11 BÄSTA Factoringföretag

Läs den här artikeln för att få en djup inblick i hur du hittar de bästa Factoringföretagen som passar dina behov:

I takt med att människor blir mer självständiga och startar egna företag finns det fler företag än någonsin. I denna enorma konkurrens är det största hindret för många företag att hitta pengar för att finansiera sina företag. En enkel lösning på detta problem kan dock ge ett omedelbart kassaflöde för att hålla företagen igång.

Factoring är en process där företag kan få tillgång till kontanter närhelst de är i behov av det. Företag kan sälja obetalda fakturor till ett låneföretag som ger en viss procentandel av de obetalda fakturorna i form av kontanter till företagen.

På så sätt kan företagen hålla sin verksamhet igång och undvika problem med låga kassaflöden.

De bästa fakturaförmedlingsföretagen - granskning

Om du är på jakt efter pengar till ditt företag har vi tagit fram de bästa fakturafactoringföretagen som du kan välja mellan beroende på vad du vill ha.

Marknadstrender: Factoringbranschen kommer att växa stadigt under de kommande åren. Expansionen kommer främst att ske på grund av ett stort antal nya företag. Dessa företag kommer främst att inkludera små och medelstora företag som behöver alternativa sätt att hitta finansieringslösningar för att hålla ett jämnt kassaflöde.

Expertråd: Eftersom många företag behöver finansiering på kort sikt är banker vanligtvis inte det bästa alternativet för att söka kredit. Dessutom kräver bankerna också mycket pappersarbete och kräver säkerhet mot lånebeloppet. Faktura factoring gör det möjligt för företag att arbeta mer flexibelt genom att ha en konsekvent finansieringskälla.

Factoringföretag erbjuder kortsiktiga krediter som kunderna enkelt kan få med minimalt pappersarbete. De har också en snabb handläggningstid, och många företag erbjuder finansiering inom 24 timmar.

Enligt experter kommer fler och fler företag att söka finansiering från fakturafactoringföretag under de kommande åren, vilket kommer att hjälpa dem att få en stadig tillväxt av sin verksamhet och minska de finansiella riskerna.

Skillnaden mellan fakturafinansiering och factoring

Fakturafinansiering hjälper dig att låna pengar med hjälp av obetalda fakturor från dina kunder. Det fungerar genom att du tar lån från factoringföretag genom att visa upp obetalda fakturor. Företagen kan betala tillbaka lånebeloppet och avgifterna när de får pengarna från sina kunder.

Factoring innebär däremot att obetalda fakturor säljs till långivaren för en viss procentandel av det totala beloppet. Långivaren tar sedan emot fakturorna direkt från kunden för hela beloppet. Processen gör det möjligt för företag att få omedelbara kontantmedel utan att behöva oroa sig för att betala tillbaka dem.

Hur fungerar Factoringföretag?

Det finns flera factoringföretag som erbjuder ett brett utbud av finansieringstjänster, beroende på vilken typ av företag det rör sig om.

De arbetar genom att köpa obetalda fakturor från företag för en viss procentsats av det totala fakturabeloppet. De tar också ut en avgift för sina tjänster.

Hur du väljer ett factoringföretag

För att välja ett factoringföretag som passar ditt företag bäst bör du se efter finansieringsgränser, faktoravgifter, processens totala längd, återbetalningsvillkor och förskottsränta i procent. Dessutom bör du kontrollera om företaget kräver kreditvärdighet, om det erbjuder integrering av bokföringsprogram och processer för fakturahantering.

Förutom det grundläggande bör du också lära dig mer om factoringföretagets avgifter och se till att det inte finns några dolda avgifter. Öppenhet är en av de viktigaste aspekterna som du bör leta efter när du väljer ett av de bästa factoringföretagen.

Några dolda avgifter som företagen kan ta ut är underhållsavgifter, månatliga minimiavgifter, avboknings- eller uppsägningsavgifter, avgifter för due diligence och avgifter för floatdag.

