Discord Fatal Javascript Gabim - 7 metoda të mundshme

Kuptoni se çfarë është Discord Fatal Javascript Error dhe referojuni këtij udhëzuesi hap pas hapi që shpjegon 7 metoda për të rregulluar gabimin e Javascript Fatal Discord:

Discord është një mesazhe e menjëhershme dhe shpërndarje dixhitale platformë që është krijuar posaçërisht për krijimin e komuniteteve. Përdoruesit e Discord mund të komunikojnë me njëri-tjetrin duke përdorur thirrje zanore, video thirrje, mesazhe me tekst, etj. Platforma gjithashtu i lejon përdoruesit të luajnë lojëra së bashku dhe të lidhen me njerëz në mbarë botën me interesa të përbashkëta.

Ka gabime të ndryshme që mund të përballeni gjatë përdorimit të aplikacionit Discord dhe në këtë artikull, ne do të diskutojmë një gabim të tillë të quajtur gabimi i Javascript Fatal Discord. Përveç të folurit për gabimin, ne do të diskutojmë gjithashtu mënyra të ndryshme për të rregulluar këtë gabim.

Gabim Fatal Javascript në Discord

Shkaqet e gabimit të mosmarrëveshjes

Ky gabim Discord Fatal Javascript është një gabim i zakonshëm me të cilin përballen përdoruesit gjatë përdorimit të aplikacionit Discord. Ka arsye të ndryshme që mund të jenë përgjegjëse për këtë gabim.

Zgjidhni gabimin e moshapjes së mosmarrëveshjes

Mënyrat për të rregulluar mosmarrëveshjen një gabim fatal Javascript

Metoda 1: Riinstaloni Discord

Një nga arsyet kryesore për gabimin fatal të JavaScript Discord është instalimi i dëmtuar i softuerit, kështu që përdoruesi duhet të çinstalojë Discord nga sistemi dhe më pas ta riinstalojë përsëri për të rregulluar këtë gabim.

Metoda 2: ÇaktivizoAntivirus

Antivirus kryen kontrolle dhe procese të ndryshme në sfond, gjë që e lejon atë të monitorojë sistemin dhe nuk lejon asnjë malware ose skedar me qëllim të keq të depërtojë në sistem. Ndonjëherë këto procese mund të jenë përgjegjëse për gabimin fatal të JavaScript Discord në sistem, prandaj, duhet të çaktivizoni Antivirusin dhe më pas të provoni të ekzekutoni përsëri Discord.

Metoda 3: Hiq Discord Appdata

Përdoruesi duhet pastroni të dhënat e Discord Local dhe të dhënat e aplikacionit Discord nga sistemi dhe më pas rinisni sistemin për të rregulluar një gabim fatal në JavaScript.

Ndiqni hapat e mëposhtëm:

#1) Shtypni Windows + R nga tastiera dhe do të hapet një kuti dialogu. Shkruani “%appdata%” siç tregohet në imazhin më poshtë dhe kliko “OK”.

#2) Do të hapet një dosje. Klikoni në dosjen "Discord" dhe shtypni butonin e fshirjes për të fshirë të gjithë skedarët.

#3) Tani shtypni Windows + R nga tastiera përsëri dhe do të hapet një kuti dialogu. Shkruani “%localappdata%” siç tregohet në imazhin më poshtë dhe kliko “OK”.

#4) Do të hapet një dosje. Klikoni në dosjen "Discord" dhe shtypni butonin e fshirjes për të fshirë të gjithë skedarët.

Metoda 4: Kontrolloni bllokimin e antiviruseve dhe skanoni sistemin

Ndonjëherë Softueri antivirus i pranishëm në sistem shënon përditësimin.exe të dosjes Discord si skedari i infektuar dhe ndodh një gabim fatal JavaScript. Prandaj, ju duhetkontrolloni skedarin tuaj të virusit antivirus dhe hiqni skedarin Discord nga skedari i virusit.

Mund të shtoni gjithashtu skedarin Discord në seksionin e përjashtimit të antivirusit i cili parandalon bllokimin e tij nga antivirusi dhe parandalon Discord nga një gabim fatal JavaScript ka ndodhur njoftimi.

Metoda 5: Ekzekutoni Discord si Administrator

Duke ekzekutuar aplikacionin si Administrator, përdoruesi mund të rregullojë një gabim fatal JavaScript që ka ndodhur gabim mosmarrëveshjeje. Përdoruesi duhet të ndjekë hapat e listuar më poshtë për të ekzekutuar Discord si Administrator:

#1) Klikoni me të djathtën në ikonën Discord dhe kliko mbi "Properties".

#2) Do të shfaqet një kuti dialogu. Klikoni në "Përputhshmëri" dhe më pas kliko "Ekzekutoni këtë program si administrator". Pastaj klikoni në "Apliko" dhe "OK".

Tani klikoni dy herë në ikonën për të nisur aplikacionin dhe gabimi mund të rregullohet. Ju gjithashtu mund të provoni të hiqni aksesin e administratorit dhe më pas të hapni përsëri aplikacionin Discord për të rregulluar gabimin.

Metoda 6: Përdorimi i linjës së komandës

Rreshti i komandës i lejon përdoruesit të ekzekutojnë drejtpërdrejt një komandë në komandë linjë dhe gjithashtu ju lejon të ndryshoni skedarin e sistemit. Ndiq hapat e diskutuar më poshtë për të rregulluar gabimin Discord duke përdorur Command Prompt:

#1) Kërko për Command Prompt në shiritin e kërkimit dhe kliko me të djathtën mbi të. Klikoni në "Run as administrator" siç tregohet në imazhmë poshtë.

#2) Shkruani “gpupdate /force” siç tregohet më poshtë. Procesi i përditësimit të politikës do të jetë i dukshëm dhe më pas do të përfundojë.

Pasi të përfundojë përditësimi i politikës, mund të provoni të ekzekutoni sërish Discord për të rregulluar gabimin.

7> Metoda 7: Ndrysho llojin e nisjes së cilësisë së Shërbimit të Përvojës Audio Video të Windows

Duke bërë ndryshime në shërbime, mund ta rregulloni lehtësisht këtë gabim fatal JavaScript të Discord. Ndiq hapat e përmendur më poshtë për të rregulluar këtë gabim:

#1) Shtypni Windows + R nga tastiera, kërkoni për "services.msc" dhe më pas klikoni në "OK" siç tregohet në imazhin më poshtë.

#2) Do të hapet një dritare siç tregohet më poshtë. Kërkoni "Përvojë cilësore e audios në Windows". Bëni një klikim me të djathtën dhe më pas kliko "Properties".

#3) Do të hapet një kuti dialogu. Klikoni në "Stop".

#4) Tani klikoni në "Start" për të rifilluar shërbimet siç tregohet në imazhin më poshtë.

#5) Klikoni në "Lloji i nisjes" dhe vendoseni në "Automatic" siç tregohet më poshtë.

#6) Klikoni në "Identifikohu" dhe më pas kliko "Shfleto".

#7) Do të hapet një kuti dialogu. Shtoni emrin e llogarisë tuaj në kutinë e tekstit "Vendosni emrin e objektit për të zgjedhur" dhe më pas kliko "OK".

#8) Klikoni në "Apliko" dhe më pas kliko "OK".

Tani rinisni sistemin dhe gabimi do të rregullohet.

Pyetjet e bëra më shpesh

Krahaso Ndryshuesin më të mirë të zërit të Discord

Në pjesën e mëvonshme të artikullit, kemi diskutuar mënyra të shumta për të rregulluar gabimet fatale në JavaScript të Discord.

Lëviz në Krye