5 bästa Bluetooth-högtalartelefoner för konferenssamtal med Android-smarttelefoner

Bluetooth-hörlurar är ganska avgörande när vi pratar om vardagens funktionalitet. Även om de flesta av oss är begränsade till att använda det under körning eller när våra händer är upptagna, går Bluetooth-headset eller högtalare långt bortom detta. Det kan också användas för konferenssamtal under möten. Du kommer att stöta på många situationer där vissa Bluetooth-hörlurar helt enkelt inte stöder funktionaliteten eller inte gör ett bra jobb med att erbjuda support till sina användare. Under sådana omständigheter är det vettigt att alltid söka det bästa i branschen. Idag kommer vi att lista upp ett par hörlurar som det, som utan tvekan hjälper dig att få den bästa upplevelsen under konferenssamtal. Vi listar ut hörlurar till olika priser för att ge dig en bredare mängd produkter där ute. Så se till att titta närmare på dem alla innan du väljer själv.

Bluetooth-högtalartelefon för Android-konferenssamtal

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

VTechVTech VCS752 ErisStation SIP-konferensstelefon269, 95

InvoxiaNVX 200 - Bluetooth-högtalartelefon249

LogitechLogitech mobil högtalartelefon119, 58

JabraJabra Speak510 trådlös Bluetooth-högtalare109, 26

SennheiserSennheiser TW9094 SP20 ML USB mobilhögtalartelefon106, 49

5 bästa Bluetooth-högtalartelefoner för konferenssamtal med Android-smartphones

Jabra Speak510

Jabra är en allmänt populär tillverkare av ljudtillbehör och ett märke som är synonymt med kvalitet. Med detta i åtanke är det här headsetet högt uppe på vår lista. Jabra Speak510 är en ganska fantastisk enhet med tanke på vad den ger till bordet. Enhetens storlek är ganska bekväm och du kan transportera den praktiskt taget överallt tack vare en påse som erbjuds av företaget. Enheten är kompatibel med datorer, surfplattor och smartphones, så du behöver inte begränsa användningen till bara din handenhet.

Naturligtvis kommer en enhet av denna kaliber inte att bli billig och du måste skylla ut $ 93, 99 för Jabra Speak510. Detta är ganska rimligt med tanke på priset på några andra erbjudanden där ute. Det som är bra med den här enheten är att du kan använda den även med en konventionell USB-anslutning och inte nödvändigtvis behöver lita på Bluetooth för att para den med dina enheter. Detta kommer dock inte att vara möjligt med några få smartphones, så kunderna kommer förmodligen att använda Bluetooth för detta erbjudande. Eftersom det mer är en högtalare än ett headset kan du strömma din favoritmusik och annat medieinnehåll som du vill. Du kan ta tag i denna högtalare från Amazon direkt.

Logitech P710e

Logitech P710e är lite sofistikerad jämfört med Jabra-erbjudandet vi talade om ovan. Den har ett smart dockningsystem på plats som gör att du kan hålla telefonen på topp som en vanlig telefon. Detta gör att du kan använda din telefon som vanligt och samtidigt ge dig lyxen att ha den upprätt. Den levereras med USB-anslutning utöver Bluetooth. Du kan koppla ihop denna högtalare med upp till åtta enheter i taget. Logitech nämner närvaron av bredbandsljud på den här enheten, vilket gör det möjligt för användare att få oklanderligt ljud på båda sidor av konversationen. Produkten är Skype-certifierad, så om du planerar att ha en hel del konversationer på plattformen är det den här högtalaren att få.

Min personliga favoritfunktion här är närvaron av en 15 timmars batterilivslängd, som lovar att hålla den typiska arbetsdagen och några. Naturligtvis har den här talaren fått mycket bra recensioner från både kunder och experter, så att du kan få det utan att tveka. Emellertid kan dess prislapp på $ 123, 86 vara lite avseende för blivande köpare. Men om du vill köpa det bästa kommer du att behöva kompromissa lite i den här avdelningen. Du kan ta bort detta från Amazon direkt.

