22 Agjencia dhe kompanitë më të mira të marketingut në hyrje në 2023

Zgjidhni Agjencinë më të mirë të Marketingut Inbound bazuar në këtë rishikim dhe krahasim të Shërbimeve më të mira të Marketingut Inbound me veçoritë dhe çmimet:

Marketimi hyrës i referohet teknikës së tërheqjes së vizitorëve në faqen e dikujt duke krijuar përmbajtje tërheqëse dhe tërheqëse. Në thelb bëhet fjalë për mediat e fituara.

Kjo do të thotë se nuk keni nevojë të paguani për këtë lloj marketingu ndryshe nga mediat me pagesë, ku duhet të paguani për reklamat. Shembuj të mediave me pagesë përfshijnë reklamat në gazeta, TV, e kështu me radhë.

Le të fillojmë të mësojmë.

Agjencia e Marketingut Inbound

Këshilla e ekspertëve:Për të zgjedhur një kompani nga kompanitë më të mira të marketingut hyrës, duhet të kontrolloni për karakteristikat thelbësore që duhet të ofrojnë. Si SEO, PPC, marketingu i përmbajtjes, marketingu i mediave sociale, CRO, dizajni dhe zhvillimi i uebit, etj.

Pyetjet e shpeshta mbi kompanitë e marketingut hyrës

P #1) Cilat janë shembujt e marketingut hyrës?

Përgjigja: Shembujt e marketingut hyrës janë :-

 1. Blog
 2. Fushata të mediave sociale
 3. Ebooks
 4. Teksti i faqes së internetit SEO
 5. Video virale
 6. Seminare online, etj.

P #2) Çfarë bën në të vërtetë një agjenci marketingu?

Përgjigje: Agjencitë e marketingut punojnë që klientët e tyre t'i lënë ata të shkëlqejnë në fushat e marketingut. Ato ndihmojnë në identifikimin e strategjive të vlefshme të marketingut, zbatiminConnecticut

Vendndodhjet: New Haven, Connecticut

Shërbimet kryesore:

 • Ndihmon në ndërtimin e përmbajtjes krijuese nëpërmjet përmbajtjes shërbime marketingu.
 • Ofron shërbimin e aktivizimit të shitjeve për të edukuar klientët dhe për të mbyllur më shpejt marrëveshjet.
 • Ndihmon në gjenerimin e klientëve duke tërhequr vizitorë të kualifikuar në uebsajt.
 • Prodhoni video tërheqëse dhe tërheqëse.
 • Ofroni strategjitë e marketingut hyrës.
 • Shërbime të tjera përfshijnë optimizimin e motorit të kërkimit, dizajnimin e ueb-it dhe HubSpot.

Çmimi:

 • Shpejtë- 6500$ në muaj
 • Më shpejt-8500$ në muaj
 • Më e shpejta-12500$ në muaj

Uebsajti:

 • 1>ImpactBND
 • #9) Angelfish (Cheltenham, Gloucestershire)

  Angfish është një agjenci marketingu dixhital që ofron shërbime të vlefshme për të arritur perspektivat në mënyra më e mirë e mundshme. Shërbimet e ofruara prej tyre përfshijnë marketingun hyrës, optimizimin e motorit të kërkimit, marketingun e përmbajtjes, për klikimin e pagesës, menaxhimin e mediave sociale dhe zhvillimin e faqes në internet.

  Ai ofron një shërbim konsultimi dhe raportimi falas përpara se t'i punësoni ato. Ndihmon në optimizimin e faqeve të internetit, krijimin e përmbajtjes, dhënien e këshillave për mediat sociale, e kështu me radhë.

  Themeluar në: 201

  Punonjës: 1 -10

  Selia: Cheltenham, Gloucestershire

  Vendndodhjet: Cheltenham, Gloucestershire

  Klientë: Kompanitë e teknologjisë, kompanitë e kujdesit shëndetësor,kompani kërkimore, kompani IT, agjenci rekrutimi dhe më shumë.

  Shërbimet kryesore:

  • Shërbimi i marketingut në hyrje është i disponueshëm për t'u lidhur me klientët në mënyrën më të mirë të mundshme .
  • Ofron marketing të përmbajtjes për të krijuar përmbajtje tërheqëse dixhitale.
  • Shërbimi SEO ofrohet për të tërhequr maksimalisht vizitorë organikë në ueb.
  • Ndihmon në dizajnimin dhe zhvillimin e faqes së internetit.
  • Shërbimet PPC dhe të menaxhimit të mediave sociale janë gjithashtu të disponueshme.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebfaqja: Angelfish

  #10) Elementi Tre (Carmel, Indiana)

  Elementi Tre është një agjenci marketingu që ndihmon në rritjen e markave dhe bizneset. Ata punojnë me një qasje të kombinimit të tre elementeve, d.m.th., historia, strategjia dhe kartela e rezultateve.

  Ato janë pasuruar me shërbime të vlefshme si marketingu me shumë kanale, marketingu dixhital, zhvillimi i markës, zhvillimi i ueb-it, shërbimet kreative dhe më shumë. Ata janë një grup stilistësh, shkrimtarësh, analistësh, strategësh dhe tregtarësh për të marrë markat dhe bizneset në lartësi.

