De 10 bästa gratis verktygen för kontroll av plagiat på nätet jämförs år 2023

Omfattande granskning, jämförelse och funktioner för de bästa programvarorna för onlineplagiatskontroll för att hjälpa dig att välja det bästa verktyget för gratislagiatkontroll enligt dina krav:

Plagiat definieras som att kopiera andras innehåll och synpunkter utan tillstånd. Termen innebär att man presenterar andras arbete utan att ge upphovsmannen erkännande. Plagiat får allvarliga konsekvenser både i den akademiska världen och på nätet.

Du kan använda en programvara för plagiatkontroll för att upptäcka kopierat innehåll i ett dokument eller på en webbplats. Studenter, lärare, forskare och webbplatsägare kan använda verktygen för att se till att innehållet är autentiskt. Verktyget upptäcker och identifierar passager i en text som har kopierats från en annan källa.

För att hjälpa dig att spara tid när du ska välja det bästa verktyget för plagiatkontroll har vi granskat de 10 bästa verktygen som ger mycket valuta för pengarna. Här får du också veta mer om de allmänna funktionerna och användningsområdena för dessa program.

Ett proffstips: Kontrollera funktionerna i programvaran för plagiatkontroll. Du bör välja en app som uppfyller dina krav för att verifiera kopierat innehåll i ett dokument eller på en webbplats. Det är viktigt att notera att inte alla plagiatappar är effektiva. Du bör välja en efter att ha provat demoversionen för att se till att appen kan identifiera kopierat innehåll på rätt sätt.

Vanliga frågor om programvara för kontroll av plagiat

F #1) Vad är ett verktyg för att kontrollera plagiat?

Svar: Med det här verktyget kan du upptäcka kopierat innehåll. Verktyget söker efter likheter i miljontals och miljarder innehåll på nätet. Genom att använda verktyget kan du säkerställa arbetets originalitet och förhindra plagiat. Verktyget för plagiatkontroll anses vara viktigt för studenter, utbildningsinstitutioner och webbplatsägare.

F #2) Varför är det viktigt att använda en app för att kontrollera plagiat?

Svar: Det är viktigt att kontrollera om innehållet är plagierat innan man skickar in eller publicerar innehåll. Studenter och forskare måste se till att innehållet är fritt från kopierat material.

Plagierat innehåll kan leda till allvarliga konsekvenser för akademiker, bland annat att de utesluts från utbildningsinstitutioner och att avhandlingen återkallas. Webbplatsägare måste också kontrollera om innehållet på nätet är plagierat för att undvika den fruktade Google-avgiften.

F #3) Vilka är de allmänna egenskaperna hos verktyget?

Svar: Alla program för plagiatkontroll kontrollerar om det finns plagierat innehåll. De skannar dokumentet i realtid och visar resultaten på användarens skärm. Verktygen letar efter liknande innehåll i meningar och stycken.

F #4) Hur fungerar Plagiarism Checker-programmen?

Svar: Denna programvara går igenom innehållet för att hitta innehållslikheter. Innehållet delas upp i fraser och varje fras söks i sökmotorer. Programmet jämför texten för att hitta liknande fingeravtryck. Om det finns en matchning markerar programmet ordet eller frasen som plagierat innehåll.

Lista över populära plagiatkontroller

 1. ProWritingAid
 2. Linguix
 3. Grammarly
 4. Plagiarismdetector.net
 5. SmallSEOTools
 6. Dupli kontrollör
 7. Quetext
 8. Plagiarisma
 9. SearchEngineReports.net
 10. Prepostseo.com
 11. Plagtracker.com
 12. Edubirdie.com

Jämförelse av de 5 bästa verktygen för kontroll av plagiat

Bästa verktygen för kontroll av plagiat Funktioner Format för dokument som stöds Begränsning av Free Plan Pris Betyg
ProWritingAid

- Grammatikkontroll,

- Stilredaktör,

- fördjupade rapporter osv.

