11 bästa färglaserskrivare för foton 2020

Skrivare finns i överflöd idag. Även om det finns dyra erbjudanden att välja mellan, tack vare erbjudanden från flera företag, har prissättningen något sjunkit. Så vad händer om du bara letar efter en skrivare som kan ta färgfoton?

ProduktvarumärkenamnPris

EpsonEpson Expression ET-2750 EcoTank trådlös färg allt-i-ett Supertank-skrivare med skanner och kopiatorKolla pris på Amazon

KanonCanon Office och Business MB2720 trådlös allt-i-ett-skrivare, skanner, kopiator och faxKolla pris på Amazon

HPHP OfficeJet Pro 7740 allt-i-ett-skrivare i bredformat med trådlös utskriftKolla pris på Amazon

EpsonExpression Photo HD XP-15000 trådlös färgformat skrivare med bredformatKolla pris på Amazon

KanonCanon Color imageCLASS MF731Cdw - Multifunktionell, trådlös, duplexlaserskrivareKolla pris på Amazon

HPHP Laserjet Pro M452nw trådlös färglaserskrivare med inbyggt EthernetKolla pris på Amazon

brorBrother Business Color Laser PrinterKolla pris på Amazon

HPHP LaserJet Pro M29w trådlös allt-i-ett-laserskrivare (Y5S53A)Kolla pris på Amazon

KanonCanon imageCLASS MF236n Allt i ett, Mobilklar skrivare, svartKolla pris på Amazon

XeroxXerox WorkCentre 6515 / DN färg multifunktionsskrivareKolla pris på Amazon

SamsungSamsung SS256H # BGJ Electronics Xpress SL-C480FW / XAA Trådlös färgskrivareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det finns det gott om. Men vi har beslutat att göra livet mycket enklare för sådana användare genom att lista ut några av de bästa laserskrivare för foton år 2020. Observera att du kan stöta på flera skrivare från samma tillverkare, detta beror främst på att skrivarverksamheten har mycket få bra företag kvar. Med detta i åtanke, låt oss titta på vår lista.

11 bästa färglaserskrivare för foton 2020

Epson Expression ET-2750

Detta är en utmärkt allt-i-ett-skrivare som inte bara erbjuder utskrift, utan också skanning och kopiering. Epson lovar att användare kan spara upp till 80% på bläckkostnader genom att köpa billiga ersättningsflaskor från företaget. Dessutom är tankarna lätta att fylla, så det tar inte för mycket tid från ditt schema. Skrivaren levereras också med Wi-Fi direkt, så att den kan skriva ut foton och dokument trådlöst med en Android- eller iOS-enhet. Denna skrivare kan skriva ut med en högsta upplösning på 5760 x 1440. Det betyder att det är en mycket bra skrivare för foto- och affischtryck.

Detta erbjudande stöder också automatisk dubbelsidig utskrift, vilket är idealiskt för att spara sidor under bulkutskrift. Skrivaren levereras som standard med två års värde på bläck. Detta räcker för att erbjuda 6 500 sidor svart eller 5 200 sidor med färgutskrifter vilket gör det motsvarande cirka 30 bläckpatroner. Dessa faktorer gör detta definitivt till en extremt ekonomisk skrivare. Andra funktioner i skrivaren inkluderar en praktisk skärm som gör att du kan använda enhetens kopiator och skannerfunktioner. Skrivaren är också utrustad med ett SD-kortspår så att du direkt kan skriva ut skarpa 4 x 6-tums kantfria foton på nolltid. Med tanke på dess stora utskriftsfunktioner är den här skrivaren idealisk lämpad för hem- eller kontor.

Kolla pris på Amazon

Canon MB2720

Canon är ett namn inom skrivarverksamheten som egentligen inte behöver någon introduktion. Företaget har också gjort sitt namn i kamerabranschen tack vare sina stellar erbjudanden. Denna skrivare är avsedd för både affärs- och personligt bruk och inkluderar också färgfototryck. Canon innehåller också en anständig app som kallas Canon Print så att du kan skriva ut foton med din kompatibla smartphone eller surfplatta. Skrivaren består av två papperskassetter med en kombinerad kapacitet på 500 ark, vilket gör det idealiskt för bulkutskrift. Skrivaren har också en anständig 3-tums pekskärm, så att du kan komma åt alla dess funktioner.

