Si të fshini një llogari Skype në hapa të thjeshtë

Një udhëzues i plotë me mënyra mbresëlënëse për të kuptuar se si të fshini një llogari Skype pa fshirë llogarinë tuaj të Microsoft:

Ju mund të dëshironi të mbyllni llogarinë tuaj Skype për çfarëdo arsye. Por mbani mend, nuk mund ta fshini llogarinë tuaj Skype pa fshirë llogarinë tuaj të Microsoft.

Më parë, ekzistonte një opsion për të shkëputur të dyja llogaritë, por Microsoft tani e ka tërhequr atë opsion. Ju mund të zgjidhni të fshihni profilin tuaj në Skype nëse dëshironi të mbani llogarinë tuaj të Microsoft.

Ky artikull do t'ju tregojë se si ta fshini llogarinë tuaj Skype në të gjitha mënyrat e mundshme pa fshirë llogarinë tuaj të Microsoft. Do të mësoni se si të mbyllni një llogari Skype në desktop dhe celular dhe si të fshini llogarinë tuaj të biznesit në Skype. Nëse dëshironi të mbani llogarinë tuaj në Skype, por të fshehni profilin tuaj në Skype, ne do t'ju tregojmë se si ta bëni këtë.

Le të fillojmë !

Si të mbyllni një llogari Skype

Ka kaluar koha kur mbyllja e një Skype ishte një proces i gjatë. Ja se si të fshini profilin tuaj në Skype.

Fshini një llogari Skype – Duke përdorur aplikacionin e desktopit

Ja se si të fshini një llogari Skype në aplikacionin Desktop:

 • Shko te aplikacioni i desktopit Skype.
 • Identifikohu në llogarinë tënde.
 • Klikoni në tre pikat pranë emrit të profilit tuaj.
 • Zgjidhni Cilësimet.

 • Klikoni në Detajet e Llogarisë.
 • Lëvizni në fund dhe klikoni Mbyll tuajLlogaria.

 • Fut ID-në tuaj të emailit në Skype.
 • Klikoni në Tjetër.

 • Futni kodin e dërguar në ID-në tuaj të emailit.
 • Klikoni mbi Identifikohu.

 • Kliko mbi Po.

 • Lexo më tej për t'u siguruar që llogaria jote është gati për mbyllje.
 • Kliko Tjetër.

 • Kontrollo të gjitha kutitë dhe zgjidh një arsye.
 • Kliko te Shëno llogarinë për mbyllje.

Voilà, ke mbaruar. Gjithçka që duhet të bëni është të prisni 60 ditë, pas së cilës llogaria juaj në Skype do të mbyllet.

Përdorimi i aplikacionit celular

Mund të zgjidhni gjithashtu të fshini llogarinë tuaj Skype duke përdorur aplikacionin e tij celular.

Ndiq këto hapa:

 • Identifikohu në llogarinë tënde Skype në aplikacionin celular.
 • Kliko në ikonën e Profilit në krye .

 • Trokitni lehtë mbi Cilësimet.

 • Zgjidhni llogarinë dhe Profili.

 • Trokitni mbi mbyllni llogarinë tuaj në fund.

 • Lexo për të kontrolluar nëse llogaria jote është gati për t'u mbyllur.
 • Kliko Tjetër.

 • Lexo dhe kontrollo të gjitha kutitë.
 • Zgjidh një arsye.
 • Trokit te Shëno llogarinë për mbyllje.

Fshirja e një llogarie biznesi Skype

Nëse jeni një biznes që ka lëvizur nga Skype, do t'ju duhet të mbyllni profilin tuaj në Skype. Ose ndoshta një nga punonjësit është larguar dhe kompania mund të ketë nevojë të fshijëllogaria Skype e atij punonjësi.

Ja se si të mbyllni një llogari Skype për biznes:

 • Shko te Skype Business Portal.
 • Identifikohu në llogarinë tuaj.
 • Klikoni mbi Përdoruesit.
 • Zgjidhni Përdoruesit aktivë.

 • Shënoni kutinë pranë emrit llogarinë e të cilit dëshironi të fshini.
 • Zgjidhni Fshi këtë llogari.

Fshih profilin tënd në Skype

Nëse nuk nuk dëshironi të përdorni më Skype, por nuk dëshironi të mbyllni llogarinë tuaj të Microsoft, ju mund të fshehni profilin tuaj Skype në vend që ta mbyllni atë.