MS Word, Google Docs osv. Ingen kostnadsfri plan Ingen gratis plan 4.8/5
Linguix

AI-baserad, webbläsartillägg, kvalitetspoäng för innehåll, stavnings- och grammatikkontroll, omskrivning av meningar Google Docs, Word osv. Gratis plan finns tillgänglig Gratis att använda, Pro: 30 dollar/månad, Lifetime Plan: 108 dollar. 4.5/5
Grammarly

- Kontroll av plagiat,

- Kontrollera grammatiken,

- Tydlighet och engagemang,

- Webbläsartillägg för Firefox, Mozilla, Safari och Edge,

- Tillägg till Word och Outlook

Txt, Doc, Docx, RTF, ODT, Htm, Html Endast grammatisk kontroll Grammarly för privatpersoner: 11 dollar/månad.

Grammarly för företag: 12,5 dollar per användare/månad.

5/5
Plagiarismdetector.net

- Funktion för djup sökning,

- Uppladdning av webbadresser och filer,

- Riktig reklam,

- Stöd för flera filformat,

- Ladda ner PDF-rapporter.

Txt, Doc, Docx 1000 ord per sökning Student: 20 dollar/månad,

Institutet: 40 dollar/månad,

Företag: 80 dollar/månad.

4.7/5
SmallSEOTools

- API och plugin för plagiatkontroll,

- Finns på Google Play, MacStore och App Store,

- Ladda ner plagiatrapporten.

Txt, Doc, Docx, PDF, Tex 1000 ord per sökning Gratis 4.8/5
Dupli kontrollör

- Plagiatskontroll,

- API och plugin,

- Grammatikkontroll.

Txt, Doc, Docx, RTF, ODT, Htm, Html 1000 ord per sökning Gratis

4.8/5
Quetext

- Branschledande sekretess,

- Snabb DeepSeach-teknik,

- ColorGrade Feedback,

- Interaktiv visare för textutklipp.

Txt, PDF, Doc, Docx 5 kostnadsfria kontroller per månad Grundläggande: Gratis

Pro: 9,99 USD per användare/månad.

4.7/5

#1) ProWritingAid

Bäst för grammatisk kontroll, stilredigering och plagiatkontroller.

Pris: ProWritingAids pris börjar på 20 dollar per månad. Plagiatskontrollerna är tillgängliga med Premium Plus-planer, månadsabonnemang (24 dollar per månad), årsabonnemang (89 dollar) och livstidsabonnemang (499 dollar i engångsbetalning).

ProWritingAid är en plattform för att kontrollera grammatik och stil. Den erbjuder funktioner för plagiatkontroll med Premium Plus-planen. Ditt arbete kommer att kontrolleras för plagiat mot över en miljard webbsidor, akademiska uppsatser osv.

Funktioner:

 • ProWritingAid tillåter 60 plagiatkontroller per år.
 • Fri tillgång till författarnas resursbibliotek.
 • Fördjupad rapport för att stärka ditt skrivande.

Domslut: ProWritingAid kan integreras i Microsoft Word, Google Chrome, Google Docs, Firefox etc. ProWritingAid har ingen begränsning av antalet ord och kan hjälpa dig med kreativt skrivande, affärsskrivande och akademiskt skrivande.

#2) Linguix

Bäst för AI-baserad omskrivning

Pris: Pro Plan kostar 30 dollar/månad medan en livstidsplan kostar 108 dollar. Du kan använda verktyget gratis eller välja en affärsplan genom att begära en anpassad offert.

Linguix är ett skrivverktyg som du kan använda för att kontrollera grammatik, omskrivningar och plagiat. Plagiatkontrollen är dock inte gratis. Linguix fungerar bäst som en AI-baserad omskrivare och korrekturläsare som kan tiofaldigt höja kvaliteten på ditt innehåll. Den ger förslag som kan förbättra ditt innehåll baserat på läsbarhet, korrekthet och stilmätningar.

