14 bästa hemmafotosskrivare 2020

Att skriva ut foton brukade vara ett tufft jobb, inte så länge nu. Men tack vare snabba tekniska framsteg finns det nu dedikerade foto- och dokumentskrivare som flockar på marknaden. De flesta av dessa skrivare låter dig också skriva ut foton trådlöst, till exempel med din telefon eller surfplatta.

ProduktvarumärkenamnPris

HPHP ENVY 5055 trådlös allt-i-ett-fotoskrivareKolla pris på Amazon

EpsonEpson Expression Premium XP-7100 trådlös färgfotoskrivareKolla pris på Amazon

KanonCanon Wireless Pixma TS9120 Inkjet Allt-i-ett-skrivareKolla pris på Amazon

HPHP ENVY Photo 7855 Allt i en fotoprinterKolla pris på Amazon

KanonCanon SELPHY CP1300 trådlös kompakt fotoskrivareKolla pris på Amazon

HPHP ENVY Photo 6255 allt-i-ett-skrivareKolla pris på Amazon

EpsonExpression Photo HD XP-15000 trådlös färgformat skrivare med bredformatKolla pris på Amazon

HPHP Envy Photo 7155 allt i en fotoprinterKolla pris på Amazon

KanonCanon 2986C002 PIXMA TS6220 trådlös allt i en fotoprinterKolla pris på Amazon

EpsonEpson PictureMate PM-400 trådlös kompakt färgfotoskrivareKolla pris på Amazon

FujifilmFujifilm Instax SP-3 mobilskrivare - svartKolla pris på Amazon

KanonCanon TS202 bläckstråleskrivare, svartKolla pris på Amazon

LifeprintLifeprint 2x3 Portable Photo AND Video PrinterKolla pris på Amazon

HPHP Sprocket Plus Instant Photo PrinterKolla pris på Amazon

Detta innebär också att det finns flera fotoprinter där ute som ofta kan göra ett val otroligt förvirrande. Med detta i åtanke kommer vi att titta på några av de bästa fotoprinterarna du kan hitta på marknaden idag.

Med tanke på att marknaden domineras av några få företag som HP, Brother, Canon osv. Hittar du mest skrivare från dessa märken på vår lista. Men vi inkluderar också ett par överraskningar för att hjälpa till att bredda dina val lite. Så låt oss ta en titt på några av de bästa hemskrivarna du kan få just nu.

14 bästa hemmafotosskrivare 2020

HP Envy 5055

Detta är en mångsidig skrivare som låter dig skriva ut, skanna och kopiera dokument. Detta kompletteras av HP: s kraftfulla Print-app, som låter dig skriva ut dokument eller foton med din mobila enhet (Android eller iOS). Du kan också skriva ut foton direkt från sociala medier medan du till och med låter dig skriva ut foton från dina personliga leverantörer av molnlagring som iCloud, Google Drive och Dropbox. Det faktum att denna skrivare stöder både Wi-Fi och Bluetooth Smart garanterar att det alltid finns en stabil anslutning.

När det gäller bläckkostnader kommer den här skrivaren aktiverad med Amazon Dash-påfyllning. Den här tjänsten gör det möjligt för skrivaren att automatiskt beställa toner / bläck när det är slut. Detta kan också inaktiveras, så det behövs inte nödvändigtvis användarna. Men en funktion som denna kan hjälpa dig att fylla på bläck innan skrivaren torkar. HP hävdar att du kan spara upp till 50% med HP's Instant Ink eller 10% om du väljer Amazon Dash.

Denna skrivare har ett års begränsad garanti och inkluderar 24x7 gratis HP-webbstöd. Det är också värt att påpeka att du kan aktivera röstassistentförmågor till skrivaren genom att para ihop detta med en kompatibel Alexa-enhet som Amazon Echo eller Echo Dot.

