9 alternativat kryesore të DocuSign - Konkurrentët e DocuSign në 2023

Lista gjithëpërfshirëse e alternativave të DocuSign me përshkrimin, veçoritë, çmimet & Krahasimi për t'ju ndihmuar të zgjidhni alternativën më të mirë për DocuSign:

Përmirësimi i teknologjisë na ka ofruar shumë lehtësira për funksionimin normal të profesioneve të ndryshme. DocuSign është një mjet i tillë që ndihmon në përshpejtimin e platformës së biznesit duke konvertuar dokumentacionin manual në skedarë dixhitalë.

Tani është bërë trend dhe përdoret gjerësisht në mbarë botën. Merret me teknologjinë e nënshkrimit elektronik dhe i ndihmon kompanitë të automatizojnë përgatitjen e dokumenteve, të nënshkruajnë, ekzekutojnë dhe trajtojnë marrëveshjet.

Është pjesë e DocuSign Agreement Cloud dhe i ofron tregut global procesin e nënshkrim elektronik, duke përdorur çdo pajisje. Ai i ndihmon kompanitë të kursejnë shumë kohë që është përdorur në përgatitjen e dokumenteve manuale.

Me përdorimin e këtij mjeti eliminohet e gjithë dokumentacioni dhe dokumentet bëhen gati në mënyrë elektronike me saktësi. Më vonë ato mund të lidhen me çdo sistem tjetër që përdoret nga shtëpitë e biznesit.

Imazhi i mëposhtëm do t'ju tregojë detajet e këtij hulumtimi:

Çfarë është DocuSign?

Mjeti DocuSign është i lehtë për t'u integruar. Ai integrohet me aplikacione dhe forma të tjera dhe ju kursen shumë telashe. Ai siguron një dokument pa gabime. Karakteristikat e tij të avancuara dhe kapacitetet e fushës së vlefshmërisëpërparimin e nënshkruesit tuaj në një kohë të shkurtër.

 • Ato inkurajojnë gjithashtu sigurinë e trashëgimisë së organizatës suaj me enkriptimin e të dhënave SSL, gjurmët dixhitale të gishtave SHA-1 të pranueshme nga gjykata dhe regjistrat e auditimit.
 • Verdikti: Është më i zgjuar, më i shpejtë dhe më i mirë në krahasim me DocuSign. Shtesat e aplikacioneve, faqja e internetit e nënshkrimit të markës me porosi, regjistrat e detajuar të auditimit, nënshkrimet e shkruara me dorë dhe faktorë të tjerë të ndryshëm e bëjnë atë një mjet më të mirë se DocuSign.

  Çmimi: Right Signature ofron dy plane çmimesh, Standard dhe i avancuar.

  Çmimet për këto dy plane tregohen në imazhin e mëposhtëm. Ofron një provë falas për produktin.

  #4) DocHub

  Më e mira për pasuri të paluajtshme, ndërmjetësime dhe ekipe.

  Ky mjet është një Anotator PDF online dhe platforma e nënshkrimit të dokumenteve që u mundëson përdoruesve të shtojnë elemente si vizatime dhe tekst. Gjatë përdorimit të këtij mjeti, ju mund të kryeni flukse pune me shumë nënshkrues, nënshkrimin në masë të dokumenteve, redaktim pa humbje, ndarjen dhe mbledhjen e ekipit, dhe shumë më tepër.

  Veçoritë:

  • Ai mbështet gjuhët e mëposhtme si kinezisht, japonisht, rusisht, koreanisht, hebraisht dhe të gjitha gjuhët e tjera evropiane.
  • Ai gjithashtu mbështet pothuajse çdo lloj skedari si DOC, PPT, PDF, XLS, TXT, DOCX, dhe PPTX.
  • Integrimi i thjeshtuar i këtij mjeti është Box, Dropbox, Gmail, Google Drive, e kështu me radhë.
  • Karakteristika të tjera emocionuese janë të përshtatshme për celularin, ekipibashkëpunimi, redaktimi pa humbje dhe gjurmët ligjore të auditimit.