 • Shkoni në faqen e internetit të Skype.
 • Identifikohu. në llogarinë tuaj.
 • Klikoni në ikonën e llogarisë tuaj.
 • Nga menyja rënëse, zgjidhni Llogaria ime.
 • Lëvizni poshtë te Detajet e Llogarisë.
 • Nën Cilësimet dhe preferencat, klikoni në Edit Profile.

 • Lëvizni poshtë te cilësimet e profilit.
 • Shkoni te "Zbulueshmëria".
 • Çzgjidh kutinë pranë Shfaqet në rezultatet e kërkimit dhe sugjerimet.

Eksportimi i kontakteve, skedarëve dhe historisë së bisedës

Para se të mbyllni llogarinë tuaj në Skype , mund të dëshironi të eksportoni të dhënat e tij. Ja se si mund t'i eksportoni shpejt kontaktet, bisedat dhe skedarët tuaj:

Eksportimi i kontakteve

 • Hyni në llogarinë tuaj Skype në faqen e saj të internetit.
 • Klikoni në ikonën e llogarisë tuaj.
 • Nga menyja rënëse, zgjidhni Llogaria ime.
 • Lëvizni poshtë te Detajet e Llogarisë.
 • Tek Cilësimet dhe preferencat, klikoni nëEksporto kontaktet.

 • Navigo ku dëshiron të ruash skedarin.
 • Kliko Ruaj.

Eksportimi i skedarëve dhe historisë së bisedës

Për të eksportuar historikun tuaj të bisedës, klikoni në opsionin e eksportimit të skedarëve dhe historisë së bisedës në vend të opsionit të eksportit të kontakteve nën cilësimet dhe preferencat në detajet e llogarisë. Më pas, kontrolloni kutitë pranë bisedave dhe skedarëve dhe më pas klikoni mbi dërgoni një kërkesë.

Do të shihni një mesazh që thotë se kërkesa juaj po përpunohet në krye të së njëjtës faqe.

Rifreskojeni faqen pas ca kohësh dhe do të shihni një skedar të disponueshëm për shkarkim. Ruani skedarin ku dëshironi dhe ai do të ketë të gjithë skedarët dhe bisedat që keni shkëmbyer në Skype.

Si të fshini mesazhet e Skype

Nëse dëshironi të fshini mesazhet e Skype, ja se si mund ta bëni këtë.

Në desktop

 • Nisni Skype.
 • Hapni bisedën me mesazhet që dëshironi të fshini.
 • Klikoni me të djathtën mbi mesazhin.
 • Klikoni mbi Hiq.

 • Përzgjidhni fshini përsëri në menynë kërcyese.

Në celular

 • Nisni Skype.
 • Hapni temën e bisedës nga të cilat dëshironi të fshini mesazhet.
 • Trokitni lehtë mbi mesazhin.
 • Zgjidhni "fshini".

 • Trokitni lehtë mbi hiqeni sërish për ta konfirmuar.

Fshirja e bisedave në Skype

Fshirja e një bisede të tërë është e lehtë. Ndiqni këtohapat:

 • Nisni Skype.
 • Klikoni me të djathtën mbi bisedën që dëshironi të fshini në panelin e majtë të dritares së Skype.
 • Zgjidhni Fshij bisedë.

 • Klikoni mbi Fshi.

Anulimi i abonimit

Para jush, mbyllni llogarinë tuaj në Skype dhe anuloni të gjitha abonimet.

Ndiq këto hapa:

 • Nis Skype.
 • Klikoni në tre pikat horizontale pranë emrit tuaj të përdoruesit.
 • Klikoni në Cilësimet.

 • Klikoni në llogarinë dhe profilin.
 • Zgjidhni llogarinë tuaj .

 • Do të hapet në një shfletues.
 • Në panelin në të majtë, do të shihni abonimet tuaja.
 • Kliko mbi menaxho.

 • Kliko mbi Anulo abonimin

 • Jepni një arsye.
 • Klikoni në Anulo abonimin.

Ju mund të përdorni të njëjtat hapa për celularin

Pyetjet e bëra më shpesh

Nëse dëshironi të fshini llogarinë tuaj Skype, tani e dini se si ta bëni atë në desktopin tuaj dhe aplikacionin celular. Dhe mbani mend, ju do të humbni llogarinë tuaj të Microsoft të lidhur me atë llogari të veçantë Skype gjithashtu.

Lëviz në Krye