Kolla pris på Amazon

Epson Expression Premium XP-7100

Den här snygga skrivaren av Epson har alla funktioner du kan begära och mer. Detta inkluderar möjligheten att skanna, kopiera och skriva ut högupplösta foton eller dokument. Den har en 30-sidars automatisk dokumentmatare, som gör att du kan skriva ut fler dokument / foton utan att behöva fylla på igen. Kapaciteten är dock något låg för en skrivare, även om den borde vara perfekt för hem och små företag. Förutom standarddokument och fotopapper kan den här skrivaren också skriva ut på DVD-skivor, specialpapper samt 8 x 10 tum gränslösa foton.

Tillsatsen av en stor 4, 3-tums pekskärm gör det lättare att använda skrivaren och få tillgång till alla dess funktioner. Du kan också förhandsgranska dina foton eller dokument på den här skärmen innan du skriver ut dem. Skrivaren stöder standard Ethernet-anslutningar med en dator eller en trådlös anslutning via ett Wi-Fi-nätverk. Det kommer också med ett USB-kortplats och ett SD-kortplats som hjälper dig att skriva ut foton direkt från din kamera. Tack vare den teknik som ingår är installationen av denna skrivare en relativt enkel process.

Kolla pris på Amazon

Canon Pixma TS9120

Förutom att göra exceptionella kameror är Canon också känt för sina lika imponerande skrivare. Denna mångsidiga skrivare har möjlighet att skriva ut inte bara dokument och foton utan också på specialpapper som kuvert och DVD-skivor. Den har en 5-tums pekskärm på framsidan som ger gott om utrymme för att navigera i alla skrivarens funktioner. Den här skrivaren använder Canons 6-färgs individuella bläcksystem för maximal effektivitet och kvalitet. Som du antagligen gissar stöder den här skrivaren också trådlös utskrift, så att du kan skriva ut utan att behöva en dator eller bärbar dator.

Den här skrivaren är enkel att installera och behöver inte någon experthjälp. Allt du behöver göra är att avlasta skrivaren och ansluta den till nätadaptern för att komma igång. Efter detta kan du använda pekskärmen för att upprätta en anslutning till ett trådlöst nätverk eller till och med använda Canon Print-appen på din iPhone eller Android-enhet för att börja skriva ut foton direkt. Canon erbjuder också en bonusuppsättning av ersättningsbläck med denna produkt. Gå till den officiella listan på Amazon för mer information.

Kolla pris på Amazon

HP Envy Photo 7855

Precis som den HP Envy-modellen vi talade om ovan, ger detta speciella erbjudande dig möjlighet att skriva ut bilder utan kantlinjer med livlig kvalitet. När det gäller utskriftsprissättning påstår HP att du kan få fotoutskrifter av hög kvalitet till under 5 cent per tryck, förutsatt att du får ett prenumeration på HP: s Instant Ink-tjänst. Den här skrivaren kan också hjälpa dig att skanna, faxa eller kopiera dokument, något vi ser i nästan alla nya skrivare.

HP Smart-appen hjälper dig att enkelt konfigurera skrivaren utan att kräva en detaljerad installationsprocess. Med den här appen kan du också skriva ut foton från dina favoritkällor, inklusive leverantörer av molnlagring som Dropbox, Google Drive och iCloud. Den här skrivaren har också en USB-port och ett SD-kortplats, vilket ger dig mer frihet när det gäller att välja din bildkälla. Fotografer kommer att dra stor nytta av detta eftersom de flesta moderna kameror lagrar foton på ett SD-kort. Den här skrivaren är också tänkt att fungera med Alexa, så att du kan kommunicera med den här skrivaren på avstånd om du har en Echo-enhet hemma.

Kolla pris på Amazon

Canon SELPHY CP1300

Som namnet antyder är den här skrivaren avsedd för fotoutskrift. Den har en kompakt formfaktor som gör att den kan transporteras praktiskt taget överallt. Canon hävdar att foton som skrivs ut på den här bärbara skrivaren torkar direkt och kan vara i upp till 100 år. När det gäller anslutningsalternativ, medan du kan ansluta till skrivaren med Canon Print-appen, har företaget också inkluderat USB- och SD-kortalternativ för fotografer.