Funktioner:

 • Kontroll av stavning och grammatik
 • Gruppens stilguide
 • AI-baserad omskrivning
 • Kvalitetsbetyg för innehåll

Domslut: Linguix är lätt att använda och drivs av en avancerad AI, och fungerar bra som plagiatkontroll om du kombinerar den med dess centrala innehållsförbättrande funktioner.

#3) Grammarly

Bäst för c omfattande återkoppling på skrivandet, inklusive plagiat, grammatiska fel och ordanvändning.

Pris: Grundversionen är gratis och kontrollerar endast innehållet för att upptäcka grammatiska fel.

Priset för premiumversionen börjar på 11,66 dollar per månad och inkluderar en plagiatkontroll, avancerad skrivfeedback med mera. Grammarly for Business börjar på 12,5 dollar per användare och månad för grupper på 3 till 149 personer.

Olika prispaket och funktioner som riktar sig till olika användare:

Grammarly erbjuder mer än bara plagiatkontroll. Verktyget är ett komplext verktyg för återkoppling av skrivande som kontrollerar grammatiska fel och ger återkoppling för att förbättra tonen, läsbarheten och tydligheten i innehållet. Verktyget är lämpligt för studenter, forskare, webbplatsägare och byråer som skriver innehåll.

Funktioner:

 • Kontroll av plagiat
 • Kontroll av grammatik
 • Tydlighet och engagemang
 • Webbläsartillägg för Firefox, Mozilla, Safari och Edge
 • Tillägg till Word och Outlook

Domslut: Grammarly är ett prisvärt onlineverktyg som används för att kontrollera plagierat innehåll och förbättra din skrivstil och ditt innehåll. . Du kan ladda ner Grammarly-appen eller kontrollera innehållet online.

#4) Plagiarismdetector.net

Bäst för d etekterar unikt innehåll på upp till 1000 ord gratis online. Pro-versionen fungerar utan ordbegränsning och visar inga annonser.

Pris: Grundversionen av onlineprogramvaran för plagiat är gratis och tillåter kontroll av upp till 1000 ord åt gången. Pro-versionen har ingen ordbegränsning och visar inga annonser. Den betalda versionen av appen är tillgänglig i tre kategorier som är inriktade på versioner för studenter, institut och företag.

Prisuppgifter:

Plagiarismdetector.net använder en avancerad algoritm för att söka efter duplicerat innehåll. Appen analyserar innehållet baserat på ordval, lexikaliska frekvenser och matchande fraser. Verktyget kör texten genom miljontals webbplatser för att kontrollera plagierat innehåll. Det stöder dokument i formaten Txt, Doc och Docx.

Funktioner:

 • Funktion för djup sökning
 • Uppladdning av webbadresser/filer
 • Riktig reklam
 • Stöd för flera filformat
 • Ladda ner PDF-rapporter

Domslut: Platgiarismdetector.net är bäst för studenter, lärare och författare. Programvaran stöder fullständig datakryptering, vilket är bäst för personer som är oroliga för datasäkerheten.

Men en begränsning med appen är att den har ett begränsat antal ord per sökning. Gratisversionen tillåter endast 1000 ord medan betalversionen tillåter kontroll av 6000 ord per sökning. Så applikationen är inte lämplig för forskare eller författare som vill kontrollera sin avhandling eller bok för plagiat.

Webbplats: Plagriasimdetector.net

#5) SmallSEOTools

Bäst för Du kan gratis kontrollera plagiat, stavningskontroll, skriva om artiklar för att återanvända innehåll, räkna ord och ändra textfält. Du kan också använda verktyg för domänanalys, spårning av webbplatser, analys av backlänkar och nyckelord med mera.

Pris : Gratis

SmallSEOTools är ett omfattande verktyg som låter dig utföra olika uppgifter för att optimera din webbplats. Verktygen riktar sig till webbplatsägare. Med det här verktyget kan du kontrollera 1000 ord per sökning. Du kan kopiera och klistra in innehåll, ange URL eller ladda upp dokument från lokal enhet, Google Drive eller Dropbox.