Vanliga frågor om Factoring-tjänster

F #1) Vilket är det bästa factoringföretaget?

Svar: För att välja de bästa factoringföretagen bör man titta på de olika strategier som företaget har antagit för att göra processen enklare och problemfri.

Enligt dessa aspekter är Breakout Capital ett av de bästa factoringföretagen för småföretag. Det erbjuder en transparent finansieringsprocess utan dolda avgifter. Företaget får också möjlighet att lära sig företagsfinansiering genom den utbildning som Breakout Capital erbjuder.

F #2) Hur mycket tar fakturafactoringföretag ut?

Svar: De avgifter som tas ut för fakturafactoring varierar beroende på vilken typ av factoringföretag och vilka tjänster de erbjuder. Generellt sett innebär avgifter för fakturafactoring en rörlig avgiftsstruktur.

Företag som använder sig av en rörlig avgiftsstruktur tar ut en viss procentandel av obetalda fakturor tills de blir betalda.

Vanligtvis är cirka 1-3 procent av fakturan för en inledande period och debiterar ytterligare kostnader tills fakturorna är betalda. Ju längre tid det tar att betala fakturorna, desto mer måste företagen betala för factoring. Det beror också på om företagen väljer factoringtjänster med eller utan regressrätt.

Vissa företag kan ha en förskottsavgift utan några variabler. Företagen betalar beloppet en gång. Det spelar ingen roll hur länge fakturorna förblir obetalda. De flesta fakturafactoringföretag för lastbils- och fraktföretag erbjuder liknande avgiftsstrukturer.

F #3) Är factoringavgifter avdragsgilla?

Svar: Ja, factoringavgifter är avdragsgilla: provisioner, uppsägningsavgifter, förskottsavgifter, underhållsavgifter och alla andra factoringkostnader är avdragsgilla.

Skattebeloppet beror dock på flera faktorer, bland annat var ditt företag är beläget, hur du redovisar factoringkostnader, hur du förhåller dig till factoringföretaget och vilken typ av avtal du har med factoringföretaget.

Lista över de bästa factoringföretagen

Här är en lista över factoringföretag som är specialiserade på fakturering:

 1. Kapital i olika former
 2. Triumph Business Capital
 3. Nav (Finansieringsalternativ för företag/fakturafinansiering)
 4. eCapital
 5. altLINE (altline.sobanco)
 6. RTS Financial
 7. TCI Business Capital
 8. Riviera Finance
 9. Finansiering av PorterFreight
 10. Factor Funding Company
 11. Fundbox

Jämförelse mellan de bästa Factoringföretagen för fakturor

Tabellen nedan visar en jämförelse mellan de bästa fakturafactoringföretagen och deras factoringföretag i USA med deras lokalisering, expertis och uppskattade värde.

Företag Huvudkontor Expertis Beräknade intäkter Grundat i
Kapital i olika former Chicago, Illinois, USA Kortsiktig finansiering, flexibel finansiering 6 miljoner dollar 2014
Triumph Business Capital Coppell, Texas, USA Factoring för transport 63,3 miljoner dollar 2004
Nav Draper, Utah, USA Lån och fakturafinansiering 14 miljoner dollar 2012
eCapital Aventura, Florida, USA Factoring av gods, fakturafaktorering och utlåning. 183 miljoner dollar 2006
altLINE Birmingham, Alabama, USA Fakturafakturering 15,8 miljoner dollar 1936

Detaljerade recensioner:

#1) Breakout Capital (Chicago, Illinois)

Bäst för småföretag och nystartade företag.

Breakout Capital erbjuder finansieringslösningar till företag och hjälper dem med omedelbara behov av kontanter. Företaget erbjuder olika typer av finansiering för att passa olika företag. Företaget erbjuder också fakturafaktureringstjänster till kunder för att hjälpa dem att få snabba medel.

Företaget erbjuder finansieringstjänster beroende på företagets storlek och erbjuder rätt finansieringsalternativ för företag med olika behov.