  Themeluar në: 2005

  Punonjësit : 51-200

  Selia: Carmel, Indiana

  Vendndodhjet: Carmel, Indiana

  Klientët: Airstream, TOGO, KZ Recreational Vehicles, Airhead dhe më shumë.

  Shërbimet kryesore:

  • Ofron shërbimin e marketingut dixhital për të përhapur markën .
  • Zhvillon një markënë mënyrat më të mira.
  • Ndihmon në dizajnimin dhe zhvillimin e faqeve të internetit.
  • Ofron shërbime kreative të nivelit të lartë për të tërhequr klientët.
  • Shërbime të tjera përfshijnë teknologjinë e marketingut dhe markën e punëdhënësit.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebfaqja: Elementi Tre

  #11 ) Shërbimet Screaming Frog (Henley-on-Thames, Oxfordshire)

  Screaming Frog Services është një agjenci marketingu që ndihmon përdoruesit e saj në zhvillimin e strategjive të kërkimit. Ai ofron shërbimet e tij për të gjitha madhësitë e bizneseve, nga markat e vogla në të mesme dhe të mëdha.

  Shërbimet e ndryshme të ofruara prej tyre përfshijnë marketingun e motorëve të kërkimit, SEO, menaxhimin e PPC, marketingun e mediave sociale, marketingun e përmbajtjes, ndërtimin e lidhjeve, konvertimin optimizimi i tarifave dhe konsulenca analitike.

  Themeluar në: 2010

  Punonjësit: 11-50

  Qendra : Henley-on-Thames Oxfordshire

  Vendndodhjet: Henley-on-Thames Oxfordshire

  Klientë: Insuremytrip, Moneybarn, CDP, Stasher, UNUM, Spot A Home, My Breast, Namecheap dhe më shumë.

  Shërbimet kryesore:

  • Ndihmon në marketingun e motorëve të kërkimit duke përdorur dy disiplina d.m.th. , SEO dhe reklamat PPC.
  • Ofron lehtësinë e ndërtimit të lidhjeve.
  • Ndihmon në menaxhimin e praktikave të marketingut të mediave sociale dhe marketingut të përmbajtjes.
  • Vepron si një konsulencë analitike dhe ndihmon në krijimin vendime të informuara.
  • KonvertimiShërbimi i optimizimit të tarifave është i disponueshëm për të përmirësuar ose maksimizuar kthimet e klientëve.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebsajti: Shërbimet Screaming Frog

  #12) SocialSEO (Colorado Springs, Colorado)

  SocialSEO është një agjenci e marketingut dixhital që ndihmon në nxjerrjen e më shumë drejtimeve dhe shitjet përmes ofrimit të një grupi shërbimesh si shërbimet SEO, marketingu i mediave sociale, marketingu me ndikim, marketingu me email, optimizimi i shkallës së konvertimit, PPC, prodhimi i videove, strategjia e përmbajtjes dhe më shumë.

  Ato ndihmojnë në rritjen e shikueshmërisë, rritjen e klientit bazë, rritje të shitjeve, raportim mujor dhe procese pronësie.

  Themeluar në: 1996

  Punonjësit: 51-200

  Selia: Colorado Springs, Colorado

  Vendndodhjet: Colorado Springs (CO), Englewood (CO).

  Klientë: Jaguar, Cherry Creek , Current, Infiniti, Beverly Centre, GAIAM, Christy Sports, NSCA dhe më shumë.

  Shërbimet kryesore:

  • Ofrojnë shërbime SEO në lokale, kombëtare, tregtia elektronike dhe niveli i ndërmarrjes.
  • Përfshin mënyra të ndryshme marketingu si marketingu me ndikim, marketingu me email, etj.
  • Ndihmon në optimizimin e shkallës së konvertimit duke optimizuar përvojën e përdoruesit.
  • Ofron shërbimin e krijimit të lidhjeve për të përmirësuar autoritetin e domenit.
  • Shërbime të tjera përfshijnë strategjinë e përmbajtjes, dizajnin grafik, prodhimin e videove, PPC dhemë shumë.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebsajti: SocialSEO

  #13) Media Junction (Saint Paul, Minesota)

  Media Junction është një agjenci marketingu që i ndihmon klientët e saj në drejtimin e shitjeve për ta. Janë disa shërbime thelbësore të ofruara prej tyre.

  Disa prej tyre janë markimi, dizajnimi i faqeve të internetit, aktivizimi i shitjeve dhe marketingut, marketingu në hyrje, integrimi i HubSpot, dhe më shumë. Ata janë një grup vizionarësh të pasionuar, teknikë, budallenjsh dhe mendimtarësh që punojnë për rritjen e klientëve të tyre.

  Themeluar në: 1997

  Punonjës : 11-50

  Selia: Saint Paul, Minesota.

  Vendndodhjet: Saint Paul, Minesota.

  Klientë: Amerec, shërbimet e kartave bankare, BELDEN, CRH, Instech, Loffler, Jill Konrath, Revele, Titan, Wistia e kështu me radhë.