  Vendimi: Ky mjet është i shkëlqyer për çmimet e tij konkurruese të softuerit. Është më e lehtë të konfigurosh dhe dërgosh dokumente te përdoruesit. Redaktimet e DocHub dhe aftësia për të ruajtur nënshkrime të shumta në pajisje të ndryshme janë të përshtatshme. Kjo veçori e bën atë një alternativë më të mirë për DocuSign.

  Çmimi: DocHub ofron plane çmimesh falas si dhe Pro.

  . 4>Uebfaqja: DocHub

  #5) EasySign

  Më e mira për ndërmarrjet e vogla dhe të mëdha dhe përkthyes të pavarur.

  Kjo është një zgjidhje e nënshkrimit dixhital për bizneset standarde. Ai i ndihmon organizatat me procesin e thjeshtë të nënshkrimit për rrjedhën e punës dhe funksionimin ligjor. Nëse e përdorni këtë, vendosja e nënshkrimit tuaj ligjërisht në dokumente do të jetë e thjeshtë dhe e shpejtë.

  Është e përshtatshme për standardet dhe rregullat mbizotëruese për biznesin. Tani mund të nënshkruani një dokument nga çdo vend dhe në çdo kohë ndërsa përdorni një laptop, desktop dhe pajisje celulare që mbështet këtë softuer.

  Veçoritë:

  • Ai lejon nënshkrimin e dokumenteve në një proces të lehtë dhe të qetë. Ndihmon flukset e punës që kanë nevojë për nënshkrime si lëshimi i buxhetit, planifikimi i buxhetit, miratimet, blerja dhe disa të tjera.
  • Në udhëtimin e nënshkrimit, ai gjithashtu lejon rregullore strikte me standarde të sigurisë së lartë.
  • Ai deklaron se biznesi i përdoruesit është ligjërisht i detyrueshëm. Ndërsa dokumentet e përdoruesitqëndroni të sigurt dhe të sigurt në këtë platformë. Është i aksesueshëm vetëm për personelin e autorizuar.

  Vendimi: EasySign është një alternativë më e mirë për DocuSign për faktorët e tij të rëndësishëm si nënshkrimi jashtë linje i formateve të shumta të skedarëve, fushave të personalizuara, emaili i personalizuar fundi i faqes, integrimi i palëve të treta, gjurmët e gishtave të vërtetimit dhe kodkalimi i sigurt.

  Çmimi: EasySign ofron tre plane çmimi, Starter (98,13 dollarë në vit), EasySIGN (380 dollarë në vit) dhe EasySIGN Premium (653,07 dollarë në vit).

  Uebsajti: EasySign

  #6) PandaDoc

  Më e mira për përkthyes të pavarur dhe biznese të vogla dhe të mëdha.

  Ky mjet bazohet në një zgjidhje për menaxhimin e dokumenteve në ueb. Më tej ju lejon të ndani, krijoni dhe dorëzoni dokumente në internet. Këtu mund të vendosni edhe zgjidhjen tuaj ligjërisht të detyrueshme.

  Kryesisht është krijuar për kontrata, për të kryer transaksione dhe procese të shpejta pa letër. Ai gjithashtu mbështet forma të ndryshme dokumentesh si PDF, Doc dhe dokumente të tjera dixhitale ekzistuese. Është më e mira për shitje kolaterali, kuotat dhe marrëveshjet.

