Samsung Galaxy Watch 2 släppningsdatum, pris, nyheter och rykten

Samsungs Galaxy Watch är en av de bästa smartwatches hittills som fungerar på Android spektrum av programvara. Den körs på Samsungs egen Tizen-plattform, men ansluter lika bra till Galaxy- och Android-telefoner. En av dess mest sålda poäng är att det är en cirkulär klocka, som ska hjälpa den att se mycket mer ut som en traditionell tidur. Detta skiljer sig från Apple Watchs fyrkantiga ansikte som många inte alls tycker om.

Sammantaget är Samsung Galaxy Watch en fantastisk smartur som alla älskar. Det ser attraktivt ut, det är långvarigt och smarta funktioner är ganska unika. Som sagt, Galaxy Watch-älskare strävar ständigt efter vad som är nästa - Galaxy Watch 2? Kommer Samsung att fortsätta Galaxy Watch-serien? Planerar de att lansera ”Galaxy Watch 2” snart? Det här är fantastiska frågor och det exakta skälet till att vi samlade all denna information tillsammans, på ett ställe.

Följ med oss ​​nedan, så visar vi allt du behöver veta om Samsungs nästa klocka.

Utgivningsdatum

Samsungs Galaxy Watch lanserades ursprungligen i augusti 2020, så det var verkligen inte så länge sedan innan det lanserades. Som sagt, vi är minst några månader ute från en ny. Det finns ganska stark chans att vi får se det i augusti 2020, eller åtminstone runt den tidsramen - september, oktober, etc.

Vi skulle inte bli förvånade om Samsung försöker ställa upp Galaxy Watch 2-lanseringen med lanseringen av Samsung Galaxy Note 10, som vanligtvis sker runt augusti / september / oktober. Samsung kommer sannolikt att erbjuda förbeställningar med det, och du kan se speciella förbeställningserbjudanden genom transportörer som köper ett Galaxy Note 10-erbjudande, få en Galaxy Watch 2 gratis.

Det sätt som det sannolikt kommer att hända är att vi får se ett meddelande, och sedan en vecka till två veckors förbeställningsperiod, följt av den faktiska lanseringen. Om det händer som förra året, kanske folk till och med börjar ta emot sin Galaxy Watch 2 ett par dagar före det officiella lanseringsdatumet.

Design

Det har inte förekommit många rykten om Galaxy Watch 2, åtminstone så långt som till faktiska ritningar eller läckage från pressen. Som sagt hoppas vi se Samsung göra några ganska stora förbättringar av Galaxy Watch 2. Den ursprungliga Galaxy Watch var faktiskt ganska skrymmande, tung och var inte nästan lika lätt som, säg, Apple Watch.

Den roterande ramen på Galaxy Watch är riktigt fin och lägger till några ganska unika funktioner som du inte skulle se någon annanstans; dock hoppas vi att Samsung håller den funktionen på plats med Galaxy Watch 2, men eventuellt med ett mindre och snyggare fall.

Det skulle också vara fantastiskt att se Samsung antingen erbjuda några premium- och professionella band med Galaxy Watch 2, eller åtminstone partner med ett märke som kan erbjuda dem - dvs. Apple-partners med Hermes, och erbjuder också sina egna kedjelänkband.

programvara

Programvara är ett stort område där vi skulle vilja se någon större förbättring av Samsung Galaxy Watch 2. Tizen OS fungerar bra på Galaxy Watch, men tyvärr är mångsidigheten och mjukvaran i Galaxy Watch 2 extremt begränsad eftersom Tizen är helt enkelt inte en väl antagen plattform, och det verkar inte heller fånga mycket bra.

Som sagt, om Samsung skulle gå vägen för Googles Wear OS, formellt känt som Android Wear, skulle det vara bättre anslutning mellan Galaxy Watch 2 och de flesta Android-telefoner. Ovanpå det skulle du ha väldigt mer appstöd också - appar som fungerar med Tizen måste köras genom Tizen-appbutiken, och tyvärr gör de flesta utvecklare inte det eftersom Tizen-plattformen bara inte är så väl stött som det borde vara.

Ett av områdena som särskilt behöver hjälp är när det gäller röstassistenter. Bixby har mycket att fånga upp och har förmodligen helt enkelt inte de uppgifter som krävs för att föra Bixby dit det behöver vara för att tävla på nivå med Apples Siri och Googles assistent. Som sagt, vi skulle vilja se Google Assistant ta platsen för Bixby, eftersom Galaxy Watch sedan till och med skulle ansluta bra med andra assistentdrivna enheter i hemmet, liksom några smarta hemgadgets.