  Shërbimet kryesore:

  • Siguron shërbime të marketingut hyrës për drejtimin e klientëve të kualifikuar.
  • Aktivizimi i shitjeve ndihmon në marrjen e kontrollit të proceseve të shitjeve.
  • Ndihmon në integrimin e qendrës së shitjeve, marketingut dhe shërbimit e HubSpot.
  • Shërbimet e dizajnimit dhe zhvillimit të uebit janë të disponueshme.
  • Ndihmon në markimin dhe ndërtimin e markave të historive për të zhvilluar identitetin.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebfaqja: Media Junction

  #14) Lean Labs (Tampa, Florida)

  Lean Labs është një agjenci marketingu që ndihmon nëblerjen e klientëve dhe e bën atë një avantazh konkurrues përmes ofrimit të shërbimeve si gjenerimi i pëlqimit, marketingu në rritje dhe dizajnimi i faqeve të internetit.

  Funksionon me një qasje trefazore. Angazhoni, konvertoni dhe shkallëzoni, ata fillimisht angazhojnë drejtues, më pas i konvertojnë ato për të shkallëzuar biznesin. Ata punojnë me teknologjinë, SaaS dhe të gjitha madhësive të organizatave.

  Themeluar në: 2002

  Punonjësit: 11-50

  Selia: Tampa, Florida

  Vendndodhjet: Tampa, Seattle, Austin, Miami, Philadelphia, Puerto Rico, Kansas City, Londër dhe Toronto.

  Klientë: RocketSpace, High Fidelity, EZTexting, Qualio, Barometër, CampaignDrive, Atlantech Online, Integrate, e kështu me radhë.

  Shërbimet kryesore:

  • Ndihmon në konvertimin e klientëve me cilësi të lartë në klientë nëpërmjet paketave të burimeve të gjenerimit të klientëve.
  • Siguron një veçori të marketingut të rritjes për të nxitur një rritje domethënëse.
  • Ndihmon në dizajnimin e uebit përmes udhëtimit të blerësit, sistemeve të projektimit modular dhe qasjes së drejtuar nga të dhënat.

  Çmimi:

  • Faza fillestare - 0-1 dollarë në muaj
  • Startupet në rritje - 1-10 dollarë në muaj
  • Nga shkallëzimi i startupeve- 10-100 dollarë në muaj

  Uebsajti: Lean Labs

  #15) Fannit (Everett, Uashington)

  Fannit është një agjenci e marketingut dixhital që punon vetëm për të rritur biznesin e klientëve të saj. Ai përfshin shërbime të ndryshme thelbësore që e çojnë biznesinlartësitë.

  Disa prej tyre janë menaxhimi i strategjisë së marketingut dixhital, marketingu në hyrje, SEO, PPC, dizajni i uebit dhe UX, dhe shumë të tjera. Ai siguron një grup të duhur të dhënash për të udhëhequr të gjitha vendimet kryesore përmes veçorisë së tij analitike dhe gjurmimit. Ai u shërben klientëve B2B dhe B2C.

  Themeluar në: 2010

  Punonjësit: 11-50

  Selia: Everett, Uashington

  Vendndodhjet: Everett, Uashington

  Klientë: Kompania e tregtisë elektronike, kompania e shërbimit të izolimit, mjek ortopedik, mjedisi kompania e shërbimeve dhe më shumë.

  Shërbimet kryesore:

  • Ndihmon në menaxhimin e strategjive të marketingut dixhital.
  • Ofron shërbime të marketingut në hyrje duke përfshirë gjenerimin e plumbit , automatizimi i marketingut, marketingu i përmbajtjes dhe fushatat me email.
  • Shërbimet SEO janë të disponueshme për të rritur trafikun maksimal në uebsajt.
  • E kthen faqen e internetit nga e rraskapitur në të freskët me shërbimet e dizajnimit dhe zhvillimit të uebit.
  • Shërbimet e tjera përfshijnë marketingun e përmbajtjes, marketingun e mediave sociale, PPC, marketingun me email, gjenerimin e plumbave dhe më shumë.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebsajti: Fannit

  #16) PR 20/20 (Cleveland, Ohio)

  PR 20/20 është një agjenci konsulence dhe shërbimesh marketingu që ndihmon klientët në rritjen e biznesit të tyre me ndihmën e dy elementeve: HubSpot dhe Inteligjenca Artificiale.

  Përmes HubSpot, ajo ndihmon klientët nëndjekja e aktiviteteve të marketingut dhe shitjeve që ndikojnë në biznes. Ai ofroi shërbime si menaxhimi i performancës, qendrat njohëse të përmbajtjes, rezultati i marketingut, zgjidhjet e fuqizuara nga AI, konsultimi dhe menaxhimi i të dhënave, krijimi i përmbajtjes, markimi, promovimi, e kështu me radhë.

  Themeluar në: 2005

  Punonjësit: 11-50

  Selia: Cleveland, Ohio

  Vendndodhjet: Cleveland , Ohio

  Klientë: JLL, softuer Streamlink, MAGNET, Lubrizol, etj.

  Shërbimet kryesore:

  • Ndihmon në krijimin e strategjive për sfidat e biznesit dhe programet e marketingut.
  • Ndihma e inteligjencës artificiale nxit efikasitetin dhe performancën.
  • Ofron lehtësinë e tregimit për të krijuar vlerë dhe kuptim gjatë lidhjes me audiencën.
  • Ndihmon në markimin, krijimin e përmbajtjes, promovimin dhe angazhimin e audiencës.

