7 bästa Bluetooth-högtalartelefoner för konferenssamtal med iPhone

iPhones högtalare och mikrofon får jobbet gjort när det gäller samtal, skyping och grundläggande röstinspelning, men de passar inte för konferenssamtal. Den lilla interna högtalaren är inte tillräckligt högt för ett rum fullt av människor, och mikrofonen tar inte ens upp ljud från flera olika riktningar. Det är där Bluetooth-högtalartelefoner kommer in. De ansluter precis som Bluetooth-hörlurar och gör omedelbart alla iPhone till den centrala hjärnan i alla konferensrum.

ProduktvarumärkenamnPris

JabraJabra Speak 510 trådlös Bluetooth-högtalare för softphone och mobiltelefon (USA: s detaljhandelsförpackning)Kolla pris på Amazon

LogitechLogitech P710e mobil konferenshögtalartelefonKolla pris på Amazon

InvoxiaNVX 200 - Bluetooth-högtalartelefon för kontoret - Förvandla din mobil till en skrivbordstelefonKolla pris på Amazon

VTechVTech Communications VCS752 ErisStation SIP-konferensstelefon med två trådlösa mikrofonerKolla pris på Amazon

Cambridge SoundworksOontZ Curve Bluetooth Speaker Ultra Portable Wireless Full 360 Degree SoundKolla pris på Amazon

Är du inte säker på vad det bästa valet är för iPhone? Om du följer med nedan visar vi dig sju av de bästa som alla ansluter till enheten utan krångel. Så utan vidare, här är de:

Jabra Speak 710

Om du letar efter en premium Bluetooth-högtalartelefon som du kan använda för dina konferenssamtal, leta inte längre än Jabra Speak 710. Koppla upp den här via Bluetooth, och inte bara kommer du att göra konferensen lättare att hantera, utan du kunna höra dem bättre också.

Jabra säger att de har utrustat detta med fördjupande ljud för både samtal och musik. Inte bara det, utan det kommer med en Omni-riktad mikrofon och HD-röst, vilket också hjälper din röst att hålla sig klar i lyssnarens slut.

En av de coola sakerna med det här alternativet är att det är utrustat med 15 timmars batteritid, så att du inte behöver oroa dig för att det dör på dig i mitt samtal. Det är också lätt, vilket gör det lätt att resa med också.

Jabra Speaker 710 har också övermat för upp till 6 personer, vilket kan vara perfekt för flera personer som behöver prata över den här högtalartelefonen.

Plantronics 86700

Plantronics 86700 är betydligt annorlunda än Jabra Speaker 710. Den finns i en fyrkantig profil, så även om den inte ser super tilltalande ut, fungerar den bra.

Plantronics har fortfarande utrustat denna högtalartelefon med ett lättanvänt gränssnitt för dina samtal - det finns knappar för svar / slut, stäng av och volym på datorer, smartphones och surfplattor.

Den ansluts enkelt via Bluetooth, men kom ihåg att den bara tar sju timmar på batteriet. Det är längre än de flesta samtalsmöten kommer att pågå, så du behöver inte oroa dig för att högtalartelefonen dör under mötet.

Naturligtvis kommer det med några dubbelriktade mikrofoner, som är utformade för att aktivera i riktning mot högtalarens röst. Och med 360-graders rumstäckning kan du låta flera deltagare i rummet tala enkelt.

Jabra Speak 510 trådlös Bluetooth-högtalare

Jabra, ett dotterbolag till GN Netcom och en tillverkare av trådlösa och sladdade headset för mobiltelefonanvändare och kontorsbaserade användare, har gott om erfarenhet av Bluetooth-lyssnings- och inspelningsenheter. Deras sportorienterade Bluetooth-hörlurar finns på många topp-10 listor, och deras konferenshögtalare finns i mitten av mötesrum för otaliga Fortune 1000-företag.

Det som gör Jabra Speak 510 Bluetooth-högtalare så anmärkningsvärt är dess kompakta storlek. Om du är någon som alltid är i mål, att hålla ett möte på kaféer och dåligt inrätta konferensrum, att alltid kunna ha en trådlös högtalarhögtalare med en 360-graders inbyggd mikrofon är en riktig spel-växlare.

Det tar bara några sekunder att ställa in ett konferenssamtal via Bluetooth och USB-anslutning, och du kan fortsätta prata så länge du vill eftersom Speak 510 från Jabra varar upp till 15 timmar på en enda laddning. Som alla lämpliga högtalartelefoner för konferenssamtal borde är Jabra Speak 510 kompatibel med alla enhetliga kommunikationsplattformar, till exempel Microsoft Lync och Microsoft Office Communicator.

Logitech P710e mobil högtalartelefon

Alla som ofta är i telefon förtjänar att ha Logitech P710e på skrivbordet. Denna avancerade högtalartelefon fungerar som ett iPhone-stativ, så att du direkt kan para din enhet med NFC-parning. Med lite kreativitet och rätt iPhone-appar kan du förvandla din smartphone till en kalender, personlig arrangör, rullande nyhetsflöde med mer. När du har parats ihop kan du njuta av DSP-tekniken för exakt mic-tuning och livsliknande konversationer.

