Topp 13 bästa massutskickstjänsterna för småföretag 2023

En omfattande genomgång och jämförelse av de bästa leverantörerna av e-posttjänster för massutskick. Välj den bästa tjänsten för marknadsföring av massutskick baserat på funktioner, priser och jämförelser:

Bulk Email Service är den plattform som företaget tillhandahåller för att komma i kontakt med nya målgrupper eller potentiella kunder genom att skicka massmeddelanden.

Dessa tjänster hjälper människor att leverera ett e-postmeddelande till sin inkorg. Det bidrar till att öka antalet återkommande besök. Det kan öka antalet besök med 70 %.

Marknadstrender: E-postmarknadsföring ger fördelarna att öka antalet återkommande besök, bygga upp en lojal följarskara och därmed öka försäljningen. På grund av dessa fördelar växer e-postmarknadsföringsindustrin med en CAGR på 19,60 % under perioden 2017-2025. Denna forskning har utförts av prnewswire som säger att e-postmarknadsföringsindustrin förväntas nå 22,16 miljarder dollar år 2024.

Oftast används en e-posttjänst för massutskick för att skicka marknadsföringsmeddelanden till en masslista. Enligt en undersökning som utförts av emailmonday använder 42 % av företagen automatiserad marknadsföring och 82 % av företagen använder teknik för e-postmarknadsföring .

Nedanstående diagram visar statistiken för olika typer av marknadsföringsteknik.

[bildkälla]

Utmaningar med massutskick

Den största utmaningen när du skickar massutskick är att inte bli flaggad som skräppost. Andra utmaningar kan vara att få högre öppningsfrekvens för e-postmeddelanden, skicka personliga e-postmeddelanden och optimera e-postmeddelanden för olika enheter och e-postklienter. Tjänster för massutskick erbjuder funktioner och funktioner för att lösa dessa utmaningar.

Allmänna egenskaper hos tjänsten för massutskick av e-post

Tjänster för massutskick av e-post är enkla att använda. De har en intuitiv redigerare som gör det lättare att skapa e-postmeddelanden. De utför analyser mot skräppost och har möjlighet att automatisera åtgärder och segment i databasen. De flesta tjänster för e-postmarknadsföring tillhandahåller e-postmallar, integrering av sociala medier och schemaläggning av e-postmeddelanden. De tillhandahåller mallar och experthjälp.

Expertråd: När du väljer e-posttjänst för massutskick kan du bland annat leta efter funktioner som automatisk hantering av studsar, programmatisk sändning av massutskick via API, användarvänlighet och automatisering. Instrumentpanelen för prestanda är också en av de viktigaste funktionerna i en e-posttjänst för massutskick, eftersom den ger information om leveransfrekvens, studsar, skräppost etc.

Lista över de bästa tjänsterna för massutskick av e-post

 1. Brevo (tidigare Sendinblue)
 2. Kampanjmakare
 3. ActiveCampaign
 4. Konstant kontakt
 5. HubSpot
 6. Omnisend
 7. Maropost
 8. Keap
 9. Aweber
 10. Mailgun
 11. Mailjet
 12. SendGrid
 13. SendPulse
 14. ClickSend
 15. SendBlaster
 16. Dropp

Jämförelse av de bästa tjänsterna för e-postmarknadsföring i bulk

Bäst för Gratis e-post tillåts Bästa inslag Pris
Brevo (tidigare Sendinblue)

Små till stora företag. 300 e-postmeddelanden/dag Funktioner för e-postmarknadsföring. Gratis,

Lite: 25 dollar/månad,

Essential: 39 dollar/månad,

Premium: 66 dollar/månad,

Företag: Få en offert.

Kampanjmakare

Små till stora företag -- Automatisering av marknadsföring Starter: 59 dollar/månad, Essential: 179 dollar/månad, Premium: 649 dollar/månad
ActiveCampaign

Marknadsföringsbyråer, små och medelstora företag och marknadsföringsexperter. NA Anpassning och automatisering av e-post. Lite: 9 dollar/månad,

Plus: 49 dollar/månad,

Professionell: 149 dollar/månad,

Anpassad företagsplan finns tillgänglig.

Konstant kontakt

Privatpersoner och små organisationer. Obegränsad under den första månaden. E-postmarknadsföring Börjar på 20 dollar per månad,

Email Plus: Börjar på 45 dollar per månad.

HubSpot

Små till stora företag 2000 e-postmeddelanden per månad. E-postmarknadsföring Gratis verktyg finns tillgängliga

Marketing Hub-planen börjar på 40 dollar/månad.

Omnisend

Små till stora företag. 15000 e-postmeddelanden per månad. Personliga e-postkampanjer & Automatisering av marknadsföring. Gratis plan, börjar på 16 dollar per månad.
Maropost

Medelstora till stora företag -- Dynamisk personalisering av e-post Viktigt: 251 dollar/månad

Professionell: 764 dollar/månad

Enterprise: 1529 dollar/månad

Keap

Alla företag N/A Automatisk segmentering av kontakter Lite: 75 dollar/månad,

Pro: 165 dollar/månad,

Max: 199 dollar/månad.

