5 Bästa Stylus för iPad

Apple iPad är en av de bästa surfplattorna på marknaden idag. Under åren har Apples främsta surfplatta sett flera varianter, inklusive en minivariant och en större Pro-variant med avancerade funktioner ombord. En av de största uppgraderingarna till iPad har varit stylusstöd, även om standard kapacitiva stylus fungerade på nästan varje iPad.

ProduktvarumärkenamnPris

HomagicalActive Stylus Pen Kompatibel med Apple iPadKolla pris på Amazon

MEKOMEKO Universal Stylus, [2 in 1 Precision Series] Disc Stylus Touch Screen PennorKolla pris på Amazon

AmazonBasicsAmazonBasics Executive Stylus Pen för pekskärmsenheterKolla pris på Amazon

HAHAKEEHAHAKEE iPad Stylus Pen Kompatibel för iPad-serienKolla pris på Amazon

AdrawpenStylus Pen Kompatibel för Apple iPadKolla pris på Amazon

Så om du nyligen köpte en iPad och letar efter den bästa pennan runt, kanske du tror att dina val är ganska begränsade (Apple Pencil). Men vi kommer att diskutera några andra alternativ som hjälper dig att välja det bästa som passar dig. Så låt oss ta en titt på de 6 bästa pennpennorna för iPad.

5 Bästa Stylus för iPad

Homagical Stylus

Detta är en mångsidig pennan som kan öka din produktivitet med en iPad. Den har en elegant design, liknande en vanlig penna, vilket gör det lättare att rita eller kommentera. Spetsen är tillverkad av elastisk koppar och är bara 1, 5 mm tjock, vilket ger oklanderlig precision till bordet. Det bästa med den här pennan är att den inte kräver Bluetooth eller en app för att ansluta till din iPad, så allt du behöver göra är att slå på den och börja rita.

Det levereras med ett uppladdningsbart batteri, även om användare kommer att kräva en micro USB-port för att ladda den. Användare kan använda denna pennan i upp till 12 timmar på en enda laddning, vilket är ganska anmärkningsvärt med tanke på vad det ger till bordet. Den har också en automatisk stäng av funktionen, som stänger av pennan automatiskt när den inte är i drift på mer än 30 minuter. Det är en ganska anständig pennan och är kompatibel med ett brett utbud av Apple-produkter inklusive iPad, iPad mini, iPad Pro, iPad Air och iPhones. Företaget erbjuder 1 års garanti med den här pennan och har också ett aktivt kundsupportteam som hjälper användare.

Kolla pris på Amazon

MEKO Universal Stylus

Den här pennan är något avancerad eftersom den kommer med utbytbara tips. Dessutom kan tipsen tas bort och bytas ut utan att behöva ett verktyg, vilket gör den till en av de bästa iPad-stylusen där ute. Den levereras med två utbytande fiberspetsar, fyra skivspetsar och två styluses. Detta är tillverkat med aluminium och rostfritt stål, utan plast ombord, vilket ger dig den riktiga pennkänslan när du är i handen. Detta är en universell pennan, vilket innebär att den kan fungera med i stort sett alla kapacitiva pekskärmsenheter där ute, inklusive iPad såväl som iPhoner.

Om du inte är medveten om hur skivtipsen fungerar, så hjälper det dig att se var din pekstift tar kontakt och därmed lägga till mer precision och detaljer till dina konstverk eller presentation. Om du har slut på ersättningstips är det ganska enkelt att hitta mer på Amazon. Företaget säljer alla tillbehör som det erbjuder med pennan, så att du kan fylla på dem som du finner lämpligt. Den här pennan finns i olika färger, inklusive svart / silver, svart / blå och svart / rosa. Den här pennan behöver inte laddas eller Bluetooth, så att du kan använda den när du vill.

Kolla pris på Amazon

AmazonBasics Executive Stylus Pen

Detta är en mer grundläggande pennan som kommer med en fin gummispets så att du kan rita eller ta snabba anteckningar på din iPad. När det gäller kompatibilitet bör den här pennan fungera med nästan alla kapacitiva pekskärmsenheter, inklusive iPad, iPod Touch och iPhone. Säljaren hävdar att den här pennan är idealisk för att rita appar, även om bristen på ersättningstips kan vara ett problem för konstnärer eftersom precisionskonst kräver finare stylus-tips.

Eftersom detta är en budgetstift är det förståeligt varför det inte har ett batteri eller Bluetooth-anslutning. På den ljusa sidan kan detta låta dig hålla pennan vid din sida hela tiden för att rita upp något när du hittar inspiration. Företaget rekommenderar att du använder detta för att undvika smuts eller smuts på din skärm. Detta kan också vara en bra pennan att använda med vissa spel. Det råder ingen tvekan om att detta är en av de billigaste stilerna på vår lista, och vi rekommenderar att du kolla in den.

Kolla pris på Amazon

HAHAKEE iPad Stylus Pen

Den här pennan är något tjockare än de flesta vi har diskuterat idag, men det finns en god anledning till det. Detta erbjudande kommer med ett 200 mAh batteri under, vilket innebär att det inte kan användas hela tiden. Emellertid nämner företaget en batteritid på 40 timmar och en beredskapstid på 30 dagar, vilket är relativt anständigt och bättre än de flesta batteridrivna pekpinnar på marknaden. Företaget hävdar att den här pennan kommer att fungera med alla iPads och spärrar iPad Air på grund av vissa tekniska svårigheter.

Detta kräver inte Bluetooth för att para ihop med din iPad, även om du kan behöva koppla bort Apple Pencil från din iPad innan du använder den här pennan. Pennan laddar sig via en micro USB-port på enhetens bakre ände och tar upp till 4 timmar att ladda helt. Stylusen kommer också med tre ersättningstips, medan mer kan köpas från företagets Amazon-sida.

Kolla pris på Amazon

Adrawpen Stylus

Adrawpen-pennen är en utmärkt följeslagare till din iPad tack vare den ultrafina 1, 5 mm kopparspetsen. Nätspetsen på pennan kan användas när batteriet tar slut. Om vi ​​talar om detta kan denna pennan köras i 48 timmar på en enda laddning, och när den är helt tömd tar det bara 90 minuter att ladda. Företaget hävdar att du kan ladda pennan med en nätadapter, en dator eller till och med en elbank. Om du av misstag glömmer att stänga av pennan stängs den smart efter 5 minuters inaktivitet.

Som du kan förvänta dig är denna precisionstift designad för alla iPads, inklusive den senaste iPad Pro såväl som den nyuppdaterade iPad iPad 2020. Medan företaget inte erbjuder ersättningstips med den här pennan, kommer det med en pennhållare, vilket gör det enkelt att bära det runt. Användare kan också välja att behålla detta i sitt iPad-fodral förutsatt att det har en pekpinnar.

Kolla pris på Amazon

ProduktvarumärkenamnPris

HomagicalActive Stylus Pen Kompatibel med Apple iPadKolla pris på Amazon

MEKOMEKO Universal Stylus, [2 in 1 Precision Series] Disc Stylus Touch Screen PennorKolla pris på Amazon

AmazonBasicsAmazonBasics Executive Stylus Pen för pekskärmsenheterKolla pris på Amazon

HAHAKEEHAHAKEE iPad Stylus Pen Kompatibel för iPad-serienKolla pris på Amazon

AdrawpenStylus Pen Kompatibel för Apple iPadKolla pris på Amazon