  Veçoritë:

  • Përdor teknologjinë cloud për të lehtësuar gjithçka që lidhet me dokumentin.
  • Ky softuer vjen me dhjetëra shabllone, duke ju mundësuar të krijoni me lehtësi një faturë, kuota, plane, fatura, propozime dhe dokumente të tjera organizative.
  • Mund të zgjidhni bibliotekën gjithëpërfshirëse dhepersonalizoje atë me opsionin për të ndryshuar monedhën, gjuhën etj.
  • Karakteristika të tjera interesante janë analitika e dokumentuar, ndërtuesi i dokumenteve, numërimi automatik i dokumenteve, gjurmimi i auditimit dhe kyçja e përmbajtjes.
  • Ajo është bllokimi i përmbajtjes. ofron gjithashtu markë.

  Vendimi: Është i fuqishëm dhe ofron një platformë të integruar dhe krijues dokumentesh të lehtë për t'u përdorur. Ky sistem është më i shpejtë dhe më i zgjuar për përpunim. Gjithashtu rrit produktivitetin dhe efikasitetin. Është një alternativë më e mirë për DocuSign të shkëlqyer.

  Çmimi: PandaDoc ofron një provë falas për 14 ditë. Planet e çmimeve të ofruara nga ai tregohen në imazhin e mëposhtëm.

  Uebsajti: PandaDoc

  #7) SignRequest

  Më e mira për bizneset e vogla dhe të mesme dhe përkthyes të pavarur.

  Dihet që të jetë një platformë e nënshkrimit elektronik dhe është mjaft e njohur në treg. Ai u mundëson klientëve të nënshkruajnë dokumente elektronike duke përdorur nënshkrimin e tyre dixhital ligjërisht të detyrueshëm.

  Ky mjet ju kursen para dhe kohë. Ai rrit më tej proceset tuaja, përshpejton kohën e miratimeve dhe në fund përmirëson fitimin tuaj. Sistemi u ofron bizneseve një aplikacion të nënshkrimit dixhital të përshtatshëm dhe të përballueshëm. Ky aplikacion është i sigurt dhe i përshtatshëm për kërkesa të ndryshme biznesi.

  Veçoritë:

  • Është një zgjidhje e drejtpërdrejtë dhe e shpejtë e nënshkrimit elektronik. Mjeti është profesionaldhe fleksibël për integrim të shpejtë dhe të lehtë në të gjitha flukset e punës të biznesit.
  • Ky aplikacion softuerësh është i lehtë për përdoruesit, si dhe klientët e fundit. Ndërsa përdorni SignRequest, i gjithë procesi juaj i nënshkrimit do të jetë i lehtë dhe i thjeshtë. Për më tepër, softueri është shumë i sigurt.
  • Ky vegël softuerësh kursen kohë dhe burime për institucionet.
  • Përfundon procesin e nënshkrimit shpejt, brenda kohës së përcaktuar dhe më pas mund të jepen miratimet menjëherë.

  Vendimi: Është një alternativë e shkëlqyer për DocuSign me veçori të fuqishme si përgatitja e dokumentacionit inteligjent, dërgimi dhe nënshkrimi, emri i personalizuar, regjistri dhe ngjyra, dhe ruajtja, dhe menaxhojnë dokumentet. Ai zgjidh gjithashtu probleme si shitjet, redukton kostot dhe siguron përshtatshmëri.

  Çmimi: SignRequest ofron katër plane çmimesh siç tregohet në imazhin e mëposhtëm. Të gjitha çmimet e përmendura janë për faturimin vjetor dhe ju mund ta provoni produktin falas.

  Uebsajti: Kërkesa e nënshkruar

  #8) Libri i kontratës

  Më e mira për bizneset e vogla dhe të mesme dhe ndërmarrjet e mëdha.

  Funksionon me efikasitet për menaxhimin e kontratave. Duke përdorur këtë mjet, ju mund të nënshkruani, krijoni dhe ruani të gjitha llojet e dokumenteve ligjore në një platformë dixhitale. Ndihmon gjithashtu në rritjen e transparencës në aktivitetet e biznesit.

