20 Rishikimi më i mirë i videoregjistruesit në internet

Zgjidhni videoRegjistruesin më të mirë falas në internet sipas kërkesave tuaja nga mjetet e shqyrtuara dhe krahasuar këtu:

Regjistrimi i videos në internet ose regjistrimi i ekranit përkufizohet si kapja e gjithçkaje që shfaqet në kompjuter ekranet në kohë reale dhe duke krijuar një video prej saj. Kjo përdoret zakonisht për demonstrime, mësime, prezantime, trajnime virtuale, filigranë të modifikueshëm e kështu me radhë.

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë nevojën për një videoregjistrues në internet, fakte në lidhje me të, disa këshilla profesionale , pyetjet e bëra shpesh, videoregjistruesit kryesorë, një krahasim i pesë softuerëve më të mirë, një rishikim i detajuar i videoregjistruesve më të mirë dhe një përfundim.

Regjistrues video në internet

Nevoja për një regjistrues ekrani

Të renditura më poshtë janë disa pika të dobishme për të përcaktuar nevojat :

 1. Përmirësoni komunikimin: Ndihmon në përmirësimin e komunikimit me klientët jashtë shtetit duke regjistruar një prezantim dhe duke e ndarë atë në mënyrë më efikase.
 2. Krijimi mësime: Ndihmon në krijimin e mësimeve për të rritur efektivitetin e trajnimit dhe për ta bërë klasën interaktive dhe tërheqëse.
 3. Marrja e një kuptimi më të mirë: Ofron një pamje të qartë se kur dhe si ndodh gabimi dhe ndihmon teknikët dhe ekspertët e IT-së për të kuptuar më mirë pa humbur shumë kohë.
 4. Kursimi i gjërave të rëndësishme: Është e dobishme në momentet kur ju duhetekrani i kompjuterit pa asnjë kosto.

  Çmimi: Falas

  Uebsajti: CamStudio

  #7 ) Veed

  Më e mira për redaktimin e videove me titra, transkriptimin e audios dhe më shumë.

  Veed është një redaktues i thjeshtë video në internet që ndihmon në krijimin e videove me një klikim të vetëm duke shtuar titra, duke transkriptuar audion dhe më shumë sipas kërkesës. Ndihmon në krijimin e videove për marketing, media sociale, mësim dhe biznese.

  Veçoritë:

  • Ofron shërbim falas të kamerës së internetit pa asnjë kufi.
  • Modaktimi i videos në internet ofrohet me veçori si shtimi i imazheve dhe muzikës në të dhe shumë opsione të tjera.
  • Titrat dhe veçoritë e transkriptimit ofrohen si shtimi i titrave në video, krijimi automatik i titrave, etj.
  • 10 10>Siguron një paketë veglash me opsione si prerja, prerja, bashkimi/bashkimi, rikuperimi dhe ndryshimi i madhësisë së videos.
 5. Vendimi: Veed është më i miri për krijimin e videove në internet dhe regjistruesin e kamerës në internet me shumë opsione në dispozicion. Ajo vjen gjithashtu me plane të arsyeshme duke filluar nga 0 $ në muaj.

  Çmimi:

  • Falas - 0 $ në muaj
  • Bazik - 12 $ për muaj
  • Pro-24 dollarë në muaj
  • Ndërmarrjen- kontaktoni për çmimin.

  Uebfaqja: Veed

  #8) Wondershare DemoAir për Chrome

  Më e mira për regjistrimin dhe ndarjen e ekranit të lehtë për t'u përdorur për Chrome.

  DemoAir of Wondershare është një video falas në internetmjet regjistrues i dobishëm për komunikimin në ekip. Është krijuar për të gjithë që të regjistrojnë dhe ndajnë video në internet dhe ofron mënyra efektive për të komunikuar. Është e dobishme për të dhënë komente/ndërveprim vizual dhe për të përshpejtuar ciklin e shitjeve.

  Veçoritë:

  • Regjistro ekranin dhe kamerën për të shprehur më mirë idenë tënde.
  • Ndihmon në nxjerrjen në pah të ekranit me shënime gjatë regjistrimit.
  • Menaxhimi i thjeshtë i regjistrimit me ndihmën e dosjeve të ofruara.
  • Ofron redaktim të lehtë të videos që shkurton videon në sekonda.
  • Ofron lidhje për të ndarë skedarët në platforma të ndryshme.
  • Integrohet me rrjedhën aktuale të punës me të cilën po punoni. Si Google Drive, Gmail, Youtube etj.

  Vendimi: Wondershare DemoAir për Chrome rekomandohet për veçorinë e tij të regjistrimit të ekranit që ndihmon në krijimin dhe ndarjen e mesazheve video duke regjistruar webcam, desktop ose shfletues. Ofrohet gjithashtu një provë falas.

  Çmimi:

  • Standard - 3,83 $ në muaj
  • Premium - 5,67 $ në muaj
  • Pro-9,99 dollarë në muaj.

