19 bästa iPhone X-plånbokväskor 2020

Om du alltid är på språng, men du hatar att ta med dig en väska när du gör dina ärenden, är en iPhone-väska en plånbok ett måste! Du behöver inte tänka på den skrymmande väskan som du behöver hålla eller lägga på axeln när du är ute i huset. Det är också mer bekvämt; Därför kan du fritt röra dig även när du är rusad.

Här är några av de bästa iPhone X plånböckerna för 2020.

ProduktvarumärkenamnPris

ClaycoClayco iPhone X Wallet Case, [Argos Series] Premium Hybrid Protective Wallet Case Credit Card Slot Holder for Apple iPhone X 2017 (Rosegold)Kolla pris på Amazon

SpigenSpigen Slim Armor CSKolla pris på Amazon

ClaycoiPhone X plånbok, ClaycoKolla pris på Amazon

IncipioIncipio Stashback plånbokKolla pris på Amazon

Bull Run lädervarorÄkta läder, bästa skärmskydd, Folio-fodral / iPhone X-flipfodral, nödställd amerikansk fullkornsläderKolla pris på Amazon

Clayco Argos Series Plånbokväska

Säg hej till Clayco Argos Series iPhone X-plånbokväska - ett smalt och kompakt telefonfodral som erbjuder släpp- och repskydd för din telefon och ett bekvämt sätt att bära dina kort och kontanter. Clayco iPhone Wallet-fodral har en diskret skjutlåda längst ner på fodralet som passar två kort i standardstorlek och vissa räkningar.

Detta skyddande iPhone X-fodral har en mjuk stötfångare fodrad med termoplastisk polyuretan som skyddar din enhet från skador orsakade av fall eller stötar. Den robusta polykarbonatstödet håller repor, bucklor och skador borta från din telefon. Den har också upphöjda ramar för att skydda ytorna på skärmen och kameralinsen.

Volymknapparna och utskärningarna är stora, väldefinierade och lyhörda för att säkerställa att dina iPhone X-funktioner och funktioner är tillgängliga. Väskans bakomslag har ett slätt, geometriskt mönster som ger en stil till detta funktionella fodral.

Köp det här: Amazon

Spigen Slim Armor CS

Slim Armor CS av Spigen är speciellt designad för iPhone X. Den har ett dubbelskiktsskydd för din telefon med det tuffa yttre skalet och den stötdämpande flexibla inre. Liksom många Spigen-telefonfall kommer det med certifierad Military Grade Air Cushion-teknik.

Detta säkerställer att din telefon är säker från alla skador som orsakas av daglig användning eller olyckor som fall eller fall. Trots den höga skyddsnivån som den erbjuder, behåller Spigen Slim Armor CS sin smala och lätta design, och håller den fick- och greppvänlig.

Det som skiljer Slim Armor CS från andra skyddande telefonväskor av samma märke är det glidande fodralet på baksidan. Facket ger dig en bekväm plats att hålla väsentligheter som kort, ID eller kontant praktiskt. Det har höjt randen runt skärmen och kameralinsen för att undvika att de repas eller skadas.

Silke Wallet Case

The Silk Wallet Slayer Vol. 1 är ett hållbart och välkonstruerat fodral för din iPhone X / Xs som fungerar som en plånbok. Den har ett utrymme i ryggen som passar tre kort i standardstorlek och lite kontanter. Det är ultralätt på endast 1, 44 ounce och har en tunn design som tillför mycket minimal bulk till din telefon.

De taktila knapparna på Wallet Slayer klickar när du trycker på dem, vilket ger en mycket förbättrad användarupplevelse. Den har hörnluftsfickor, som gör att den är som airbags för din iPhone så att din enhet inte skadas vid oavsiktliga droppar och liknande.

Den har höggreppsstrukturerade sidor som hjälper dig att hålla din telefon bättre i handen. Den inkluderar också en gratis skärmskyddsfilm för att skydda telefonens skärm från att repas och skadas från vardagsbruk. Det finns i många färger och mönster för att återspegla din stil.