P710e styrs med intuitiva touch-gester, och du kan satsa på att den här högtalartelefonen knappast har något gemensamt med de betydande klumpiga högtalartelefonerna från 90-talet. Till skillnad från dem behöver du inte läsa en lång manual för att förstå hur du använder den.

Ytterligare enheter kan kopplas ihop med en knapp eller via NFC. Även om du råkar vara långt ifrån ett eluttag, kommer Logitech P710e att hjälpa dig att vara produktiv tack vare det stora inbyggda batteriet som tar upp till 15 timmar på en enda laddning.

NVX 200 Bluetooth-högtalartelefon

De två tidigare högtalartelefonerna på denna lista fokuserar främst på portabilitet, NVX 200 från Invoxia. Detta är en tillverkare av smarta kontortelefoner som kommunicerar med smartphones och hybridkonsument IP-telefoner och trådlösa högtalare, vill fånga uppmärksamheten hos människor som tillbringar mest tid på ett enda kontor och pratar med klienter och kollegor i telefon.

Den här gigantiska högtalartelefonen har en korrekt knappsats, ett smartphonestativ och en telefon. Den använder Invoxia InVivo-patenterad teknik, som avbryter mikrofonbrus och rymdklang, vilket ger kristallklart och övertygande ljud till dina konferenssamtal. NVX 200 kommer också med flera strålbildande mikrofoner som fokuserar på talaren för att bara ta upp sin röst.

Den integrerade LCD-skärmen, tillsammans med ett bekvämt hjul, gör det enkelt att snabbt ringa upp kontakter från en lista med upp till 10 snabbuppringningar för de vanligaste kontakterna. Dockningsstationen fungerar som en smarttelefonladdare. Du kan ladda inte bara din iPhone utan också en Micro-USB Android- eller Windows Phone-smartphone. Men det som kanske är mest berömvärt med det här headsetet är dess design, som har tjänat Invoxia två designpriser.

VTech VCS752 ErisStation-konferensstelefon

Om du vill bli seriös och överraska de personer du pratar med via telefon med fantastisk röstkvalitet kommer VTech VCS752 ErisStation inte att göra dig besviken. Denna professionella konferenstelefon har två mikrofoner med 360-graders mottagning, 12 timmars samtalstid, Bluetooth-anslutning och stöd för upp till tre SIP-linjer.

Du kan förvänta dig att ljudkvaliteten ska vara i nivå, om inte bättre, än konferenstelefoner med liknande priser från Polycom, ett amerikanskt multinationellt företag som utvecklar video-, röst- och innehållssamarbete och kommunikationsteknik.

Installationsproceduren är ganska enkel, och den medföljande handboken förklarar allt i detalj. Tänk bara på att den här telefonen kräver att du alltid ringer upp hela riktnummer - även för lokala nummer. Även om det är något ovanligt är det bara ett litet pris att betala för den exceptionella ljudkvaliteten och mängden av avancerade funktioner som denna konferensstelefon erbjuder.

OontZ Curve Bluetooth-högtalare

Cambridge SoundWorks, Massachusetts-baserade tillverkare av ljudutrustning för konsumenter som grundades 1988 av Henry Kloss, designer också högtalartelefoner. Curve använder mycket av samma teknik som finns i sådana legendariska högtalare och surrounduppsättningar, som FPS2000, vilket gör den kompakt men ändå definitivt högkvalitativ.

Den högglansiga metallkroppen ger högtalaren ett premiumutseende. Det ökar dess hållbarhet avsevärt, så att du kan ta den med dig vart du än går utan att behöva köpa ett skrymmande fodral. Du kan ansluta din iPhone antingen trådlöst via Bluetooth eller med den medföljande 3, 5 mm ljudkabeln.

En enda batteriladdning ger dig upp till 3 timmars samtalstid, och det tar inte lång tid att ladda högtalartelefonen till dess maximala kapacitet - även med en elbank. För något så litet är ljudkvaliteten förvånansvärt bra, och det är den inbyggda mikrofonen.

ProduktvarumärkenamnPris

JabraJabra Speak 510 trådlös Bluetooth-högtalare för softphone och mobiltelefon (USA: s detaljhandelsförpackning)Kolla pris på Amazon

LogitechLogitech P710e mobil konferenshögtalartelefonKolla pris på Amazon

InvoxiaNVX 200 - Bluetooth-högtalartelefon för kontoret - Förvandla din mobil till en skrivbordstelefonKolla pris på Amazon

VTechVTech Communications VCS752 ErisStation SIP-konferensstelefon med två trådlösa mikrofonerKolla pris på Amazon

Cambridge SoundworksOontZ Curve Bluetooth Speaker Ultra Portable Wireless Full 360 Degree SoundKolla pris på Amazon

Dom

Som du ser har du ett stort urval av Bluetooth-högtalartelefoner för iPhone som du kan välja mellan. De flesta av dessa kommer att uppnå de medel du är ute efter, men Jabra Speak 710 är lätt det bästa du kan hämta idag.