  Uebsajti: Wondershare

  Lexo gjithashtu ==> Veçoritë e Wondershare DemoCreator

  #9) AceThinker Online Video Recorder

  Më e mira për regjistrimin e ekranit me audio.

  AceThinker Online Video Recorder është një platformë e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur për të regjistruar ekranin sipas nevojave tuaja.Ekzistojnë disa veçori të ofruara që i ndihmojnë përdoruesit të bëjnë videot e tyre sipas nevojës, si regjistrimi nëpërmjet kamerës së internetit, duke përfshirë ose përjashtuar tingullin e sistemit dhe shumë veçori të tjera janë të disponueshme.

  Veçoritë:

  • Të lejon të regjistrosh çdo gjë në ekran me shumë opsione.
  • Modalitete të ndryshme regjistrimi janë të disponueshme për t'u regjistruar sipas nevojës suaj.
  • Lejon që videot të ruhen në mënyra të ndryshme formate si AVI, MOV, WM dhe më shumë.
  • I lehtë dhe i thjeshtë për t'u përdorur në vetëm tre hapa.

  Vendimi: AceThinker është më i miri për produktet e tij si konvertuesi PDF AceThinker dhe Regjistruesi muzikor AceThinker.

  Çmimi: Falas

  Uebfaqja: AceThinker

  #10) iSpring Cam Pro

  Më i miri për regjistrimin e ekranit për qëllime të mësimit elektronik.

  iSpring Cam Pro është një softuer për regjistrim video që i ndihmon përdoruesit të krijojnë video dhe mësime me pamje profesionale me ndihmën e veçorive të jashtëzakonshme të ofruara prej tyre. Ashtu si transmetimet e ekranit me zëra ose transmetimet e ekranit foto në figurë, mësimet e softuerit me shënime, tranzicionet e lëmuara të skenës dhe më shumë. Kjo kryesisht përdoret për qëllime të mësimit elektronik.

  Karakteristikat:

  • Ndihmon në transmetimin e ekranit me zëra për të shpjeguar tema komplekse.
  • Siguron një fotografi -transmetim i ekranit në figurë duke ju lejuar të shtoni veten në tutorial.
  • Të lejon të shtoni shënime së bashku me ekraninregjistrimi.
  • Të lejon të krijosh video profesionale me kanavacë interaktive, kronologji me shumë këngë etj.
  • E lehtë për të ndarë videot e krijuara në LMS ose YouTube.

  Vendimi: iSpring Cam Pro rekomandohet për krijimin e videove ose udhëzimeve profesionale dhe videove se si të bëhen.

  Çmimi: 227 dollarë për përdorues në muaj.

  Uebsajti: iSpring Cam Pro

  #11) Regjistrimi i ekranit

  Më e mira për ekran falas në internet regjistrim pa shkarkim.

  Screen Capture është një regjistrues falas i ekranit në internet që ndihmon në regjistrimin e gjithçkaje, nga kamera në internet te mikrofoni dhe zëri i sistemit në çdo ekran, dritare ose skedë. Shfletuesit e tij të mbështetur përfshijnë Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge dhe Opera. Ai lejon regjistrimin pa pagesë të ekranit pa ndonjë shkarkim me privatësi të lartë dhe ruajtje të shpejtë.

  Veçoritë:

  • Ndihmon në regjistrimin e çdo gjëje nga kamera në internet në çdo ekran ose dritare.
  • Ofron një ndërfaqe të lehtë dhe të thjeshtë për regjistrimin në ekran pa pasur nevojë të shkarkoni asgjë.
  • Ju lejon të ruani videon tuaj në HD dhe ofron privatësi të lartë për regjistrim.
  • Ju mund të shtojë fytyrën tuaj në ekran gjatë regjistrimit.
  • Ju mundëson të shtoni zërin tuaj si dhe tingujt e sistemit kompjuterik me regjistrim.

  Vendimi: Regjistrimi i ekranit është më e mira për regjistrim të lehtë të ekraneve që nuk kërkojnë shkarkim. Ajo ofron një të arsyeshmeplani i abonimit në krahasim me programe të tjera të ngjashme.

  Çmimi:

  • Abonimi mujor - 9,95 dollarë në muaj
  • Abonimi vjetor - 39,95 dollarë në muaj

  Uebsajti: Regjistrimi i ekranit

  #12) Kamera në internet

  Më e mira për audio , video, PDF dhe vegla konvertimi.

  Webkamera është një softuer falas për regjistrimin e videove në internet që u ofron përdoruesve të tij një ndërfaqe të sigurt, të sigurt dhe falas për të krijuar dhe shpërndarë video regjistrimet. Ai ofron mjete të ndryshme video, mjete audio, mjete PDF, konvertues dhe shërbime.

