10 bästa trådlösa laddare för Google Pixel 2 XL

En av de största teknologierna för smartphones är trådlös laddning. Laddning via en tråd som är insatt i en USB-port har blivit gammal, klumpig och rent irriterande. Oftast än inte, genom att ansluta kabeln till din telefon om och om igen, förstör du väsentligen laddningsporten, vilket gör det svårt att ladda över tid. Det är frustrerande och kan ofta kosta ett ganska öre, särskilt om företaget reparerar det säger att det bara inte kan fixas.

Redaktörens val

Vår favorit trådlösa laddare är Anker 10W snabbladdande trådlös laddningsplatta.

Kontrollera pris

Vi bör förorda med att säga att lager Google Pixel 2 XL inte har funktioner för trådlös laddning, men allt du behöver är ett trådlöst laddningssats som kan lägga till trådlös laddning till nästan vilken smartphone som helst.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det är därför trådlös laddning är så trevlig - ställ in telefonen på den trådlösa laddaren så att den börjar laddas utan att det behövs en tråd. Denna teknik har funnits i åratal; emellertid har det alltid varit super långsamt. Men de senaste åren har trådlös laddning kommit till den punkt där den är lika snabb som kabeldriven laddning.

Följ med nedan, så visar vi dig de 10 bästa trådlösa laddarna för Google Pixel 2 XL.

Anker Snabb trådlös laddare

Vill du inte spendera för mycket på en trådlös laddare? Då kommer den här från Anker precis upp i din gränd. Det är Anker Fast Wireless Charger - ställ din Pixel 2 XL på denna dåliga pojke, och laddningen kommer att ske på en riktigt snabb plats. Anker Fast Wireless Charger är en av de snyggare alternativen på marknaden just nu. Det passar rätt i alla hem- eller kontorsstil där ute. Det finns naturligtvis också ett antal laddningsskydd inuti den.

Anker PowerPort

Först upp på vår lista är Anker PowerPort. Denna trådlösa laddare kommer att hålla din Google Pixel 2 XL laddad pålitligt! Anker gör många utmärkta tillbehör, och PowerPort är en av dem - den har några snygga säkerhetsfunktioner, som att stänga av om saker överhettas, överladdas eller om det är för mycket spänning som passerar igenom. Du kan veta att du också är skyddad, eftersom det kommer med en 18-månadersgaranti som skyddar dig mot eventuella fel som PowerPort kan ha eller uppleva.

Seneo trådlös laddare

Seneo gör ytterligare en bra trådlös laddare. Detta är en 10-watts snabb trådlös laddare som är byggd för Qualcomms Quick Charge 3.0 och andra snabbladdningstekniker inbyggda i din telefons chipset. Med denna typ av snabbladdning kommer din telefon att kunna ladda lika snabbt som en telefon kunde på kabeln! Den har några andra snygga funktioner, som att kunna växla laddningsplattan vertikalt eller horisontellt, beroende på vilken telefonriktning du behöver. Enligt normen har den ett gäng säkerhetsfunktioner för att förhindra att din telefon (och laddningsplatta) överhettas, får för mycket spänning, överladdning och mer.

Köp det nu: Amazon

Samsung Qi Fast Charge

Samsung gör också några utmärkta snabbladdare. I motsats till vad folk tror, ​​kommer Samsungs snabbladdare att fungera med mer än bara Samsung-telefoner. Det är också mångsidigt, eftersom du kan konvertera den från en trådlös laddningsplatta till ett trådlöst laddningsstativ, beroende på vilken riktning du behöver telefonen i. Du kan få upp till 9 watt snabba laddningshastigheter, beroende på vilken telefon du har - - Du borde kunna få de supersnabba hastigheterna på Google Pixel 2 XL. Denna snabbladdare har till och med ett inbyggt fläkt för att hålla telefonen sval.

