Sätt att få åtkomst till din Samsung Galaxy S7 Edge om du är låst ute

Google och telefontillverkarna tänkte redan på att användare hade låst ur sina enheter. Så när det gäller #Samsung Galaxy S7 Edge (# S7Edge) eller andra flaggskeppsenheter för den delen har användarna faktiskt två alternativ att få åtkomst till sina telefoner.

Den första är att använda Find My Mobile-tjänsten, som kräver att användarna registrerar sina telefoner för att kunna njuta av att använda den. Registrering bör göras innan problemet inträffade. Telefonen ska också vara ansluten till internet för att den ska fungera eftersom Find My Mobile kommer att få fjärråtkomst till din enhet.

För det andra är Googles helt egen Android Device Manager. Det är redan en del av de obligatoriska tjänsterna som bör hittas i alla Android-enheter. Men det måste också vara aktiverat innan problemet och telefonen ska också vara ansluten till internet. Läs vidare för att lära dig mer om hur du kan kringgå låsskärmen din enhet lagligt.

När det gäller våra läsare som har andra problem, besök vår S7 Edge-felsökningssida eftersom vi redan har behandlat hundratals problem med den här enheten. Oddsen är att det redan finns befintliga lösningar för ditt problem och allt du behöver göra är att hitta dem. Du kan också kontakta oss genom att fylla i vår frågeformulär för Android-frågor om du behöver ytterligare hjälp.

Är det möjligt att komma förbi lösenordslåset på Galaxy S7 Edge?

Problem : Hej, jag har försökt ändra mitt lösenord på min Galaxy S7 Edge och nu har min telefon låsts och jag kan inte öppna det med mitt gamla eller nya lösenord. Jag har inte säkerhetskopierat mina data, och det finns ett mycket viktigt textmeddelande som jag inte har råd att förlora. Jag tror att det är Marshmallow-versionen men inte säker, finns det något sätt jag kan låsa upp min telefon utan att tappa data?

Svar : Först och främst är det främsta skälet till att dessa skärmlås finns så att ingen kan komma in eller använda din telefon utan vederbörligen tillstånd från dig. I princip kan alla som inte känner ditt lösenord, PIN-kod, mönster eller inte bära dina fingeravtryck inte gå förbi låsskärmen och samma sak gäller om du har glömt ditt.

Nu, om du frågar oss om vi kunde kringgå låset och ge dig din åtkomst tillbaka till din telefon, nej vi kunde inte, men även om vi kunde, skulle vi inte hjälpa dig av misstank att det verkligen inte är ditt telefon. Det finns dock tjänster som Samsung och Google tillhandahåller som bara kan hjälpa dig att "inaktivera" eller "kringgå" låsskärmen och låt oss försöka undersöka dem lite närmare.

Bypass skärmlås med Samsungs Find My Mobile-tjänst

Det är förmodligen det bästa sättet att få åtkomst till din telefon utan att behöva återställa den och förlora dina viktiga data såväl som textmeddelanden du inte har råd att inte läsa.

Se till att din Galaxy S7 Edge är ansluten till internet oavsett via Wi-Fi eller mobildata.

 1. Logga in på Samsungs Find My Mobile-tjänst.
 2. Ange dina referenser om du redan har eller skapa ett nytt Samsung-konto och registrera din telefon om möjligt.
 3. Det viktigaste steget i den här metoden är verifiering och när du väl har kommit förbi det är det enkelt att låsa upp din enhet.
 4. Förutsatt att du har loggat in på ditt Samsung-konto, hittar du 'Lås upp min skärm' på vänster sidofält.
 5. Klicka på "Lås upp" för att komma förbi låsskärmen.
 6. Du får då en snabbmeddelande som berättar att telefonens skärm redan är olåst.
 7. Ställ nu in ditt nya lösenord.