LUPA iPhone X Plånbok

LUPA iPhone X Wallet-fodral är en telefonkasse av hög kvalitet med en inbyggd plånbok som har 3-4 kort och upp till 4 räkningar. Det är tillverkat av polyuretanläder och har ett klaffskydd som skyddar telefonens skärm från att repas eller skadas. Flip locket har en utskärning för din telefons högtalare så att du kan tala i telefonen även om locket är stängt.

Den har också en ultrastark magnetisk stängning för att hålla dig lugn även när din telefon är i din handväska eller väska.

LUPA glider och skyddar alla fyra hörn på din iPhone X med sin täta och exakta passform. Stötfångarens kanter är upphöjda, vilket ger ytterligare ett skydd mot repor. Det har en klassisk design med sina faux läder exteriörer och olika färger som passar din stil. LUPA kommer också med en 100% produktgaranti.

Dreem Fibonacci 2-i-1 plånbokväskor

Dreem Fibonacci 2-i-1 iPhone X Wallet-fodral skyddar inte bara din telefon utan också din identitet. Den har ett inbyggt RFID-stöldskydd i alla tre fickorna. Det är också premiumhandgjorda av faux läder av hög kvalitet med vackra sömmar och en

Termoplastisk polyuretan som är praktiskt taget omöjlig att bryta. Den övre och nedre delen av telefonen är helt slutna, liksom alla fyra hörnen. Din iPhone är helt skyddad och säker.

Fibonacci är också väldigt mångsidig, och den har en magnetiskt avtagbar flip case design som ger dig fullständigt skydd, bekvämligheten med en plånbok-folio och samtidigt behåller en smal och kompakt design. Det är också ett av världens mest funktionella plånbokväskor med sitt säkra öppna lås, smart kickstand (som fungerar horisontellt och vertikalt) och handsfree samtalstöd. Den har också tre korthållarplatser som kan passa 3 till 6 kreditkort och 5 till 10 kontanträkningar enkelt och bekvämt.

Zover avtagbart läderfodral

Zover iPhone Xs / X Phone Case är en mångsidig produkt - det är inte bara en telefonväska, det är också en plånbok! Det är ett ultratunt telefonfodral som skyddar din telefon från alla former av skador som orsakas av daglig användning.

Den levereras med en avtagbar magnet som, när den är ansluten, enkelt låter dig konvertera telefonfodralet till ett snyggt plånbokväska av specialbrun och färdig europeiskt läder. Det europeiska lädermaterialet ger en mjuk struktur på utsidan av plånbokväskan som utvecklar sin karaktär över tid på grund av den naturliga patina som kommer från användning.

Bortsett från att konvertera ett vanligt telefonfodral till ett plånbokväska, kan magneten också ladda din telefon trådlöst och fästa den till magnetiska bilfästen. IPhone X plånbokväska har tre kortplatser där du snabbt kan lagra dina kort, ID och kontanter. Den fälls också ut till en kickstand.

Dockem Luxe plånbok

Luxe verkligen! Dockem Luxe Wallet Case för iPhone X har ett unikt och vackert baksida av syntetiskt läder i dukstil. Nämnda bakomslag är designad med UltraGrip twill-stilstruktur för att förbättra känslan av din telefon i din hand och för att hålla den från att glida.

Det finns två kortplatser inbyggda i baksidan, så att du kan ta med dig ditt favoritkredit- eller betalkort och ett ID med dig när du är på språng. Även när kort är isatt kommer din telefon med fodralet att vara bara 14mm tjockt.

Dockem Luxe Wallet Case har ett flexibelt DuraFlex innerhölje som ger chockmotstånd och håller alla sidor och hörn på din telefon skyddade mot repor eller stickor orsakade av droppar. Skalets flexibilitet låter dig installera fodralet med, bokstavligen, ett ögonblick! Väskans utskärningar och knappar är exakta - vilket gör att du använder din iPhone X effektivt.

ZVE plånbok

ZVE Wallet-fodralet för Apple iPhone X kan ha den mest betydande kapaciteten bland alla iPhone X-plånbokväskor på marknaden idag. Det har ett blixtlåsfack fäst på baksidan med två elastiska korthållare som kan passa upp till 10 kort!

Förutom kort finns det också plats där för 15 kontanträkningar och till och med dina nycklar! Prata om rymden! Den har också en avtagbar handledsrem för att hålla dina värdesaker säkert i din besittning även när du är på språng.