Canon använder också Dual Resistant High Density eller DRHD-färger på skrivarna, vilket gör dokument smutsiga och även motståndskraftiga mot markörer. Om du vill skriva ut ekonomiskt stöder skrivaren också automatisk duplexutskrift, vilket kommer att ge betydande pappersbesparingar på lång sikt. Det är också ganska enkelt att använda äldre Ethernet-anslutningar på den här skrivaren, så att flera personer på ett kontor får åtkomst till dess funktioner. Denna skrivare erbjuder skanning och kopiering med möjlighet att skicka fax också. Som ni kan se kan en skrivare som denna göra en utmärkt följeslagare, särskilt i miljöer där utskrift ständigt sker.

Kolla pris på Amazon

HP OfficeJet Pro 7740

HP har erbjudit fantastiska skrivare under det senaste decenniet eller mer. Företaget har stannat kvar med tiden och uppgraderat hela skrivarportföljen. Även om OfficeJet Pro 7740 inte är särskilt den senaste skrivaren, är den säkert rankad som en av de bästa där ute. Till att börja med är detta en allt-i-ett-skrivare, vilket innebär att du kan ha standardutskrift, skanning, kopiering, fax och till och med bredformat 11 x 17-utskrift. Tillåter dig att navigera med dess funktioner är en 2, 65-tums färg pekskärm. Denna skrivare är också känd för sin hastighet och skriver ut svarta sidor med upp till 22 sidor per minut. Den består av två brickor med 250 ark, så att du kan ha upp till 500 ark tillgängliga åt gången.

Kunder kan också välja att spara på utskriftskostnader med duplexutskriftsfunktionen. Om du planerar att spara ytterligare kommer HPs Instant Ink-funktion definitivt att vara praktiskt. Den här skrivaren är också kompatibel med Amazon Dash-påfyllning där skrivaren automatiskt beställer toner eller bläck när den tar slut. Detta är en extremt praktisk funktion och kan säkert hjälpa dig att rusa efter bläck när du har slut.

Du kan också välja att få bläck online via HP med flera paket tillgängliga beroende på bläck du behöver. Den här skrivaren kan spara stora pengar om du bara vill skriva ut foton och enstaka dokument, särskilt med direktbläck. Så vad gäller fototryck är detta verkligen bland de bästa där ute.

Kolla pris på Amazon

Epson Expression Photo HD XP-15000

Detta är en dedikerad fotoprinter med många andra funktioner blandade i. Med den här skrivaren kan du skriva ut rena foton utan kantlinjer i upp till 13 x 19 tum, vilket gör den till den perfekta skrivaren för fotoutskrift i stor skala. En av mina favoritfunktioner på denna skrivare är det faktum att den är extremt kompakt, vilket betyder att den kan passa på alla små bord eller skrivbord. Det levereras med ett 200-sidigt laddningsark i facket, som är betydligt mindre än några av de större skrivarna, men eftersom det är designat för hem- och småföretag, är det inte särskilt negativt attribut här.

Skrivaren rymmer också ett 50-arks bakre magasin för specialmaterial som kartong. Dubbelsidig utskrift ingår också här, vilket kan vara till stor hjälp särskilt för långa dokument. Med tanke på skrivarens storlek är det förståeligt att detta erbjudande inte har skanner- eller kopieringsfunktioner, så det kan bara användas som en skrivare.