Omkoppla låsskärmen med Android Device Manager

Alla Android-enheter har en inbyggd tjänst som kan tillåta användare att kringgå lås i händelse av att de glömde dem. Här är hur…

 1. Logga in på Googles Android Device Manager-tjänst via din dator.
 2. Precis som Find My Mobile är verifiering avgörande för denna process. Så använd ditt användarnamn och lösenord för ditt Google-konto, logga in på ADM.
 3. När du har lyckats kan du omedelbart se en lista över Android-enheter så välj den du vill låsa upp.
 4. Inuti ADM: s gränssnitt väljer du "Lås."
 5. På nästa skärm anger du ett tillfälligt lösenord och klickar på Lås igen.
 6. Om det lyckas bör du se knapparna Ring, Lås och Radera.
 7. På din telefon uppmanas du att ange det tillfälliga lösenordet du just skapade. Om du anger rätt kan du låsa upp enheten.

Lätt, eller hur? Först bör Android Device Manager vara aktiverat i din telefon innan du kan använda den här tjänsten. Om ingen av dessa tjänster fungerar har du inget annat val än att återställa din telefon och offra dina data, filer och meddelanden bara för att få åtkomst till din telefon.

 1. Stäng av din Samsung Galaxy S7 Edge.
 2. Tryck och håll sedan ner hem- och volym UPP-knapparna, håll sedan ned strömbrytaren. OBS : Det spelar ingen roll hur länge du trycker och håller ner hem- och volymknapparna, det påverkar inte telefonen men när du trycker och håller ner strömbrytaren är det när telefonen börjar svara.
 3. När Samsung Galaxy S7 Edge visas på skärmen släpper du strömknappen men fortsätter att hålla hem- och volymknapparna.
 4. När Android-logotypen visas kan du släppa båda tangenterna och lämna telefonen vara i cirka 30 till 60 sekunder. OBS ! Meddelandet "Installera systemuppdatering" kan visas på skärmen i flera sekunder innan Android-systemåterställningsmenyn visas. Detta är bara den första fasen av hela processen.
 5. Använd knappen Volym ner för att navigera genom alternativen och markera 'torka data / fabriksåterställning'.
 6. När den är markerad kan du trycka på strömbrytaren för att välja den.
 7. Markera nu alternativet "Ja - ta bort alla användardata" med hjälp av Volym ned-knappen och tryck på strömbrytaren för att välja den.
 8. Vänta tills din telefon är klar med Master Reset. När du är klar markerar du "Starta om systemet nu" och trycker på strömbrytaren.
 9. Telefonen startar om längre än vanligt.

Jag hoppas det här hjälper.

Nya Galaxy S7 Edge kan inte känna igen gamla SD-kort

Problem : Jag var tvungen att byta ut min Samsung S7 Edge. Allt överfördes bra från min gamla telefon till den nya. Men när jag sätter in SD-kortet med alla mina bilder kan jag inte få dem att öppna. Jag ser bara var de ska vara. Finns det en inställning som jag saknar som gör att de kan öppna?

Svar : Även om det är viktigt att ditt SD-kort ska fungera ordentligt och bli igenkänt av din telefon, måste det vara en andra prioritet. Din första prioritet bör vara hur du återställer data från det. Som sagt föreslår jag att du låter din dator läsa SD-kortet och säkerhetskopiera allt som finns i det. Det finns naturligtvis två möjligheter; antingen din dator eller bärbar dator frågar dig att formatera kortet eller hur du hanterar filer i det. Om det är det senare, har du tur, annars har du inget val eftersom din dator inte längre kan läsa SD-kortet.

Men förutsatt att du har säkerhetskopierat allt på ditt SD-kort, formatera det med filsystemet FAT32 - använd din dator för detta. Efter formatet sätter du in SD-kortet i telefonen igen och monterar det. Om det fortfarande inte kan känna igen det, är det dags att du köpt ett nytt kort som ditt redan har skadats.

Raderade textmeddelanden kommer tillbaka på Galaxy S7 Edge

Problem : Jag raderade textmeddelanden från min telefon för att få dem att komma tillbaka inom några minuter och det kommer att säga att jag x mängden text kommer när de verkligen är de jag bara har tagit bort och måste ta bort igen, någon aning varför? Jag har Samsung Galaxy S7 Edge och jag har bara haft ett par månader.