RAVPower Qi laddningspad

Därefter har vi RAVPower Qi-laddningsplatta. Den här är perfekt för dem som har en budget. Den laddar inte din telefon nästan lika snabbt som Samsung Qi Fast Charge eller Anker PowerPort, men den kommer fortfarande att ladda din telefon till en standardhastighet. För $ 16 är det svårt att klaga. Den har en snygg LED-ring om sig, som indikerar om din enhet är fulladdad, laddning eller död och laddning. Naturligtvis har det alla säkerhetsfunktioner du kan förvänta dig för att hålla din enhet säker - skydd mot överladdning, för mycket spänning, temperatur etc.

Mophie trådlös laddningspad

När du köper kraft och laddar produkter finns det ett märke som du bara inte kan gå fel med, och det är Mophie. Tillverkare av supertillförlitliga laddningsfall, de är faktiskt en bra trådlös laddningsplatta också. Du kan få en supersnabb laddning från Mophie-dynan, upp till 7, 5 watt åt gången. Din enhet laddas vid kontakt - placera den helt enkelt på dynan och batteriet börjar laddas över en trådlös signal. Den har en trevlig halkfri beläggning också, så du kan vara säker på att veta att din telefon inte kommer att glida ur dynan när du laddar.

Belkin Boost Up

Nästa gång tittar vi på Belkin Boost Up. Belkin skapade Boost Up i samarbete med Apple så att det fanns en utmärkt trådlös laddningslösning för många av deras Qi-stödda iPhone-modeller. Men eftersom den stöder den trådlösa Qi-standarden, fungerar den med alla Qi-stödda smarttelefoner, även över på Android. Du kan juice din Pixel 2 XL snabbt med den här.

Yootech trådlös laddare

Yootech är en annan för dem som inte vill spendera pengar på sina trådlösa laddare. Den kan ladda enheter supersnabb, vilket ger upp till 10 watt ström beroende på vilken telefon du har (den kan automatiskt upptäcka din telefon). Laddaren är sömnvänlig också. En grön LED-lampa tänds i tre sekunder när du ansluter den till en strömkälla. När du äntligen ställer in telefonen på dynan kommer den att tända i 16 sekunder och sedan lyser LED: n, men laddar fortfarande din telefon - ingen anledning att oroa dig för ett blinkande grönt ljus hela natten och håller dig vaken !

Cubevit Snabb trådlös laddare

Och när vi kommer in som vår nästa utmanare, har vi det här alternativet från Cubevit. Den här är lite mindre kraftfull, men laddar din Pixel 2 XL ändå säkert. Denna laddare kan leverera upp till 7, 5 watt effekt beroende på telefonens chipsetoptimeringsinställningar för laddning. De flesta flaggskeppsenheter, som Pixel 2 XL, kommer att kunna få full effekt för en snabbare laddning. Cubevit är optimerad för premiumkylning, eftersom det finns ventiler placerade i den trådlösa laddaren som är avsedda att sprida värme för att hålla saker sval.

Te-Rich Wood Qi-laddare

Och på plats en på listan har vi ett ganska unikt alternativ: Te-Rich Wood Qi Charger. Den här är ganska unik på grund av designen. Tillverkad av traditionell trä- eller bambufärg får du en snygg trådlös laddare som kan leverera upp till 10 watt ström till din Pixel 2 XL (och andra kompatibla telefoner). Den kan ladda nästan alla Qi-aktiverade enheter. Kudden har en LED-remsa som förblir blå vid laddning och stängs av när den är fulladdad.

Dom

Och det är allt du behöver, folkens! Om vi ​​var tvungna att rekommendera en eller två till dig, rekommenderar vi helt att du går med Mophie Wireless Charging Pad eller Samsung Qi Fast Charge pad. Båda kommer från supertillförlitliga företag och har stora garantier som skyddar dig mot eventuella tillverkningsfel. Båda dessa trådlösa laddningskuddar kommer att hålla din Google Pixel 2 XL-laddning också i en super snabb takt!

Vad är din favoritladdningsladdning? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan!

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.