12 bästa Manga Reader för Android år 2020

Vi har redan visat dig de bästa serietidningsprogrammen för Android, men vad sägs om för japansk manga? Manga har främst varit en japansk sak i flera år, men det har infört sig i många olika kulturer över hela världen, vilket skapat efterfrågan på fler manga och till och med mangaläsarappar.

Tyvärr finns det nu många lågkvalitetsappar av låg kvalitet där ute, vilket gör det svårt att hitta de som är välkända. En bra mangaläsare kommer att ge dig ett bra användargränssnitt att navigera, ett enkelt sätt att läsa och visa mangainnehåll och sedan ett bra sätt att utforska ny manga. Om du följer med nedan, hjälper vi dig att hitta diamanter i grovt från Google Play Store.

Här är våra bästa val.

Manga Browser

Först och främst tittar vi på Manga Browser. Det snygga med den här applikationen är att den är gratis, medan de flesta Manga-appar kostar ett par dollar. Det stöds av annonser, så det kan vara lite irriterande att försöka titta igenom all manga med annonser som dyker upp överallt.

Den har en fin minimalistisk design som är lätt att navigera. Och även om appen är gratis finns det tusentals olika bitar manga som du fortfarande har tillgång till. Det här är verkligen en bra applikation för de som är nya i manga och vill se vad det handlar om innan du går in på ett abonnemang eller engångsavgift. Få det gratis på länken nedan.

Ladda ner det här: Google Play

Crunchyroll Manga

Om du verkligen är i manga och vill ha ett bra flöde av innehåll kan du inte skicka det som erbjuds i Crunchyroll Manga. Detta är en prenumerationsbaserad app. Du kan skapa ett gratis konto som ger dig tillgång till ett gäng gratis manga och anime; Att registrera dig för ett prenumeration kommer dock att säkerställa att du får tillgång till allt Crunchyroll Manga- och Anime-innehåll, liksom alla nya och kommande versioner.

Den ena nackdelen är att användargränssnittet är svårt att navigera, men det är fortfarande appen att använda om du vill ha allt det senaste Manga-innehållet - den minut som nya Manga blir tillgänglig i Japan, det är inte mycket längre innan den är tillgänglig på Crunchyroll för hela världen konsumtion.

Ladda ner det här: Google Play

MangaZone

MangaZone är ett annat bra alternativ, med över 15 000 mangatitlar som har översatts till engelska. Det räcker med att säga att det finns en oändlig mängd innehåll tillgängligt för konsumtion, vilket innebär att MangaZone kommer att hålla dig upptagen ganska länge. Det har ett rent användargränssnitt.

Även om det ibland är buggy, är det fortfarande lätt att navigera igenom. En snygg del om MangaZone är Community-sektionen, vilket gör att Manga-fans kan träffas och diskutera deras favorit Manga-serier såväl som kommande romaner och liknande. Applikationen är gratis, men ad-stöds, så du behöver inte betala en krona för att läsa manga här.

Ladda ner det här: Google Play

MangaLife

MangaLife är förmodligen den bästa Manga-appen på denna lista, med över 24 000 tillgängliga Manga-titlar för konsumtion. MangaLife har många gratis titlar tillgängliga, men det finns också premiumtitlar som du måste betala för.

Det fina med Manga Life är att det har en modern design, så det är väldigt enkelt att navigera och hitta titlar. Inte bara det, men det är enkelt att bläddra igenom din samling och till och med läsa det du redan har. Detta är en av de bästa Manga-läsarna där ute, eftersom titlar översätts till 10 olika språk. Kom igång på länken nedan.

Ladda ner det här: Google Play

Manga Rock

Manga Rock är en av de mer populära Manga-läsarna i Google Play Store och har över en miljon nedladdningar. Det har ett uttömmande arsenal av mangainnehåll, med över 100 000 titlar tillgängliga. Det räcker med att säga att det finns en enorm mängd titlar tillgängliga.

Manga Rock är gratis att ladda ner, och en del av deras innehåll är också gratis. Som sagt, det stöds av annonser, vilket kan bli irriterande när du försöker läsa. Manga Rock erbjuder dock en premiummodell för $ 3, 99.

Den ena nackdelen är att en del Manga-innehåll kan begränsas baserat på din geografiska plats, även om något av det kan lyftas genom att helt enkelt använda en VPN medan du använder Manga Rock. Utöver det har den ett vackert användargränssnitt och är väl värt $ 3, 99.