  Çmimi:

  • Starter- 3500$
  • Basic- $6,000
  • Pro- $9,500
  • Ndërmarrje- $15,200

  Uebsajti: PR 20/20

  #17) DashClicks (Fort Lauderdale, Florida)

  DashClicks është një platformë zgjidhjesh marketingu për agjencitë për t'i lënë ato të arrijnë më shumë. Ai ofron shërbime me punë me etiketa të bardha, raportime në kohë reale, panele kontrolli të klientëve, platformë klikimesh dhe dyqan përmbushjeje.

  Përmbush reklamat në Facebook, ndërtimin e gypave, reklamat e Google, SEO, dizajnin e faqeve në internet, marketingun e përmbajtjes, e kështu me radhë. Ajo sigurontre mjete: uebsajti i agjencisë, InstaSites dhe InstaReports dhe mbulon çdo madhësi biznesi, nga startup-et te profesionistët e pavarur dhe ekipet e marketingut te ndërmarrjet.

  Themeluar në: 2009

  Punonjësit: 11-50

  Selia: Fort Lauderdale, Florida

  Vendndodhjet: Fort Lauderdale, Florida

  Klientë: Kërko Marketing Expo, SEJ EBook, Business Insider, Pubcon, Social Media Examiner, Forbes, etj.

  Shërbimet kryesore:

  • Ofroni shërbimin me etiketë të bardhë ku agjencia punon nën markën tuaj.
  • Ofron shërbime të ndryshme si raportimi në kohë reale, qendra e hyrjes në bord, panelet e kontrollit të klientit dhe më shumë.
  • Mbulon çdo madhësia e biznesit, duke përfshirë startup-et, profesionistët e pavarur, ekipet e marketingut ose ndërmarrjet.
  • Mjete të ndryshme të ofruara janë faqet e internetit të agjencive, InstaSites dhe InstaReports.
  • Ndihmon në përmbushjen e reklamave në Facebook, ndërtimin e kanaleve, SEO, postime në rrjetet sociale dhe më shumë.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebsajti: DashClicks

  #18) Ignite Visibility (San Diego, California)

  Ignite Visibility është një agjenci e marketingut dixhital që qëndron në pozicionin numër 1 për të ofruar shërbime SEO. Rezulton në 64% rritje të normave të konvertimit, 106% rritje të trafikut dhe 250% rritje të të ardhurave. Ai ofron shërbime sipas tre kategorive: media me pagesë, media e fituar dhe shërbime me porosi.

  Sipas pagesësmedia, ofron shërbime si blerjet e mediave, CRO, etj. Nën median e fituar, përfshin SEO, media sociale, PR dixhitale, etj. Në shërbime të tjera, mbulohen shërbime të ngjashme me email marketing.

  Punonjësit: 51-200

  Selia: San Diego, California

  Vendndodhjet: San Diego, California

  Klientë: Sharp, National Funding, Tonny Robbins, Akredituar, Sigurimi i Përgjithshëm, Energjia 5-orëshe dhe më shumë.

  Shërbimet kryesore:

  • Një shërbim i llogaritur i optimizimit të motorit të kërkimit është i disponueshëm për një kthim të qartë nga investimi.
  • Shërbimet e tjera të SEO përfshijnë SEO lokale, SEO ndërkombëtare, PR dixhitale dhe ndërtimin e lidhjeve, këshillimin e SEO dhe SEO të tregtisë elektronike.
  • Nën media të fituara, ajo ofron shërbime si media sociale, marketing hyrës, fushata ndërvepruese dhe më shumë.
  • Mediat me pagesë të ulët përfshijnë menaxhimin e kërkimit me pagesë, reklamat e ekranit të Google, reklamat sociale me pagesë etj.
  • Shërbimet e personalizuara përfshijnë dizajnimin dhe zhvillimin e uebit, marketing ekskluzivitet, marketing me email, etj.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebsajti: Ignite Visibility

  #19) Marketing i nivelit të lartë (West Bloomfield, Michigan)

  Niveli i lartë Marketingu është një agjenci e marketingut dixhital që konsiderohet udhëheqës në SEO dhe shërbimet e gjenerimit të plumbit. Ai ofron analiza falas të SEO për klientët.

  Është pasuruar në shërbime si SEO, POC,zgjidhjet e marketingut dhe vlerësimi i rezultateve të marketingut.

  Py #3) A janë reklamat e Google marketing hyrës apo jashtëm?

  Përgjigje: Reklamat e Google përfshihen teknika e marketingut të jashtëm pasi ju duhet të paguani për reklamën, por Google Adwords është një teknikë e marketingut hyrës që garanton se përmbajtja juaj do të renditet lartë në Google kur një përdorues kryen një kërkim.

  P #4) Është Kërkimi i paguar marketingu hyrës?

  Përgjigje: Kërkimi me pagesë është një teknikë e marketingut jashtë, por nëse përdoret teknikisht mund të përfshihet pa probleme në një strategji hyrëse.