  Karakteristikat:

  • Ofron shërbime të regjistrimit të videove në internet me një sërë opsionesh .
  • Ofron cilësime fleksibël për regjistrimin, duke përfshirë modalitetin e pasqyrës, opsionet e cilësisë së videos, efektin e jehonës, etj.
  • Aktivizon regjistrimin dhe ruajtjen e videove të gjata gjithashtu.
  • Ofron një ndërfaqe të sigurt pa asnjë ndërhyrje nga palët e treta.
  • Të gjitha shërbimet e ofruara prej tyre janë falas, ju vetëm duhet të keni një lidhje të mirë interneti për regjistrimin ose krijimin e videos.

  Vendimi: Rekomandohet që veglat e tij PDF që përfshijnë skedarë të konvertohen nga/në PDF në/nga skedarë të tjerë, të ndajnë, të bashkojnë, të kompresojnë dhe më shumë opsione.

  Çmimi:

  • Falas - 0 $ në muaj
  • Premium - 5 $ në muaj

  Uebfaqja: Kamera në internet

  #13) Movavi

  Më e mira për rregjistrimin e ekraneve në njëkliko.

  Movavi është një platformë editimi video për përdoruesit e Windows dhe Mac. Ndihmon në kapjen dhe regjistrimin e webinareve, thirrjeve në internet, mësimeve, videove të transmetuara dhe ngjarjeve në internet dhe ofron një sërë veçorish për të lehtësuar procesin e regjistrimit dhe për ta bërë atë shumë më tërheqës dhe tërheqës. Ai përfshin vizatimin në video, kapjen e kamerës suaj të internetit, regjistrimin vetëm audio, e kështu me radhë.

  Rishikimi i mjetit të Regjistrimit të ekranit Movavi

  #14) Droplr

  Më i miri për rregjistrimin e shpejtë të pamjeve dhe regjistrimeve të ekranit së bashku me veçoritë thelbësore të redaktimit.

  Droplr është një softuer regjistrimi i ekranit që u mundëson përdoruesve të tij të regjistrojnë ekranet dhe merrni pamje nga ekrani së bashku me një grup opsionesh të disponueshme. Karakteristika të ndryshme të ofruara prej tij përfshijnë shënimin & amp; markups, mjet turbullues, video kamera, regjistrim i pjesshëm i ekranit, prerje video dhe shumë të tjera. Kjo ju lejon të ruani skedarin në renë kompjuterike dhe mund të dërgoni skedarë deri në 10 GB me URL-në e shkurtuar.

  Veçori:

  • Ofron shërbime për Mac, Windows, Chrome Extension dhe Chromebook.
  • Ndihmon në marrjen e pamjeve të ekranit me opsione si kapja e një pjese ose të gjithë ekranit, etj.
  • Veçoria e regjistrimit të ekranit përfshin një opsion të kamerës së internetit, kohëzgjatje të pakufizuar të regjistrimit GIF dhe kështu me radhë.
  • Ju mundëson të ruani dhe ndani regjistrimin kudo me opsionet e shkarkimit PNG, WebM ose MPEG-4.
  • Ju mundësonpër të ngarkuar skedarë në cloud dhe për të ndarë me ta lidhjen e shkurtuar.

  Vendimi: Droplr rekomandohet për planet e tij të çmimeve, pasi ato janë shumë të arsyeshme në krahasim me softuerët e tjerë.

  Çmimi:

  • Pro plus- 6 dollarë në muaj
  • Ekipi- 7 dollarë për përdorues në muaj
  • Ndërmarrja- Kontaktoni për çmimin

  Uebfaqja: Droplr

  #15) Screencastify Video Recorder

  Më e mira për regjistrimi, redaktimi dhe ndarja e videove pa ndonjë përvojë paraprake.

  Screencastify është një softuer i thjeshtë për regjistrim video. Ai është menduar për të gjithë, nga individët te profesionistët e biznesit dhe nga studentët te mësuesit, dhe ndihmon në regjistrimin, modifikimin dhe ndarjen e videove me lehtësi së bashku me opsione të ndryshme të disponueshme për ta bërë atë më tërheqës sipas kërkesës. Ai ju mundëson të gjurmoni shikuesit dhe mund të shtoni gjithashtu pyetje interaktive.

  Veçoritë:

  • Ofron një ndërfaqe të lehtë në mënyrë që të gjithë ta zotërojnë atë, duke përfshirë mësuesit, profesionistë të biznesit, studentë dhe individë.
  • Shërbimet e regjistrimit ofrohen me opsione si shtimi i pyetjeve interaktive e kështu me radhë.
  • Mjetet e redaktimit ju mundësojnë të krijoni video me pamje profesionale.
  • 10>Lehtësia në krijimin dhe dërgimin e lidhjeve për të caktuar ose për të dorëzuar paraqitjet e videove.

  Vendimi: Screencastify është më i miri për ndërfaqen e tij të lehtë dhe të thjeshtë që mundësonkushdo që të krijojë, modifikojë dhe ndajë video me pamje profesionale pa ndonjë ekspertizë.

  Çmimi:

  • Për individët - ndërmjet 0-99 dollarë në vit
  • Për mësuesit- Midis 0-49 $ në vit
  • Për shkollat- kontaktoni për çmimet.

