5 bästa renare appar för Android

Även om Android har sina fördelar jämfört med andra mobilplattformar, finns det några uppenbara begränsningar också. Enheter tenderar att bli långsammare övertid. Om ett år börjar telefonen släppa och appar öppnar långsammare än vanligt. Detta, trots Googles många ansträngningar, är fortfarande en av de främsta problemen för Android-användare. Dessa problem kan dock snabbt lösas med en tredjepartsapp i Play Store.

Dessa är kända som apparater för renare apparater och tenderar att stänga alla bakgrundsuppgifter, ta bort cache-filer och andra onödiga röror från din smartphone eller surfplatta. Om du har en enhet som kämpar för att hålla jämna steg med din hastighet tror vi att dessa appar för rensning av enheter kommer att vara praktiska. Vi kommer att prata om några av de bästa renare apparna som finns på Android. Du kanske känner till några av dessa namn, men vi har sett till att inkludera några lite kända namn på listan.

Så låt oss ta en titt.

5 bästa renare appar för Android

DU Speed ​​Booster

DU Speed ​​Booster är en av de mest populära apparna för enhetsförstärkare där, med en omfattande uppsättning funktioner för att bli av med aktiva uppgifter och frigöra minne från RAM. Utvecklaren hävdar att appen är betrodd av 230 miljoner användare, så du är i mycket säkra händer med just detta erbjudande. Appen kan också skydda din enhet från infektion med skadlig kod. Malware tar vanligtvis vägen till din enhet när du installerar appar från okända källor, så att du undviker det bör hålla dina enheter säkra i de flesta fall.

Appen kan också smart öka din nätverksprestanda genom att kontrollera alla parametrar som hänför sig till ditt enhetsnätverk och WiFi-signaler. Appen kan också mäta CPU-temperatur och rekommendera åtgärder för att kyla ner din smartphone eller surfplatta. Appen kan ytterligare skura igenom din telefon och ta bort oönskade APK-filer som kan täppa till din lagring. Detta är en komplett lösning för alla dina apparelaterade klagomål. DU Speed ​​Booster är en gratis nedladdning i Play Store och kommer med annonser. Det finns dock inga köp i appen.

GO hastighet

Betygsatt som nummer 1-optimeringsapp i världen, GO Speed ​​(av tillverkarna av GO Keyboard) är en oerhört populär enhetsreningsapp med hittills över 10 miljoner installationer. Den levereras med en bred uppsättning funktioner, av vilka några kan hittas i ovannämnda saneringsapp. Dess ökande teknik är tydligen 50% bättre än vad flera konkurrenter erbjuder, vilket är ganska bra med tanke på antalet booster-appar som finns i Play Store.

Förutom att öka din smartphone eller surfplatta har appen också ett applås som standard, så att du kan skydda dina appar från nyfikna ögon med ett mönster eller PIN-lås. Appen kan snabbt leta efter appar som är oanvända länge och kommer att rekommendera dig att ta bort dem för att spara lagring på din smartphone. Företagets algoritmer kan enligt uppgift öka din telefon med 60%. Detta är en gratis app, men det finns annonser ombord. Du behöver en Android-enhet som kör version 4.1 eller högre för att använda den här appen.

Ren mästare

Ytterligare en populär utvecklare, Cheetah Mobile, har en egen saneringsapp för Android, känd helt enkelt som Clean Master. Förutom att rensa upp din enhet kommer den också med några extra funktioner som en mapp med privata foton för att skydda ditt galleri. Fotona här är krypterade och ganska säkra från nyfikna ögon. En WiFi-säkerhetsfunktion upptäcker osäkra WiFi-nätverk och uppmanar dig omedelbart att hindra din enhet från att bli hackad av tredje part.

Utöver alla dessa funktioner kan appen också hjälpa dig att öka batteriets livslängd genom att stänga bakgrundsapplikationer som äter i ditt RAM. Med Game Master-funktionen kan du dessutom förbättra belastningstiderna för tunga GPU-spel och öka upplevelsen totalt sett. Om du har lite utrymme och vill rensa vissa appar tillåter Clean Master att skapa en säkerhetskopia och avinstallera dem i enlighet därmed. För alla funktioner som den packar är Clean Master verkligen en av de bästa apparaterna för renare där ute.

Ungefär som de appar som vi diskuterade ovan, också den här är ett gratis erbjudande och kommer med annonser. Det finns dock inga köp i appen.

AIO Toolbox: Cleaner & Speed ​​Booster

Detta är ett förenklat erbjudande med alla detaljer väl anpassade i användargränssnittet. Denna allt-i-ett-lösning erbjuder möjligheten att öka enhetens hastighet och även förbättra batteriets livslängd under processen. Den kan smart analysera mobilannonser genom att skanna igenom appens APK-fil, vilket hjälper dig att bli av med annonser i processen. Det finns också en app-låsfunktion som standard här, som gör att du kan skydda dina känsliga applikationer från nyfikna ögon.

Appen har också en egen streckkodsläsare såväl som ficklampa och erbjuder alla funktioner i en riktig verktygslåda. Det finns andra funktioner som minnesförstärkare, CPU-kylare, och så vidare, så du får en fullständig lista över funktioner som du förväntar dig från en telefonrengöringsapp. Detta är en gratis nedladdning i Google Play Store men kommer med annonser och köp i appen.

Ace Cleaner

Som namnet antyder syftar den här appen till att vara nummer ett vid rengöring av enheter, och den lever i stort sett upp till dess namn. Det kan rensa din enhet för onödigt skräp och skräp som samlats in under en tidsperiod, inklusive cache-filer. En knapptryckningsknapp för att öka enhetens prestanda finns också här. Utöver detta hittar du också ett applås, en säkerhetskopiering och avinstallationsfunktion i appen samt en störningsläge för att minska mängden aviseringar du får.

När det gäller att rengöra din Android-smartphone kommer inte alla appar att bli framgångsrika. Men med tanke på hur många val som finns där ute är det vettigt att prova dem alla för att hitta din bästa passform. Ace Cleaner är en gratis nedladdning med annonser ombord.