Invoxia NVX 200

Detta kommer från en inte så populär tillverkare, men det är inte att säga att det är en illa produkt. NVX 200 är en ganska fantastisk artikel och kommer med en mer än anständig hårdvara under huven. Det låter dig ansluta din telefon och förvandla den till en riktig arbetsstation för att ringa och ta emot telefonsamtal i en professionell miljö. Omborddockan på enheten laddar din smartphone, vilket är en helt fantastisk funktion att ha för en enhet som denna. Denna telefon fungerar också med nästan alla telefoner med Bluetooth ombord, som täcker ett brett utbud av enheter.

Sammantaget, när vi överväger det faktum att detta är en multifunktionell hårdvara, är det inte ett stort problem att betala en premiumprislapp. Denna specifika produkt kommer att få dig tillbaka med $ 249 från Amazon, vilket är ganska fantastiskt med tanke på vilken typ av funktioner den erbjuder. Visst, det är dyrt, men det kommer också med en mängd funktioner ombord. Om du funderar på att köpa en högklassig Bluetooth-kompatibel högtalare med support för konferenssamtal föreslår vi att du tittar närmare på detta. Enheten kan rensas upp från Amazon direkt. Kundrecensioner är också ganska anständiga, så du behöver inte vara orolig för högtalarens kvalitet.

VTech VCS752 ErisStation

Den futuristiska snygga VTech VCS752 ErisStation kommer med 2 mikrofoner, vilket gör detta till en ganska användbar produkt. Ljudkvaliteten är något som nämns i produktens höjdpunkter här. Företaget nämner att produkten tillåter kunder att höra och höras också, ganska mycket som om du är i en konversation ansikte mot ansikte. Det finns två mikrofoner här, och var och en bär en laddning på 12 timmar, vilket gör detta till ett ganska kraftfullt erbjudande. Eftersom du kommer att använda detta i en kontorsatmosfär, är du tvungen att hålla det laddat hela tiden.

Du kan ställa in tre SIP-linjer här och kan enkelt växla mellan varje rader tack vare den avancerade teknik som företaget använder här. Mikrofonerna är bärbara, så att du enkelt kan skicka dem runt konferensbordet, så att nästan alla kan få sin röst i samtalet. Det är en ganska funktionell enhet som vi redan nämnt, och närvaron av funktioner som dessa gör det till ett måste för varje kontors konferensrum. Denna produkt kommer att få dig tillbaka med $ 270, vilket inte är så illa med tanke på vilken typ av funktioner som den kommer med. Produkten kan hämtas från Amazon direkt.

OontZ Curve

Ett av de billigaste erbjudandena på denna lista, OontZ Curve är en snygg liten Bluetooth-högtalare, perfekt för små konferenssamtal. Även om det kanske inte har funktionaliteten för några andra enheter på den här listan, är det en ganska kapabel högtalare. Förutom att använda Bluetooth-funktionen kan du också använda den med en 3, 5 mm AUX-kabel. Detta gör att du kan spara lite dyrbar batterilivslängd på enheten. Med tanke på att detta är ett litet erbjudande, är det inte tänkt att ha ett stort batteri ombord. Så funktioner som dessa hjälper alltid. Företaget lovar att erbjuda 360 graders ljud med den här produkten, vilket inte är svårt att tro, med tanke på den typ av design det har.

Det finns vanligtvis i sex färger, men Amazon erbjuder bara en färg för tillfället. Se till att kolla in enheten från Amazon just nu. Det kommer bara att ställa dig tillbaka med $ 24.99. Även om detta inte är Jabra eller Logitech när det gäller funktioner ombord, är det ett mycket anständigt erbjudande för det pris som säljaren anger. Enheten är bara 9 gram (255 gram), vilket gör det enkelt att bära med sig. Parning kan göras inom några sekunder, vilket är ett stort plus här. Vi rekommenderar den här produkten om du letar efter en Bluetooth-högtalare utan krusiduller till en minimal kostnad.

Bluetooth-högtalartelefon för Android-konferenssamtal

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

VTechVTech VCS752 ErisStation SIP-konferensstelefon269, 95

InvoxiaNVX 200 - Bluetooth-högtalartelefon249

LogitechLogitech mobil högtalartelefon119, 58

JabraJabra Speak510 trådlös Bluetooth-högtalare109, 26

SennheiserSennheiser TW9094 SP20 ML USB mobilhögtalartelefon106, 49