  Uebsajti: Screencastify

  #16) ShareX

  Më e mira për ndarjen e ekranit, ndarjen e skedarëve dhe mjetet e produktivitetit.

  ShareX është një softuer falas me burim të hapur për kapjen dhe ndarjen e ekraneve me lehtësi. Ai ofron mjete si kapja, kapja e rajonit, ngarkimi, destinacionet dhe produktiviteti. Ai përfshin veçori të tilla si regjistrimi në ekran të plotë, regjistrimi i ekranit, GIF, regjistrimi me lëvizje, mjetet e shënimit, metodat e ngarkimit, detyrat pas ngarkimit, ngarkuesi i imazheve, ngarkuesit e skedarëve, shërbimet e ndarjes së URL-ve dhe më shumë.

  Veçoritë:

  • Ofron ndërfaqe të lehtë me burim të hapur dhe pa reklama falas për regjistrimin e ekranit.
  • Siguron metoda të ndryshme regjistrimi, duke përfshirë OCR, GIF, regjistrimin automatik dhe më shumë.
  • Metodat e ndryshme të ngarkimit janë të disponueshme si skedari i ngarkimit, dosje, tekst, nga URL, etj.
  • Ju mundëson të shkurtoni lidhjen me shkurtuesit e URL-ve.
  • Ofron shërbime për ndarjen e URL-ve duke përfshirë email, Twitter, Facebook dhe më shumë.
  • Mjetet e produktivitetit përfshijnë një përzgjedhës ngjyrash, zgjedhës të ngjyrave të ekranit, redaktues imazhi, efekte imazhi, etj.

  Vendimi: ShareX rekomandohet për mjetet e tij të produktivitetit që përfshijnëNdarës i imazheve, miniaturë imazhesh, konvertues video, miniaturë video, mesazh në Tweet, Test monitorimi, e kështu me radhë.

  Çmimi: Falas

  Uebsajti: ShareX

  #17) Fluvid

  Më e mira për regjistrimin e jashtëzakonshëm të ekranit për prezantime, leksione, prezantime të shitjeve dhe video marketingu.

  Fluvid është një softuer falas për regjistrimin e videove në internet që ndihmon në bërjen e prezantimeve, marketingut të videove dhe leksioneve. Ai lehtëson komunikimin e lehtë virtual me opsione të lehta për t'u regjistruar, të shpejta për t'u modifikuar dhe gati për të ndarë, të disponueshme për të gjithë, pavarësisht nga çdo përvojë e mëparshme. Ai përfshin veçori të tilla si analitika e përparuar e videove, publikimi dhe transmetimi social, prerja dhe shkurtimi, mbrojtja me fjalëkalim dhe më shumë.

  Veçoritë:

  • E lehtë për t'u regjistruar, modifikoni ose ndani ekranin.
  • Ofron mjete vizatimi për t'i bërë videot tuaja më tërheqëse.
  • Ju mundëson të shtoni formularin kryesor dhe butonin CTA në videot tuaja.
  • Ju lejon të krijoni një fjalëkalim për të mbrojtur regjistrimet tuaja.
  • Ofron një opsion të sinkronizimit ndër-platformë për ta ndarë në platforma të ndryshme të mediave sociale.
  • Karakteristika të tjera përfshijnë prerjen & shkurtimi dhe analitika e përparuar e videove.

  Vendimi: Fluvid rekomandohet për ndërfaqen e tij falas në internet të videoregjistruesit, e cila lehtëson komunikimin e lehtë virtual.

  Çmimi : Pa pagesë

  Uebsajti: Fluvid

  #18) Screencast-o-Matic

  Më e mira për mjetet e thjeshta dhe intuitive për të ndarë idetë tuaja.

  Screencast-o-Matic është një platformë që ju mundëson për të kapur, krijuar dhe ndarë video për komunikim më të mirë. Përdoret në arsim, për përdorim personal dhe për punë. Ndihmon në komunikimin, kapjen, modifikimin, organizimin dhe ndarjen e videove dhe imazheve dhe ju mundëson të merrni pamje nga ekrani, pamje nga ekrani dhe regjistrime video me veçori intuitive të redaktimit të videos.

  Veçoritë:

  • Kontrollimi i shpejtë, falas dhe i lehtë i regjistrimit me veçori të tilla si shtimi i një kamere në internet ose përdorimi i rrëfimit.
  • Ndihmshëm në redaktimin e videove me tekst, forma, imazhe, animacione, efekte dhe më shumë.
  • Biblioteka e integruar e aksioneve është e disponueshme për video, imazhe dhe pjesë muzikore.
  • Pamjet e ekranit mund të merren me opsione si kapja e ekranit të plotë, një pjesë e tij ose një dritare së bashku me modifikime të ndryshme opsionet.
  • Siguron ngarkim dhe ndarje të pakufizuar të përmbajtjes pa reklama.