  Softueri siguron pajtueshmëri dhe kursen kohë të çmuar. Sistemi ofron një përballje me klientinplatformë ku profesionistët ligjorë monitorojnë dhe menaxhojnë kontratat e klientëve të tyre në mënyrë dixhitale me efikasitet dhe siguri.

  Karakteristikat:

  • Mund të zgjidhni një nga shabllonet falas nga ky softuer ose përndryshe mund ta bëni vetë. Ju gjithashtu mund të gërvishtni drejtpërdrejt nga platforma për shabllonet e personalizuara.
  • Harroni procesin tipik të printimit dhe zëvendësojeni atë me 'nënshkrimin dixhital' për të nënshkruar dokumentet tuaja. Për siguri, përdorni një mjet vërtetimi të dyanshëm ose ID kombëtare si NemID daneze
  • Ruani në mënyrë të sigurt dokumentet tuaja të vjetra së bashku me të rejat në mënyrë të organizuar në renë kompjuterike. Është e lehtë për t'u menaxhuar, si dhe për t'u aksesuar në dokumentet tuaja ligjore dhe për t'i arkivuar ato në një GDPR.
  • Modelët e saj të kontratës përfshijnë HR, korporata, dhënie me qira dhe shitje.

  Verdikti: Ky mjet është i zgjuar dhe shumë i lehtë për t'u zbatuar. Është një alternativë më e mirë për DocuSign. Çmimi i tij është gjithashtu i përballueshëm në krahasim me konkurrentët e tij. Ky mjet i Librit të Kontratës është fleksibël për t'u përdorur.

  Çmimi: Libri i kontratës ofron plane të ndryshme për bizneset, Bashkëpunim (81 dollarë në muaj), Pilot (falas), bazë (54 dollarë në muaj) , dhe Integro (545 dollarë në muaj). Të gjitha këto çmime janë për madhësinë e ekipit prej 0-5 anëtarësh. Ju mund të zgjidhni madhësinë e ekipit tuaj dhe çmimi do të ndryshojë në përputhje me rrethanat.

  Imazhi i mëposhtëm do t'ju tregojë detajet e tjera të këtyre planeve. Mund të provoni kontratënrezervoni falas.

  Website: Kontrata libër

  #9) Signority

  Më e mira për ndërmarrjet e mëdha, të vogla dhe amp; bizneset e mesme dhe përkthyes të pavarur.

  Sistemi dërgon dokumente për nënshkrimin dixhital dhe nënshkrimin elektronik, dhe gjithashtu ndihmon në dërgimin e kujtuesve dhe marrjen e përditësimeve mbi statusin e dokumentit. Të gjitha dokumentet tuaja mund të ndryshohen në mënyrë të sigurt për t'i ndarë dhe ruajtur në mënyrë të sigurt në renë kompjuterike. Ai siguron automatizimin e rrjedhës së punës, markën e kompanisë, vigjilencën dhe gjurmueshmërinë e statusit në kohë reale, dhe shumë veçori të tjera.

  Veçoritë:

  • Mund ta përdorni për të dhëna proceset e kapjes dhe transferimit.
  • Ai siguron diferencimin dhe ngarkimin e dokumenteve bazuar në nënshkrime.
  • Në biznesin tuaj, ju mund të analizoni informacione kritike dhe gjurmimin e kohës gjatë përdorimit të këtij mjeti.
  • Dokumenti juaj mund të personalizohet me funksionalitetin e markës dhe lëshimit dhe zvarritjes.
  • Dokumenti juaj mund të jetë i sigurt dhe i siguruar pasi përdor protokoll enkriptimi me SSL 256-bit.
  • Sistemi ofron ndjekje të automatizuar -up mesazhet dhe nënshkrimi me shumë marrës.

  Vendimi: I shikon dhe nënshkruan dokumentet në internet shpejt dhe me zgjuarsi. Është një alternativë më e mirë për DocuSign. Karakteristikat e tij të fuqishme si planifikimi, redaktimi dhe dizajnimi i dokumenteve, në përputhje me PCI DSS e bëjnë atë një konkurrent më të mirë për DocuSign.

