listan - och icke-stödd hårdvara kommer att reduceras till bara 5 watt utgång.

Scosche MagicMount

Nästa gång har vi Scosche MagicMount. Om du behöver trådlös laddning när du är på språng har denna trådlösa laddare en kapacitet på 4 000 mAh. Den här låter dig ladda din smartphone via tråd eller via trådlös Qi-laddning - du behöver bara se till att du har de stödda adaptrarna och sådant. Säkerhetsfunktioner är inbyggda inuti, så att du inte behöver oroa dig för problem med överladdning, överhettning eller elektriska spikar.

Köp det nu: Scosche

Dom

Som du ser finns det många trådlösa laddningsalternativ tillgängliga för dig. Om du letar efter det bästa av det bästa, vill du hämta Samsung Convertible Wireless Charger, eftersom det ger dig den snabbaste laddningen för din Galaxy S7.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.