  Vendimi: Screen-o-Matic është më i miri për veçorinë e tij të menaxhimit dhe ndarjes përmbajtje përmes hostimit intuitiv të videove dhe imazheve.

  Çmimi:

  • Individët dhe bizneset- Midis 4-5,75 dollarë në muaj
  • Mësuesit- Midis 2,25-4 dollarë në muaj
  • Shkolla/Universiteti- ndërmjet 13,50-17,50 dollarë në muaj.

  Uebfaqja: Screencast-o-Matic

  #19) Loom Video Recorder për Chrome

  Më e mira për shpejtruaj gjërat e rëndësishme që mund t'ju duhen më vonë.

 6. Mbështetja e klientëve: Ndihmon në ofrimin e mbështetjes për klientët në shumë mënyra. Në një kohë kur ata janë të ngecur mes diçkaje, ju mund t'i dërgoni një regjistrim për të zgjidhur problemin e tyre.
 7. Për bashkëpunim: Ndihmon në bashkëpunimin me kolegët gjatë videos kur ajo nuk është e mundur të arrish fizikisht në të njëjtin vend.

Këshilla e ekspertëve:Për të zgjedhur videoregjistruesin më të mirë në internet, duhet të keni parasysh dy gjëra së pari buxheti juaj pasi softuer të ndryshëm vjen me plane të ndryshme çmimesh. Së dyti, duhet të kontrolloni për veçoritë bazë si mbivendosja e kamerës së internetit, një opsion për të zgjedhur të gjithë ose një pjesë të ekranit për regjistrim, duke shtuar opsionin e shënimeve, titrat dhe veçoritë e transkriptimit, mbështetjen e formateve të ndryshme të skedarëve, mjetet e redaktimit dhe audion e regjistruesit të zërit .

Pyetjet e shpeshta rreth videoregjistruesit të ekranit

P #1) Cili është videoregjistruesi më i mirë falas në internet?

Përgjigje: Më i miri falas videoregjistruesit në internet janë:-

 1. Bandicam
 2. Snagit
 3. Clipchamp
 4. Camtasia
 5. Regjistruesi i ekranit falas në internet Powersoft

P #2) A është i sigurt regjistrimi i ekranit?

Përgjigje: Varet nga licenca e regjistruesit. Shumica e regjistruesve të ekranit janë të sigurt pasi vijnë me një veçori të sigurimit të përmbajtjes së përdoruesve të tyre dhe nuk i japin akses asnjë pale të tretë.

P #3)regjistrimin e videove të ekranit dhe kamerës dhe për ofrimin e mjeteve thelbësore për hapësirat hibride të punës.

Loom është një platformë për regjistrimin e ekraneve dhe kamerës, e cila është një mjet thelbësor për hapësirat hibride të punës. Shërbimet e tij janë falas dhe janë krijuar për përdoruesit e Mac, Windows, iOS dhe Android. Është i aksesueshëm nga kudo, pavarësisht nëse jeni në shtëpi apo zyrë, nga kudo që mund ta hapni dhe ta shpërndani. Është e dobishme për rreshtimin e ekipit, rishikimet e kodeve me një buton luajtjeje etj.

Karakteristikat:

 • Ndihmues në bashkëpunimin me ekipin përmes projektimit të videove së bashku.
 • Veçoritë e projektimit përfshijnë shtimin e lidhjeve, veglat e vizatimit, shtimin e komenteve dhe emoji-ve, etj.
 • Të dobishme për t'u lidhur me klientët përmes mesazheve video.
 • Veçoritë e marketingut përfshijnë thirrjen -për veprim, njohuri të angazhimit dhe më shumë.
 • Ndihmon komunikimin dhe lidhjen për përafrimin e ekipit, shitjet, inxhinierinë, dizajnin, marketingun, menaxhimin e produktit dhe mbështetjen.

Vendimi: Rekomandohet videoregjistruesi Loom për Chrome për veçoritë e tij që lehtësojnë mënyra më efikase, ekspresive dhe efektive për të komunikuar.

Çmimi:

 • Falas për startues
 • Biznes - 8 dollarë për krijues në muaj
 • Ndërmarrje - kontaktoni për çmimin.

Uebsajti: Loom

#20) Debutimi i Video Capture

Më e mira për rregjistrimin e ekranit nga çdo burim si kamera IP e rrjetit dhe të tjerapajisje.

Debut Video Capture është softuer që ju mundëson të regjistroni video nga një ekran, një ueb-kamerë ose çdo pajisje regjistrimi pa mundim. Ai ofron një version falas për qëllime jo komerciale. Ai ofron veçori të ndryshme thelbësore, duke përfshirë mbivendosjen e kamerës së internetit, shtimin e titrave, rregullimet e dobishme të ngjyrave të videos, cilësimet fleksibël të daljes së videos, zgjedhjen e ekranit dhe më shumë.