När det gäller utskriftskvalitet, inkluderar Epson också en tank som stöder röda och grå färgfärger för en "ultrabrett färgskala och förbättrade svartvita utskrifter". Företaget hävdar att varje kantfritt foto skrivs ut på cirka 27 sekunder, vilket är ganska anständigt med tanke på hur mycket detalj det måste visa. Som du kan förvänta dig stöder den här skrivaren också trådlös utskrift med din Android eller iOS-smartphone / surfplatta. Ethernet-nätverk ingår också för kontor och hem. Kunder behöver aldrig oroa sig för att slut på bläck eftersom denna funktion också levereras med Amazon Dash-påfyllning som standard.

Kolla pris på Amazon

Canon imageCLASS MF731Cdw

Som namnet antyder är Canon imageCLASS-sortimentet utformat för smidig utskrift av både dokument och foton. Även om detta inte är din konventionella fotoprinter, kan detta erbjudande skriva ut foton, om än med något mindre tydlighet än en dedikerad fotoprinter. Du kan fortfarande skriva ut trådlöst med din iPhone, iPad eller Android-smarttelefon, vilket är en praktisk funktion att ha på alla skrivare idag. Den här skrivaren använder Canon Print Business för att hjälpa dig skriva ut foton och / eller dokument trådlöst.

Denna skrivare kan skriva ut med en hastighet av 28 sidor per minut med den första sidan som rapporteras komma ut inom 9 sekunder. Om du väljer att använda dubbelsidig utskrift på pappersformat kan du förvänta dig att hastigheten ska sänkas till 23 sidor per minut. USB-anslutning gör det möjligt för användare att skriva ut bilder eller dokument direkt med en flash-enhet. Skrivaren stöder format som JPEG, TIFF, PDF för tillfället. Den här skrivaren har också en färgpekskärm så att du kan skanna, kopiera eller skriva ut fotodokument. Det finns dock ingen faxfunktion här, vilket sannolikt inte kommer att bli en enorm svik för blivande köpare.

Den här skrivaren använder tonerkassetter och inte bläck, så du måste byta ut dem när skrivaren går torr. Tyvärr stöder detta erbjudande inte Dash-påfyllning, så du är begränsad till att köpa patroner på gamla sätt.

Kolla pris på Amazon

HP Laserjet Pro M452nw

Detta är en mycket kapabel skrivare som kan skriva ut snabbt och använda mindre bläck, vilket hjälper dig att spara tid på bläck såväl som papperskostnader. När det gäller utskriftshastigheter hävdar HP att detta erbjudande kan skriva ut med upp till 28 sidor per minut (svart). Företaget tillägger vidare att du kommer att ha det första utskriften i handen inom 8, 9 sekunder för svart eller 9, 5 sekunder för färgtryck. Det är ganska anständigt och kan vara ganska praktiskt i snabba miljöer som kräver stadig utskrift utan att kosta för mycket i slutet av månaden.

Det har en papperskapacitet på 300 ark som bleknar i jämförelse med några av de andra skrivarna vi har pratat om idag. När det gäller fototryck eller hemtryck behöver den här skrivaren dock passa räkningen perfekt. Till skillnad från andra HP-skrivare som finns tillgängliga på marknaden idag använder denna konventionella tonerkassetter som säljs av företaget. Det är viktigt att notera att HP rekommenderar den här skrivaren för miljöer som tar ut 750 till 4000 utskrifter per månad. Om du upptäcker att utskriften överskrider den nämnda gränsen föreslår vi att du tittar på några andra erbjudanden på den här listan.

Skrivaren har en skärm och knappar för att navigera i dess funktioner. Det betyder också att det inte finns någon pekskärm på enheten. Trots att detta är en lite gammal skolskrivare, gör funktionerna som den erbjuder detta en lämplig kandidat för alla utbyten av skrivare för hem / kontor.

Kolla pris på Amazon

Brother HL-L8360CDW färglaserskrivare

Detta är en höghastighetsskrivare som kan erbjuda utskrifter på upp till 33 sidor per minut. Det som gör detta till en utmärkt skrivare är det faktum att den stöder Brothers 6500-sidiga nya tonerkassetter, vilket gör att du kan hålla dig relativt bekymmersfri ett tag efter att du har köpt skrivaren. Vad som är ännu bättre är det faktum att den här skrivaren levereras med Amazon Dash-påfyllning för tonerkassetten ombord, och beställer automatiskt mer när skrivaren har slut.