  Çmimi: Signority ofron plane për biznese dheindividët. Imazhi i mëposhtëm do t'ju tregojë planet e biznesit. Ka një plan falas për individët për 3 dokumente në muaj. Ofron tre plane të tjera për individë, Mini (8 dollarë në muaj), Lite (15 dollarë në muaj) dhe Solo (40 dollarë në muaj). Të gjitha planet e biznesit dhe ato individuale mund të provohen falas.

  Nëse jeni duke kërkuar për një mjet të përballueshëm dhe me buxhet të ulët, atëherë mund të zgjidhni SignNow si një alternativë ndaj DocuSign . Ju mund të zgjidhni mjete të tjera bazuar në vlerësimet dhe veçoritë e tyre që i përshtaten nevojave tuaja. Ju duhet të analizoni, të kontrolloni opsionet e disponueshme dhe të kryeni një anketë të duhur përpara se të zgjidhni mjetin për nënshkrimin dixhital.

  Procesi i rishikimit:

  • Ka marrë kohë për të hulumtuar këtë artikull: 26 orë.
  • Totali i mjeteve të hulumtuara: 9
  • Mjetet kryesore të përzgjedhura: 9
  mund të automatizojë logjikën e biznesit, duke thjeshtuar procesin që nënshkruesit të futin të dhënat.

  Ndihmon në përmirësimin e rrjedhës së punës, vërtetimit, procesit të nënshkrimit, raportimit dhe pajtueshmërisë. DocuSign ndihmon kompanitë në konvertimin e procesit të dokumentacionit në skedarë dixhitalë.

  Është një platformë dixhitale e lehtë për t'u përdorur për të gjitha transaksionet dhe i lejon përdoruesit të dërgojnë, nënshkruajnë dhe menaxhojnë dokumente të tëra ligjërisht të detyrueshme me siguri të plotë. Është një mjet mjaft i përshtatshëm për përdoruesit dhe mund të përdoret pa mundim nga përdoruesit.

  Sistemi i DocuSign automatizon rrjedhën e plotë të punës dhe ju ndihmon të drejtoni biznesin tuaj në mënyrë të sigurt. Më tej ju kursen shumë kohë dhe para. Shkurtimisht, ky mjet ekzekuton transaksione pa letra dhe mbështet komunitetin e biznesit që të bëhet më dixhital së bashku me sigurinë totale.

  Veçoritë e DocuSign

  Mjeti ka shumë veçori dhe disa nga ato kryesore janë renditur më poshtë për një rishikim të shpejtë. Këto veçori përdoren kryesisht në të gjitha njësitë e vogla dhe të mëdha të biznesit.