Veçoritë:

 • Ofron një opsion për regjistrimin e të gjithë ekranit ose të ndonjë pjese të zgjedhur.
 • Efektet me ngjyra dhe video janë të disponueshme për të rregulluar ngjyrën dhe efektet.
 • Ju mundëson të shtoni titra dhe vula kohore në videon tuaj.
 • Mbështet të gjitha formatet e mundshme të skedarëve si mpg, MP4, MOV dhe më shumë.
 • Me veçorinë e mbivendosjes së videos, mund të regjistroni ekranin dhe kamerën e internetit të dyja në të njëjtën kohë.
 • 28>

  Vendimi: Debut Video Capture rekomandohet për versionin e tij falas të disponueshëm për përdorim komercial dhe veçoritë e tij si mbivendosja e kamerës së internetit dhe cilësimet fleksibël të daljes së videos.

  Çmimi:

  • Edicioni Pro - 24,99 $
  • Edicioni në shtëpi - 19,99 $
  • Plani tremujor i edicionit Pro - 1,66 $ në muaj.

  Uebfaqja: Kapja e videove debutuese

  Përfundim

  Përmes hulumtimit, ne u njohëm me kuptimin dhe rëndësinë e një videoje ose regjistruesi në internet në internet. Ka softuer të ndryshëm për regjistrimin e videove që vijnë me plane të ndryshme çmimesh dhe grupe të ndryshmeveçoritë. Disa madje ofrojnë shërbimet e tyre pa kosto si Camstudio, Appwersoft, ShareX dhe më shumë.

  Disa janë të mirë në ofrimin e veçorive të regjistrimit të programeve si- Snagit, Movavi dhe Bandicam. Disa ofrojnë mjete vizatimi si- Fluvid, Movavi dhe Loom.

  Procesi ynë i rishikimit:

  • Koha e nevojshme për të hulumtuar dhe shkruar këtë artikull: 62 orë
  • Totali i mjeteve të hulumtuara në internet: 35
  • Mjetet kryesore të përzgjedhura për rishikim: 20
  Çfarë është një videoregjistrues në internet?

  Përgjigje: Ai ju mundëson të regjistroni të gjitha aktivitetet që ndodhin në çdo ekran ose desktop dhe të bëni një video prej tij. Një regjistrues i ekranit në internet vjen me funksione të ndryshme, së bashku me regjistrimin e ekranit.

  Disa prej tyre janë veglat e redaktimit, mbivendosja e kamerës së internetit, regjistrimi i plotë ose i një pjese të një ekrani, shënime, efekte etj.

  P #5) A mund të regjistroj një transmetim të drejtpërdrejtë në laptop?

  Përgjigje: Po, ne mund të regjistrojmë një transmetim të drejtpërdrejtë në laptopin tonë. Për të regjistruar, duhet të ndjekim vetëm 5 hapa të dhënë:-

  1. Zgjidhni një regjistrues ekrani (si Camtasia ose Snagit).
  2. Rregulloni cilësimet e regjistrimit.
  3. Zgjidhni zonën që do të regjistrohet.
  4. Kliko opsionin e regjistrimit.
  5. Ruaj dhe ngarko.

  Lista e videoregjistruesve më të mirë në internet

  Platformat në internet të videoregjistruesit jashtëzakonisht mbresëlënës:

  1. Bandicam
  2. Snagit
  3. Clipchamp
  4. Camtasia
  5. Apowersoft Regjistrues falas i ekranit në internet
  6. CamStudio
  7. Veed
  8. Wondershare DemoAir për Chrome
  9. AceThinker Online Video Recorder
  10. iSpring Cam Pro
  11. Regjistrimi i ekranit
  12. Uebkamera
  13. Movavi
  14. Droplr
  15. Screencastify Video Recorder
  16. ShareX
  17. Fluvid
  18. Screencast-o-Matic
  19. Loom Video Recorder për Chrome
  20. Kapja e videos debutuese

  Krahasimi i platformave më të mira të videoregjistruesit në internet

  Softuer Më i miri për Mbështetje Shpërndarje Çmimi
  Bandicam Regjistrimi i ekranit me një raport të lartë kompresimi. Windows Cloud-hosted Midis 27,79-60,95 $
  Snagit Regjistrimi i shumë ekraneve Windows

  Mac

  Ueb -bazuar

  On-premise Midis 37,99-62,99 $
  Clipchamp Njëkohësisht ekran regjistrimi dhe kamerë në internet. Windows

  Android

  iOS

  Cloud-hosted Midis 9-39$ në muaj
  Camtasia Krijimi i videove me cilësi të lartë në Windows dhe Mac. Windows

  Mac

  On-premise Midis 214,71-299,99 $ për përdorues.
  Apowersoft Regjistrime të pakufizuara falas të ekranit në internet. Windows

  iPhone/iPad

  Mac

  On-premise Pa pagesë

  Komente të hollësishme:

  #1) Bandicam

  Më e mira për rregjistrimin e ekranit me një raport të lartë kompresimi.

  Bandicam është një platformë e lehtë për regjistrim video. Ai ofron regjistrim në ekran, regjistrim video, shërbime regjistrimi lojërash për përdoruesit e tij.