Utformningen av denna skrivare gör att den kan fungera helt trådlöst, även om batteriets livslängd kommer att vara ett problem. Canon säljer också ett batteripaket för den här skrivaren som kan hjälpa dig att öka användningstiderna avsevärt. Tyvärr ingår inte detta batteripaket i skrivaren. Det är värt att påpeka att foton som skrivs ut från denna skrivare också är vattentåliga. Du kan välja att bara få skrivaren eller till och med välja skrivaren och bläckpaketet, vilket hjälper dig att spara lite pengar på förhand.

Kolla pris på Amazon

HP Envy Photo 6255

HP Envy-sortimentet har något för alla, varför vi ser så många skrivare i sortimentet. Men varje skrivare är unik på sitt sätt, vilket gör att företaget kan sälja flera skrivare med olika prispunkter. När det gäller denna skrivares funktionalitet kan den kopiera, skanna och erbjuda automatisk dubbelsidig utskrift. Naturligtvis kommer Envy Photo 6255 också med trådlös utskrift som utnyttjar den kraftfulla HP Smart-appen.

När det gäller effektivitet kan den här skrivaren skriva ut med upp till 14 sidor per minut, vilket inte är det snabbaste i branschen, men kommer att få jobbet gjort. HP nämner att du kan ha ditt första färgtryck på cirka 22 sekunder. Den här skrivaren kan vara användbar för att skapa reklamblad och affischer för ditt projekt. Detta är också ett utmärkt val för foton utan kantlinjer. Detaljhandelsförpackningen för denna skrivare levereras med en svart bläckpatron och en färgbläckpatron som hjälper dig att komma igång.

Kolla pris på Amazon

Epson Expression Photo HD XP-15000

Detta är en kraftfull skrivare som kan hjälpa dig att få utskrifter på upp till 13 x 19 tum, något som inte många hemskrivare på marknaden kan erbjuda. Denna skrivare från Epson kommer med ett bakre magasin med 50 ark och ett 200 ark främre magasin, så att du kan ha tillräckligt lagrat utan att behöva byta ut dem. Naturligtvis kanske detta inte räcker för en lagerliknande miljö, men eftersom vi talar om hemmaprinter, bör detta göra jobbet på rätt sätt.

Denna skrivare stöder också automatisk dubbelsidig utskrift, vilket kan hjälpa dig att sänka papperskostnaderna avsevärt. Tack och lov kommer den här skrivaren också med Amazon Dash aktiverad, vilket i princip låter dig glömma att köpa nya patroner till din skrivare. Detta erbjudande använder 6-färgs Ultra HD-färgfärger för att ge dig den bästa kvaliteten på fotoutskrifter du kan begära. Epson nämner att den här skrivaren är cirka 30% mer kompakt än föregångaren, vilket hjälper dig att spara lite mer utrymme på skrivbordet. Denna skrivare levereras med Epsons standard på 1 år.

Kolla pris på Amazon

HP Envy Photo 7155

Den här skrivaren följer fotspåren från andra HP Envy-skrivare som vi har pratat om, om än med en något mer prisvärd prislapp. Den här skrivaren har Wi-Fi och Bluetooth Smart med dubbla band, vilket garanterar en stabil anslutning med dina anslutna enheter. Denna skrivare levereras också med Wi-Fi Direct, vilket gör att den kan skapa sin anslutning med kompatibla Android- och iOS-enheter. Naturligtvis kan du också använda HP Smart-appen för att få åtkomst till nästan alla funktioner i skrivaren.

Förutom trådlös utskrift kommer detta erbjudande också med ett standard USB A-kortplats och ett SD-kortplats, vilket skulle göra det lättare att skriva ut foton du nyligen har tagit på din kamera. HPs attraktiva Instant Ink-tjänst låter dig spara upp till 50% på påfyllning, medan den här skrivaren också är kompatibel med Amazon Dash. Du kan välja att koppla ihop en befintlig Alexa-enhet hemma för att aktivera röstassisterad utskrift på skrivaren. Se till att titta närmare på den här produkten.

