Hur man tittar på 60 minuter live online utan kabel

Vill du sänka det exorbitanta kabelabonnemanget med alla dessa dolda avgifter, men vill inte missa 60 minuter från CBS? Oroa dig inte! Det finns fortfarande sätt att strömma 60 minuter (var som helst där!) Utan att betala för hundratals kanaler per månad som du kanske eller inte kan använda. Faktum är att CBS är tillgängligt på minst fem strömningsplattformar, vilket är mycket billigare än de kabelpriser du kanske betalar för just nu.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonEld-TV med 4K Ultra HD och Alexa Voice RemoteKolla pris på Amazon

RokuRoku Ultra | 4K / HDR / HD Streaming PlayerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Så om du undrar hur du kan klippa av ditt kabelabonnemang och behålla din åtkomst till 60 minuter, följ bara nedan så ger vi dig installation!

Amazon och Roku

Det bästa alternativet för att titta på 60 minuter är genom strömmande hårdvara. Oavsett om du tittar på att hämta Fire TV eller Roku Ultra, kommer du att kunna se 60 minuter. CBS erbjuder en app för båda dessa enheter som heter CBS All Access, där du kan se 60 minuter utan problem. Du måste ladda ner appen till endera enheten och registrera dig för prenumerationen på $ 5, 99 per månad (som du kan avbryta när som helst), och sedan kan du titta på 60 minuter när du vill.

Naturligtvis är kostnaden lite mer än $ 5, 99 per månad för de som inte har en Fire TV eller Roku Ultra. Lyckligtvis kan du välja det ena eller det andra på Amazon till ett anständigt pris. Se till våra favoritalternativ på en av länkarna nedan.

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Köp det nu: Amazon (Roku)

Hulu med Live TV

Nästa plats du kan titta på 60 minuter är faktiskt Hulu! Om du inte har hört lanserade de nyligen ett nytt paket som heter "med Live TV." I det här paketet får du en mängd olika kanaler, inklusive CBS, så att du kan titta på live-TV nästan var som helst - på din smartphone eller surfplatta när du reser, hemma på din Smart TV, på en strömmande enhet, på din dator och så mycket mer!

Hulu med Live TV är ett av de dyrare alternativen där ute och kommer till 39, 99 dollar per månad, men värdet du får är verkligen stort. Till exempel ingår i ditt Live TV-abonnemang ett vanligt Hulu-abonnemang, vilket ger dig tillgång till Hulus breda utbud av video på begäran. Till 40 dollar per månad är det fortfarande lite dyrt, så Hulu erbjuder en gratis prövning för de som vill testa vattnet.

Köp det nu: Hulu

YouTube TV

YouTube TV är en annan som gör att du kan titta på 60 minuter. De har ett kontrakt med CBS för live-TV, så det här är en annan plats du kan titta på när du är på språng (på din smartphone eller surfplatta), eller sitter hemma i soffan med din Smart TV eller strömmande hårdvara. Du kan till och med ansluta din bärbara dator till TV: n (eller någon annans TV) och titta därifrån! Den här ger dig tillbaka $ 34, 99 per månad, men YouTube TV erbjuder också en kostnadsfri testversion.

Tänk bara på att eftersom YouTube TV fortfarande är ny, de fortfarande utarbetar knep - tyvärr upplever de ofta avbrott. Du kan fortfarande se vad de handlar om med gratisversionen på länken nedan.

Köp det nu: YouTube

PlayStation Vue

Det sista stället du kan ta 60 minuter är på PlayStation Vue. Tyvärr kommer du inte att kunna se det live, eftersom CBS och några få andra nätverk avbröt den förmågan när Vue blev tillgängligt i hela USA. Men du kan fortfarande fånga 60 minuter på Vue 24 timmar efter avsnittet sänds, vilket ger dig möjligheten att åtminstone fånga allt innehållet i säsongen utan att vänta ett år på att det ska visas på en annan tjänst.

PlayStation Vue-prenumerationer börjar på 39, 99 dollar för baspaketet "Access". I likhet med de andra alternativen får du en kostnadsfri testversion (även för den högsta nivån) för att se vad det handlar om. Du behöver inte heller ha en PlayStation för att titta på Vue - du kan titta på din smartphone, surfplatta, Smart TV eller streaming hårdvara helt enkelt genom att ladda ner PlayStation Vue-appen och logga in med dina kontouppgifter.

Kom igång på länken nedan.

Köp det nu: PlayStation

Dom

Så, vilket alternativ ska du gå för? Om du letar efter en pålitlig live-tv-tjänst rekommenderar vi att du hämtar Hulu med Live TV. De erbjuder en stor kostnadsfri provperiod, och värdet i deras prenumeration överträffar alla andra alternativ på denna lista.

Men om du letar efter något mer ekonomiskt, att plocka upp en Fire TV eller Roku Ultra och registrera dig för CBS All Access är ditt bästa alternativ - den enda nackdelen är att det inte finns en hel del värde eftersom CBS kommer att vara det enda kanal du har tillgång till när du registrerar dig för det prenumerationen specifikt.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonEld-TV med 4K Ultra HD och Alexa Voice RemoteKolla pris på Amazon

RokuRoku Ultra | 4K / HDR / HD Streaming PlayerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.