Razer Phone 3 Utgivningsdatum, Pris & Spec Rykter

Razer som företag är synonymt med spelare för att erbjuda bästa prestanda med sina tillbehör eller till och med Android-baserade konsoler. Företaget sprang in i smartphoneföretaget för ett par år sedan med Razer Phone och följde upp det med Razer Phone 2. Med tanke på att det har gått ett år sedan föregångaren tillkännagavs är ryktverket kvar av rapporter om tredje gener modell, känd som Razer Phone 3.

Eftersom det ännu inte kommer att lanseras finns det mycket lite vi vet om enheten. Vi har emellertid fått bitar av information som vi kan dela ihop för att bilda hur den helt nya Razer Phone ska se ut. Vi kommer att diskutera i stort sett allt vi vet om den här telefonen hittills.

Razer Phone 3 Utgivningsdatum, Pris & Spec Rykter

Vad vet vi hittills?

Till att börja med har det varit några inte så bra nyheter för Razer tidigare i år. Företaget meddelade några permitteringar som antydde att arbetet med Razer Phone 3 kan ha upphört. Företaget har dock inte bekräftat detta, medan ytterligare rapporter har nämnt att företaget fortfarande håller på att utveckla enheten. Branschkällor har nämnt att Razer är ute efter att " öka konkurrenskraften för sin spelhandenhetsverksamhet ". Så vi har fått upp våra hopp, och när det gäller föregångaren verkar det som om Razer Phone 3 säkert kommer att sätta nya riktmärken för en gaming-smarttelefon.

De väsentliga spelfunktionerna samt RGB-belysningen på baksidan som åtföljer företagets logotyp bör också vara närvarande vid den tredje iterationen av Razer Phone.

Visa

Razer Phone 2 förpackar en 5, 76-tums 2560 x 1440 upplösnings-LCD-panel, som har en uppdateringsfrekvens på 120Hz, vilket gör den idealisk för spel med hög intensitet. Det är troligt att Razer kommer att hålla sig till denna vackra skärm med efterträdaren eftersom det inte finns något verkligt behov av att ändra något som inte är trasigt. Men med det sagt har det förekommit några klagomål om användningen av LCD-panelen jämfört med en OLED-panel som är högst rankad som den mest effektiva och bästa skärmen för mobila enheter. Kanske kommer Razer att lära sig av sina tidigare erbjudanden och välja en AMOLED-panel istället.

Vissa användare klagade på den blockerade designen av Razer Phone 2 såväl som dess relativt tjocka remsor som obekväma vid långvarig användning. Detta kan få företaget att söka efter en mer lämplig design utan ring som är populär för närvarande inom mobilbranschen.

Kamera

Detta är ett område där det inte finns mycket information tillgänglig, även om vi inte blir förvånade om företaget väljer en trippelkameralayout som förväntas presenteras på flera nya flaggskepp i år. Det är också möjligt att utvecklarna kommer att böja framkamera för att hjälpa till förstärkta verklighetsfunktioner som stöds av Razer Phone-sortimentet.

Prestanda

Razer gjorde det en poäng med föregångaren att packa Razer Phone 2 med tidens avancerade chipset. Vi förväntar oss inte annorlunda i år, och det är troligt att vi kommer att se Snapdragon 855 chipset, som också kommer att finnas på flera flaggskepp senare i år. Med denna chipset finns det ingen tvekan om att Razer Phone 3 kommer att vara en av de bästa telefonerna från 2020, särskilt med tanke på dess spelkunnighet i kombination med rå hårdvara.

Razer Phone 3 kan också se en ojämn lagring. Den andra genmodellen kom bara med 64 GB intern lagring. Även om det finns ett microSD-kortplats på enheten föredras alltid större intern lagring av kunderna. Så det är rättvist att säga att Razer kanske kommer att erbjuda en 128 GB-modell i år. Det kommer sannolikt att finnas en microSD-kortplats ombord oavsett vilken intern lagring den erbjuder. När det gäller RAM-kapaciteten kan Razer hålla sig till sin enorma 8 GB-enhet. Även om detta inte i hög grad kommer att påverka verklig prestanda, kommer det verkligen att se bra ut på specifikationsbladet.

Även om sidmonterade fingeravtrycksskannrar vanligtvis inte är populära på marknaden, är det ett extremt effektivt sätt att autentisera din enhet. Razer Phone 2 använde den här metoden och användarna hade inte för många klagomål. Men med tanke på tillverkarnas vilja att lägga till nya funktioner på sina enheter, borde det inte bli en chock om vi ser en skärmmonterad fingeravtrycksscanner på Razer Phone 3. Men jag skulle verkligen vilja se den sidmonterade fingeravtrycksskannern om igen.

