Hur man fixar Samsung Galaxy S8 Plus Black Screen of Death-frågan

 • Lär dig hur du fixar Black Screen of Death-problemet på din Samsung Galaxy S8 Plus med den metod som vissa av våra läsare bekräftade att de har fungerat för dem.
 • Lär dig hur du felsöker din telefon som har BSoD och inte svarar på proceduren för tvångsstart.

Black Screen of Death (BSoD) uppstår ofta när din telefon har problem med firmware som ofta kan leda till prestandarelaterade problem som frysning, fördröjning och krasch av program. Faktum är att BSoD ofta bara är en systemkrasch och det kan hända både Android-smartphones och premiumnivåer. På senare tid har vi emellertid kontaktats av ett antal Samsung Galaxy S8 Plus-ägare som har klagat på att deras telefoner inte kan slå på. De flesta av dem uppgav att deras enhet inte längre skulle svara på strömbrytaren eller på laddaren.

För vissa började problemet uppstått efter en uppdatering medan andra sa att det började i det blå utan uppenbart skäl. Lyckligtvis är detta inte första gången vi stöter på det här problemet så vi vet redan en sak eller två som kan hjälpa till att fixa det. Så om du är en av ägarna till den här enheten och för närvarande bugges av en liknande fråga, fortsätt att läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig.

Innan vi går till lösningen, om du för närvarande har ett annat problem, kan du försöka besöka vår felsökningssida eftersom vi redan har behandlat några av de vanligaste problemen som ägare stöter på med sin enhet. Hitta frågor som liknar din och använd gärna våra lösningar eller felsökningsguider. Om de emellertid inte fungerar och om du behöver ytterligare hjälp, kontakta oss genom att fylla i våra Android-problem

Lösning på Galaxy S8 + Black Screen of Death

Det här problemet är ganska mycket lätt att fixa förutsatt att det inte inträffade på grund av fysiska och / eller vätskeskador. Vi har stött på liknande problem några veckor efter att den här telefonen släpptes sedan vi började publicera felsökningsguider. Många av våra läsare rapporterade tillbaka till oss och bekräftade att deras problem var fixade och så vi vet nu vad som fungerar och vad inte. Jag kommer att dela med dig den mest effektiva lösningen på detta problem.

När din telefon stängs av på egen hand utan uppenbar anledning eller orsak och vägrar att slå på igen, är det här du bör göra åt det:

 • Tryck och håll in knappen Volym ned och strömbrytaren samtidigt i 10 sekunder.

Förutsatt att detta bara är ett problem med firmware och att din telefon fortfarande har tillräckligt med batteri och utan problem med hårdvaran, bör den starta upp normalt efter att ha gjort den här proceduren. Om din Galaxy S8 + fortfarande inte kommer att slås på efter att ha gjort detta, bör du försöka göra följande:

 1. Tryck och håll ner Volym ned-knappen först och släpp inte.
 2. Tryck och håll ned strömbrytaren medan du håller ner volymknappen.
 3. Håll båda tangenterna nedtryckta i 10 sekunder.

Det har i princip samma effekt som den första men skälet till att du måste göra detta är att se till att du gör proceduren korrekt. Kom ihåg att trycka på strömbrytaren först kommer omedelbart att utlösa telefonen och om du är sen för att hålla ner volymknappen, kommer du inte att kunna simulera batteriets bortkoppling så att tvångsstart inte startas. Det är bättre att hålla ned Volym ned-knappen innan du trycker på strömbrytaren. Men om detta inte löser problemet heller, försök att göra detta ...

 1. Anslut laddaren till ett vägguttag.
 2. Anslut din telefon till den med original- / laddningskabeln.
 3. Oavsett om telefonen svarar på laddaren eller inte, låt den vara ansluten till laddaren i minst tio minuter.
 4. Försök nu genomföra proceduren för tvångsstart igen, men den här gången medan enheten är ansluten till laddaren.

Om de fortfarande inte svarar på detta är problemet mer än bara en systemkrasch eller fel. Du måste felsöka det för att se om det fortfarande kan slå på sig utan att öppnas. Fortsätt att läsa nedan när jag har utarbetat en felsökningsguide för dig att följa.

RELEVANTA POSTER:

 • Galaxy S8 + stängs av på egen hand, skärmen förblir svart och kommer inte att slås på, andra problem
 • Hur man fixar Verizon Galaxy S8 Plus som laddar mycket långsam / snabbladdning fungerar inte [Felsökningsguide]
 • Vad du ska göra med din Samsung Galaxy S8 Plus som fortsätter att visa "fuktapptäckt" -fel [Felsökningsguide]
 • Samsung Galaxy S8 + fukt upptäcks Fel uppstår när batteriet är tömt Problem och andra relaterade problem
 • Hur du fixar din Samsung Galaxy S8 Plus som inte kommer att ladda [Felsökningsguide]

Felsökning Galaxy S8 + med Black Screen of Death

Även om din telefon inte svarar på proceduren ovan, finns det fortfarande en chans att vi kan åtgärda problemet utan att föra telefonen till servicecentret. Det finns dock ingen garanti eftersom allt beror på hur allvarligt problemet är eller hur det startade. Så vi måste göra några procedurer för att felsöka det och se om vi kan få det att slå på ett eller annat sätt.