Funktioner:

 • Stöder olika filformat, inklusive PDF, RTF, Doc, Docs, Tex och Txt.
 • Plagiatskontroll API och plugin
 • Tillgänglig på Google Play, MacStore och App Store
 • Ladda ner plagiatrapport

Domslut: SmallSEOTools är bäst för webbplatsägare. Med det här onlineverktyget kan du kontrollera ditt dokument för plagiat och mycket mer. Och det bästa är att du inte behöver betala ett enda öre för att använda alla de olika verktygen för att optimera innehållet på din webbplats.

Webbplats: SmallSEOTools

#6) Dupli Checker

Bäst för Det finns också en mängd verktyg som riktar sig till webbplatsägare och digitala byråer, bland annat ett verktyg för parafrasering, stavningskontroll, ändring av texthuvudet, MD5-generator, omvandling av bilder till text och mycket mer.

Pris: Gratis

Dupli Checker är en annan gratis plagiatkontrollant som låter dig inspektera duplicerat innehåll gratis. Programvaran riktar sig till webbplatsägare. Du kan kontrollera innehållet genom att klistra in URL-länken eller ladda upp ett dokument som finns på den lokala enheten.

Dessutom finns det också olika gratis Dupli-verktyg, bland annat en stavningskontroll, ordräknare, ändring av textens huvudbokstav, sammanslagning av ord, grammatikkontroll och många fler.

Funktioner:

 • Stöder olika filformat inklusive PDF, RTF, Doc, Tex och Txt.
 • Kontroll av plagiat
 • API och plugin
 • Grammatikkontroll

Domslut: Dupli Checker-verktyg gör det möjligt för webbplatsägare att optimera webbinnehållet. Verktyget erbjuder grundläggande plagiatkontroller som är bra för webbplatsägare. Studenter och forskare bör dock leta någon annanstans efter plagiatkontroller.

Webbplats: Dupli kontrollör

#7) Quetext

Bäst för Kontrollera webbsidor, akademiska källor och nyhetskällor för plagierat innehåll gratis.

Pris: Grundversionen är gratis och har stöd för 5 fria kontroller, kontextuell analys, fuzzy matchning, feedback om färgbetyg och villkorlig poäng. Pro-versionen kostar 9,99 dollar per månad och har ytterligare funktioner, som citeringsassistent, nedladdningsbar originalitetsrapport, interaktiv textbit med mera.

Quetext är ett avancerat verktyg för plagiatkontroll som är bäst för studenter, lärare, bloggare och webbplatsägare. Onlineverktyget stöder avancerad DeepSearch-metodik som utför kontextuell analys och ordplacering med hjälp av smarta algoritmer. Verktyget kontrollerar och betygsätter innehållet, så att användarna kan få reda på omfattningen av plagierat innehåll.

Funktioner:

 • Branschledande sekretess
 • Snabb DeepSeach-teknik
 • Feedback om ColorGrade
 • Interaktiv visare för textutklipp

Domslut: Quetext är en prisvärd plagiatkontroll som är särskilt lämplig för studenter och lärare. Verktyget kan också användas av webbplatsägare för att kontrollera om det finns plagierat innehåll.

Webbplats: Quetext

#8) Plagiarisma

Bäst för gratis plagiatkontroll som kan användas av lärare och elever som ett alternativ till Turnitin och Copyscape.

Pris: Gratis

Plagiarisma är ett bra verktyg för studenter och akademiker för att kontrollera om innehållet är plagierat. En unik egenskap hos den här programvaran är att den stöder ett stort antal dokument. Det finns inte heller någon ordgräns per sökning med det här verktyget för plagieringstestning.

Funktioner:

 • Stöder TXT, RTF, MS Word, PPTX, XLS, PDF, EPUB, FB2 och ODT
 • Tillgänglig på Moodle, Google Play och Blackberry
 • Stöd för över 190+ språk

Domslut: Plagiarisma är ett av de bästa kostnadsfria verktygen för plagiatkontroll för studenter, forskare och utbildningsinstitut. Verktygets bästa egenskap är ett stort antal stöddokument. Dessutom stöder verktyget hundratals språk, vilket gör det perfekt för internationella studenter från länder som inte talar engelska.