  Lista e Kompanitë kryesore të marketingut në hyrje

  Lista më e njohur e agjencive të marketingut hyrës:

  1. SmartBug Media
  2. KlientBoost
  3. SmartSites
  4. Kuno Creative
  5. Gur i kripur
  6. Raca e re
  7. OpenMoves
  8. ImpactBND
  9. Angelfish
  10. Elementi i tretë
  11. Shërbimet e bretkosave të bërtitura
  12. SocialSEO
  13. Media Junction
  14. Lean Labs
  15. Fannit
  16. PR 20/ 20
  17. DashClicks
  18. Ignite Visibility
  19. Marketing i nivelit të lartë
  20. Comrade Digital Marketing Agency
  21. Marketimi i drejtpërdrejtë në internet
  22. RNO1

  Krahasimi i shërbimeve më të mira të marketingut hyrës

  Agjencia Nr. i punonjësve Qendra Vendndodhjet Themeluar në
  SmartBug Media 51-200 Newport Beach, CA Newport Beach,dizajnim ueb, marketing në media sociale, marketing me përmbajtje, marketing dixhital për bizneset e vogla, B2B dhe shumë vendndodhje. Ndihmon në ndërtimin dhe menaxhimin e rishikimit, si dhe në optimizimin lokal të Google.

  Themeluar në: 2009

  Punonjësit: 51-200

  Selia: West Bloomfield, Michigan

  Vendndodhjet: West Bloomfield (Michigan), Birmingham (Alabama), Montgomery (Alabama), Houston (Texas) .

  Klientë: Kuzhina dhe banja Hollandeze, EPIC Maintenance Inc., SCIOTO, TRAMAR Industries, WEISS Construction, ADC, Bayshore, etj.

  Shërbimet kryesore :

  • Ofron shërbime të marketingut dixhital për bizneset e vogla, B2B dhe në shumë vendndodhje.
  • Ndihmon në marketingun e përmbajtjes, si dhe në marketingun e mediave sociale.
  • Shërbimet SEO dhe PPC janë të disponueshme.
  • Siguron dizajnimin dhe zhvillimin e uebit për biseda, angazhim dhe shitje më të mira.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebsajti: Marketimi i nivelit të lartë

  #20) Agjencia e marketingut dixhital Comrade (Chicago, Illinois)

  Comrade Digital Marketing Agency është agjencia që është e specializuar në dizajnimin dhe zhvillimin e ueb-faqeve, optimizimin e motorëve të kërkimit dhe Pay Per Click. Ato ndihmojnë në rritjen e trafikut, drejtimin e kualifikuar të shitjeve dhe dukshmërinë e markës. Ata ofrojnë një auditim marketingu kompliment me një rishikim të faqes në internet, SEO me 20 pikë kontrolli të performancës dhestrategjia e marketingut dixhital.

  Në shërbimet e marketingut dixhital, ajo përfshin dizajnimin dhe zhvillimin e uebit, faqen e internetit të WordPress, uebsajtin e tregtisë elektronike, e kështu me radhë.

  Themeluar në: 2007

  Punonjësit: 11-50

  Selia: Chicago, Illinois

  Vendndodhjet: Chicago, Miami, Los Angeles dhe Austin.

  Klientë: Matrix Home Fitness, Eyewear Europe, tenda amerikane, Tungco, Marmot, Barr and Young Attorneys, Kraff Eye Institute, dhe shumë të tjera.

  Shërbimet kryesore:

  • Ofron shërbime të dizajnimit të uebit për të tërhequr trafikun maksimal.
  • Shërbimet e zhvillimit të uebit janë të disponueshme që transformojnë faqet e internetit në mjete tërheqëse biznesi.
  • Ndërtimi i faqeve të internetit të ECommerce është gjithashtu i disponueshëm që konverton trafikun.
  • Shërbime të ndryshme të marketingut dixhital janë atje për të tërhequr më shumë klientë si SEO, PPC, etj.
  • Me shërbimet SEO, biznesi mund të rrisë trafikun hyrës më të madh.
  • Ndihmon në uljen e kostos për klikim për të rritur përfundimisht të ardhurat.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebfaqja: Comrade Digital Marketing Agency

  #21) Marketingu i drejtpërdrejtë në internet (Pittsburgh, Pennsylvania)

  Direct Online Marketing është një agjenci marketingu dixhitale që ofron shërbime të personalizuara si SEO, PPC, reklama në mediat sociale dhe më shumë.

  Ai ofron disa zgjidhje si migrimi i faqeve të SEO, ritargetimi, marketinguanalitika, optimizimi i dyqaneve të aplikacioneve, marketingu në Amazon, CRO, e kështu me radhë. Ajo ka një normë 85% të mbajtjes së klientëve dhe ofron trajnime dhe flet me bizneset rreth strategjive të marketingut dixhital.