För ägare som inte är bekväma med felsökningsförfaranden föreslår jag att du tar dina enheter direkt till servicecentret så att en Samsung-tekniker kan kontrollera det åt dig. Men för dig de som vill göra felsökning i ett bud för att lösa problemet utan mycket besvär, fortsätt sedan att läsa eftersom den här guiden kan hjälpa dig.

Kontrollera om det finns tecken på fysiska och vätskeskador

Innan du gör något med din telefon är det bäst att du försöker kontrollera om det finns tecken på fysisk och / eller vätskeskada. Här är vad du bör göra:

 • Kontrollera för repor, bucklor och sprickor. All kraft som kan skada telefonen bör lämna ett märke. Om det finns synliga sprickor på skärmen behöver det inte innebära att hela telefonen är skadad, det kan vara ett problem med skärmpanelen och om du byter ut kan det göra att din telefon återupplivas, men sedan bör du föra telefonen till servicecentret.
 • Titta in i USB- eller laddningsporten för att se om det finns någon form av fuktighet där inne. Du kan använda en bomullspinne för att rensa området eller infoga en liten bit silkespapper för att absorbera fukten.
 • Du måste också kontrollera Liquid Damage Indicator (LDI) för att veta om vätska kom in i enheten och krossade kretsarna. Om LDI är fortfarande vit, är din telefon fri från vätskeskada, men om den blev röd eller lila, har vatten hittat vägen in i din telefon.

Om det finns tydliga tecken på fysisk och / eller vätskeskada, bör du ta med dig telefonen omedelbart till servicecentret så att teknikern kan göra något åt ​​det.

Prova att köra din enhet i säkert läge

Jag har redan stött på några gånger där vissa tredjepartsappar fick systemet att krascha och det är mycket möjligt i det här scenariot. Men den goda nyheten är att du kan inaktivera alla tredjepartsappar genom att köra enheten i säkert läge. Antagande att så är fallet i din telefon just nu, borde den kunna stöta på det här läget så det är verkligen värt ett försök. Så här kör du din enhet till det här läget:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll ner strömknappen förbi skärmen med modellnamn.
 3. När “SAMSUNG” visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 4. Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 5. Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 6. Säker-läget visas i det nedre vänstra hörnet av skärmen.
 7. Släpp ned volymknappen när du ser Safe Mode.

Om du lyckas är det nästa du bör göra att leta efter appar som kan orsaka problemet och avinstallera dem en efter en. Varje gång du avinstallerar en app måste du försöka starta om din telefon i normalt läge. Men saken är att du redan kan överväga detta problem som fixat eftersom telefonen faktiskt aktiverades i säkert läge. Så, om du kan hitta appen som orsakar all fuzz, kan du lösa problemet på kort tid.

Så här avinstallerar du en app från din telefon:

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 2. Klicka på Inställningar> Appar.
 3. Tryck på önskad applikation i standardlistan eller tryck på 3 prickikon> Visa systemappar för att visa förinstallerade appar.
 4. Klicka på önskad applikation.
 5. Klicka på Avinstallera.
 6. Tryck på Avinstallera igen för att bekräfta.

Å andra sidan, om telefonen inte svarar när du försöker starta den i säkert läge, har du ytterligare en sak du kan göra åt det här problemet

Försök att starta upp din S8 + i återställningsläget

Återställningen av Android-systemet är felsäkert för nästan alla Android-enheter. Närhelst det finns fel i firmware kan användare starta i återställningsläget för att återfå kontrollen över sina telefoner. Så i princip, även om din telefon har några allvarliga problem med firmware så länge hårdvaran är bra, borde den kunna starta i det här läget. Det är vad du behöver göra just nu och om du lyckas kan du försöka torka av cache-partitionen först och om det fortfarande finns problem med att starta upp kan du göra återställning av Master.

Hur du startar i återställningsläge och torkar cache-partition

 1. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 2. När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).
 3. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera "torka cache-partition."
 4. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 5. Tryck på Volym ned-knappen för att markera “ja” och tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. När torkcache-partitionen är klar markeras "Starta om systemet nu".
 7. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Hur du startar i återställningsläget och gör återställning av Master

 1. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 2. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 3. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera “torka data / fabriksinställning.
 4. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 5. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 7. När huvudåterställningen är klar markeras "Reboot system now".
 8. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Om allt annat misslyckas, bör du ta telefonen till servicecentret så att teknikern kan kontrollera det för dig eftersom vi just nu kan vara säkra på att det verkligen är ett problem med hårdvaran.

Jag hoppas att den här felsökningsguiden belyser dina frågor. Om du någonsin behöver vår hjälp, kontakta oss gärna.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Galaxy S8 Plus-inlägg som du kanske vill läsa:

 • Hur man fixar Samsung Galaxy S8 Plus med svart skärm och blått ljus blinkande [Felsökningsguide]
 • Hur du fixar din Samsung Galaxy S8 Plus som inte laddas längre [Felsökningsguide]
 • Vad gör du med din Samsung Galaxy S8 Plus som går så långsamt och trög att öppna appar [Felsökningsguide]
 • Hur du fixar din Samsung Galaxy S8 Plus med svart skärm och blå blinkande lampor [Felsökningsguide]
 • Vad du ska göra med din Samsung Galaxy S8 Plus som fortsätter att starta om / starta om [Felsökningsguide]