Webbplats: Plagiarisma

#9) SearchEngineReports.net

Bäst för gratis plagiatkontroll av upp till 2000 ord per sökning.

Pris: Gratis

SearchEngineReports.net stöder plagiatkontroll av över 2000 ord. Med detta onlineverktyg kan du kontrollera plagierat innehåll genom att klistra in texten, ange en URL eller ladda upp filer från DropBox eller en lokal enhet. Du kan också använda verktyget för att kontrollera grammatiska fel i innehållet.

Funktioner:

 • Stöd för 2000 ord per sökning
 • Kontrollera grammatik
 • Resultat per mening
 • Visa matchade resultat
 • Ladda ner plagierad rapport

Domslut: SearchEngineReports.net plagiatverktyg är bra för alla som vill kontrollera dokument för dubbelt innehåll. Den kostnadsfria appen för plagiatkontroll är bäst för författare, reportrar, bloggare, lärare, studenter och professorer.

Webbplats: SearchEngineReports.net

#10) PREPOSTSEO

Bäst för Plagiatkontroll av upp till 1000 ord gratis. Premiumpaketet stöder plagiatkontroll av upp till 25000 ord åt gången.

Pris: Den kostnadsfria plagiatkontrollen stöder upp till 1000 ord åt gången. Om du vill kontrollera fler ord kan du välja premiumpaket.

Prisuppgifter för premiumpaketet:

PREPOSTSEO är ännu ett bra verktyg för både akademiker och webbplatsägare. Premiumversionen stöder uppladdning av flera filer samtidigt. Du kan kontrollera mellan 1 000 och 25 000 ord per sökning, beroende på vilket paket du väljer. Verktyget stöder också API:er som gör att du kan integrera verktyget med din applikation.

Funktioner:

 • Uppladdning av flera filer
 • Kundsupport dygnet runt
 • Djup sökning
 • API-stöd

Domslut: PREPOSTSEO är ett fantastiskt verktyg som är lämpligt för flera användare. Onlineverktyget stöder premiumfunktioner till överkomliga priser.

Webbplats: PREPOSTSEO

#11) PlagTracker

Bäst för Snabb plagiatkontroll av innehåll på flera språk utan kostnad.

Pris: Gratis

Plagtracker är ett enkelt verktyg för plagiatkontroll online. Verktyget kan kontrollera plagiat, rätta till grammatiska fel och korrekturläsa dokumentet. Utgivare och webbplatsägare kan kontrollera att innehållet är original innan de publicerar det.

Funktioner:

 • Stöd för flera språk - engelska, tyska, franska, rumänska, italienska och spanska.
 • Stor databas med akademiska artiklar
 • Lätt att rapportera plagiat

Domslut: PlagTracker är utmärkt för förläggare, akademiker och webbplatsägare. Onlineverktyget kan upptäcka plagiat gratis.

Webbplats: PlagTracker

#12) EduBirdie

Bäst för Kontrollera akademiskt innehåll och innehåll på webbplatser för att hitta plagierat innehåll gratis online.

Pris: Gratis

EduBirdie är ett kostnadsfritt online-verktyg som låter dig kontrollera om det finns plagiat i innehåll på nätet. Med verktyget kan du kontrollera uppsatser och innehåll på webbplatser. Du kan klistra in innehåll eller ladda upp dokument som lagras på lokala enheter. Du kan också anlita redaktörer för omskrivning eller redigering för cirka 13,99 dollar per sida.

Forskningsprocess:

 • Det tar tid att undersöka artikeln: Vi har ägnat cirka 7 timmar åt att undersöka och skriva den här artikeln så att du lättare ska kunna välja den bästa som uppfyller dina behov.
 • Totalt antal verktyg som undersökts: 20
 • De bästa verktygen på listan: 10
Scrolla till toppen