Förutom finansieringslösningar utbildar Breakout Capital företag om olika företagsfonder och hjälper nystartade och spirande företag att organisera sina finansieringsstrategier.

Grundat i: 2014

Antal anställda: 50

Platser: Virginia, South Carolina

Centrala tjänster:

 • Företagslån
 • SBA-lån
 • Brygga för utbrytning
 • Kontantförskott för handlare
 • Leasing av utrustning
 • Tillgångsbaserad utlåning

Funktioner:

 • Öppenhet i processen
 • Tillhandahåller omedelbara medel
 • Finansieringen beror på företagets storlek.

Lånevillkor: De erbjuder lån på upp till 100 000 dollar, som du kan betala tillbaka enligt en skräddarsydd tidsplan och ta ut det återbetalda beloppet.

Maximal finansiering: $1000,000

Fördelar:

 • Prisvärda avgifter
 • Erbjuder stöd under hela processen.
 • Kräver inte många kvalifikationer.

Cons:

 • Faktorerna är höga.

När du ska välja:

 • Om du behöver flexibel finansiering.
 • Om du vill utbilda dig om företagsfinansiering.

När man inte ska välja:

 • Om du äger ett stort företag.

Webbplats: Kapital i olika former

#2) Triumph Business Capital (Coppell, Texas)

Bäst för små och stora företag.

Triumph Business Capital är ett av de främsta factoringföretagen för lastbilar och frakt. Företaget erbjuder finansieringstjänster för små och stora företag som kan dra nytta av omedelbara finansieringslösningar. Företaget behandlar finansieringsansökningar snabbt och uppfyller kraven på kontanter effektivt.

Företaget erbjuder finansieringstjänster, inklusive inköp av utrustning, försäkringar och tillgångsbaserad utlåning.

Företaget erbjuder också lösningar för fakturafakturering med och utan regressrätt. En av företagets bästa egenskaper är den support som företaget erbjuder och dess värdefulla relationer med kunderna.

Grundat i: 2004

Antal anställda: >200

Platser: Texas

Centrala tjänster:

 • Factoring för transporter
 • Fraktmäklare
 • Factoring av flottan
 • Ägare-operatör till medelstora flottor
 • Tillgångsbaserad utlåning
 • Bränsleprogram
 • Finansiering av utrustning
 • Försäkring av lastbilar

Funktioner:

 • Erbjuder finansiering samma dag
 • Fullständig öppenhet, inga dolda avgifter
 • Erbjuder kreditprövning dygnet runt
 • Ger stöd till backoffice
 • Tar hand om fakturering och indrivning
 • Erbjuder program för bränslekort

Lånevillkor: De erbjuder olika typer av lån utifrån dina behov. För tillgångsbaserade lån skickar du in dina dokument och tillgångsexperterna lånar ut i enlighet med detta, med början på 1 000 000 dollar.

Maximal finansiering: $6,000,000

Fördelar:

 • Upp till 100 % förskottsavgifter.
 • Företaget erbjuder ett rabattprogram för bränsle.
 • Du kan göra kreditupplysningar.

Cons:

 • Minimal insyn i avgifterna.

När du ska välja:

 • Om du behöver mer specifika lån.
 • Om en personlig relation med långivaren är viktig för dig.

När man inte ska välja:

 • Om du inte vill ha en sträng kreditprövning.
 • Om du inte har råd med avgifterna.

Webbplats: Triumph Business Capital

#3) Nav (Draper, Utah)

Bäst för små, medelstora och stora företag.

Nav är ett företag som tillhandahåller finansieringslösningar som kopplar samman låntagare med långivare och hjälper företag att få rätt finansieringslösning beroende på deras verksamhet.

Företaget tillåter också sina kunder att ansöka om fakturafactoring-tjänster. De kan få bättre återbetalningsvillkor med hjälp av Navs tjänster för övervakning av kreditvärdighet.