Ladda ner det här: Google Play

Manga Geek

Med ett kreativt och vänligt användargränssnitt gör Manga Geek det enkelt för alla att njuta av tusentals olika mangatitlar. Du kan läsa din manga enkelt, och om du reser tillåter Manga Geek till och med att du tar den offline.

Den här har en massiv databas med manga och anime tillgängliga för dig - det finns över 40 000 olika titlar som du kan ladda ner och njuta av. Manga Geek hämtar deras innehåll från en mängd olika distributörer, inklusive Mangakakalot, MangaReader, Mangapanda, Mangahub, NineManga och JanpanScan, vilket innebär att du alltid får nytt innehåll att konsumera.

Ladda ner det här: Google Play

mangaka

MangaKa kommer in som vår nästa utmanare, och är ett utmärkt sätt att börja läsa alla dina favorit Manga-berättelser. MangaKa har uppdaterats till gällande designriktlinjer med Android Pie, så du får ett smidigt och rent användargränssnitt.

Det är ganska enkelt att navigera, även om en av höjdpunkterna i MangaKa är de tusentals Manga-berättelser som den har gratis. Många Manga-läsare kommer att kräva att du betalar för dina serier, så detta gör MangaKa faktiskt framför resten för det mesta.

Ladda ner det nu : Google Play

Manga Net

Manga Net kommer att sätta dig inte bara i kontakt med dina favorit Manga berättelser, men också nya och nya Manga berättelser också. Höjdpunkten för Manga Net är att när en ny Manga-berättelse slår till tidningskiosker i Japan kommer den också att finnas tillgänglig på Manga Net.

Det har ett rent och lättanvänt gränssnitt, vilket gör läsningen till en bris. Med Manga Net kan du läsa alla dina favoriter, som Attack on Titan, Fairy Tail, Space Brothers, One Piece, Naruto, Boruto, Bleach, Naruto Gaiden: The Seventh Hokage, HunterXHunter, One Punch Man och många andra.

Manga hylla

Manga Shelf är verkligen en av de äldre Manga-läsarna för Android; men med mantraet "fixa inte vad som inte är bruten", är Manga Shelf en av våra favoriter. Designen är lite föråldrad, men Manga Shelf fortsätter att fungera felfritt. Inte bara kommer du att kunna läsa manga med denna Manga Reader, utan du kan också ladda upp din egen Manga och till och med söka efter gratis Manga med den inbyggda marknadsplatsen.

Super Manga

Super Manga är ett annat utmärkt val för dig som vill smaka på manga. Super Manga har inte bara ett utmärkt gränssnitt för att läsa manga, utan de har också ett massivt bibliotek med anime och manga att välja mellan.

Denna läsare är faktiskt extremt effektiv - de laddar bilder riktigt snabbt, även när du är i offline-läge. På tal om offline-läge har Super Manga många utmärkta funktioner för en extraordinär läsupplevelse offline. Nya mangaböcker och anime läggs regelbundet till appen också.

Manga Searcher

Liksom Manga Shelf kunde Manga Searcher enkelt använda en designuppdatering för att uppnå den till de aktuella designriktlinjerna som medföljde Android Pie; Manga Searcher är dock en pålitlig läsare som inte går sönder. Det är effektivt och gör det enkelt för ivriga läsare att komma i kontakt med innehållet de vill läsa. Du kan söka och hitta alla typer av gratis Manga med Manga Searcher, men också ladda upp din egen, om du så önskar.

Ladda ner det nu : Google Play

Manga Bird

Manga Bird, som dubbade sig själv som den bästa Manga Reader för Android, är en vacker och lättanvänd Manga Reader som användare från hela världen älskar. Gränssnittet är rent, enkelt och enkelt att titta på och navigera.

Höjdpunkten i Manga Bird är dock hur mycket innehåll du har tillgång till; Manga Bird säger faktiskt att det finns över 100 000 gratis mangatitlar och på flera språk också. Den stöder flera läsanvisningar och stöder både dag- och nattläsning med lämpliga bakgrundsfärger. Manga Bird uppdaterar manga varje dag, så det finns alltid nytt innehåll som läggs till.

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska mangaläsare tillgängliga på Android. Om du har anime och manga är en Manga Reader en bra sak att ha på din telefon, eftersom det inte finns många andra appar som gör att du enkelt kan läsa manga.

Har du en favorit? Låt oss veta i kommentarerna nedan.