Kolla pris på Amazon

Canon PIXMA TS6220

Denna skrivare använder ett 5-färgs individuellt bläcksystem för att tillhandahålla foton av bästa kvalitet och färgdokument. Detta är en av få skrivare på marknaden som stöder IFTTT-åtgärder, vilket ger dig ultimat kontroll över dess drift. Den här skrivaren har också en USB-port för att låta dig skriva ut dokument eller foton från en extern lagringsenhet. Den här skrivaren stöder också Canon Print-appen, så att du kan skriva ut foton och dokument trådlöst via Bluetooth.

Skrivaren verkar inte ha Wi-Fi, vilket innebär att du inte har tillgång till funktioner som Wi-Fi Direct. Pixma TS6220 stöder också duplexutskrift, vilket kan hjälpa dig att spara massor på papperskostnader på lång sikt. Skrivaren har en anständig storlek med fysiska kontroller på vardera sidan för att hjälpa dig att navigera efter dess funktioner. Om du letar efter en grundläggande men ändå effektiv fotoprinter som inte kostar för mycket är detta för närvarande ett av de bästa valen.

Kolla pris på Amazon

Epson PictureMate PM-400

Detta är en mindre skrivare än de som vi vanligtvis diskuterar, även om det inte nödvändigtvis är en dålig sak. Epson nämner att den här skrivaren är bra för 4 × 6 tum och 5 × 7 tum foton, så att den inte nödvändigtvis kan skriva ut större foton. Det sägs att det första färgfotoet kan komma ut inom 36 sekunder i standardläge. Den här skrivaren har också ett minneskortsfack för att hjälpa dig skriva ut foton från din kamera eller smartphone.

Den här skrivaren är också kompatibel med Epson iPrint-appen, vilket hjälper dig att skriva ut trådlöst utan att kräva en detaljerad anslutning eller installation. Med tanke på den kvalitet och prestanda som denna skrivare kan erbjuda, är det lite högre priser än de flesta skrivare vi har pratat om. Den här skrivaren saknar någon av de moderna funktionerna för automatisk bläckfyllning, så du måste hålla ett öga på patronerna när de tar slut.

Kolla pris på Amazon

Fujifilm Instax SP-3 mobilskrivare

Fujifilm är en pionjär inom kamerabranschen, så det är bara rättvist att företaget erbjuder sina kunder en livskraftig utskriftslösning. Detta är utformat för att vara en bärbar skrivare, vilket också förklarar varför den bara är kompatibel med mobila enheter. Denna kompakta skrivare använder Fujifilms SQUARE INSTAX-film som består av 2, 4 x 2, 4 tum i storlek, vilket gör den lämplig för Instagram-utskrifter. Du kan också välja att lägga till text till dina bilder och redigera dem mycket innan du startar utskriften.

Eftersom det här är en bärbar kamera kör den på ett batteri under hela dagen. Tack och lov kan det laddas av användarna, vilket gör det enkelt och bekvämt för resor och fester. Fujifilm erbjuder för närvarande SP-3 mobilskrivare i svartvita varianter. Om du vill ha en skrivare som fungerar med din telefon utan ytterligare hårdvara måste det vara det.

Kolla pris på Amazon

Canon TS202

Detta är en kostnadseffektiv skrivare som riktar sig till hemmabrukare utan särskilt behov av trådlös utskrift. Detta kan kopplas ihop med din Windows- eller macOS-dator via en Ethernet-anslutning och hjälpa dig att skriva ut foton och dokument sömlöst. För att öka effektiviteten har Canon inkluderat ett bakre pappersfack som kan fyllas på snabbt. Det är värt att påpeka att den här skrivaren också är kompatibel med XL-bläckpatroner, vilket kan låta dig köra skrivaren under lång tid utan att behöva en ny patron.

