Löst Samsung Galaxy S8 samtalsvolym är låg

#Samsung #Galaxy # S8 är det första flaggskeppet för det sydkoreanska företaget som använder Infinity Display. Detta är i princip en 5, 8 tums Super AMOLED-skärm som upptar det mesta av den främre delen av telefonen eftersom designen har mycket minimala ramar. Detta gör telefonen bra för att titta på olika multimediainnehåll. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S8 samtalsvolym är låg problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 Samtalsvolym är låg

Problem: Efter en uppdatering nyligen har mina inkommande samtalsvolym såååå låg jag kan knappt höra den som ringer. Det låter som den som ringer är långt borta. Samtalsvolymen är redan max. Jag måste använda hörlurarna för att höra ordentligt. Min telefon är inte skada från fall eller något.

Lösning: Om samtalsvolymen redan är inställd på den maximala nivån kan du fortfarande knappt höra samtalet, bör du kontrollera om detta orsakas av något programmets fel. Ibland efter en programuppdatering dyker det upp vissa problem främst på grund av gamla mjukvarudata som inte har tagits bort helt. Det bästa sättet att helt ta bort dessa gamla mjukvarudata från din telefon är genom att göra en fabriksinställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

Om problemet fortfarande inträffar efter återställningen kan det vara något fel med telefonens interna högtalare. Du måste ha detta kontrollerat i ett servicecenter.

S8 kan inte använda tredjepartsuppringningsapp

Problem: Hej där. Jag äger en Samsung Galaxy S8 och jag har problem med att använda en tredjepartsuppringare (uppringare en särskilt inklusive andra). Det verkar som om jag inte kan få uppringaren att fungera när jag tar emot samtal eftersom den inbyggda uppringaren visas hela tiden. Jag kan inte ens ringa samtal med en uppringare (eller någon annan) .jag försökte utesluta den inbyggda uppringaren från inställningsmenyn och ger alltid rättigheter till tredje part uppringare utan resultat alls. Heeeelp me. Tack på förhand

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att ställa in standardappapplikationen på din telefon.

  • Öppna appen Inställningar på din enhet
  • Klicka nu på Apps
  • Klicka sedan på tre prickar i det övre högra hörnet för att öppna menyn
  • Tryck på standardappar
  • Du ser de appar som är inställda som standard.
  • Byt appen Calling till den tredje parts app du väljer.

Om samma problem inträffar rekommenderar jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och sedan gör en fabriksåterställning. När återställningen är klar ladda ner din önskade uppringningsapp från Google Play Store och ställ sedan in den som standardappsapp i din telefon.

S8-skärmen blir svart när du ringer

Problem: När jag ringer ett nummer blir skärmen svart och ett automatiskt skärmlås slås på. Ett exempel; när jag ringer röstbrevlåda och detta problem uppstår, ofta när jag glider på skärmen för att låsa upp kommer det att göra att skärmen blir mörk igen eller att glidlåset inte kommer att förbli öppet men stängs igen för att hindra mig från att ange min kod för att få min röstbrevlåda. När jag ringer vanliga telefonsamtal måste jag också glida på skärmen flera gånger innan det förblir öppet.

Lösning: Vad du först vill göra i detta fall är att kontrollera om en app du installerade orsakar problemet. För att göra detta måste du starta telefonen i säkert läge. När telefonen fungerar i det här läget får bara de förinstallerade apparna köras. Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en nedladdad app. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet kvarstår i säkert läge fortsätter du med de ytterligare stegen som anges nedan.

  • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

Om ovanstående steg inte löser problemet orsakas det troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent. Du måste ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad om detta är fallet.

S8-samtal förbättrats efter installation av programvaruuppdatering

Problem: Tack för att du presenterar min fråga om samtal som tystnar och att samtal tappas. Samsung rullade ut en mjukvaruuppdatering där "Samtalets stabilitet har förbättrats". Telefonen fungerar perfekt från de senaste två dagarna efter installationen av uppdateringen. För första gången på 50 dagar kan jag nu ringa utan avbrott. Tyvärr är jag ganska besviken över hur Samsung hanterade detta. De accepterade aldrig att det fanns någon fråga från deras slut när det verkligen var ett programvaruproblem.

Lösning: Vi är glada över att höra att uppdateringen åtgärdade problemet. I de flesta fall släpper telefontillverkare mjukvaruuppdateringar till vissa telefonmodeller för att ta itu med specifika problem.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.