7 bästa MacBook Air-dockningsstationer

Letar du efter den senaste och bästa dockningsstationen för teknikguru på listan? Försöker du göra ett stort intryck på din vän som nyligen plockade upp en Macbook Air? Ett bra alternativ kan vara en ny dockningsstation. Ganska ofta är det största problemet att bläddra igenom sida efter sida med resultat för att avgöra vilken dockningsstation som är den högsta. Här kommer vi att ge dig våra topp 5 alternativ och några skäl till att de gjorde en lista.

ProduktvarumärkenamnPris

LandingZone13-tums LandingZone 2.0 PRO Secure Docking StationKolla pris på Amazon

Tolv söderTolv South BookArc för MacBook,Kolla pris på Amazon

WNNTWNNT USB3.0 dockningsstationKolla pris på Amazon

SIIGSIIG Mini-DP Video Dock med USB 3.0 LANKolla pris på Amazon

VERSALUPPERCASE KRADL Air med kontrast Svart Liten profil vertikalt stativKolla pris på Amazon

Tänk på att varje användare har olika prioriteringar för vad som är viktigast i en dockningsstation. Vissa människor kommer att vara mest bekymrade över pris, andra mest bekymrade över utseende, och andra vill ha den enhet som ger dem den bästa funktionen. Av den anledningen innehåller denna lista en mängd dockningsstationer som försöker uppfylla alla de problem som nämns ovan. Oavsett prioriteringar bör en av dessa enheter kunna uppfylla behoven hos nästan alla Macbook Air-användare.

VIVO Aluminium Station

VIVO Aluminium Station kommer som vår främsta utmanare och är ett utmärkt val som säkert och pålitligt kommer att hålla din MacBook Air på plats. Det ger dig inte bara det eleganta utseendet, utan har också den hållbarhet som du kan förvänta dig av något liknande.

Den här är en vertikal dockningsstation, vilket är trevligt eftersom det ger dig tillgång till alla dina MacBook Air-portar. Det betyder att du snabbt kan förvandla din MacBook Air till ett skrivbord.

Du kan använda VIVO Aluminium Stand med de flesta MacBook Air-modeller på marknaden idag. Den levereras med flera gummiavstånd för att passa MacBook Air-modellerna som gradvis blir smalare.

Du behöver inte oroa dig för att montera den här heller - den kommer förbyggd direkt ur lådan.

VIVO erbjuder en uppgraderad modell som ger dig både tillgång till horisontella och vertikala positioner.

Sabrent Universal dockningsstation

Sabrents alternativ är en universell lösning som är utformad för att fungera med de flesta bärbara datorer på marknaden idag, inklusive de olika modellerna av MacBook Air.

Det vackra med denna docka är all den extra tillgängligheten som du får med den. Själva dockningen låter dig ställa in Ethernet- och ljudportar. En DisplayLink-funktion gör att du kan utöka din MacBook Air-skärm till flera stationära datorer. De tillåter dig att göra detta genom både HDMI och DVI.

På själva dockningsstationen får du tillgång till två USB 2.0-portar och två USB 3.0-portar. Den har ett par 2, 4 amp laddningsportar, vilket räcker för att hålla din MacBook Air kontinuerligt laddad under användning.

Ethernet-hastigheter är bra, vilket stöder Internets med jämna Gigabit-hastigheter.

LandingZone 2.0 Pro Secure Docking Station för 13-tums MacBook Air

Med en elegant vit design har den här enheten verkligen potentialen att uppfylla alla Macbook Air-användare. Den här designades för MacBook Airs som gjordes under släppsåret 2012 och 2017, så att den inte fungerar med den senaste MacBook Air, men kommer för de flesta Airs tidigare. Den använder MagSafe-nätadaptern, håller din MacBook låst, erbjuder en extra Ethernet-port och gör att du enkelt kan ansluta enheter som en skrivare, bildskärm, hårddisk och andra kringutrustning.

Tolv South BookArc för MacBook Air

Om ditt huvudmål är att spara lite utrymme när du ställer in din Macbook, kan dock dockningsstationen vara ett utmärkt alternativ för dig. Dessutom är detta en elegant produkt som kommer att se tilltalande varhelst den råkar visas. Denna vagga är designad uteslutande för Apple MacBook Air-enheter - den vaggar på din MacBook Air säkert, höjer din bärbara dator för att förhindra spill och har till och med en modern aluminiumkonstruktion som passar bra med utformningen av MacBook Air.

WNNT USB 3.0 dockningsstation

Om ett av dina primära mål för en dockningsstation är att ta upp så lite utrymme som möjligt, kan den lilla gadgeten vara den du letar efter. Här är några av de andra vackra funktionerna på denna dockningsstation: ett smidigt aluminiumhus som matchar MacBooks utseende, erbjuder extra Ethernet-anslutningar, anslutningar för hörlurar och kan till och med göra skärmfunktionen i olika lägen.

SIIG Mini-DP Video Dock med USB 3.0

Om du söker efter utmärkt prestanda och kompatibilitet, samtidigt som du kan offra några av de eleganta silverutseendena i Macbook, kan denna enhet från SIIG vara en utmärkt passform för dig. Här är några av dess huvudfunktioner: flera USB 3.0- och HDMI-portar, snabb dataöverföringshastighet, olika visningslägen, en mängd anslutningar för olika typer av skärmar och till och med en 3-årsgaranti.

Stora KRADL Air liten profil vertikalt stativ för MacBook Air

Även om den här enheten skiljer sig från de andra i den meningen att den inte ger möjlighet att ansluta till eller spegla på andra skärmar och enheter, kan den fortfarande spela en avgörande roll i användningen av din Macbook Air. Om du råkar söka efter en mer prisvärd rutt, kommer den här enheten att fungera för att upprätthålla ett fashionabelt utseende medan du håller din Macbook uppåt och uppåt och eventuella spill och röra. Här är några funktioner för den här enheten: en liten rymdprofil, en silikondyna som begränsar rörelse och kompatibilitet som fungerar med både 13- och 11-tums Air-modeller.

Dom

Oavsett vad dina mål och mål kan vara, finns det en stor chans att en av dessa dockningsstationer är perfekt för din situation. Samtidigt som varje alternativ är något annorlunda ger de alla en hög kvalitet. Beroende på vad dina specifika mål är, kanske vissa av dessa dockningsstationer inte är vettiga för dig. Baserat på mångfalden på enheterna som presenteras här borde dock en av dem passa utmärkt för din specifika situation. En av de bästa funktionerna i Macbook är dess eleganta design. Många av dessa dockningsstationer har skapats för att matcha det. På grund av detta behöver du inte oroa dig för att offra utseende för att förbättra kapaciteten för din Macbook Air.

ProduktvarumärkenamnPris

LandingZone13-tums LandingZone 2.0 PRO Secure Docking StationKolla pris på Amazon

Tolv söderTolv South BookArc för MacBook,Kolla pris på Amazon

WNNTWNNT USB3.0 dockningsstationKolla pris på Amazon

SIIGSIIG Mini-DP Video Dock med USB 3.0 LANKolla pris på Amazon

VERSALUPPERCASE KRADL Air med kontrast Svart Liten profil vertikalt stativKolla pris på Amazon