Nav samarbetar med många olika finansieringsleverantörer för att erbjuda sina kunder de bästa lösningarna. Nav erbjuder också tjänster för att spåra kreditvärdighet så att kunderna kan förbättra sin FICO och få bättre finansieringslösningar.

Grundat i: 2012

Antal anställda: 200

Platser: Kalifornien, Pennsylvania

Centrala tjänster:

 • SBA-lån
 • Finansiering av fakturor
 • Finansiering av utrustning
 • Kreditlinjer för företag
 • Kontantförskott för handlare
 • Mikrolån
 • Startlån

Funktioner:

 • Kopplar samman företag med de lämpligaste finansieringsföretagen.
 • Finansieringsansvariga hjälper företag att få de bästa räntorna och villkoren.

Lånevillkor: Företaget bestämmer beloppet på grundval av din personliga och affärsmässiga kreditvärdighet. Du kan behöva tillhandahålla en rapport om dina kundfordringar.

Maximal finansiering: 100 % av fakturavärdet.

Fördelar:

 • Tillhandahåller medel inom 24 timmar.
 • Erbjuder olika finansiella produkter.

Cons:

 • Hög factoringgrad.

När du ska välja:

 • Om du har en låg kreditvärdighet.
 • Om du behöver ett snabbt godkännande och minst pappersarbete.
 • Om du vill ha flera lånealternativ.

När man inte ska välja:

 • Om du inte har råd med höga räntor.
 • Om du är ett B2C-företag.

Webbplats: Nav

#4) eCapital (Aventura, Florida)

Bäst för små och medelstora företag.

eCapital erbjuder omedelbara finansieringslösningar med sin fakturafaktureringstjänst. Företaget har varit verksamt i branschen under lång tid och dess expertis gör dem till ett av de mest pålitliga valen för företag. Företaget erbjuder också höga förskottsräntor och företag kan få medel snabbt.

Företaget har strategiska partnerskap som hjälper kunderna att snabbt få finansiering. Företaget har också etablerad teknik som hjälper företag att få bättre kontroll över sina tillgångar. Företaget har specifika lösningar som är utformade för olika typer av företag.

Grundat i: 2006

Antal anställda: <500

Platser: Georgia, Kalifornien, Texas, Glasgow, Manchester, Florida, Birmingham, Minnesota, Tennessee, New York, Newport, Ontario, Wallingford, Toronto.

Centrala tjänster:

 • Factoring av fraktgods
 • Fakturafakturering
 • Tillgångsbaserad utlåning
 • Finansiering av utrustning
 • Kreditlinjer
 • Finansiering av transporter
 • Lösningar för finansiering av löner
 • Branschbaserad finansiering

Funktioner:

 • Snabba svar på företagens behov.
 • Fullständig öppenhet
 • Värderingar Kundförtroende
 • Fokuserar på att tillhandahålla de bästa lösningarna.

Lånevillkor: Du måste registrera dig och ladda upp dina fakturor för betalning. Företaget kontaktar dig inom 24 timmar.

Maximal finansiering: $30,000,000

Fördelar:

 • Ger förskott på upp till 90 %.
 • Erbjuder factoring utan regress.

Cons:

 • Inte bland de billigare alternativen.

När du ska välja:

 • Om du äger ett litet företag.
 • Om du behöver snabba betalningar.

När man inte ska välja:

 • Om du har för avsikt att ta emot mer än 30 000 000 dollar.

Webbplats: eCapital

#5) altLINE (Birmingham, Alabama)

Bäst för stora företag.

altLine är en av de mest pålitliga leverantörerna av finansieringstjänster eftersom det är en del av Southern Bank. Företaget samarbetar med långivare över hela landet för att erbjuda kunderna fakturafaktureringstjänster. Det erbjuder hög finansiering med låga avgifter.

Den välrenommerade banken inrättade altLINE som en finansiell avdelning under sig för att tillhandahålla kommersiella lån. Banken har årtionden av erfarenhet som gör företaget till en av de bästa finansieringslösningarna för små och medelstora företag.