Den har ett standardfack på 250 ark med kapacitet och ytterligare ett flerfunktionsfack på 50 ark för andra utskrifter. Du kan välja att utöka papperskapaciteten till upp till 1 300 ark med separat sålda bilagor för skrivaren. Med tanke på att detta är en modern skrivare hittar du också funktioner som trådlös utskrift här. Detta kan göras med din Android- eller iOS-enhet. Du kan också välja att ansluta detta via en Gigabit Ethernet-anslutning, så att flera användare i samma nätverk kan komma åt skrivaren.

Den här skrivaren saknar skannings- och kopieringsfunktioner, så använd detta strikt för att skriva ut hemma eller på kontoret. Den erbjuder också en anständig färgpekskärm som hjälper dig att navigera i skrivarens funktioner.

Kolla pris på Amazon

HP LaserJet Pro M29w

HP kallar stolt för detta för världens minsta laserskrivare i sin klass och är enligt uppgift 30% mindre än föregångaren utan att kompromissa med såväl utskriftskvalitet som effektivitet. Som du antagligen gissat är det här en allt-i-ett-skrivare som låter dig skanna och kopiera dokument. Du kan göra allt detta och mer som att beställa toner med företagets dedikerade HP Smart-app för Android- och iOS-enheter. Du kan också välja att skriva ut dokument eller foton från dina favoritmolntjänster, inklusive Google Drive, Dropbox och iCloud.

Det har också ett kuvertinmatningsalternativ, så att du kan skriva ut små tryck i färgstorlek för presentationer. Kuvertfacket har dock endast en kapacitet på 10 ark. HP LaserJet Pro kommer med dubbelsidig utskrift och hjälper dig att sänka utskriftskostnaderna. Detta kan sänka papperskostnaderna på lång sikt betydligt.

När det gäller energieffektivitet kan skrivaren automatiskt upptäcka när din skrivare inte är i rörelse och stänga av den eller slå på den. Med 19 sidor per minut är detta definitivt inte den snabbaste skrivaren där ute. Men med tanke på mängden funktioner som den packar under är detta ett litet offer att göra. HP erbjuder en begränsad 1-årsgaranti med den här produkten tillsammans med webbkundsupport tillgängligt 24 × 7. Tyvärr har den här skrivaren inte stöd för Amazons Dash-påfyllning.

Kolla pris på Amazon

Canon imageCLASS MF236n

Detta är ännu en mycket kapabel allt-i-ett som passar alla miljöer. Den här skrivaren erbjuder en utskriftshastighet på 24 sidor per minut med den första utskriften som dyker ut på bara 6 sekunder. Det är också rankat för sin energieffektivitet med uppskattad 2W effekt när den används i energisparläget. Skrivaren har en svart / vit pekskärm LCD-panel som gör att du kan använda skrivarens funktioner. Detta inkluderar hanteringsfunktioner som kopiering och skanning av dokument.

Det är lite nedslående att se en ålderdomskärm här när de flesta tillverkare erbjuder levande färgskärmar. Men för att kompensera det erbjuder Canon extrem flexibilitet med skärmen, så att du kan luta eller flytta den. Med tanke på att detta är en allt-i-ett, stöder skrivaren också fax, vilket gör den till en lämplig skrivare för kontorsmiljöer. Men det betyder inte nödvändigtvis att du inte kan använda detta hemma eller på kontoret. Med tanke på de funktioner som denna skrivare förpackar, är det inte heller någon dålig idé att använda den här som din dedikerade fotoprinter. Även om det inte stöder appbaserad utskrift, tillåter skrivaren utskrift från Google Cloud Print såväl som Apple AirPrint, som ganska mycket täcker varje modern Android- eller iOS-enhet.