Telefonfodralets del har en skyddande design som sitter tätt över alla enhetens sidor och hörn. Den har också förstärkta knappar som hjälper till att bibehålla din iPhone X lyhördhet, skydda dem från skador orsakade av vardagligt bruk och förbättrar användarupplevelsen.

Din tillfredsställelse garanteras med ZVE! iPhone X plånbok faller med 18 månaders garanti och bästa kundservice och kundservice.

Vena iPhone X Plånbok Fodral

Vena iPhone X Wallet-fodral säkrar funktion och skydd med sin unika patenterade design som låter dig diskret hålla upp till tre kort i den dolda baksidan och samtidigt säkerställa telefonens säkerhet. Den kan skryta med droppskydd av militär kvalitet med CornerGuard Technology som ger alla fyra hörn av fallet att absorbera och sprida kraften från droppar.

Vena Wallet Case har två lager av polykarbonat och termoplastisk polyuretan designad för att hjälpa din enhet att överleva droppar och liknande. Den uppfyller den militära släppteststandarden (MIL-STD 810G-516.6) och överlevde tjugosex 4-fots droppar.

Det magnetiska låsstativet med flera vinklar på bakstycket håller dina kort försiktigt dolda. Den fungerar också som en justerbar kickstand, så att du kan titta på videor och videosamtal i önskad vinkel. På grund av magneten som redan finns inom Venas klaff är den också kompatibel med magnetiska bilfästen.

Pasonomi iPhone X Plånbok

Pasonomi iPhone X Wallet-fodral är en 2-i-1-produkt - en plånbok och en avtagbar telefonväska för din iPhone X. Det inkluderade telefonfodralet passar perfekt till en iPhone X och skyddar den från damm, repor och slitage föras vid vardagsbruk.

Det har också exakta utskärningar för alla portar som laddare / headset, mikrofon och högtalare för att upprätthålla en enhetlig funktion. Telefonen fästs på huvudplånboken med en stark magnet som håller den ordentligt fäst men också lätt att separera om så önskas.

Plånboken i sig är tillverkad av högkvalitativt polyuretanläder som ger den ett elegant utseende och pålitlig hållbarhet. Den har 9 kortplatser där du kan behålla dina kredit- och betalkort, ID och liknande. Den har också en ficka där du kan hålla pengarna om så önskas. Det finns också ett visningsfönster där du kan placera ditt favoritfoto.

Teelevo plånbokväska

Teelevo Wallet Case är ett snyggt och bekvämt sätt att skydda din iPhone X och bära dina värdefulla kort med dig på en gång! Den har en dubbelskiktsdesign för att förhindra att din telefon skadas om du tappar eller slår den oavsiktligt. Den har en inbyggd kickstand så att du kan stötta upp din telefon horisontellt för bekväm tittning eller videosamtal.

Kickstället märks knappast vid första anblicken och öppnar för att avslöja en plats där du kan hålla och bära kort eller ID. Antalet kort du kan ha beror på kortets tjocklek. Den har exakta utskärningar som gör att du enkelt kan komma åt din iPhone: s portar, kamera och knappar.

Den har också något upphöjda kanter, så att din telefonskärm och kameralins inte får repor även om du placerar telefonen på ojämna eller grova ytor. Det finns i fyra färger: svart, lila, mintgrönt och rosaguld.

Silke iPhone X Plånbokväskor - Wallet Slayer Vol. 2

The Silk Wallet Slayer Vol. 2 är ett fodral för din iPhone X som är utformad för att hjälpa ditt liv att bli lite bättre, lite lättare. Det är ultratunt för att hjälpa dig bekvämt att hålla och använda din enhet. Låt inte det dock lura dig, eftersom Wallet Slayer fortfarande är hållbart och byggt för att hålla.

Det skyddar hörnen på din telefon från skador från droppar eller stötar med dess skyddande luftfickahörn. Det fungerar som krockkuddarna på din bil, dämpar slag och minskar eller undviker skador helt.

Kortet på baksidan av Wallet Slayer Vol. 2 kan innehålla upp till tre kort och lite kontanter. Nu kan du enkelt bära det väsentliga i fickan. Nämnda kortfodral bläddrar också ut för att fungera som en kickstand - nu kan du titta bekvämt! Paketet har också en gratis skärmskyddsfilm som hjälper dig att hålla din telefonskärm smidig.