Grundat i: 1936

Antal anställda: <50

Platser: Alabama, Maryland, Florida, Mississippi, Georgia, Indiana, North Carolina, Kansas, Virginia, Missouri, Oklahoma, South Carolina, Tennessee, Texas.

Centrala tjänster:

 • Fakturafakturering
 • Finansiering av kundfordringar

Funktioner:

 • Säkerställer fullständig öppenhet
 • Finansiering till låga räntor
 • Snabbt och problemfritt godkännande
 • Försäkrad av FDIC

Lånevillkor: Ta kontakt med företaget för att få reda på de specifika lånevillkoren.

Maximal finansiering: Du kan kontakta dem via deras webbplats för att ta reda på hur mycket pengar de kan ge dig.

Fördelar:

 • Ett välrenommerat bankinstitut står bakom företaget.
 • Låga diskonteringsräntor på 0,50 %.
 • Den medför inga ytterligare lånekostnader.

Cons:

 • Du kan inte förvänta dig snabba medel.

När du ska välja:

 • Om du behöver en mängd olika factoringalternativ.
 • Om du vill ha en låg rabatt.

När man inte ska välja.

 • Om du behöver omedelbara medel

Webbplats: altLINE

#6) RTS Financial (Overland Park, Kansas)

Bäst för stora företag.

RTS Financial hjälper företag som behöver ett regelbundet kassaflöde. Företaget är främst inriktat på lastbils- och fraktföretag, men tillhandahåller även medel till andra branschbaserade företag. Företaget erbjuder bränslerabatter och programvara för lastbilstransporter för att hjälpa företag att växa och öka lönsamheten.

RTS Financial tillhandahåller finansiering snabbt och med enkla förfaranden. Det tar mindre än 24 timmar att få finansiering från företaget.

Företaget arbetar också med nya företag och har en flexibel kreditvärdighetspolicy. Företaget tillhandahåller finansiering baserat på kundens kreditvärdighet snarare än på företaget.

Grundat i: 1995

Antal anställda: <500

Platser: Dallas, Kansas City, Atlanta, Chicago, Midland, Ft. Lauderdale, Phoenix, Laredo och Nashville.

Centrala tjänster:

 • Factoring för lastbilstransporter
 • Samlade tjänster
 • Factoring för mexikansk lastbilstrafik
 • Program för bränslekort
 • Factoring för oljefält
 • Internationell factoring

Funktioner:

 • Tillgång till användarvänlig programvara för lastbilstransporter.
 • Omedelbar finansiering inom 24 timmar.
 • Tillgång till information för godsmäklare med god kreditvärdighet.
 • Få bränslekreditlinjer på upp till 2 500 dollar per vecka.

Lånevillkor: Du kan utnyttja factoring inom 24 timmar utan dolda avgifter.

Maximal finansiering: 2 500 dollar per vecka

Fördelar:

 • Inga extra eller dolda avgifter.
 • Du kan få pengarna inom 24 timmar.
 • Erbjuder rabatter på bränslekort.

Cons:

 • Kan få problem med att komma ut ur kontrakt.

När du ska välja:

 • Om du vill ha snabba pengar,
 • Om du inte vill ha dolda avgifter.

När man inte ska välja:

 • Om du vill ha priserna i förväg.
 • Om du inte vill ha några avbokningsavgifter.

Webbplats: RTS Financial

#7) TCI Business Capital (Edina, Minnesota)

Bäst för medelstora och stora företag.

TCI Business Capital erbjuder olika finansieringstjänster och kostnadsfria kreditprövningar. Företaget erbjuder också ett bränslekortsprogram som kunderna kan använda för att få rabatter.

Factoringtjänsterna hjälper kunderna att snabbt få pengar och göra sina företag mer lönsamma.

Även om företaget har ett högt krav på minimiinkomst jämfört med andra företag erbjuder det olika finansieringstjänster enligt företagens behov. Företaget är kanske inte lika transparent, men det erbjuder snabba medel som är nödvändiga för företag.