  Themeluar në: 2006

  Punonjësit: 11-50

  Selia: Pittsburgh, Pennsylvania

  Vendndodhjet: Pittsburgh, Pennsylvania

  Klientë: Pikat kryesore, SCAD, SEGRA, Starks, Appen, Kashi, Woodcraft, Partnerët Veterinarë në Komunitet, Kolegji Morehouse, etj

  Shërbimet kryesore:

  • Ofron shërbime SEO përmes renditjes së fjalëve kyçe.
  • Reklamimi PPC është i disponueshëm për të rritur drejtimet, shitjet dhe fitimet.
  • Ndihmon në marketingun e mediave sociale dhe fushatat reklamuese në Facebook, Instagram, Pinterest, etj.
  • 11>Ndihmon në dizajnimin dhe zhvillimin e faqeve të internetit.
  • Ofron lehtësinë e fushatave të avancuara të ri-targetimit ose rimarketingut.
  • Ofron optimizimin e normës së konvertimit për të marrë vendime të bazuara në të dhëna.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebsajti: Marketimi i drejtpërdrejtë në internet

  #22) RNO1 (San Francisko, California)

  RNO1 është një agjenci e njohur globalisht e menaxhimit të markave. Ai ofron zgjidhje si ndërtimi i markës dhe identitetit, uebsajti dhe platformat dixhitale, përvojat e tregtisë elektronike, marketingu i performancës dhe VR & AR Environmental.

  Ata ndjekin qasjen për të punuar së bashku në katër hapa të projektimit, pa shitës,ekipet e larta për ndikim yjor dhe rezultat real. Ato ofrojnë një abonim të jashtëzakonshëm të marketingut dixhital: Ryde të zhytet më thellë.

  Themeluar në: 2009

  Punonjësit: 11-50

  Selia: San Francisko, Kaliforni

  Vendndodhjet: San Francisko (Kaliforni), Vankuver (Kolumbia Britanike), Los Anxhelos (Kaliforni) dhe Seattle (Uashington )

  Klientë: Interos, Figura, Shuma, Kufje, CoVenture, Spring Labs, Healto, Acorns, Opus9, etj.

  Shërbimet kryesore:

  • Ofron shërbime të markës dhe ndërtimit të identitetit, duke përfshirë tendencat dhe njohuritë, strategjinë e përmbajtjes dhe më shumë.
  • Ndihmon në dizajnimin e markave dhe uebsajteve me UI & Dizajni UX, ueb & amp; zhvillimi i aplikacioneve, e kështu me radhë.
  • Ofron përvojë në tregtinë elektronike përmes ndërtimit të markave në mënyrë dixhitale.
  • Ndihmon në menaxhimin e praktikave të marketingut të performancës përmes strategjisë së rritjes, fushatave PPC dhe më shumë.
  • Propel markë përpara me VR & Mjediset AR.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebsajti: RNO1

  Përfundim

  Përmes hulumtimit, ne arritëm në përfundimin se sa janë thelbësore kompanitë e agjencive të marketingut përbrenda ose agjencitë e marketingut dixhital që çdo biznes të ketë sukses ose të drejtojë më shumë trafik në faqet e internetit ose markat. Agjenci të ndryshme ofrojnë grupe të ndryshme shërbimesh si dizajnimi i uebit, SEO, PPC, marketingu i përmbajtjes, marketingu i mediave sociale,CRO, e kështu me radhë.

  Disa janë të mira në shërbimet e SEO si Marketingu i drejtpërdrejtë në internet, SmartBug Media, KlientBoost, etj. Të tjerët janë të mirë në marketingun hyrës si SmartSites, Kuno Creative dhe më shumë.

  Procesi ynë i rishikimit:

  • Koha e nevojshme për të hulumtuar dhe për të shkruar këtë artikull: 57 orë
  • Totali i mjeteve të hulumtuara në internet: 30
  • Top Mjetet e përzgjedhura për rishikim: 22
  CA
  2007
  KlientBoost 51-200 Costa Mesa, California Costa Mesa (Kaliforni), Raleigh (Karolina e Veriut) dhe Austin (Texas). 2015
  SmartSites 201-500 Paramus, New Jersey Paramus and Secaucus, New Jersey. 2011
  Kuno Creative 11-50 Lorain, Ohio Lorain, OH 2000
  Gur i kripur 51-200 Monrovia, Kaliforni Monrovia (Kaliforni),

  Cebu City (Cebu), Dublin (County Dublin ), Sydney (New South Wales).

  2008

  Shqyrtime të detajuara:

  # 1) SmartBug Media (Newport Beach, Kaliforni)

  SmartBug Media është një agjenci marketingu e njohur globalisht e pasuruar me mënyra më të zgjuara për të bërë marketing në hyrje, operacione të të ardhurave, marketing të përmbajtjes, aktivizim të shitjeve , dizajni i uebit, marrëdhëniet me publikun dhe mediat me pagesë.

  Ato synojnë të nxisin gjithnjë e më shumë rritje të të ardhurave. Ai ofron shërbimet e tij për industri si prodhimi, kujdesi shëndetësor, arsimi dhe më shumë. Është vlerësuar me 142 çmime dhe njohje me mbi 550 certifikata marketingu.

  Themeluar në: 2007

  Punonjës: 51-200

  Selia: Newport Beach, California

  Vendndodhjet: Newport Beach, California

  Klientë: Addgene, HSRL , Adair Homes, Lexar Homes, Automatic Trap Company, BayFurnizimi, Shockwatch, e kështu me radhë.

