Hur man reparerar knäckt skärm på Google Pixel-telefon

Är du pratad av en knäckt skärm på din Google Pixel-telefon? Oroa dig inte, du har några alternativ. De bästa alternativen för att få dina knäckta skärmreparationer är att antingen köpa en skärmbytesutrustning online och försöka reparera själv, eller så kan du ta telefonen till en professionell butik för att reparera den åt dig.

Knäckt skärmreparation

ImgAmazon.com-länkProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

Knäckt skärmreparationKontrollera pris

Reparera knäckt skärm själv

Skaffa ett skärmbytespaket online och försök att ta isär telefonen och byta ut skärmen själv. Detta borde vanligtvis vara det billigaste alternativet, men uppenbarligen inte det bästa alternativet. Du kan kanske spara cirka 50% rabatt på detaljistpriset för en professionell reparation om du gör det själv. Men du kanske stöter på problem. Moderna smartphones är vanligtvis svåra att ta isär, för att inte tala om att försöka reparera den knäckta skärmen på dig själv. Och om du inte har ständiga händer att arbeta noggrant runt de små delarna i telefonen, kan saker börja bli svårt.

Få din knäckta skärm reparerad här

Om du är modig nog att försöka reparera den knäckta skärmen själv, föreslår vi att du tittar på en solid Google Pixel-skärminstruktionsinstruktion. Det bästa vi har sett är från ifixit, och du kan hitta deras detaljerade instruktioner här.

Hitta professionell skärmreparation nära mig

Du kanske inte märker det, men det finns troligtvis massor av telefonreparationer runt omkring dig. Du kan mer än troligt hitta en skärmreparatör som sitter mitt i ditt närmaste köpcentrum, de kan vanligtvis hittas i en liten kiosk mitt i köpcentret. Du kan också googla runt och söka efter "skärmreparation nära mig", du kommer troligtvis få massor av sökresultat som skulle fungera för dig.

Få din knäckta skärm reparerad här

Men varför ta dig tid från din hektiska dag och leta efter butiker och ta dem in när du kan få de professionella till dig. De goda på Amazon har kommit med en tjänst där du kan boka ett möte så att de kommer till dig och reparerar skärmen under en timme. Du kan låta dem träffa dig i ditt hus, i en park eller till och med på ditt kontor (om det är praktiskt). De tar ut samma pris som du betalar i en lokal telefonverkstad. Så ge det ett skott, det kan bara vara det snabbaste och säkraste sättet att reparera din knäckta skärm på din Google Pixel-telefon.

Knäckt skärmreparation

ImgAmazon.com-länkProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

Knäckt skärmreparationKontrollera pris