Grundat i: 1994

Antal anställda: 79

Platser: Minnesota

Centrala tjänster:

 • Fakturafakturering
 • Lösningar för finansiering av löner
 • Finansiering av kundfordringar
 • Kostnadsfria factoring-tjänster

Funktioner:

 • Snabba och enkla finansieringsprocesser
 • Erbjuder det bästa priset
 • Ger villkor från månad till månad.
 • Flera olika finansieringsalternativ
 • Stora förskott

Lånevillkor: Du måste tillhandahålla B2B-tjänster och ha en pålitlig kundkredit, och din månadsförsäljning måste uppfylla kraven.

Maximal finansiering: $10,000,000

Fördelar:

 • Få pengar inom tre dagar.
 • Välgrundade betalningsvillkor.
 • Finansiering upp till 90 % av fakturans värde.

Cons:

 • Låg insyn i avgifterna.

När du ska välja:

 • Om du har ett medelstort eller stort företag.
 • Om du behöver stora medel.

När man inte ska välja:

 • Om du behöver mindre än 50 000 dollar.

Webbplats: TCI Business Capital

#8) Riviera Finance (Los Angeles, Kalifornien)

Bäst för medelstora och stora företag.

Riviera Finance är ett av de främsta fakturafactoringföretagen. Företaget tar emot förfallna fakturor och hjälper företag genom att tillhandahålla snabba medel. Företaget kräver inte heller någon kreditvärdighet eller erfarenhet och erbjuder upp till 95 % av det obetalda fakturabeloppet.

Organisationen har en lång historia av att erbjuda lån och hjälpa till med företagens ekonomi. Den erbjuder ett högt lånebelopp till sina kunder med en bekymmersfri online-ansökan. Företaget erbjuder factoringtjänster utan regress.

Grundat i: 1969

Antal anställda : 243

Platser: Colorado, Illinois, Texas, Kalifornien, Washington, Minnesota, Wisconsin, Georgia, Maryland, Massachusetts, North Carolina, Florida, Pennsylvania, Tennessee, New Jersey, Alberta och Ontario.

Centrala tjänster:

 • Factoring utan regress
 • Fakturafakturering
 • Snabb kredit
 • Alternativ finansiering
 • Kontohantering online
 • Factoring för transporter

Funktioner:

 • Snabbt svar på kundernas behov
 • Snabb kontanthantering
 • Effektiv verifiering av produkter och tjänster
 • Skicka in fakturan direkt

Lånevillkor: Du måste fastställa en kreditgräns och de kontrollerar din faktura för produkten eller tjänsten och skickar pengar inom 24 timmar.

Maximal finansiering: Upp till 92 % av fakturan

Fördelar:

 • Erbjuder finansiering inom 24 timmar
 • Kräver ingen erfarenhet eller kreditvärdighet
 • Inga startavgifter

Cons:

 • Höga priser

När du ska välja:

 • Om du behöver stora medel.
 • Om du har fakturor som är försenade sedan länge.
 • Om du har en låg kreditvärdighet.

När man inte ska välja:

 • Om du inte vill ha ett långsiktigt åtagande.

Webbplats: Riviera Finance

#9) PorterFreight Funding (Birmingham, Alabama)

Bäst för små och stora lastbilsföretag.

PorterFreight Funding erbjuder finansieringslösningar för lastbils- och fraktföretag som behöver konsekventa kassaflöden.

Företaget erbjuder flexibla factoringlösningar till stora och små lastbilsföretag och ett nätverk av förhandsgodkända speditörer och mäklare.

Företaget erbjuder omedelbara factoringlösningar och finansiering inom 24 timmar. Företag kan också dra nytta av rabatter genom att teckna ett sexmånaders- eller ett årsavtal med företaget. Kunderna får en personlig representant som hjälper dem med deras affärsbehov.