  Shërbimet kryesore:

  • Ofron lehtësinë e marketingut në hyrje për drejtime, të ardhura dhe autoritet më të mirë të markës.
  • Ndihmon në dizajnimin ose ridizajnimin e faqeve të internetit për të tërhequr gjithnjë e më shumë klientë.
  • Krijimi i përmbajtjes dhe dizajni grafik ofrohen për të treguar identitetin dhe vlerat tuaja.
  • Kërkimi me pagesë dhe rrjetet sociale janë të disponueshme.
  • Aftëson që ekipi i shitjeve të shërbejë më mirë përmes një objekti të aktivizimit të shitjeve.
  • Shërbime të tjera të vlefshme përfshijnë marketingun me video, marrëdhëniet me publikun dhe SEO.

  Çmimi : Kontaktoni për çmimin.

  Uebfaqja: SmartBug Media

  #2) KlientBoost (Costa Mesa, California)

  KlientBoost është një agjenci marketingu e performancës që synon të arrijë më shumë para duke përdorur kanale të shumta marketingu. Ai ofron plane marketingu të personalizuara që u mundësojnë klientëve të dinë hapat e saktë që agjencia do të mbulonte për të arritur qëllimin.

  Ai ju lidh sipas lehtësisë suaj dhe ofron BoostFlow (një rekord i eksperimenteve të kaluara), panele raportimi, rishikimet tremujore të biznesit, përditësimet me email dhe telefonatat e planifikuara.

  Themeluar në: 2015

  Punonjësit: 51-200

  Selia: Costa Mesa, Kaliforni

  Vendndodhjet: Costa Mesa (Kaliforni), Raleigh (Karolina e Veriut) dhe Austin (Texas).

  Klientë: Base, MiEdge, Yoga International, Segment, Ask Nicely,Yesware, Fashionphile, Briogeo, Kiddom, AdEspresso, e kështu me radhë.

  Shërbimet kryesore:

  • Ofron shërbim reklamimi me pagesë që mbulon Agjencinë PPC, Agjencinë e Reklamave në Facebook , Agjencia e reklamave të Google dhe më shumë.
  • Veçoria e Optimizimit të Motorit të Kërkimit është e disponueshme, ku përfshihet edhe marketingu i përmbajtjes dhe ndërtimi i lidhjeve.
  • Ndihmon në ndërtimin dhe dizajnimin e faqeve të uljes.
  • Ofron optimizimin e shkallës së konvertimit që rrit normat e bisedave.
  • Ndihmon në bërjen e emaileve më interaktive nëpërmjet strategjive të marketingut me email.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebsajti: KlientBoost

  #3) SmartSites (Paramus, New Jersey)

  SmartSites është një agjenci e marketingut dixhital e specializuar në shërbime si SEO, CRO, PPC dhe dizajnim në internet. Ai ofron shërbime në sektorë si shitja me pakicë, automobila, juridik, B2B, mjekësi dhe më shumë.

  Ai përfshin të gjitha shërbimet që lidhen me marketingun dixhital si menaxhimi i përmbajtjes, shtrirja, zhvillimi i uebit dhe dizajni. Ai ofron zgjidhje të personalizuara për të arritur qëllimet e biznesit në mënyrat më të mira të mundshme.

  #4) Kuno Creative (Lorain, Ohio)

  Kuno Creative është një Agjencia e marketingut dixhital që synon të rrisë ndërgjegjësimin për markën, të marrë drejtime cilësore, të ndihmojë ekipet e shitjeve dhe të arrijë rezultate të matshme.

  Mbulon industri si teknologjia, kujdesi shëndetësor, industriali, qëndrueshmëria, arsimi i lartë,dhe me shume. Ai është i pasuruar me shërbime si marketingu në hyrje, gjenerimi i kërkesës, përvoja e markës, dizajni i faqes në internet, marketingu me video, e kështu me radhë.

  Themeluar në: 2000

  Punonjësit: 11-50

  Selia: Lorain, Ohio

  Vendndodhjet: Lorain, Ohio

  Klientë: IMARC, RAPID, Rastet sipas burimit, Zyra, Përshtypjet e Gjelbërta, Rrethi i Gjelbër, Horizon Education, Starchive, e kështu me radhë.

  Shërbimet kryesore:

  • Ofron shërbime të marketingut hyrës që i bëjnë klientët e saj një hap përpara.
  • Ndihmon në gjenerimin e kërkesës cilësore nëpërmjet PPC, mediave sociale dhe reklamave programatike.
  • Aktivizimi i shitjeve është aty për të trajnuar ekipi për të identifikuar drejtuesit e cilësisë.
  • Shërbime të tjera përfshijnë përvojën e markës, dizajnin e uebit, marketingun me video dhe më shumë.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebsajti: Kuno Creative

  #5) Salted Stone (Monrovia, California)

  Salted Stone është një platformë për zgjidhje dhe konsultime dixhitale. Ofron shërbime të ndryshme të vlefshme që mbulohen nga tre zgjidhje të ofruara prej tyre, përkatësisht, programet strategjike, mbështetjen teknike dhe angazhimet e projektit. Qasja e tij është të kombinojë strategjinë, taktikat dhe ekzekutimin. Ai synon të zgjidhë sfidat e biznesit të klientëve në qendër për klientët.

  Shërbimet e ofruara prej tyre janë krijuese, zhvillimore, përmbajtjesore, sociale, hyrëse, strategjike, kërkesabrezi, e kështu me radhë.