Kolla pris på Amazon

Xerox WorkCentre 6515 / DN

Från en av de mest populära tillverkarna av kopiatorer till ett tryckkraftverk är Xerox ett välkänt namn inom branschen. Detta speciella erbjudande är designat för den moderna användaren och kommer med en stor LCD-panel på pekskärmen på framsidan. Den här skärmen hjälper dig att navigera i skrivarens funktioner, inklusive möjligheten att skanna, kopiera eller ta emot fax. På tal om skanning stöder den här skrivaren också flersidig skanning, så att du kan skanna dubbelsidiga dokument på mindre tid.

Som förväntat stöder det också trådlös utskrift från mobila enheter förutsatt att du äger en Android- eller iOS-smartphone / surfplatta. Om det inte är tillräckligt bra kommer skrivaren också med inbyggt NFC, vilket hjälper till att initiera utskrift med bara ett tryck på en kompatibel NFC-smartphone eller surfplatta. Företaget erbjuder också Amazons Dash-påfyllning med den här produkten, vilket gör att du automatiskt kan få toner levererad till din dörr när skrivaren tar slut. Om du letar efter ett säkert och pålitligt alternativ för att skriva ut foton och / eller dokument måste det vara det.

Kolla pris på Amazon

Samsung Xpress SL-C480FW / XAA

Tro det eller inte, Samsung säljer också anständiga skrivare på marknaden. Det här erbjudandet kommer med alla bilder du letar efter, inklusive färgutskrift och möjligheten att skriva ut foton. Samsung hävdar att den här skrivaren använder en 800 MHz CPU under, så att du kan skriva ut dokument snabbare än vanligt. Tabletten hjälper dig också att spara på utskriftskostnader med den dedikerade miljöknappen, minska bläck och energiförbrukning. Tack vare skrivarens ReCP-teknik kan kunderna vara säkra på att få skarpa och smidiga foton / dokument tryckta med minimal ansträngning.

Den här skrivaren levereras också med trådlös utskrift med stöd för Android- och Apple-enheter. Xpress-skrivaren har dessutom möjligheten att skanna, kopiera eller faxa dokument, vilket gör detta till ett extremt mångsidigt erbjudande. Om du har slut på bläck kommer Amazons Dash-påfyllningsteknologi att hjälpa dig och se till att skrivaren aldrig blir tom för toner eller bläck. Produktsidan nämner att support för skrivarna erbjuds av HP, så kunderna är i mycket goda händer med detta erbjudande. Till toppen av listan över funktioner kan kunder också skriva ut med en USB-flashenhet eller till och med via NFC med en kompatibel smartphone eller surfplatta.

Kolla pris på Amazon

ProduktvarumärkenamnPris

EpsonEpson Expression ET-2750 EcoTank trådlös färg allt-i-ett Supertank-skrivare med skanner och kopiatorKolla pris på Amazon

KanonCanon Office och Business MB2720 trådlös allt-i-ett-skrivare, skanner, kopiator och faxKolla pris på Amazon

HPHP OfficeJet Pro 7740 allt-i-ett-skrivare i bredformat med trådlös utskriftKolla pris på Amazon

EpsonExpression Photo HD XP-15000 trådlös färgformat skrivare med bredformatKolla pris på Amazon

KanonCanon Color imageCLASS MF731Cdw - Multifunktionell, trådlös, duplexlaserskrivareKolla pris på Amazon

HPHP Laserjet Pro M452nw trådlös färglaserskrivare med inbyggt EthernetKolla pris på Amazon

brorBrother Business Color Laser PrinterKolla pris på Amazon

HPHP LaserJet Pro M29w trådlös allt-i-ett-laserskrivare (Y5S53A)Kolla pris på Amazon

KanonCanon imageCLASS MF236n Allt i ett, Mobilklar skrivare, svartKolla pris på Amazon

XeroxXerox WorkCentre 6515 / DN färg multifunktionsskrivareKolla pris på Amazon

SamsungSamsung SS256H # BGJ Electronics Xpress SL-C480FW / XAA Trådlös färgskrivareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.