Löst Samsung Galaxy S8 Det gick inte att skicka textmeddelande

#Samsung #Galaxy # S8 är den första flaggskeppstelefonen från det sydkoreanska företaget som släpper den fysiska hemknappen. I avsaknad av denna knapp kan telefonen rymma en mycket större 5, 8-tums Super AMOLED-skärm på en kropp som liknar sin storlek som S7. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S8 som inte kunde skicka textmeddelandeproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 Det gick inte att skicka textmeddelande

Problem: Hej! Jag har en Samsung S8 ... Ett par gånger i veckan märker jag ett "misslyckat med att skicka" textmeddelande, i huvudsak "från" mig som om jag försökte skicka det. De säger alltid samma sak, något om att Google försöker verifiera något som inte kan verifieras eftersom texten inte kunde skickas! Men jag är inte den som faktiskt skickar den! När jag klickar på de tre punkterna ovanför höger (den nedrullningsbara alternativmenyn), står det "ta bort nummer från skräppost" vilket innebär att jag redan har LÄGGAN till det i skräppost! Så förvirrad. Har ingen aning om det finns en app som min 9 år gamla dotter installerade som behöver verifieras, men varken hon eller jag har problem med någonting vi använder app-klokt. Och det faktum att de inte kommer FRÅN någon / sak utan "från mig" handlar om. åh! Och de är aldrig faktiska telefonnummer. De är vanligtvis 6-8 siffror (den senaste var 24444-4 eller något). Hjälp!! Tack så mycket för din tid

Lösning: Det ser ut som om du kanske har installerat en app som orsakar problemet. För att kontrollera om detta är fallet, försök att starta telefonen i säkert läge. När telefonen fungerar i det här läget får bara de förinstallerade apparna köras. Om problemet inte uppstår i det här läget orsakas det troligtvis av en app. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet fortfarande inträffar även i Safe Mode är det bästa du kan göra just nu att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning.

S8 kan inte skicka textmeddelande till mer än en kontakt

Problem : Jag kan inte skicka textmeddelanden till mer än en person? Jag tar emot dem och kan svara på hela gruppen, men jag kan inte initiera multigruppen? Jag skriver in en kontakt och kan inte lägga till en annan? Vad händer?

Lösning: För att skicka ett grupptextmeddelande med din telefon följer du stegen nedan.

 • Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 • Tryck på Meddelanden.
 • Klicka på Skriv ikonen.
 • Klicka på fliken Grupper.
 • Klicka på gruppen du vill skicka meddelandet till.
 • Klicka på Alla eller välj mottagare manuellt.
 • Peka på KOMPOSERA.
 • Ange meddelandetext i rutan Gruppkonversation.
 • Klicka på Skicka-ikonen.

Om problemet kvarstår fortsätter du med stegen nedan.

 • Rensa cache och data för appen för textmeddelanden från applikationshanteraren.
 • Kontrollera om problemet uppstår i Safe Mode. Om det inte gör det kan detta orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
 • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

S8 MMS-videolängd är bara en minut

Problem: Min telefon begränsar min videolängd till en minut som jag försöker skicka med MMS, den började göra detta efter den senaste uppgraderingen jag kontaktade Verizon och de kunde inte lösa problemet jag använder meddelandet plus meddelandetjänst på min Galaxy S8 det tar bort alla videor på längre tid än en minut .. Jag är inte säker på vad min Android-version är eller var hittar jag det

Lösning: Om du är i Verizon-nätverket bör du se till att videofilstorleken du skickar inte överstiger 1 200 kB om du använder appen för lagermeddelanden i en LTE-anslutning. Om du använder appen Meddelanden + är filstorleksgränsen 100 MB.

Om videoklippet du skickar inte överskrider den angivna storleksgränsen och den skärs till en minut i längd, kan det orsakas av ett programfel. Det bästa du kan göra just nu är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning.

S8 Nya textmeddelanden saknas från meddelanden-appen

Problem: Sedan uppdateringen - texter kommer igenom - kan jag se dem när de dyker upp för förhandsgranskning. Jag kan dock inte hämta dem från textappen. Det är som om de inte existerar. Det verkar ha fastnat vid uppdateringen igår kväll. Dessutom vaknade jag när tiden var fel (timme och minut) på min telefon.

Lösning: Det första du behöver göra idag är att rensa cache och data för appen för textmeddelanden från applikationshanteraren. Om problemet fortfarande inträffar efter detta måste du säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.