Vi skulle också vilja se Samsung ta några anteckningar från Apple och bygga ut deras aktivitetsspårning och fitnessprogram. En av de trevliga sakerna med Apple Watch

Hårdvara

När det gäller hårdvara kommer vi sannolikt inte att se några större förbättringar. Galaxy Watch har redan en del ganska bra hårdvara i den, men kör Samsungs egen chipset - Exynos 9110. Det är en processor med två kärnor, men hanterar fortfarande de flesta uppgifter riktigt snabbt. Det är också batterieffektivt, vilket är det som ger din Galaxy Watch sin långa batteritid.

Vi hoppas faktiskt att vi ser ett bättre batteri inuti Galaxy Watch 2. En av de attraktiva sakerna med den traditionella tidstycket är att de kan gå i månader, om inte år utan att batteriet byts ut. Det skulle vara trevligt att börja se att i en smartwatch, som att ladda ditt smartwatch - eller till och med komma ihåg att ladda det varje dag eller varannan dag - kan vara ett stort krångel.

"Hos Samsung har vi en lång historia av att ge kunderna val, samtidigt som vi bibehåller innovation inom våra produkter, och vi är glada att fortsätta det stolta arvet från vår Galaxy-linje med våra bärbara, " säger Samsung VD och VD för IT & Mobile Communications DJ Sa Koh. ”Den nya Galaxy Watch är designad för alla livsstilar för att möta konsumenternas behov, till exempel mer effektiv batterilivslängd för att hålla kontakten längre och bättre wellness-spårning för att hjälpa användare att upprätthålla sina mål - vi levererar dem med anslutna upplevelser, allt vid beröring av en handled. ”

Den andra aspekten som vi skulle vilja se är några uppgraderade sensorer och särskilt en förbättrad accelerometer. Det skulle vara trevligt att ha helt enkelt för bättre steg- och träningsspårning, och eventuellt till och med något som liknar Apples "Fall Detection", som verkligen har möjlighet att rädda liv!

Pris

Priset på den nya Samsung Galaxy Watch 2 kommer troligen att variera på minst två sätt. För det första kunde vi se samma pris som förra året - $ 329 för en 42mm klockfodral eller 349 $ för en 46 mm väskestorlek. Detta var för den enda Bluetooth-modellen, där den mobila versionen ökade kostnaderna mellan $ 400 - $ 500, beroende på var du tog den ifrån.

Som sagt, vi kunde se samma sak hända med Samsung Galaxy Watch 2. Eller så kunde Galaxy Watch 2 följa smarttelefonerna och se en ökning på $ 50 - $ 100 per år, vilket skulle fästa Galaxy Watch 2 till cirka 399 $. eller $ 429. Det är långt ifrån officiellt, och är bara rykten, men skulle vara ett ganska genomsnittligt och till och med en respektabel prisökning för alla extra funktioner eller material som skulle göra klockan mer "premium".

Liknande klockor

Samsung Galaxy Watch var en enorm framgång, och Samsung kommer utan tvekan att lansera en efterföljare till smartwatch; Men det finns en mängd andra nya smartwatches att titta på från Samsung.

Om du använder fler fitnesscentriska smartklockor, har vi nu Samsung Galaxy Active samt Samsung Galaxy Fit och Galaxy Fit e. Medan Galaxy Watch 2 är Samsungs fullständiga professionella smartur, har de som vill ha rent fitness-spårningsfunktioner Galaxy Fit och Fit e, som båda är i en mindre profil.

De som vill ha Galaxy Watch, men med sina egna fitnessfunktioner och motstånd mot elementen, vill överväga Galaxy Watch Active. Det är perfekt för att ta ut i regnet för att jogga, eller kanske är mer optimalt för, till exempel, att göra lite simningspårning.

Som sagt, en Galaxy Watch 2 kommer att lanseras det kommande hösten, men vi kommer inte att se några nya fitnessbaserade klockor förrän omkring denna tid år 2020.

Dom

Som ni ser finns det många rykten kring Samsung Galaxy Watch 2, men väldigt få fakta. Vi vet att Samsung definitivt kommer att lansera en efterträdare till Galaxy Watch, vi känner bara inte till alla fasta fakta så tidigt i spelet. När tiden närmar sig börjar du se rykten öka, vilket är när du kan börja ta många av dem som faktum.

Ser du fram emot Galaxy Watch 2? Har du en favorit Android Wear smartwatch annat än Samsungs? Låt oss veta i kommentarerna nedan - vi vill gärna höra från våra läsare!