7 bästa routrar med SIM-kortplatser 2020

Behöver du en internetuppkoppling när du är på språng? Tyvärr finns det inte en hel del billiga sätt att göra detta. Att bära ett mobilnät med dig är en kostsam investering, men det är också ett som du inte kommer att ångra om du befinner dig som behöver internetåtkomst när du är på språng. Internetleverantörer och mobilleverantörer erbjuder många olika donglar och prylar för att ge dig tillgång till internet när du är på språng, men de är inte alltid de mest pålitliga lösningarna. Idag kommer vi att visa dig ett utmärkt sätt att ta med dig pålitlig och snabb internetåtkomst överallt, och det är genom en SIM-kortaktiverad router i full storlek.

ProduktvarumärkenamnPris

Mofi NetworkMOFI4500-4GXeLTE-SIM4 4G / LTE-routerKolla pris på Amazon

Huawei1Huawei Wi-Fi Router B310-518 Upplåst 4G LTEKolla pris på Amazon

KuWFiKuWFi Unlocked Pocket 4G LTE USB Modem Router mobil WiFi RouterKolla pris på Amazon

HUAWEIHuawei B525s-23a Låst 4G / LTE CPE 300 Mbps mobil Wi-Fi-routerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Om du följer med nedan ser du de sju bästa routrarna med SIM-kortplatser på marknaden just nu. Se till att kolla in dem!

NETGEAR 4G LTE-modem

NETGEAR är ett av de främsta varumärkena när det gäller nätverksteknologi, och detsamma gäller för deras 4G LTE-routrar. Om du letar efter en router som du kan lita på för att få en internetanslutning när du är på språng, kommer den här från NETGEAR inte att svika dig. Stick in ditt SIM-kort inuti, och det här alternativet erbjuder dig omedelbart trådlös anslutning för under resan.

Det är tänkt att ge dig snabba 4G LTE-hastigheter upp till 150 Mbps för nedladdningar och 50 Mbps för uppladdningar. Det trevliga med den här routern är att den har möjlighet för 4G- och 3G-backback-stöd. 3G är extremt långsam, men kommer åtminstone hålla dig ansluten.

Dessutom är det värt att notera att den här NETGEAR 4G LTE-routern bara fungerar med nätverk som använder GSM-band, till exempel AT&T eller T-Mobile.

Tuoshi 4G LTE-modem

Tuoshi är kanske inte ett populärt varumärke, men det är en pålitlig router med ett SIM-kortspor som ger dig snabb 4G LTE-anslutning medan du är på språng. Med denna router kan du öppna din bärbara dator och ansluta till Internet från nästan var som helst. Tusoshis router kommer att fungera på de flesta mobilnät idag, inklusive AT&T, T-mobile, Verizon, Sprint, Project Fi och många mindre operatörer och dotterbolag där ute.

Sätt i SIM-kortet så får du direkt 4G LTE-åtkomst som du kan dela med en bärbar dator eller annan elektronisk nätverksaktiverad enhet. Den här kan faktiskt förhindra en höghastighetsnätverksanslutning för 32 användare samtidigt, men bara se till att du har dataplanen för att kunna stödja den typen av nätverksbehov!

Tuoshi har faktiskt en 2-antenn och ett 3-antennsalternativ, där den senare ger dig en mer pålitlig och starkare trådlös anslutning.

MOFI4500

MOFI4500 är den perfekta routern att ta med sig när du är på språng. Den robusta designen säkerställer att du inte skadar eller bryter den på dina resor. Det stöder ett antal 4G LTE-band, så att du kan använda den här routern med AT&T, T-Mobile och till och med Verizon. Du kan helt enkelt dra ut SIM-kortet ur telefonen och sätta in det i SIM-kortplatsen på MOFI4500. När du har följt installationsguiden på MOFI4500 kan du börja spränga en solid 4G LTE-signal i hela ditt hem. Routern sätter dig tillbaka cirka $ 330, men om du har en prickig anslutning eller Wi-Fi inte finns i ditt område är MOFI4500 väl värt det. För att inte ens nämna att det erbjuder utökat sortiment med ett inbyggt trådlöst repeater-läge som användare kan slå på och av.