Svar : Är du säker på att det är textmeddelanden (SMS eller MMS)? Anledningen till att jag frågar beror på att textmeddelanden ska skickas från ett specifikt telefonnummer för att tas emot av andra. Jag är inte säker på vilken typ av meddelanden app du använder och om du har installerat tredjepartsappar eller inte. Men förutsatt att det här problemet händer med aktieappen, så är det detta du behöver göra först:

Steg 1: Rensa cache och data i appen Meddelanden

Detta återställer appen Meddelanden, så om det var en felkonfiguration som orsakade detta problem, bör den här proceduren åtgärda den:

 1. På startsidan klickar du på appar-ikonen.
 2. Hitta och tryck på Inställningar.
 3. Tryck på Applications och sedan Application Manager.
 4. Dra till fliken ALLA.
 5. Hitta och tryck på meddelanden.
 6. Knacka på Lagring.
 7. Klicka på Rensa cache och sedan på Rensa data, Ta bort.

Om detta inte fungerar är du skyldig att följa nästa steg.

Steg 2: Starta din enhet i säkert läge

Även känd som "diagnostiskt tillstånd", när telefonen startas upp i det här läget, bör bara förinstallerade appar och tjänster köras. Så om problemet orsakas av appar från tredje part bör det inte uppstå i det här läget:

 1. Tryck och håll ned strömbrytaren.
 2. Så snart du kan se 'Samsung Galaxy S7 EDGE' på skärmen, släpp strömbrytaren och håll omedelbart knappen Volym ned.
 3. Fortsätt hålla knappen Volym ned tills enheten slutar starta om.
 4. Du kan släppa den när du kan se "Säker-läge" i det nedre vänstra hörnet på skärmen.

Om du startar i säkert läge enbart kommer det inte att lösa problemet men det kommer säkert att ge dig en uppfattning om vad som orsakar problemet och du skulle veta vad du ska göra nästa gång du vet att den skyldige. I detta läge kan du försöka ta bort några textmeddelanden och se om de kommer tillbaka och om inte, leta sedan efter apparna som har något att göra med det och avinstallera dem. Börja din sökning från appar som har något att göra med meddelanden.

Steg 3: Återställ din telefon

Om problemet fortfarande uppstår i säkert läge eller om du inte vet vilken app som orsakar problemet, har du inget annat val än att återställa din enhet. Du måste dock säkerhetskopiera dina data och filer först eftersom de kommer att raderas under processen.

 1. På startsidan klickar du på appar-ikonen.
 2. Hitta och tryck på Inställningar och tryck sedan på Säkerhetskopiera och återställ.
 3. Tryck på Fabriksdata nollställ och tryck på Återställ enhet.
 4. Om du har aktiverat skärmlåsfunktionen anger du ditt lösenord eller din PIN-kod.
 5. Tryck på Fortsätt.
 6. Tryck på Radera alla för att bekräfta din åtgärd.

Galaxy S7 Edge kommer inte att starta om längre

Problem : Min telefon slås inte på, jag har försökt allt för att slå på den. När jag försökte starta om den, medan den hade en lysdioden påslagen i blått, gick allt perfekt. Sedan valde jag av och det stängdes av och nu när jag försöker starta om eller slå på min telefon händer ingenting.

Svar : Om du har tur kan det bara vara en systemkrasch, vilket är väldigt lätt att fixa. Det du behöver göra först är att trycka på och hålla ned både Volym-knappen och strömbrytarna samtidigt i 10 sekunder. Antagande att det bara är en systemkrasch, då bör telefonen starta om. Annars kanske du har att göra med ett allvarligare problem. Försök att läsa följande inlägg beroende på situationen du befinner dig i:

 • Hur man fixar Samsung Galaxy S7 Edge som inte kommer att slås på [Felsökningsguide]
 • Fixa Samsung Galaxy S7 Edge som inte laddas med sin laddare, andra strömproblem

ANSLUTA MED OSS

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.