iPhone 6 Plus skärm Grå flimrande bar efter droppe

En av de värsta saker som kan hända med din telefon är när du tappar den och skärmen utvecklar vissa problem. När detta inträffar är det vanligtvis redan ett hårdvaruproblem som inte kan åtgärdas genom att felsöka programvaran. En av våra läsare har det här problemet där skärmen blir svarsfri och en grå flimrande bar kan ses längst upp på skärmen på #Apple # iPhone6Plus efter att den tappades. Låt oss ta en titt på detaljerna i det här problemet som vi har behandlat nedan.

Om du äger en iPhone 6 Plus eller någon annan iPhone-modell för den delen ska du kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone 6 Plus skärm Grå flimrande bar efter droppe

Problem: hej! Jag har en iphone 6 plus som inte är garantitiden. i några dagar tillbaka tappade jag av misstag ganska hårt som ett resultat av att skärmen delvis kom ut från det övre högra hörnet och inte fixades tillbaka manuellt genom att tillämpa lite tryck. Jag tog den till den obehöriga reparatören. de återmonterade det tillbaka till originalet men sedan började jag observera några beröringsproblem. 1. höger del av skärmen skulle fungera bra medan vissa delar i den vänstra delen var helt svarsfria. 2. ibland skulle hela skärmen inte svara. det skulle dock ibland fungera om jag vrider en telefon lite eller slår den lätt på min handflata men den skulle inte hålla länge. 3. snart uppstod en annan fråga när en grå flimrande bar längst upp på skärmen dök upp. reparatören föreslog mig: att jag skulle få touch-IC inuti iphone ersatt till en ny. men de nämnde också att det innebar en slags risk !! de sa att telefonen kan bli helt fin eller att den också kan vara mer skadad än den är nu. de nämnde det för att försäkra det för mig att om något går fel i telefonen, det är bara jag som kommer att hållas ansvarig eftersom jag får det gjort på min egen risk. om fixen går bra så skulle jag betala dem beloppet annars kan jag ta tillbaka telefonen utan någon betalning. vad ska jag göra? ska jag gå för det

Lösning: Den grå flimrande baren som kan observeras i din telefon orsakas troligen av beröringens IC på enheten som antingen har lossnat från brädet eller har blivit defekt på grund av fallet. Det finns två sätt att lösa problemet. Det är antingen beröringens IC måste lösas till styrelsen eller ersättas med en ny. Även om detta kan åtgärda det gråa flimrande fältet är det också frågan om att skärmen inte svarar ibland som kan orsakas av en skadad bildskärmsenhet. Sammantaget tittar vi på möjligheten att ersätta inte bara touch-IC utan även skärmen.

Om teknikern som kommer att utföra proceduren för att byta ut touch-IC har framgångsrikt utfört detta innan så rekommenderar jag att du har fixat detta. Observera att detta kanske bara löser problemet med grå flimmer.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.