Sonos One vs Google Home vs Amazon Echo Bästa smarta högtalare 2020

Smarta hemassistenter eller högtalare har funnits i ett par år nu. Amazon var definitivt den första som lanserade en smart enhet, känd som Echo. Denna smarta enhet, som drivs av Alexa, tog ett tag att accepteras, men har nu lyckats leka konkurrenter i form av Google Home och Apple HomePod. Men dessa två är inte de enda alternativ som finns tillgängliga för kunder där ute. Oberoende varumärken som Sonos är också med i spelet och utnyttjar Amazons Alexa röstassistenter i sina högtalare, vilket möjliggör för potentiella kunder att få fler alternativ samtidigt som de får en smarthögtalare.

Sonos One vs Google Home vs Amazon Echo

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SonosHelt nya Sonos One - Smart högtalare med inbyggd Alexa röststyrning140, 01

GoogleGoogles hem119

AmazonEcho (2nd Generation) - Smart högtalare med Alexa99, 99

Vi kommer att jämföra Amazon Echo 2 med Sonos One och Google Home idag, i ett försök att fastställa vilken av de två som råder högst i det smarta högtalarutrymmet. Svaret kan vara ganska uppenbart för några av er redan, men det är inte ett så enkelt val som du tror.

Sonos One vs Google Home vs Amazon Echo Bästa smarta högtalare

Sonos One

Sonos är ett företag känt för ljudprodukter av hög kvalitet som har fått förtroende hos miljontals kunder. Dess nya steg kommer i form av en annan högtalare, Sonos One, som kommer med röstassistentfunktioner inbyggda i form av Alexa. Det här är samma röstassistent som används på Amazon Echo, så det finns mer gemensamt här med Echo än du skulle tro.

Detta innebär i princip att den kan förstå olika kommandon, spela ljud, svara på frågor och mer med bara användarens röst. Det är underförstått att det inte är kommandona inte är så omfattande, vilket är förståeligt eftersom detta inte är en Amazon-produkt.

Om vi ​​talar om ren ljudkvalitet, förnekar det emellertid inte att det här är den bästa klingande smarta högtalaren där ute. Slog till och med den andra genen Echo och Google Home övertygande. Sonos One kan spela innehåll från Spotify, Pandora, Deezer, TuneIn, Sirius XM och iHeartRadio-konton, men missar vissa tjänster som Google Play Music eller Apple Music. Men användare kan använda detta som alla andra Bluetooth-högtalare, vilket gör att de kan komma åt innehåll från alla strömningstjänster med sin telefon.

Sonos One kommer också med möjligheten att styra dina smarta hem enheter. Så det kan mycket väl vara de Bluetooth-högtalare du letade efter.

I första hand här är att Sonos One är en fantastisk enhet, och om du letar efter något som erbjuder det bästa ljudet (med den extra bonusen att ha Alexa ombord) kan du inte göra mycket bättre än det här.

Sonos One är lite dyr jämfört med de andra två smarta hemhögtalarna på denna lista. Det säljer för närvarande på Amazon för $ 199. Du kan också få flera enheter och spara lite på varje enhet.

Googles hem

Google Home är en relativt ny aktör i utrymmet för smarta högtalare. Vi säger det för att Echo har funnits länge. Faktum är att Amazon till och med har lanserat den andra iterationen redan, så Google spelade i viss utsträckning. Om du har köpt Google-produkter som Chromecast kommer du att hitta integration som ingen annan här.

Det säger sig självt att det också kan hantera internetfrågor med en bris, tack vare att hela internet står till sitt förfogande. Sökfrågor är ett område där Google och Assistant inte kan ifrågasättas. Förutom att ställa generiska frågor kan du också välja att spela spel med Google Home genom att säga "låt oss spela ett spel". Enheten accepterar "OK ​​Google" eller "Hej Google", så du behöver inte lita på bara ett kommando för att starta Home.

En sak som är värd att nämna är att Google Assistants teknik för röstigenkänning är utformad för att förstå en mängd olika accenter från hela världen. Så om du upptäcker att ditt accent är något ovanligt, kommer Google fortfarande att förstå dina kommandon. Enheten stöder musikuppspelning från Google Play, Spotify, YouTube Music, Pandora och TuneIn, så du har många alternativ ur rutan.

När det gäller smarta funktioner har Google Home en funktion som läser dagliga informationsmöten från nyhetskällor som BBC News, CNN, NPR etc.

Priset till $ 119 och i kombination med alla fantastiska funktioner som vi talade om ovan känner vi att Google Home är ett anständigt erbjudande, även om det inte är i stånd att konkurrera med Amazon Echo 2.

Amazon Echo 2

Amazon har tydligt haft gott om tid att göra sin smarta högtalare perfekt. Man kan säga att med Echo 2 har företaget i stort sett lyckats med att göra det. Även om det är något kortare än det ursprungliga Echo, förbättras ljudkvaliteten avsevärt.

Ut ur lådan kommer Echo 2 med 15 000 färdigheter och räknas när fler färdigheter läggs till under en tidsperiod. Den kan spela ljud från Prime Music, Pandora, Spotify, iHeartRadio och TuneIn. Sök är ett område där Echo 2 kommer till kort, men det är helt enkelt beroende på Googles expertis inom området.

Echo 2 kan också beställa saker från Amazon för dina räkning och kontrollera smarta hemenheter. Det hjälper också att Echo 2 stöder fler smarta högtalare där ute än något konkurrerande erbjudande i branschen. Vad som är ännu bättre är att Echo 2 är det billigaste erbjudandet som nämns på denna lista och bara kostar dig 79, 99 dollar. Det finns fem färger tillgängliga här, så det finns mycket att välja mellan.

Slutsats

Utifrån vad vi har lärt oss om de tre enheterna är det ganska tydligt att Amazon Echo 2 är ganska tuff att slå. Det faktum att det är 120 $ billigare än Sonos One är mycket berättande. Men om du letar efter bättre högtalarkvalitet och ett större paket är Sonos One ett direkt val.

Det är svårt att rekommendera Google Home just nu eftersom det fortfarande är ganska mycket ett pågående arbete. Det är kanske klokt att vänta på den andra genmodellen.

Sonos One vs Google Home vs Amazon Echo

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SonosHelt nya Sonos One - Smart högtalare med inbyggd Alexa röststyrning140, 01

GoogleGoogles hem119

AmazonEcho (2nd Generation) - Smart högtalare med Alexa99, 99