Aweber

Alla företag, yrkesverksamma inom digital marknadsföring och byråer 3000 e-postmeddelanden per månad Automatisering av e-postmarknadsföring Gratis plan finns tillgänglig. Premium plan börjar på 16,15 dollar per månad (faktureras årligen).
Mailgun

Små till stora företag. 10000 e-postmeddelanden per månad. Intelligent inkommande routing & Avancerad e-postanalys. Begreppet: Gratis.

Produktion: 79 dollar/månad

Skala: 325 dollar/månad

Företag: Få en offert.

Mailjet

Små till stora företag. 6000 e-postmeddelanden Du får prestandastatistik i realtid och oändlig skalbarhet. Gratis

Basic: $8.69/månad, 30000 e-postmeddelanden

Premium: $18.86/månad, 30000 e-postmeddelanden

Företag: Få en offert.

SendGrid

Små till stora företag. 40000 e-postmeddelanden i 30 dagar och sedan 100 e-postmeddelanden per dag. Det kan användas för leveransmeddelanden, nyhetsbrev, återställning av lösenord och reklammejl. Gratis,

Essentials: Börjar på 14,95 dollar/månad,

Pro: Börjar på 79,95 USD/månad,

Premier: Få en offert.

SendPulse

Små och medelstora företag. 12000 e-postmeddelanden Den har funktioner som statistik, prenumerationsformulär, personalisering av e-postmeddelanden osv. Grundläggande: Gratis

Pro: $59.88/månad

Enterprise: 219,88 USD/månad.

ClickSend

Små till stora företag. Inkommande är gratis. Skicka individualiserade e-postkampanjer till olika listor. Inkommande: Gratis

Utgående: Börjar på 0,0069 dollar per e-post.

Låt oss utforska!!

#1) Brevo (tidigare Sendinblue)

Bäst för små och stora företag.

Pris: Brevo har fyra prisplaner: Lite (25 dollar per månad), Essential (39 dollar per månad), Premium (66 dollar per månad) och Enterprise (få en offert). Brevo erbjuder också en gratis plan där du kan skicka 300 e-postmeddelanden per dag.

Brevo erbjuder lösningar för e-postmarknadsföring, SMS-marknadsföring, chatt, transaktionsmejl, automatiserad marknadsföring m.m. Brevo har funktioner för marknadsföring, kontakthantering, automatiserad marknadsföring, rapportering och som en transaktionsplattform.

Brevo innehåller CRM-funktioner som hjälper dig att bygga upp en starkare relation med kunderna. Segmenteringsfunktionerna förbättrar engagemanget genom att du kan skicka e-postmeddelanden till den målgrupp du vill ha.

Funktioner:

 • Brevo har en drag-and-drop-byggare för e-post som hjälper dig att snabbt skapa e-postmeddelanden.
 • Med verktyget kan du anpassa innehållet, till exempel genom att lägga till en kontakts namn.
 • Den har funktioner för landningssidor, anmälningsformulär, Facebook-annonser och retargeting.
 • Den har funktioner för optimering av sändningstidpunkten som bygger på maskininlärning och hjälper dig att skicka e-postmeddelanden vid den perfekta tidpunkten.

Domslut: Brevo har ingen begränsning av antalet e-postmeddelanden som skickas dagligen i de betalda planerna och tillåter obegränsat antal kontakter även i den kostnadsfria planen.

#2) Kampanjmakare

Bäst för Små till stora företag

Pris: Campaigner erbjuder tre prisplaner. Startplanen kostar 59 dollar/månad, medan de grundläggande och avancerade planerna kostar 179 dollar respektive 649 dollar/månad. Du kan prova verktyget med alla dess funktioner i 30 dagar utan kostnad.

Campaigner erbjuder dig massor av avancerade funktioner för e-postmarknadsföring. Programvaran låter dig skapa vackra e-postkampanjer med hjälp av en användarvänlig visuell byggare med drag-and-drop-teknik. Du får massor av responsiva, förbyggda e-postmallar att arbeta med.

Dessutom är varje mall optimerad för att vara kompatibel med alla enhetsstorlekar. Du kan enkelt samarbeta med flera teammedlemmar om en e-postkampanj med hjälp av den här plattformen. Du har också tillgång till en fullt inbyggd HTML-redigerare som du kan använda för att skapa e-postmeddelanden från grunden.

Funktioner:

 • Automatisering av arbetsflöden
 • Massor av färdiga e-postmallar att välja mellan
 • HTML-redigerare
 • Samarbete i teamet

Domslut: Campaigner är programvaran för dig som vill planera, skapa och lansera visuellt fantastiska e-postkampanjer. Plattformen erbjuder massor av avancerade funktioner som du kan använda för att automatisera dina marknadsföringskampanjer.