  • Mbështetja e skedarëve: Ky mjet ofron mbështetje për çdo kategori të llojit të skedarit të dokumentit nga shumica aplikacione të tilla si Microsoft Word, Excel dhe PowerPoint. Siguron që të gjitha dokumentet tuaja jetike mund të kalojnë për nënshkrim. Formatet e mëposhtme të skedarëve mbështeten nga ky mjet – .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, .txt dhe shumë të tjera.
  • Konvertimi PDF :DocuSign identifikon dhe konverton në mënyrë spontane fushat PDF në fushat e nënshkruesve kur ngarkohet PDF. Ky proces kursen shumë kohë gjatë përgatitjes së dokumenteve për nënshkrim.
  • Etiketat e personalizuara: Ky mjet udhëzon klientët tuaj që të vendosin shenjën dhe inicialet në të gjitha vendet e duhura brenda një kohe të shkurtër. Ai përdor etiketat standarde për të mbledhur nënshkrimet, inicialet, emrat, titujt, emrat e kompanive dhe të gjithë informacionin përkatës. Ai i modifikon më tej ato për qëllime specifike për t'i shpëtuar nga përdorimi si etiketa të personalizuara për përdorim në të ardhmen.
  • Faciliteti i ruajtjes në renë kompjuterike : Ky mjet mund të marrë dokumente nga shërbimet e ruajtjes së resë kompjuterike të përdorura gjerësisht që përfshijnë Google Drive, Dropbox, Box, Evernote, Microsoft Office 365, Microsoft SkyDrive, Egnyte dhe Citrix ShareFile.
  • Vendosja automatike e etiketave : Etiketat dhe fushat mund të vendosen në rreshta të veçantë teksti , dhe kur e hidhni këtë tekst në një dokument, ato shfaqen automatikisht në vendndodhjen më të përshtatshme. Vendi automatik i lëviz etiketat së bashku me tekstin, edhe nëse ndryshimet ndodhin në dokument.
  • Dokumentacioni shtesë : Informacion shtesë si zbulimet ligjore & termat dhe kushtet mund të përfshihen nga dërguesit për hir të marrjes së njohjes nga nënshkruesi. Kjo ekzekutohet si një pjesë e ndryshme dhe e veçantë e zarfit. Nënshkruesit mund të shikojnë dhe pranojnë shtesëndokumente shumë shpejt sipas kërkesës nga dërguesi duke përdorur këtë përvojë të thjeshtë të nënshkrimit.

  Çmimi i DocuSign

  Kostoja e DocuSign zakonisht fillon nga 10 dollarë për përdorues në muaj për një Personal plani i blerë çdo vit. Planet e tjera janë Standard dhe Business Pro që përfshin shumë funksione të avancuara.

  Pse të kërkoni Alternativat e DocuSign?

  Nëse biznesi juaj kërkon shumë dokumente si kontrata dhe propozime, sigurisht që ju nevojitet një platformë e nënshkrimit elektronik që rrit shpejtësinë e përpunimit duke ruajtur kushtet specifike të biznesit. Mjetet e nënshkrimit si DocuSign mund të përfitojnë të gjitha njësitë e biznesit që ekzekutojnë kontratat.

  Disa alternativa të disponueshme për DocuSign janë më të thjeshta se DocuSign, ndërsa të tjerat kanë komplete më të fuqishme menaxhimi. Shërbimet e Adobe eSign dhe mjetet e nënshkrimit të duhur mund të jenë alternativa të arsyeshme për DocuSign.

  Megjithatë, mund të jeni të interesuar të keni informacion mbi mjetet më të njohura që përfshihen në listën tonë të mjeteve.

  4>Këshilla e ekspertëve: Si të zgjidhni softuerin e duhur të Nënshkrimit Dixhital?

  Zgjedhja e softuerit të saktë të nënshkrimit elektronik që i përshtatet biznesit tuaj është një detyrë e vështirë. Faktorë të tillë si përvoja e madhe e përdoruesit, integrimi i mjeteve ekzistuese, ofrimi i një përvoje të qetë celulare, niveli i sigurisë dhe përfshirja e kompanisëmarkimi mund t'ju ndihmojë në zgjedhjen e mjetit të duhur.

  Lista e alternativave të DocuSign

  Këtu është lista e alternativave të disponueshme në treg për DocuSign:

  1. SignNow
  2. HelloSign
  3. Nënshkrimi i djathtë
  4. DocHub
  5. EasySign
  6. PandaDoc
  7. SignRequest
  8. Libri i kontratës
  9. Signority