Med tanke på det faktum att ASUS 'ROG-telefon också förväntar sig en efterträdare snart, kommer Razer att behöva förstärka sina speluppgifter för att få en fördel i branschen. Som det nu är är spel en nischmarknad med cirka 100 000 spelmobiltelefoner som enligt uppgift säljs varje år. Med denna lilla marginal är det vettigt för tillverkare att använda sina kärnfunktioner. Så vi borde se företaget tillkännage några nyare spelfunktioner för Razer Phone 3.

Anslutning och batteri

Razer erbjöd inte ett 3, 5 mm hörlursuttag med förra årets erbjudande, och det är osannolikt att trenden kommer att förändras med Razer Phone 3. Du kommer också att se en återgång till den reversibla USB C-porten, som nu är standarden bland Android-smartphones . Andra standardfunktioner som Bluetooth 5.0, NFC, GPS etc kommer alla att finnas på Razer Phone 3.

Razer Phone 2 förpackar ett massivt 4 000 mAh-batteri med snabbladdningsstöd. Med detta i åtanke är det säkert att anta att Razer kanske kommer att handla samma batterienhet eftersom batteriets storlek är ganska oväsentlig nu tack vare snabb laddning. Vi bör också förvänta oss att se snabb trådlös laddning vid 15W med Razer Phone 3. Detta är en aspekt där Razer helt klart har gjort sina läxor och egentligen inte har något att oroa sig för. Razer kommer sannolikt också att erbjuda samma trådlösa laddare som med föregångaren, eftersom det inte finns något verkligt behov av att ändra eller uppgradera den.

programvara

Även om Razer Phone 2 kom med Android 8.1 Oreo förra året, var företaget snabbt att meddela uppdateringen för Android 9.0 Pie. Det här är vad de flesta flaggskeppsenheter förväntas packa i år tills Googles operativsystem Android Q blir kommersiellt tillgängligt. Så kommer Razer Phone 3 att se Android Q? Det kommer nästan säkert att göra. Så kunder av denna telefon som ännu inte har lanserats är i mycket goda händer.

Prissättning och tillgänglighet

Prissättning är ett område där vi inte kan göra några exakta förutsägelser förrän Razer avger officiella ord. Men om föregångaren är något att gå förbi, kan Razer Phone 3 kosta överallt 999 dollar, helt enkelt för den typ av funktioner som den packar. Som referens prissattes den första genen Razer Phone till $ 699, 99 medan efterträdaren såg en bult till $ 799, 99. Med detta i åtanke finns det troligt att Razer kommer att bryta mot $ 1000-barriären ganska snart.

När det gäller tillgänglighet är det för närvarande tal om att Razer har drivit utsläppet till senare i år. Detta kan vara bra eller dåligt beroende på företagets skäl för förseningen.

Tillbehör

En sak som Razer lyckades riktigt bra är tillbehörsdelen i mobilbranschen. Även om det inte borde vara mycket samlat med Razer Phone 3, bör företagets webbplats erbjuda ett brett utbud av alternativ för att anpassa din telefon eller till och med förbättra prestanda med Bluetooth Android-spelkontroller och trådlösa laddare. Detta är en aspekt som Razer egentligen inte behöver ändra med sin nya enhet. Trots att det är troligt att Razer kommer att erbjuda fler mobila fodral / omslag och ljudtillbehör till smarttelefonen.

Ska du vänta på Razer Phone 3?

Razer Phone 3 är fortfarande långt borta från en officiell utgåva, så det finns en hel del väntan på att göra. Men som vi nämnde ovan, ASUS ROG Phone 2 bryter skyddet inte så länge nu, och med tanke på hårdvaran som den förväntas packa, kan Razer ha hårdare konkurrens i den hårt ifrågasatta mobilsmartonsindustrin.

Men det är ganska uppenbart att Razer fortfarande ligger före kurvan när vi överväger gaming-smartphoneaffären. Medan ASUS har gott om erfarenhet inom mobilbranschen, var dess ROG-erbjudande från förra året det första officiella företaget till smarttelefonsektorn. Naturligtvis har Razer varit orolig för sin konkurrens och saker kan verkligen värmas upp i år.

Kanske beror Razers försening på att ta med Razer Phone 3 på den förestående ankomst av ASUS ROG Phone 2. Genom att vänta kommer Razer att spela säkert eftersom det kommer att få god tid att lära sig vad konkurrensen har erbjudit och göra nödvändiga justeringar i enlighet därmed. Det finns också oro kring Razers ryktade avsikt att avbryta enheten. Tyvärr har vi inte haft någon bekräftelse från företaget på någon av fronterna, men spelare kan bara hoppas att Razer inte kommer att svika.

Med beaktande av alla dessa faktorer kan det tyckas genomförbart att vänta på Razer Phone 3 även om det kan vara lite avstånd. Under tiden ska du kolla in ASUS 'ROG Phone 2 när den bryter täckningen nästa månad.

Finns det någon speciell funktion som du vill se på Razer Phone 3?