#3) ActiveCampaign

Bäst för Marknadsföringsbyråer, små och medelstora företag och marknadsföringsexperter.

Pris: Lite Plan kostar 9 dollar per månad, Plus Plan kostar 49 dollar per månad och Professional Plan kostar 149 dollar per månad. Alla planer faktureras årligen. En anpassad företagsplan finns också tillgänglig. Du kan använda ActiveCampaign gratis i 14 dagar.

Den automatiseringsnivå som ActiveCampaign möjliggör när det gäller e-postmarknadsföring gör det definitivt till ett av de bästa verktygen för massmarknadsföring via e-post på marknaden idag. Du kan enkelt skapa massor av anpassade meddelanden som du sedan kan ställa in så att de skickas automatiskt till den avsedda kontakten i din lista.

Beroende på vilken automatisering du ställer in kan du skicka e-postkampanjer av engångskaraktär till en eller flera kontakter på några sekunder. Du kan också ställa in utlösare för att skicka e-postmeddelanden automatiskt som svar på vad din målgrupp gör på din webbplats.

Dessutom har du en enkel men omfattande instrumentpanel som gör det mycket enkelt att hantera och analysera resultatet av alla dina e-postkampanjer.

Funktioner:

 • Skapa en e-postkampanj på ett snabbt och enkelt sätt med hjälp av en drag-and-drop e-postdesigner.
 • Planera e-postmeddelanden som ska skickas på ett visst datum och en viss tid.
 • Segmentera kontakter för att skicka riktade e-postmeddelanden.
 • Få omfattande rapportering om öppnings- och klickfrekvenser för att analysera resultatet av dina lanserade e-postkampanjer.

Domslut: Om du vill ha ett automationsverktyg som helt effektiviserar din e-postmarknadsföring är ActiveCampaign rätt verktyg för dig. Med den här plattformen är det enkelt att skicka och hantera massutskick av e-post med hjälp av den lättinställda automatiseringen. Det här är ett verktyg som alla marknadsförare och företag bör prova.

#4) Constant Contact

Bäst för småföretag och privatpersoner.

Pris: Constant Contact erbjuder en gratis provperiod för produkten och två prisplaner, dvs. E-post (som börjar på 20 dollar per månad) och E-post Plus (Som börjar på 45 dollar per månad).

Constant Contact erbjuder en drag-och-släpp-redigerare som hjälper dig att skapa mobilanpassade e-postmeddelanden. Verktyget har förmågan att utlösa en e-postserie till kontakter baserat på klick. Du kan segmentera kontakter för att skicka rätt meddelanden. Det ger möjlighet att automatiskt skicka e-postmeddelanden till dem som inte öppnar dem.

Funktioner:

 • Constant Contact erbjuder kraftfulla verktyg för att bygga upp listor.
 • Den har funktioner för att skapa och redigera e-post.
 • Den har funktioner för listuppbyggnad, listhantering och segmentering av listor.
 • Constant Contact har funktioner för spårning av e-postmeddelanden, leveransbarhet, A/B-testning och en marknadsföringskalender.
 • Du kan spåra resultaten av e-postmarknadsföring i realtid.

Domslut: Constant Contact innehåller avancerade funktioner som automatiserad marknadsföring av evenemang, undersökningar och kuponger. Kontaktlistor kan laddas upp från Excel, Outlook etc. Det uppdaterar automatiskt kontakterna för avregistreringar, avvisningar och inaktiva e-postmeddelanden.

#5) HubSpot

Bäst för små och stora företag.

Pris: HubSpot erbjuder gratis marknadsföringsverktyg. Marketing Hub har tre utgåvor: Starter (som börjar på 40 dollar per månad), Professional (som börjar på 800 dollar per månad) och Enterprise (som börjar på 3 200 dollar per månad).

HubSpot erbjuder programvara för e-postmarknadsföring för att skapa, anpassa och optimera e-postmeddelanden. Du kan anpassa layouten, lägga till uppmaningar till åtgärder och bilder med hjälp av en lättanvänd drag-och-släpp-redigerare. Du kan optimera e-postkampanjer med A/B-tester och analyser.

Genom A/B-testerna kan du få reda på vilka ämnesrader som får flest öppna frågor. Du kan gå djupare in i data så att du kan få konverteringsfrekvenser när du utformar nya tester.

Funktioner:

 • Du kommer att kunna skriva e-postkampanjer snabbt. Kampanjerna kommer att se professionellt utformade ut och kan ses på alla enheter.
 • Den har en lättanvänd drag-och-släpp-redigerare.
 • Du kan anpassa e-postmeddelanden och schemalägga e-postkampanjen.
 • Den ger detaljerad analys av engagemanget.

Domslut: Med HubSpot kan du börja gratis för att omvandla webbplatsbesökare till leads. HubSpot Marketing Hub är en allt-i-ett-marknadsföringsprogramvara.

#6) Omnisend

Scrolla till toppen