Även om det kan sakna funktioner som trådlös utskrift och appstöd, kan den här skrivaren vara en utmärkt enhet att äga om du har en dator som är installerad hemma och letar efter högkvalitativa utskrifter när det passar dig. När det gäller tryckkostnader måste detta vara ett av de mest ekonomiska alternativen på listan.

Kolla pris på Amazon

Lifeprint Bärbar fotoprinter

Detta är en praktisk lösning på dina fototryck, särskilt om du letar efter något som är både bärbart och kraftfullt. Denna fotoprinter har inte sin skärm, vilket innebär att du behöver din smartphone och Lifeprint-appen för att använda den. När du har fått den här appen på din telefon kan du sömlöst ansluta till skrivaren och välja praktiskt taget alla källor online, inklusive sociala mediesidor som Facebook, Instagram och så vidare.

Skrivaren har också en attraktiv delningsfunktion aktiverad, vilket gör det möjligt för Lifeprint fotoprints användare att skicka bilder direkt till andra användare av samma kamera. Vad som är ännu bättre är att den här bärbara fotoprinteren har en USB-laddningsport som gör att du kan ladda den när den är tom på juice. Företaget tillhandahåller också en 12-tums laddningskabel med produkten. Liksom många andra bärbara fotoprinter kan denna skrivare bara skriva ut foton på upp till 2 x 3 tum. Du kan få den här skrivaren i flera färger, inklusive lila, vit, blå och mer.

Kolla pris på Amazon

HP Sprocket Plus

Vi avrundar vår lista med en av HPs mest kraftfulla bärbara skrivare, Sprocket. Den här skrivaren kan se liten ut, men låt inte dess utseende lura dig eftersom den bekvämt kan skriva ut foton på upp till 2, 3 x 3, 4 tum. Den här skrivaren kräver HP ZINK-fotopapper för att skriva ut foton, så det rekommenderas att fylla på detta innan du får skrivaren. Du kan också ladda ner HP Sprocket-appen för att göra hela utskriftsprocessen relativt problemfri. Denna app låter dig också lägga till filter, gränser, emojis och ritningar till dina foton och erbjuder omfattande anpassningsalternativ innan du trycker på utskriftsknappen.

Den här skrivaren har ett uppladdningsbart batteri, som kan hålla i upp till 30 fotografier åt gången. Detta är ganska anständigt med tanke på skrivarens storlek. Så om du letar efter en av de bästa bärbara fotoprinterarna på marknaden måste du lägga till detta i din lista.

Kolla pris på Amazon

ProduktvarumärkenamnPris

HPHP ENVY 5055 trådlös allt-i-ett-fotoskrivareKolla pris på Amazon

EpsonEpson Expression Premium XP-7100 trådlös färgfotoskrivareKolla pris på Amazon

KanonCanon Wireless Pixma TS9120 Inkjet Allt-i-ett-skrivareKolla pris på Amazon

HPHP ENVY Photo 7855 Allt i en fotoprinterKolla pris på Amazon

KanonCanon SELPHY CP1300 trådlös kompakt fotoskrivareKolla pris på Amazon

HPHP ENVY Photo 6255 allt-i-ett-skrivareKolla pris på Amazon

EpsonExpression Photo HD XP-15000 trådlös färgformat skrivare med bredformatKolla pris på Amazon

HPHP Envy Photo 7155 allt i en fotoprinterKolla pris på Amazon

KanonCanon 2986C002 PIXMA TS6220 trådlös allt i en fotoprinterKolla pris på Amazon

EpsonEpson PictureMate PM-400 trådlös kompakt färgfotoskrivareKolla pris på Amazon

FujifilmFujifilm Instax SP-3 mobilskrivare - svartKolla pris på Amazon

KanonCanon TS202 bläckstråleskrivare, svartKolla pris på Amazon

LifeprintLifeprint 2x3 Portable Photo AND Video PrinterKolla pris på Amazon

HPHP Sprocket Plus Instant Photo PrinterKolla pris på Amazon