  Tabela e Krahasimit të Konkurentëve të DocuSign

  Renditja jonë Mjetet Brandimi Integrimi Lloji i skedarit Provë falas Çmimi Vlerësimi ynë
  DocuSign Po Microsoft, Salesforce, Google, Oracle, Apple, Intelledox, Seal, Workday, SAP Solution. Microsoft Word, PDF dhe formate të tjera të zakonshme. Po 25$/përdorues/muaj --
  1 Sign Now Po Dropbox, G suit, Google, salesforces PDF Po 8$ në muaj 5
  2 HelloSign Po Box, Dropbox, Evernote dhe një drive PDF, Microsoft Word, PowerPoint, Excel dhe shumë Po 15$ në muaj 5
  3 Nënshkrimi i djathtë Jo Disku i Google PDF Po 15$ në muaj 4,7
  4 DocHub Jo Box, Dropbox, Google drive PDF, XLS, TXT, DOCX Po 6,99$ përmuaj 4.3
  5 EasySign Jo Google Drive, Zoho CRM, Box dhe Dropbox AI, ESP, HPGL, PLT dhe TXT. Po 9,99$ në muaj 4,3
  6 PandaDoc Po Marketing, ruajtja në renë kompjuterike, CRM dhe më shumë Dokumentet dixhitale, dokumentet dhe PDF-të Po 9$ në muaj 5
  7 Kërkesë për nënshkrim Jo Reja e shitjeve të Salesforce PDF, Word, Excel, Google Doc, etj. . Po 8$ në muaj 4.2
  8 Libri i kontratës Jo Dropbox dhe Zoho PDF Po 27$ në muaj 4,5
  9 Signority Jo Dropbox, Google Drive dhe të tjera Dixhitale dokumente dhe PDF Po 15$ në muaj 4.3

  Shqyrtim i më të njohurve alternativat ndaj DocuSign të përfshira në listën tonë:

  #1) SignNow

  Më e mira për përpunuesit e lirë, bizneset e vogla, ndërmarrjet e mëdha dhe bizneset e mesme.

  Është gjithashtu një nga zgjidhjet më të njohura të softuerit të nënshkrimit elektronik. Kjo është krijuar për të ndihmuar biznesin të përshpejtojë proceset. Ai përfshin plotësimin e formularit në letër dhe nënshkrimin. Ky mjet ju ndihmon të nënshkruani dokumente ligjore dhe në të njëjtën kohë të kërkoni që aplikacionet të miratohen nga të tjerët duke mbajtur kompaninëpajtueshmërisë.

  Me këtë mjet, ju mund të kryeni disa procese statike si faksimi, printimi dhe krijimi i dokumenteve për nënshkruesit. Ju mund të vendosni nënshkrimin tuaj ligjërisht të detyrueshëm me një proces statik. Nëse e përdorni këtë mjet, atëherë mund të kurseni kohën dhe koston tuaj që përfshin rrjedhën e punës dhe dokumente të tjera të lidhura me letrën.

  Veçoritë:

  • Softueri është projektuar në mënyrë të tillë që të ofrojë shërbim me cilësi të lartë. Ky është projektuar përfundimisht për ndërveprim optimal miqësor.
  • Ky mjet i ofron përdoruesit një koleksion të gjerë modelesh biznesi. Ky lloj sistemi përdoret kryesisht për të përshpejtuar procesin e nënshkrimit në biznes.
  • Ai ju mundëson të konfiguroni dokumentin tuaj shpejt dhe me efikasitet.
  • Ky mjet ofrohet në biznes si një re - priti SAAS. Gjithashtu ju ofron një veçori të aksesit në kohë në çdo lloj platforme.
  • Ai sugjeron që për shkak të fleksibilitetit të tij, softueri funksionon nga të gjitha pajisjet e tjera.

  Vendimi: Përqendrohet më shumë në punën e zgjuar dhe inteligjencën sesa të bëjë një detyrë më të vështirë. Ndërsa veçoritë e tij si siguria dhe kriptimi i lartë, menaxhimi i llogarive, aplikacionet Android dhe iOS e bëjnë atë një alternativë më të mirë për DocuSign.

  Çmimi: Planet e çmimeve të SignNow fillojnë me 8 dollarë për përdorues në muaj. Prova falas është gjithashtu e disponueshme.

  Imazhi i mëposhtëm do t'ju tregojë planet e çmimeve në detaje. Të gjitha këto çmime janë për vjetorefaturimi.

