10 bästa LTE-tabletter 2020

Tabletter är fantastiska enheter att ha runt, men en av deras begränsningar är att de verkligen måste vara anslutna till Wi-Fi för att använda Internet alls. Det betyder att om du behöver använda den när du är på språng, måste du ha turen att stöta på en Wi-Fi-hotspot någonstans eller stanna in på ett kafé eller restaurang som erbjuder gratis Wi-Fi.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy Tab S4Kolla pris på Amazon

MicrosoftMicrosoft Surface Pro LTE (Intel Core i5, 8 GB RAM, 256 GB) Nyaste versionenKolla pris på Amazon

HTCHTC Google Nexus 9Kolla pris på Amazon

ÄppleApple iPad Pro (11-tums, Wi-Fi + Cellular, 64 GB) - Silver (senaste modell)Kolla pris på Amazon

SamsungNy Samsung Galaxy Tab E SM-T377A 8 "16 GB 4G + WiFi LTE GSM upplåst surfplatta (svart)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Men om du inte bryr dig om att spendera lite extra pengar, kan du bli av med det krångel helt genom att plocka upp en surfplatta med mobilfunktion. På så sätt kan du använda din surfplatta i ett mobilnätverk och hemma anslutet till din Wi-Fi. Följ med nedan, så visar vi dig de 10 bästa LTE-tabletterna 2020.

Apple iPad med Wi-Fi + Cellular

Även om du är en Android-guru i hjärtat, är det svårt att undvika Apple iPad på grund av hur polerade och välstöda de är. Android-surfplattor har aldrig varit i stånd att ta rampljuset och alltid kommit ut underpar på något sätt - vare sig det är i långsamhet, batteri, tjocklek eller till och med en dålig skärm. Medan de börjar komma ikapp kan du fortfarande inte gå fel med Apple iPad som stöder mobilanslutning. Du kan ta din iPad på språng utan att oroa dig för att försöka hitta en Wi-Fi-anslutning, allt medan du fortfarande åtnjuter samma fantastiska medieupplevelse som iPad ger.

Få din på länken nedan.

Köp det nu: Amazon

Samsung Galaxy Tab S3

Om du letar efter en premiumupplevelse av Android-surfplattan kan du inte gå fel med Galaxy Tab S3. Den här modellen har en vacker Super AMOLED-skärm som du kan njuta av när du är på språng tack vare dess cellulära LTE-stöd. Tabletten var utformad för att fungera på alla GSM-nätverk, så du borde kunna njuta av denna vackra surfplatta även när du är på språng.

Den har också en inbyggd pennan för dem som hellre vill använda den än fingret för beröringsbaserade åtgärder - pennan gör det också lättare att sätta ihop presentationer eller utmärka dokument.

Köp det nu: Amazon

HTC Google Nexus 9

Du kanske föredrar upplevelsen "Pure Android" eller "Vanilla Android". Det är ganska annorlunda än Samsungs hud på Android och definitivt iOS. Det är smalare, snabbare och mycket mer effektivt med batterikraft. Det är också snyggare. Inte bara det, utan Nexus 9 har cellulär anslutning, så att du kan använda den var du än går, även mitt i, säger, en park. Ta hand om en av de senaste surfplattorna från Google på länken nedan.

Köp det nu: Amazon

HP 2-i-1 spektrum

Eller kanske du vill ha något som har mer av en bärbar stil i det. HP Spectre är en 2-i-1 bärbar dator som kan förvandlas till en surfplatta genom att helt enkelt ta bort det magnetiska tangentbordet. Det är baserat på Windows 10, så du kan använda alla dina Windows 10-program enkelt - Microsoft Excel, Office, PowerPoint, AutoCAD, etc.

Det här är en Verizon LTE-modell, så du måste vara på Verizon för att använda dess mobilfunktion, vilket inte är en stor uppgift med hur billig det är för en enhet som denna. Men du kommer att kunna använda Wi-Fi överallt.

Köp det nu: Amazon

Samsung Galaxy Tab E

Nästa upp på vår lista är Galaxy Tab E från Samsung. Detta är en Android-baserad surfplatta, så du har tillgång till Google Play Store och dess hundratusentals godsaker. Detta är en billigare Android-surfplatta med mobilanslutning, så det kör bara KitKat, men du kan fortfarande få LTE-funktionalitet ända ner till 3G. Det har också bara 16 GB lagringsutrymme, men du kan utöka det med 64 GB med ett microSD-kort.

