Hur man hittar förlorade eller stulna Galaxy S10 | spåra din Android som saknas

Vi glömmer ibland saker och det inkluderar även den som har blivit ständigt närvarande i våra liv, vår telefon. Om din Galaxy S10 går förlorad eller stulen och du vill hitta den, finns det många sätt du kan göra. Om din Galaxy S10s internetanslutning är påslagen finns det en stor chans att du kan hitta den relativt lätt. Denna handledning visar hur du hittar den saknade enheten.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man hittar förlorade eller stulna Galaxy S10 | spåra din förlorade eller stulna Android

Om du befinner dig i en olycklig situation där din Galaxy S10 går förlorad eller stulen, finns det ett antal sätt att hitta den. Så länge din enhets internetuppkoppling är uppe, bör du kunna hitta den. Nedan följer metoderna som du kan använda för att spåra din enhet.

Hitta förlorade eller stulna Galaxy S10-alternativ 1: Använd Samsungs Find My Mobile

Som Samsung-användare finns det ett enkelt sätt att hitta din förlorade Galaxy S10 med tillverkarens verktyg som heter Find My Mobile. Det är enkelt och enkelt. Det är också snabbt och kan hitta den saknade enheten på några sekunder. För att den ska fungera måste du först ha registrerat din enhet på Find My Mobile-webbplatsen eller -tjänsten. Nedan följer de nödvändiga saker som måste uppfyllas för att du ska kunna använda den:

 • telefonens fjärrkontrollfunktion måste vara på (under Inställningar)
 • Googles positionstjänst måste vara på
 • telefonen måste vara ansluten till wifi eller mobildata

Om du redan har registrerat din enhet till Samsungs Find My Mobile-tjänst innan och resten av kraven uppfylls, kan du göra följande för att låsa upp din telefon:

 1. Gå till Samsung Find My Mobile-webbplats på din dator och logga in.
 2. Om du har flera enheter registrerade, se till att välja rätt enhet längst upp till vänster på skärmen.
 3. Välj Spåra min telefon .
 4. Klicka på Start för att börja spåra.

Om din telefon blev stulen och du inte tror att du inte kommer att kunna återställa den kan du säkra dina data med alternativet Radera data . När du klickar på Radera data kommer din enhet att återställa fabriksinställningen, ta bort all personlig information och återställa programvaran till standardvärden Men du kommer inte att kunna spåra det igen efteråt.

Hitta förlorade eller stulna Galaxy S10-alternativ # 2: Använd Google-sökning

Ett annat enkelt sätt att hitta din förlorade Galaxy S10 är att skriva " hitta min telefon " i Googles sökruta. För att detta ska fungera måste du vara inloggad i din Google-webbläsare med samma Google-konto som är registrerat på din telefon. Om du använder ett annat Google-konto, se till att du loggar in med det konto som är kopplat till ditt Galaxy S10. när du har gjort det kommer Google att visa dig en karta som pekar på enhetens plats. GPS-platsen som tillhandahålls av denna tjänst är korrekt inom 5 meter.

Hitta förlorade eller stulna Galaxy S10-alternativ 3: Använd Google Android Device Manager (ADM)

Liksom Samsungs Find My Mobile fungerar ADM bara om du tidigare har konfigurerat den. Oroa dig dock inte eftersom den här tjänsten automatiskt aktiveras som standard när du loggar in på ditt Google-konto på din enhet. Nedan följer kraven för att du ska kunna använda ADM för att hitta din förlorade Galaxy S10:

 • telefonen måste vara på
 • telefonen måste vara inloggad på ditt Google-konto
 • telefonen måste vara ansluten till wifi eller mobildata
 • telefonen måste vara synlig i Google Play
 • telefonens GPS eller plats måste vara på
 • telefonens Find My Device-funktion måste vara aktiverad
 • telefonens Tillåt fjärrlås och radering måste vara aktiverad

Om något av dessa krav inte uppfylls finns det en chans att du inte kan använda ADM.

Men om allt är inställt kan du fortsätta att låsa upp enheten genom att göra följande:

 1. Gå till Android Device Manager-webbplats med en dator.
 2. Logga in på ditt Google-konto. Se till att det här är samma Google-konto som du använder på din S10.
 3. Välj din Galaxy S10 på vänster skärm om du har flera enheter listade.
 4. Leta efter en grön cirkel med en telefonikon i mitten. Detta bör vara den plats där din saknade S10 är belägen.
 5. Om du vill kan du lämna ett meddelande till personen som har din enhet med alternativet Secure Device .
 6. Om du vill hålla dina personuppgifter säkra och det inte finns något sätt du kommer att kunna återställa din enhet föreslår vi att du går vidare och raderar eller fabriksinställer dem med alternativet Radera enhet.

Hitta förlorade eller stulna Galaxy S10-alternativ # 4: Spåra den senaste kända platsen med hjälp av Google Maps-tidslinjen

Google håller i princip koll på allt du gör i din telefon. Det betyder att de också har en förteckning över platser du har varit på. Om det inte går att hitta din telefon för dig kan du försöka öppna ditt Google-konto på en annan enhet och kontrollera Google Maps-tidslinjen. Google visar dig sedan platshistoriken för din enhet inklusive den sista platsen där du kanske har lämnat den. Så här använder du den här tjänsten:

 1. Logga in på din tidslinje med en dator.
 2. Längst ner väljer du Aktivera platshistorik eller Pausa platshistorik.

Hitta förlorade eller stulna Galaxy S10-alternativ 5: Använd spårningsappar från tredje part

Om du inte vill använda de gratis eller ursprungliga tjänsterna som Samsung och Google erbjuder, finns det alltid appar från tredje part som du kan vända dig till. Precis som alternativen Find My Mobile och Android Device Manager måste dessa appar först installeras på enheten innan du kan använda dem för att hitta din förlorade Galaxy S10. Några av de populära appar från tredje part för detta ändamål inkluderar följande:

 • Wherees My Droid
 • Cerberus
 • Lookout Security & Antivirus

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Twitter-sidor.