Löst LG G6-skärm stoppad fungerar

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #LG # G6 att fixa problemen som de upplever med sin telefon. Denna modell är en flaggskeppstelefon som släpptes förra året som använder en aluminiumram med Gorilla Glass på både fram och bak. Den här enheten har en 5, 7 tum IPS LCD-skärm som är HDR 10 och Dolby Vision-kompatibel. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med LG G6-skärmens slutade funktionsproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en LG G6 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

LG G6-skärm stoppad fungerar

Problem: Min LG G6-skärm slutade fungera! Jag får aviseringar men har inte tillgång till den, de andra knapparna fungerar perfekt utom skärmen, jag har startat om med strömbrytare och volymknappar men det svarar inte snälla hjälp! Ingenting hände med det, jag hatar att inte föll i vattnet eller någonting men det var avstängt i två dagar och efter laddning den tredje dagen blev skärmen svarslös. Snälla hjälp

Relaterat problem: Min skärm slutar redan svara .. Den visar en tom skärm (svart skärm) .. Strömknappen fungerar efter att jag känner av vibrationen efter att jag har tryckt på strömknappen .. Jag försöker använda kraftavstängning (vol down + power-knappen) men lcd ger bara blixt svar bara men visar inte LG logotyp .. Tack för att du hjälpte mig och ledsen för språk om det har fel grammatik

Lösning: Det bästa du kan göra i detta fall är att starta telefonen i återställningsläge. Om skärmen fungerar i det här läget finns det en chans att problemet orsakas av programvarufel. Du måste då göra en fabriksåterställning i det här läget. Observera att återställningen raderar dina telefondata.

Om problemet kvarstår även i återställningsläget är det mycket troligt att displayen på telefonen är felaktig. Du måste ta med telefonen till ett servicecenter och få den här telefonen reparerad om så är fallet.

LG G6-appar öppnas slumpmässigt

Problem: Hej, jag har haft min LG G6 i ett år nu. Förra veckan började det ha problem. Jag skulle använda det och plötsligt börjar det trycka på sig själv, gå på olika appar och flimra olika appar på samma gång vilket gör det omöjligt för mig att vi det effektivt. Jag försökte torka av telefonen och det var bra i cirka 20 minuter eller så gick jag tillbaka till att göra samma sak

Relaterat problem: Lägg slumpmässigt antal bokstäver till exempel "hheeeeeellloo" snarare än hej. Även när du bläddrar väljer den snarare än rullar. Det är svårt att använda och meddelanden

Lösning: För det här problemet bör du försöka starta telefonen i säkert läge och sedan kontrollera om problemet uppstår i det här läget. Om det inte gör det finns det en möjlighet att en app som du laddade ner orsakar problemet. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet fortfarande inträffar även i Safe Mode föreslår jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och sedan gör en fabriksåterställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om den gör det orsakas detta troligen av en felaktig hårdvarukomponent redan. Det bästa du kan göra i det här fallet är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

LG G6-skärmen håller flimrande efter dropp

Problem: Hej, min LG G6-kant föll ner, skärmen sprickade inte men jag märkte på insidan nära kanten ett bläck som svart fläck på skärmen. Nu fortsätter telefonen att flimra med olika färger men när jag försöker öppna valfri app blir den grön. Snälla vad gör jag eftersom jag inte har råd med en annan skärm, det är för dyrt där jag bor. Tack.

Lösning: Det finns en stor möjlighet att droppen har skadat skärmen på telefonen och nu orsakar detta flimrande problem. Du kan dock kontrollera om problemet orsakas av en mjukvaruproblem genom att göra en fabriksinställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen. Om problemet fortfarande kvarstår efter återställningen bör du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.