Ztoppo 2 i 1 Läder iPhone X Plånbok

Ztoppo 2-i-1 Läder iPhone X plånbok är två separata delar som kan användas som en. En del är ett skyddande fodral som passar perfekt till en iPhone X. Den täcker alla sidor och hörn på din telefon, vilket garanterar mot repor och skador från daglig användning och oavsiktliga droppar.

Den fästs på läderplånboken genom starka magneter i telefonens fodral. Magneterna är effektiva för att hålla din enhet fast vid plånboken, men är också lätt att ta bort om så önskas.

Plånboken som medföljer är tillverkad av kvalitetsläder och ger den en elegant och klassisk look. Den har en stor kapacitet, med 11 kortplatser, 3 kontantfickor, ett fack med dragkedja och ett fotofönster!

Ztoppo Leather Wallet Case kommer också med en avtagbar handledsrem för din bekvämlighet. Paketet kommer också med ett gratis skärmskydd för din iPhone X.

LAMEEKU plånbok

Om du vill ha ett enkelt men effektivt plånbok för din iPhone X ska du inte leta längre än LAMEEKU plånbok för Apple iPhone X. Det har det som kan vara det mest rymliga facket för dina kontanter, kort och ID bland plånbokskassorna i marknaden idag.

Den har en mycket unikt designad dragspel-plånbok fäst på baksidan av telefonväskan. Plånboken fälls ut för att avslöja tre luckor som passar mer än de flesta plånbokfall.

Den kan sträckas för att rymma ett stort antal kort, kontanter och till och med mynt! Det knäpps diskret mot telefonfodralet när det inte används - effektivt dölja och säkra innehållet.

Telefonfodralet har ett fullskärmsskydd för din enhet med sitt stötsäkra material. Den har exakta knappar och utskärningar för volymknapparna, laddningsporten, mikrofonen, högtalaren etc. för att säkerställa enkel åtkomst till alla telefonens funktioner.

Incipio Stashback plånbok för iPhone X

Incipio Stashback är ett lätt och hållbart fodral för din iPhone X. Den skyddar din enhet från skador med sitt specialiserade polykarbonatmaterial som är utformat för att tåla allt från repor till hårda fall. Det hade också Incipios Forticore-teknologi, vilket avsevärt minskar G-kraftpåverkan.

Få tillgång till alla telefonens funktioner helt med dess exakta passform och laserskurna knappar och portar. Inga snags eller klibbiga knappar med det här fallet! Upphöjda ramar på sina kanter förhindrar att skärmen repas av ytor.

Stashbacken fick sitt namn från det dolda skjutfacket på sitt bakre lock. Det finns tillräckligt med utrymme för att passa kredit- / betalkort och lite kontanter. Det gör det lättare för människor att vara ute och ta sig med färre saker att ta med.

Incipio Stashbacks eleganta profil och kompakta design ger den en attraktiv estetik med fantastisk funktionalitet. Den har en mjuk beröring som känns bra i handen men glider i valfri handväska eller ficka.

Snakehive Premium Läderfodral för iPhone X

Elegant design sammansmält med skydd överallt - det är vad Snakehive Premium-läderfodral för iPhone X har att erbjuda. Telefonen är skyddad av den gummierade termoplastiska polyuretanhållaren som ger både repmotstånd och droppskydd.

Insidan av skinnfodralet är mjukt, utformat för att förhindra att din telefonskärm blir repad. Du har fortfarande full åtkomst till alla enhetens portar (kamera, laddare och högtalare) även med läderskyddet stängt.

Snakehive Leather Case är tillverkad av experter i Europa av det vackraste europeiska Nubuck Leather, hand-sydd av experter. Detta material ger väskan en mjuk matt sammetisk känsla, vilket garanterar att det känns lika bra som det ser ut. Läderet kommer att utveckla en patina som är unik för varje fall över tid, vilket ger skönhet och en extra luft av elegans.

Flip-locket har tre kortplatser för dina kredit- / betalkort och ID-kort och en större ficka för dina anteckningar också. Skyddet fälls ut till ett visningsstativ för ditt videobesök.