  Themeluar në: 2008

  Punonjësit: 51-200

  Selia: Monrovia, Kaliforni

  Vendndodhjet: Monrovia (Kaliforni), Cebu City (Cebu), Dublin (County Dublin), Sydney (New South Wales).

  Klientë: Vocus, Multivista, Owl Labs, Uebsajti i LRW, Uebsajti Plum, Vibe, Purchase Green, My Digital Shield, Obsidian, Helion, etj.

  Shërbimet kryesore:

  • Shërbimet e tjera përfshijnë marketingun hyrës, menaxhimin e përmbajtjes, marrëdhëniet me ndikim, gjenerimin e kërkesës dhe më shumë.
  • Siguron programe strategjike me shërbime si aktivizimi i shitjeve, strategjitë krijuese, programet e suksesit të klientit, dhe kështu me radhë.
  • Ndihmon në mbështetjen teknike me operacionet e shitjeve, mbështetjen e zhvillimit, integrimet dhe më shumë.
  • Ofron zgjidhje të angazhimit të projektit me normë të sheshtë, fushëveprimi të përcaktuar, të fokusuar në dorëzimin dhe afat kohor .

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebfaqja: Salted Stone

  #6) New Breed (Burlington, Vermont)

  New Breed është një agjenci e menaxhimit të performancës së të ardhurave që ofron zgjidhje për marketingun, shitjet dhe përvojën e klientit për të rritur biznesin e klientit.

  Ai ofron shërbime si zhvillimi i përmbajtjes, marketingu me email, aktivizimi i shitjeve, marketingu bisedor, SEO, me pagesë për reklamim dhe më shumë. Ata ndjekin qasjen e kombinimit të njerëzve, proceseve dhe platformave për t'u fokusuarrezultatet e bazuara në të dhëna.

  Themeluar në: 2002

  Punonjësit: 51-200

  Selia: Burlington, Vermont

  Vendndodhjet: Burlington, Vermont

  Klientë: Infoplus, Exyn, Grubtech, Moleaer, Pillir, Jiminny, Exigent Group , Quantum Metric, Sprout, Decision Lens, Fairwinds, Sungard AS, e kështu me radhë.

  Shërbimet kryesore:

  • Shërbimi i zhvillimit të përmbajtjes është i disponueshëm për të tërhequr dhe angazhoni perspektivat.
  • Marketingu në hyrje ofrohet për të ushqyer klientët me mesazhet e duhura në kohën e duhur.
  • Aftësoni ekipin e shitjeve me teknikat e duhura për të vazhduar me aktivizimin e shitjeve.
  • 11>Marketingu i mirë bisedor ofrohet për të reduktuar fërkimin.
  • Tërhiq drejtues të kualifikuar me praktikat më të mira të SEO.
  • Shërbime të tjera përfshijnë reklamimin me pagesë, dizajnin grafik, operacionet e marketingut dhe raportimin.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebsajti: Raca e re

  #7) OpenMoves (Huntington, Nju Jork)

  OpenMoves është një agjenci marketingu e performancës që i ndihmon klientët e saj në marrjen e rezultateve maksimale përmes kombinimit të kërkimit, SEO, automatizimit social dhe marketingut.

  Ai ofron shërbime si për klikimin e pagesës, optimizimin e motorit të kërkimit, automatizimin e marketingut dhe mediat sociale. Ata përdorin platforma si reklamat e Google, reklamat në Facebook dhe platforma të tjera PPC për të identifikuar blerësit e synuar dhemundësitë.

  Themeluar në: 2000

  Punonjësit: 11-50

  Selia: Huntington , Nju Jork

  Vendndodhjet: Huntington, Nju Jork

  Klientë: Justworks inc. , Housemaster Home Inspections, GURHAN New York, Inc., e kështu me radhë.

  Shërbimet kryesore:

  • Shërbimet PPC janë të disponueshme që përfshijnë kërkimin me pagesë, me pagesë sociale, e kështu me radhë.
  • Ofron shërbim SEO me ndikim të lartë me shikueshmëri më të madhe dhe drejtime më të kualifikuara.
  • Ndihmon në ndërtimin dhe blerjet e lidhjeve për të rritur vlerën dhe besueshmërinë e sajtit.
  • 11>Platforma e marketingut me email ofron automatizim marketingu, shabllone celulare falas, testim A/B dhe më shumë.
  • Ndihmon në menaxhimin e fushatës me strategjinë, përmbajtjen, dizajnin dhe vendosjen.

  Çmimi: Kontaktoni për çmimin.

  Uebsajti: OpenMoves

  #8) ImpactBND (New Haven, Connecticut)

  ImpactBND është një agjenci marketingu hyrëse që përdor një kornizë të provuar për të ngritur autoritetin e markës dhe për të tërhequr gjithnjë e më shumë klientë. Ndihmon në dizajnimin dhe zhvillimin e faqeve të internetit.

  Ai ofron shërbime si marketingu në hyrje, dizajnimi dhe zhvillimi i faqeve të internetit, trajnimi dhe zbatimi i HubSpot, trajnimi i shitjeve virtuale, kërkimi me pagesë dhe shërbimet sociale, aktivizimi i shitjeve, gjenerimi i drejtimit, dhe më shumë.

  Themeluar në: 2009

  Punonjësit: 51-200

  Selia: E re Parajsë,

  Lëviz në Krye