Huawei B310

Du kanske också vill överväga Huawei B310. Det är betydligt billigare än MOFI4500 till bara $ 77; Huawei B310 fungerar dock inte med några CDMA-bärare, som Verizon och Sprint-nätverk. Du kanske kan prova Verizon, eftersom de har vissa GSM-band, men vi kan inte garantera att det fungerar 100%. Den billiga aspekten av denna router kan också bero på dess maximala nedladdningshastigheter på 150MBps. Även med denna begränsning kan routern hantera upp till 32 enskilda Wi-FI-användare.

KuWiFi Pocket

Nästa gång har vi KuWiFi Pocket router. Den här fick routern kan ansluta till din dator via USB och sedan börja sända en WiFi-anslutning för andra enheter att ansluta till. Upp till tio användare kan använda KuWiFi Pocket router på en gång. KuWiFi annonserar stöd för AT&T och US Cellular, men kan inte lova andra operatörer. Du måste matcha nätverksband för att säkerställa att en annan operatör kommer att fungera med den här pocket routern. Du kommer att kunna ansluta de flesta enheter upp till den, och detta är en riktig ficka router, eftersom den också fungerar när den är ansluten till en billaddare, elbank eller strömförsörjning.

Huawei B525

Du kanske också vill överväga vad Huawei B525 har att erbjuda. Den här 4G LTE-aktiverade routern kan ladda ner hastigheter upp till 300 MB, vilket ger dig en vansinnig snabb anslutning. Det är olåst, så det fungerar med alla nätverk som stöds. För att använda det i USA måste du matcha LTE-band för att se om det fungerar; Huawei annonserar dock att den stöder nätverk i Europa, Asien, Mellanöstern och Afrika med denna router. Så du kanske vill titta på de andra alternativen på den här listan för amerikanska applikationer. Den har en snygg och smal design så att den inte ser klumpig ut och kommer också att vara superlätt att resa med.

Smartphones

Senast upp på vår lista är det inte någon enhet i synnerhet. Det är bara värt att notera att smartphones fungerar bra som en standard router. Det är så enkelt som att slå på telefonens Mobile Hotspot-funktion, som sedan låter dig använda telefonens internetanslutning för andra enheter, till exempel din surfplatta, dator, bärbar dator eller till och med andra telefoner. Den enda nackdelen är att du inte kan använda din telefon när Mobile Hotspot används. Dessutom kan vissa operatörer sätta en återkommande månadskostnad på din faktura för hotspot-åtkomst.

Dom

Så vilken SIM-kortstödad router ska du hämta? Om du inte är i USA rekommenderar vi att du går till Huawei B525-routern - du får snabba nedladdningshastigheter på 300MBps, och det fungerar i många regioner, utom USA. För alla andra fungerar någon av de andra routrarna på denna lista bra i USA, särskilt MOFI4500.

Tänk på att de flesta av dessa routrar kan stödja många enheter som är anslutna till den samtidigt; Men om du inte har dataplanen för att tillgodose detta, kan din plan mycket enkelt hamna med några enorma överladdningsavgifter.

ProduktvarumärkenamnPris

Mofi NetworkMOFI4500-4GXeLTE-SIM4 4G / LTE-routerKolla pris på Amazon

Huawei1Huawei Wi-Fi Router B310-518 Upplåst 4G LTEKolla pris på Amazon

KuWFiKuWFi Unlocked Pocket 4G LTE USB Modem Router mobil WiFi RouterKolla pris på Amazon

HUAWEIHuawei B525s-23a upplåst 4G / LTE CPE 300 Mbps mobil Wi-Fi-routerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.