Så här återställer du hårt eller Master återställer din Samsung Galaxy S10 Plus

En hård återställning eller återställning av huvud är den andra metoden att återställa din Samsung Galaxy S10 Plus eller någon smartphone för den delen. Till skillnad från den vanliga fabriksåterställningen kräver den här användaren att starta om telefonen i återställningsläge för att ha åtkomst till återställningsalternativet. Dessutom behöver du inte din telefon för att lyckas starta upp till startskärmen för att kunna göra det. Faktum är att det ofta görs om enheten inte kan starta upp ordentligt eller fastnar på startskärmen.

Det betraktas som misslyckat för de flesta Android-enheter eftersom även om telefonen har en allvarlig firmwareproblem kan den fortfarande kunna starta upp till återställningsläget och utföra en fullständig hård återställning. Det är viktigt att du visste hur du gör detta eftersom det kan rädda dig från mycket problem i framtiden. Så fortsätt att läsa nedan för detaljerade instruktioner om hur du gör detta eller din nya Galaxy S10 Plus.

Innan vi går vidare till vår felsökning, om du letar efter en lösning på en annan fråga, se till att du kommer till vår felsökningssida eftersom vi redan har tagit upp några av de vanligaste problemen som rapporterats av våra läsare. Hitta frågor som liknar din och använd lösningarna vi föreslog. Om du fortfarande behöver vår hjälp efter det kan du kontakta oss genom att fylla i vårt frågeformulär för Android-frågor.

Detaljerad guide om hur du kan återställa hårddisken eller återställa Galaxy S10 Plus

Precis som fabriksåterställningen kommer alla dina filer och data att raderas och alla inställningar och konfiguration kommer att återgå till standard. För det mesta kommer detta att fixa firmware-relaterade problem, men om du väljer att använda den här metoden, måste du känna till ditt Google-ID och dess lösenord, eftersom du kan vara låst ur din enhet utan dem. När allt är klart följer du dessa steg för att återställa din Galaxy S10 Plus.

  1. Stäng av enheten.
  2. Tryck och håll in Volym upp- knappen och Bixby- tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
  3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
  4. Tryck på Volym ned- knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
  5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
  6. Tryck på Volym ned- knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
  7. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
  8. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
  9. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

LÄS OCH: Hur fabriksinställs du din Samsung Galaxy S10 Plus

Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.