Det är också värt att notera att mobilfunktionerna bara fungerar i AT & T: s nätverk, så du behöver ett aktivt AT&T-konto för att använda det, eller så måste du skapa ett nytt och få ett specifikt SIM-kort för Galaxy Tab E. Hursomhelst är det ganska billigt att få en tablett som denna enligt en plan per månad (cirka 10 dollar per månad, eventuellt lite mer beroende på din datainmån).

Köp det nu: Amazon

Apple iPad Pro

Det är ingen överraskning att Apples 11-tums iPad Pro överst på vår lista. Slank och sofistikerad, du kommer inte bli besviken över den här. När det gäller detaljerna, fuskar vi lite, eftersom denna surfplatta faktiskt är 11 tum. Den har faktiskt en flytande näthinnepanel, med bred färg, sann ton och ProMotion. Det räcker med att säga att du får en vacker upplevelse här. Med den inbäddade A12X Bionic Chip med neuromotor har du upp till tio hela timmar batteritid. Det är också kompatibelt med Apple Pencil och deras smarta tangentbord.

Köp det nu: Amazon

Samsung Galaxy Tab S4

Inte ett fan av iPad Pro? Då vill du kolla in Samsungs erbjudande - Tab S4 är faktiskt den bästa av det bästa som Android har att erbjuda. Den här är en direkt konkurrent till iPad Pro och erbjuder dig en underbar 10, 5-tums skärm. Appar, spel, filmer och TV-program ser utmärkt på den här skärmen - texten är också tydlig, så det är lätt för ögonen. En av fördelarna med Galaxy Tab S4 är att den levereras med en S-Pen - det är en enorm fördel jämfört med iPad Pro, där du måste köpa Apple Pencil separat.

Samsung Galaxy Tab A

Vill du inte spendera en löjlig mängd kontanter på en surfplatta? Då kanske du vill överväga en något nedgraderad version till Tab S4, Galaxy Tab A. Detta är mer en mellanklass-surfplatta, så att du får en lite mindre tydlig skärm, samt en del nedgraderad hårdvara. Tabletten kan fortfarande hantera det mesta du kastar på det, men viktigast av allt är att den kan stödja 4G LTE-anslutningar på de flesta bärare och till halva kostnaden för en Tab S4!

LG G Pad XII

LG har intensifierat sitt surfspel nyligen och introducerat G Pad XII som den näst bästa high-end tabletten. Med en 10, 1-tums WUXIA HD-skärm och ett premium-hårdvarupaket kan denna surfplatta ta några allvarliga missbruk. Hårdvarupaketet betyder att G Pad XII kan hantera de flesta appar och high end-spel, och den anständiga skärmen ger dig en fantastisk tittarupplevelse, såväl som skarp text. Viktigast av allt är att G Pad XII stöder 4G LTE!

Surface Pro LTE

Behöver du något kraftfullare än vad en surfplatta kan erbjuda? Eller kanske du bara vill köra appar som du skulle göra på en dator eller en bärbar dator på din bärbara dator. I så fall vill du hämta en Surface Pro med LTE. Surface Pro är i huvudsak en fullblåst bärbar dator, men i form av en surfplatta. Du kan lägga till ett tangentbord om du vill, men för det mesta är det en bärbar surfplatta, en surfplatta som du kan köra dina PC-appar på. Den har viss ganska bra batteritid, och du kan använda den längre med en LTE-dataplan som stöds.

Dom

Så, vilken bör du välja? Det kan vara ett svårt beslut. Om du vill ha en iPad, rekommenderar vi att du går med iPad med Wi-Fi och Cellular-modell, eller om du har kontanter, den senaste iPad-to-edge iPad Pro. Det låter dig verkligen inte. Men om du hellre vill använda fler datorbaserade appar rekommenderar vi att HP Specter 2-in-1 går ner. För Android, om du har pengar att spendera, är Nexus 9 en fantastisk upplevelse. Surface Pro LTE är ett annat toppval om du har pengar att tappa på något liknande.

Oavsett vilken surfplatta du väljer kommer du fortfarande att få en fantastisk upplevelse med möjligheter att komma åt Internet när du är på språng.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy Tab S4Kolla pris på Amazon

MicrosoftMicrosoft Surface Pro LTE (Intel Core i5, 8 GB RAM, 256 GB) Nyaste versionenKolla pris på Amazon

HTCHTC Google Nexus 9Kolla pris på Amazon

ÄppleApple iPad Pro (11-tums, Wi-Fi + Cellular, 64 GB) - Silver (senaste modell)Kolla pris på Amazon

SamsungNy Samsung Galaxy Tab E SM-T377A 8 "16 GB 4G + WiFi LTE GSM upplåst surfplatta (svart)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.