Litech Premium iPhone X Plånbok Fodral

Varför leta efter en plånbok som passar din telefon när du kan ha din telefonväska och plånbok som en? Litech Premium-fodralet för iPhone X fungerar som både plånbok och telefonväska! Säg farväl till din skrymmande gamla plånbok; du behöver det inte längre!

Litech är handgjord av högkvalitativt mockaskinn som ger väskan ett lyxigt utseende. Plånbokdelen har fyra fickor som bekvämt passar flera kort, ID, foton och kontanter som hålls ihop med en lättöppnad lås.

Det skyddande fodralet fästs på plånboken med en magnetisk bakpanel. Det kommer också att säkra din telefon på magnetiska bilfästen, selfie-pinnar och liknande. Du kan enkelt ta bort telefonen för att svara på samtal eller om du inte behöver ta med din plånbok.

Litech erbjuder också en 100% tillfredsställelsesgaranti med en policy som möjliggör dina fulla pengar tillbaka. Du kan inte slå det! En av de bästa iPhone X-plånböckerna i år.

Bull Run Lädervaror iPhone X Plånbok

IPhone X Wallet Case från Bull Run Leather Products är stolt designad och tillverkad i Oregon, USA. Materialet är Premium äkta amerikansk kohudläder - inget falskt eller syntetiskt här! På grund av materialet garanteras varje bit att vara unikt och kommer att växa ännu mer personligt i tid på grund av den patina som läder utvecklas när det åldras.

Kohudläder är också känt för sin hållbarhet, så detta plånbokväska kommer säkert att hålla dig länge. Det främre flipskyddet har tre kortplatser för dina kredit- / betalkort och / eller ID: er. Det finns också en ficka där du kan skicka kontant eller andra värdesaker. Det externa läderfodralet har också exakta utskärningar för högtalaren, öronsnäckan, kameran och andra portar.

Din iPhone är skyddad av en termoplastisk polyuretan hölje som täcker alla hörn och sidor för att förhindra att den skadas. Ett sådant fantastiskt extra skydd, och ja, en av de bästa iPhone X-plånböcker!

Cobble Pro Premium handgjord Slim Fit plånbok läderväska

Cobble Pro Premium-läderfodral i iPhone-läder erbjuder ett tunt och elegant skydd för din iPhone X. Det är tillverkat av syntetiskt läder och termoplastmaterial av exceptionell kvalitet som ger din telefon en elegant, modern look och känns fantastisk i din hand.

Det inre fodret i mikrofiber ger ytterligare ett isoleringsskikt mot skador orsakade av robust användning eller oavsiktliga droppar. Materialet ger också chockskydd för att minska risken för att din telefon skadas av droppar.

Fodralets kanter runt telefonskärmen och kameralinsen höjs för att förhindra att telefonens ytor blir repade eller knäckta även om du råkar lägga ner den på en grov eller ojämn yta.

Cobble Pro har två kortfickor som sys fast på baksidan. Ditt favoritkredit- / betalkort och / eller ID kommer att passa inuti. Det finns också i olika färger så att du kan välja en som återspeglar din stil.

ProduktvarumärkenamnPris

ClaycoClayco iPhone X Wallet Case, [Argos Series] Premium Hybrid Protective Wallet Case Credit Card Slot Holder for Apple iPhone X 2017 (Rosegold)Kolla pris på Amazon

SpigenSpigen Slim Armor CSKolla pris på Amazon

ClaycoiPhone X plånbok, ClaycoKolla pris på Amazon

IncipioIncipio Stashback plånbokKolla pris på Amazon

Bull Run lädervarorÄkta läder, bästa skärmskydd, Folio-fodral / iPhone X-flipfodral, nödställd amerikansk fullkornsläderKolla pris på Amazon

Dom

Här har vi sammanställt alla de bästa iPhone X-målen med korthållare. Du kan inte gå fel med något av dessa. De flesta av dessa ger dig inte bara utrymme för massor av kreditkort och kontanter utan ger dig även toppskydd för din iPhone X. Inte bara det utan nästan var och en av dessa har ett skärmskydd, som håller din iPhone X rep- fri.

Har du några favoritfall av iPhone X med korthållare som saknas i den här listan? Låt oss veta i kommentarerna nedan, så kan du se det i vår nedräkning i framtiden!