Grundat i: 2011

Antal anställda: <50

Platser: Alabama

Centrala tjänster:

 • Factoring av fraktgods
 • Mäkleri av fraktgods
 • Skicka ut
 • Försäkring
 • Bränslekort
 • Överensstämmelse med reglerna för lastbilstransporter

Funktioner:

 • Konsekvent kassaflöde.
 • Tillgång till flexibla kontrakt.
 • Arbeta med förhandsgodkända mäklare.
 • Gratis bränslekort med förskott och rabatter.

Lånevillkor: De erbjuder Recourse Factoring med korta kontrakt som du kan förnya när du vill. De erbjuder också Non-recourse Factoring som ger dig 100 % av din faktura direkt.

Maximal finansiering: Du kan kontakta dem via deras webbplats för att ta reda på hur mycket stöd de kan ge.

Fördelar:

 • Erbjuder program med och utan regressrätt.
 • Inga dolda avgifter.
 • Få finansiering inom 24 timmar för obetalda fakturor.

Cons:

 • Upplyser inte om avgifterna i förväg.

När du ska välja:

 • Om du vill ha flexibilitet i dina avtal.
 • Om du behöver konsekvent finansiering.

När man inte ska välja:

 • Om du inte vill ta risken med factoring med regressrätt.

Webbplats: Finansiering av PorterFreight

#10) Factor Funding Company (Houston, Texas)

Bäst för småföretag.

Factor Funding Company erbjuder factoringlösningar utan regress som hjälper företag att lösa sina kassaflödesproblem. Företaget erbjuder olika factoringalternativ beroende på storleken och kraven på kundens företag.

Även om företag inte kan ansöka om tjänsterna direkt från företagets webbplats, ger den höga förskott mot fakturor.

Företaget har ingen factoringgräns, men ger kredit mot säkerhet och möjlighet att betala tillbaka fakturabeloppet. Företagen behöver inte köpa tillbaka fakturorna, utan företaget tar hand om inkassot av kundfordringarna.

Grundat i: 1996

Antal anställda: <10

Platser: Texas

Centrala tjänster:

 • Factoring av kundfordringar
 • Finansiering av inköpsorder
 • Inkasso av skulder
 • Finansiering av förlikning
 • Tillgångsbaserade lån
 • Fastighetsinvesteringar
 • Finansiering av handelsföretag
 • Finansiering av utrustning
 • Finansiering av transporter och godstransporter

Funktioner:

 • Få finansiering upp till 10 miljoner dollar per månad.
 • Ett brett utbud av factoringalternativ.

Lånevillkor: Du måste kvalificera dig för en utvärdering med frågor och svar. Skicka sedan in din ansökan och få pengarna inom 24-48 timmar.

Maximal finansiering: $10,000,000 per månad

Fördelar:

 • Omedelbart kassaflöde inom 24-48 timmar
 • Inga skyldigheter
 • Inga initiala kostnader

Cons:

 • Erbjuder inga onlinetjänster.

När du ska välja:

 • Om du har låga finansieringskrav.
 • Om du behöver ett omedelbart kassaflöde.

När man inte ska välja:

 • Om du behöver mer än 10 miljoner dollar.

Webbplats: Factor Funding Company

#11) Fundbox (San Francisco, Kalifornien)

Bäst för småföretag.

Fundbox erbjuder en unik finansieringslösning med sin fakturafinansiering. Företag som inte vill sälja sina obetalda fakturor kan få den finansiering de behöver genom de tjänster som företaget erbjuder. De kan få kortfristiga lån mot kundfordringar.

Företaget ger sina kunder tillgång till en kreditlinje med fasta avgifter. Det krävs bara två steg för att få den nödvändiga finansieringen och inga straffavgifter för förtidsbetalning. Företaget erbjuder ett återbetalningsalternativ på 12-24 veckor.

Vår granskningsprocess

 • Total tidsåtgång för att undersöka artikeln: 30-32 timmar.
 • Totalt antal företag som sökts online: 19
 • Totalt antal företag som är utvalda för granskning: 11
Scrolla till toppen