Steg för steg-guide för hur du tar bort din Netflix-visningshistorik

Som de säger "Netflix håller noga med vad du tittar på". I sådana fall är det faktiskt bra eftersom Netflix kan ge rekommendationer baserade på de program som du har sett över hela din visningshistorik. En annan bra sak med är dock att om du inte är klar att titta på filmen eller showen finns det ett alternativ för dig att "Fortsätt titta" antingen från början eller från var du slutade. Det finns inte längre något behov av att söka efter just den filmen eller visa att du inte är klar med att titta på.

Eftersom Netflix kan spara din visningshistorik, vill vi inte att vår familj och vänner ska veta vilka filmer eller program vi tittar på? Särskilt när nästan alla Netflix-användare numera delar samma konto med varje familjemedlem eller med en grupp vänner. Ibland tittar vi på filmer och visar att vi inte vill att världen ska veta och du kanske tycker det är pinsamt eller obehagligt om de skulle veta om det.

Ja Netflix sparar filmer och program som du har sett men inte oroa dig för det kommer inte att vara där för alltid som de flesta tror. Naturligtvis kommer det säkert att vara där förrän du har rensat eller raderat Netflix tittarhistorik. Det finns fler skäl att ta bort visningshistoriken från Netflix än att vara obekväm på grund av de skyldiga nöjen du får med Netflix. Att rensa eller ta bort Netflix-visningshistorik anses vara ett klokt drag för att uppdatera Netflix filmrekommendationer och få bättre resultat också. Oavsett orsaken är att ta bort Netflix-visningshistorik innebär ett enkelt och enkelt steg med bara några klick på en knapp.

Om du äger en iPhone eller andra iPhone-modeller kommer vi gärna att hjälpa dig med alla problem som du kan ha med din enhet, kontakta oss gärna med detta formulär. Detta är en gratis tjänst förresten. Vi bad dock att när du kontaktar oss, försök att vara så detaljerad som möjligt om ditt problem så att vi kan utvärdera och ge lämpliga lösningar exakt

Netflix är tillgängligt att använda med din persondator, Android-mobiltelefoner och iOS-enheter.

EN STEG FÖR STEGGUIDE OM HUR DU RADERAR DIN NETFLIX VIKTIGA HISTORI I enlighet med enheten som används för att titta på

Så här tar du bort Netflix-visningshistorik för stationära eller personliga datorer:

Steg 1 : Gå till Netflix.com och logga in . Du kan logga in med ditt e-postadress eller telefonnummer och till och med ett alternativ att logga in med Facebook.

Steg 2 : Klicka på rullgardinsmenyn, som ligger längst upp till höger på skärmen.

Steg 3 : Klicka på alternativet för konto

Steg 4 : Leta efter avsnittet Min profil genom att bläddra nedåt.

Steg 5 : Klicka på Visningsaktivitet . Filmerna och programmen du har tittat på visas tillsammans med datumet då du tittat på det.

Steg 6 : Klicka på Dölj ikonen, ser ut som en liten cirkel med en snedstreck i den bredvid alternativet Rapportera ett problem

Steg 7 : Efter att ha klickat på Hide-ikonen kommer den att tas bort och Netflix kommer att sluta använda historiken som sitt sätt att rekommendera filmer och show.

Obs! Det finns också ett alternativ Dölj alla-knappar för att dölja allt du har sett sedan dess.

För Android-enheter kan du ta bort din Netflix-visningshistorik genom att göra dessa enkla steg:

Steg 1 : Öppna din Netflix-app och logga in .

Steg 2 : Leta reda på de tre staplarna längst ned till höger på skärmen och navigera sedan till ditt konto .

Steg 3 : Klicka på profilen . Om du delar ditt konto med en annan familjemedlem eller vänner och har flera profiler anslutna till det kontot.

Steg 4 : Klicka på Konto från rullgardinsmenyn. Du kommer sedan att omdirigeras till Netflix webbsida för att kunna hantera ditt konto.

Steg 5 : Slutligen, när du är på webbsidan, klickar du på Visningsaktivitet, återigen kommer du att omdirigeras till en webbsida för att kunna ta bort titlar och ta bort visningshistorik.

För iOS-enheter har radering av Netflix-visningshistorik samma steg som för Android-enheter. Följ igen dessa steg:

Steg 1 : Öppna din Netflix-app och logga in .

Steg 2 : Leta reda på de tre staplarna längst ned till höger på skärmen och navigera sedan till ditt konto .

Steg 3 : Klicka på profilen .

Steg 4 : Klicka på Kontot . En prompt visas "Gå till Netflix på webben för att hantera ditt konto.

Steg 5 : Klicka på Visningsaktivitet på webbsidan, och du kommer att omdirigeras till en webbsida för att kunna ta bort titlar och ta bort visningshistorik.

Att ta bort och ta bort titlar från visningshistoriken för Netflix med hjälp av en Android- och iOS-enhet har samma steg och resultat. Med tanke på det kan du igen använda ditt skrivbord för att hantera ditt Netflix-konto med en webbläsare än en Android- eller iOS-app.

Anslut oss

Om du har några frågor och oro beträffande din iPhone, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi kommer att vara till hjälp och ger dig en gratis teknisk support. Se bara till att ge oss detaljerna som möjligt för oss för att göra en exakt bedömning och ge dig lämplig intervention. Låt oss också veta din upplevelse på vägen. Jag ser fram emot att höra från dig.