  Shërbimet kryesore të ofruara nga ky softuer përfshijnë vizatimin në kohë reale, mbivendosjen e kamerës së internetit, regjistrimin e planifikuar, përzierjen e zërit të vet, efektet e miut, etj. . Kjo ju mundëson të shkurtoni pjesë të videove dhe të bashkoni video të shumta sipas tyrekërkesat.

  Veçoritë:

  • Një veçori vizatimi në kohë reale është e disponueshme për të përmirësuar videon ose pamjen e ekranit.
  • Me mbivendosjen e kamerës së internetit, mund ta shtoni videon tuaj me regjistrimin e ekranit.
  • Siguron funksionin e regjistrimit të programit për të regjistruar në një kohë të caktuar.
  • Ju mundëson të përzieni zërin tuaj me tingullin e sistemit.
  • Efektet e miut janë të disponueshme për disa opsione animacioni që do të shtohen gjatë regjistrimit.
  • Siguron tastin Chroma për mbivendosjen e kamerës së uebit për të bërë video me tastin chroma së bashku me regjistrimin e ekranit.

  Vendimi: Bandicam rekomandohet për regjistrimin e ekranit, regjistrimin e kamerës në internet dhe regjistrimin e lojërave.

  Çmimi:

  • 1 licencë PC-39,95$
  • 2 Licencë PC-59,96 $
  • Bandicam + Bandicut- 60,95 $
  • Përmirësimi i licencës- 27,79 $ për kompjuter.

  Uebsajti: Bandicam

  #2) Snagit

  Më e mira për regjistrimin e shumë ekraneve.

  Snagit është një mjet i thjeshtë për regjistrimin e ekranit. Ai ofron veçori si kapja e pamjeve të ekranit, kombinimi i imazheve, kërkimi dhe shfletimi i vulave, efektet speciale dhe filtrat, dhe më shumë.

  Ai mbështet shumë formate skedarësh duke përfshirë GIF, PSD, BMP, SWF, PDF, MHTML dhe të tjera formate të spikatura. Ai gjithashtu ofron përputhshmëri me renë kompjuterike.

  Veçoritë:

  • Le të kapim të gjithë ekranin ose një pjesë të tij sipas nevojës tuaj.
  • Veçoritë përfshijnë regjistrimin foto-në-foto, bibliotekën në renë kompjuterikepajtueshmërinë, e kështu me radhë.
  • Ofron veçori për të bashkuar imazhe të shumta së bashku me opsionet e shënimit: tekst, shigjeta, të dhëna dhe elementë të tjerë.
  • Kërkimi dhe shfletimi i pullave ju lejojnë të kërkoni për vulën e disponueshme në bibliotekën e tij.
  • Funksione të tjera përfshijnë efekte speciale dhe filtra, programe regjistrimesh, veçori të lëvizjes, etj.
  • Mbështet formatet e skedarëve si GIF, PSD, BMP, SWF, PDF, HTML etj. .

  Vendimi: Snagit rekomandohet për procesin e tij të thjeshtë të instalimit, funksionalitetin e shpejtë të regjistrimit të ekranit dhe përputhshmërinë me renë kompjuterike.

  Çmimi:

  • Të tjerët- 62,99 $
  • Arsimi- 37,99 $
  • Qeveria- 53,99 $

  Uebfaqja: Snagit

  #3) Clipchamp

  Më e mira për regjistrimin e njëkohshëm të ekranit dhe kamerës së internetit.

  Clipchamp është një softuer për regjistrimin e videove në internet që ndihmon në regjistrimin e ekraneve dhe kamerave në internet në të njëjtën kohë. Kjo ndihmon në prezantime, trajnime virtuale dhe shumë të tjera. Ai ofron produkte video, redaktues video dhe mjete për krijimin e videove.

  Veçoritë:

  • Siguron veçori pro veglave të redaktuesit të videove si shkurtimi dhe prerja, ndarja dhe kombinoni dhe kështu me radhë.
  • Disponohen shabllone video falas me opsione plotësisht të personalizueshme.
  • Një regjistrues pa pagesë me kamerë me rezolucione regjistrimi, mbrojtje të privatësisë dhe më shumë janë të disponueshme.
  • Ndihma në ekranet e regjistrimit që janë fleksibël, me tekst lehtësishti modifikueshëm dhe i ndashëm kudo.
  • Karakteristika të tjera përfshijnë tekstin në të folur, kompletin e markës, ekranin jeshil, videon e shkurtuar dhe videon e ciklit.

  Vendimi: Clipchamp rekomandohet për redaktorin e tij të videos, kamerën dhe regjistruesin e ekranit. Më shumë se 14 milionë përdorues përdorin regjistruesin e tij të kamerës në internet.

  Çmimi:

  • Basic- Falas
  • Krijuesi- 9 dollarë në muaj
  • Biznes - 19 dollarë në muaj
  • Platin biznesi - 39 dollarë në muaj

  Uebsajti: Clipchamp

  #4) Camtasia

  Më e mira për krijimin e videove me cilësi të lartë në Windows dhe Mac.