  #2) HelloSign

  Më e mira për bizneset e vogla, të mesme dhe ndërmarrjet e mëdha.

  HelloSign njihet si një zgjidhje e nënshkrimit elektronik dhe konsiderohet një alternativë e DocuSign. Ky mjet është i lehtë për t'u përdorur dhe ka një ndërfaqe të thjeshtë përdoruesi për t'i mundësuar edhe një fillestari ta trajtojë me lehtësi. Megjithatë, ky mjet është një program i bazuar në ueb që ju lejon të ngarkoni dokumente me një ndërfaqe tërheqëse.

  Gjatë përdorimit të kësaj, ju mund të vendosni një nënshkrim në dokumentet e marra nga burime të ndryshme, si p.sh. Email, Google Drive dhe SkyDrive. Duhet të krijoni ose ngarkoni një nënshkrim përpara se ta futni në dokument. Më pas, mund të zgjidhni marrësin dhe të klikoni butonin dërgoni.

  Karakteristikat:

  • HelloSign lejon cilësime si 'kush mund të nënshkruajë dokumenti në fillim" dhe "ku ata nënshkruajnë përpara se t'ia caktojnë atë një personi tjetër, etj.
  • Ky mjet vjen tani me shabllone të shkëlqyera për ata që preferojnë të mos krijojnë një skedar të ri vazhdimisht.
  • Modelet e tyre e bëjnë procesin edhe më të rehatshëm.
  • Ai gjithashtu mbështet Mac, email dhe telefon.
  • Ai gjithashtu ofron siguri dhe API në nivel banke.

  Vendimi: Është një alternativë e shkëlqyer për DocuSign me veçori të fuqishme si markimi, menaxhimi i ekipit, njoftimi i statusit dhe gjurmët e auditimit, dhe shumë më i aksesueshëm se DocuSign.

  Çmimi: Çmimi i HelloSign fillon me 13 dollarë për përdorues në muaj. Planet e ndërmarrjeve fillojnë me 24 dollarë për përdorues në muaj dhe API do t'ju kushtojë 99 dollarë në muaj. Ai ofron një provë falas për produktin.

  Planet e çmimeve për HelloSign tregohen në imazhin e mëposhtëm. Të gjitha këto çmime janë për faturim vjetor.

  Uebsajti: HelloSign

  #3) Nënshkrimi i duhur

  Më e mira për bizneset e mesme deri tek sipërmarrjet e mëdha dhe përkthyes të pavarur.

  Nëse doni të nënshkruani dokumentin tuaj lehtësisht dhe shpejt, atëherë duhet të zgjidhni softuerin Right Signature. Procesi i punës në këtë mjet është i thjeshtë. Ju duhet thjesht të plotësoni formularin dhe mund ta nënshkruani atë me një nënshkrim dixhital, nënshkrim të shtypur ose nënshkrim të shkruar me dorë (duke përdorur miun).

  Tani mund të ngarkoni një skedar Word ose PDF ose të zgjidhni një dokument nga aplikacionet në internet si Google Docs për forcën e shitjes. Më pas, mund të jepni emrin dhe emailin e nënshkruesve. Ai personalizon fushat e mbledhjes së të dhënave dhe u dërgon email të gjitha palëve. Ky mjet gjithashtu nënshkruan në faqen tuaj të internetit. Mund ta përdorni këtë mjet në iPad ose iPhone tuaj.

  Veçoritë:

  • Mjeti i nënshkrimit të duhur do të rrisë efikasitetin e biznesit tuaj dhe do të kursejë mjedisin.
  • Ai gjithashtu ofron një qasje profesionale në procesin e ekzekutimit të dokumentit. Nëse e përdorni këtë produkt, atëherë ai e redukton kohën tuaj të ekzekutimit në minuta.
  • Mund të gjurmoni
  Lëviz në Krye