  Camtasia është një all-in -një platformë regjistrimi që lejon regjistrimin e ekranit të përdoruesit dhe redaktimin e videos në të njëjtën kohë. Kjo ju lejon të krijoni regjistrime profesionale në Windows dhe Mac. Ai është i mbushur me një sërë veçorish thelbësore që përfshijnë shabllone, modifikim të thjeshtuar, opsione regjistrimi të ekranit, kapje me kamerë në internet, muzikë, integrim në PowerPoint etj.

  Veçoritë:

  • Siguron shabllone dhe të preferuara & paracakton për të krijuar lehtësisht video me mjetet më të përdorura.
  • Ndihmon në regjistrimin e çdo gjëje me opsione të thjeshtuara redaktimi si shtimi, shkurtimi, etj.
  • Opsione të ndryshme të regjistrimit të ekranit ofrohen për regjistrimin e dimensioneve specifike, një rajoni, ose sipas nevojës.
  • Aktivet dhe muzika pa honorare ofrohen me opsione personalizimi.
  • Ju mundëson të importoni audio,video ose imazh nga pajisja juaj në regjistrim.
  • Funksione të tjera përfshijnë shënime, tranzicione, animacione, tema, korniza të pajisjes dhe shumë të tjera.

  Vendimi: Camtasia e TechSmith rekomandohet për opsionet e saj të redaktimit të videove që përfshijnë shabllone, tema, tituj të mbyllur, audio FX, opsione të ngarkimit/eksportit dhe më shumë.

  Çmimi:

  • Individual- 299,99 dollarë për përdorues
  • Biznes- 299,99 dollarë për përdorues
  • Arsim-214,71 dollarë për përdorues
  • Qeveria & Jo-fitimprurëse - 268,99 dollarë për përdorues.

  Uebsajti: Camtasia

  #5) Regjistruesi i ekranit në linjë falas Apowersoft

  Më e mira për regjistrime të pakufizuara pa pagesë të ekranit në internet.

  Apowersoft është ndërfaqja më e thjeshtë në internet për regjistrimin e ekranit. Ai ofron zgjidhje për multimedia, celular dhe shërbime që përfshijnë shërbime si redaktuesi PDF, rikuperimi i të dhënave, shikuesi CAD, krijuesi i videove, redaktuesi i videos, kompresori i skedarëve dhe shumë të tjera. Është një videoregjistrues online pa kosto, me shërbime të pakufizuara. Ju duhet vetëm një klikim për të filluar regjistrimin.

  Karakteristikat:

  • Ofron regjistrim jashtëzakonisht të thjeshtë të mësimeve, leksioneve, videove qesharake ose çdo gjëje që ju dëshiron.
  • Siguron mënyra të gjithanshme regjistrimi si futja e kamerës së internetit gjatë regjistrimit, regjistrimi i audios dhe videos njëkohësisht, etj.
  • Gjatë regjistrimit, mund të bëni shënime si ngjyra, forma, shënime, dhemë shumë.
  • E lehtë për të ruajtur një video në diskun lokal ose RecCloud.
  • Disponohet një gamë e gjerë formatesh për të eksportuar skedarët si MP4, WMV, AVI, FLV dhe më shumë.

  Vendimi: Apowersoft rekomandohet për ndërfaqen e saj të thjeshtë të regjistrimit të ekranit që lejon përdoruesit e tij të përdorin të gjitha veçoritë absolutisht falas.

  Çmimi: Falas

  Uebsajti: Apowersoft

  #6) CamStudio

  Më e mira për krijimin e industrisë- standarde AVI dhe SWF.

  CamStudio është një ndërfaqe në internet pa pagesë për regjistrues video me ekran që ndihmon në krijimin e videove standarde të industrisë AVI dhe SWF-ve (Video Streaming Flash). Përdoret për krijimin e videove demonstruese, video mësimore, video marketingu, e kështu me radhë.

  Ai ofron shërbime si titrat e ekranit, shënimet e videove, mbivendosja e kamerës së internetit, skedarët me madhësi më të vogël, kursorët e personalizuar, opsionet për të regjistruar një të tërë ose një pjesë e ekranit dhe shumë të tjera.

  Veçoritë:

  • E lehtë për t'u përdorur dhe vjen me një skedar ndihme të integruar.
  • Ndihmon në krijimin e videove me Flash Streaming (SFV) me AVI.
  • Ju lejon të shtoni një kamerë në internet ose foto në foto në ekran.
  • Ju mundëson të kontrolloni daljen e videos me opsione si regjistrimi i plotë ose i një pjese të një ekrani, cilësia e regjistrimit, etj.

  Vendimi: CamStudio rekomandohet për ndërfaqen e tij të lirë dhe të thjeshtë për të regjistruar aktivitete video dhe audio në

Lëviz në Krye