Hur man använder Group FaceTime på iPhone 8 och iPhone 8 Plus (senaste funktionen med iOS 12.1.4)

Den senaste versionen av iOS, 12.1.4, sätter in en ny spännande funktion för FaceTime. Nu tillåter FaceTime flera personer att prata tillsammans samtidigt. Ta reda på hur du gör det nedan.

Om du letar efter lösningar på ditt eget #iOS-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida.

När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

  1. Gå till Inställningar> FaceTime och se till att FaceTime är på.
  2. Öppna FaceTime och tryck i det övre högra hörnet.
  3. Ange namnet på dina kontakter, telefonnummer eller e-postmeddelanden.
  4. För att starta ditt FaceTime-samtal trycker du på Ljud eller video.

Ett annat sätt att enkelt göra Group FaceTime på din iPhone är att använda en befintlig gruppkonversation i appen Meddelanden. Här är hur:

  1. Öppna meddelanden och starta en gruppkonversation. Eller gå till en befintlig gruppkonversation.
  2. Klicka på kontakterna högst upp i gruppkonversationen.
  3. Peka på FaceTime och starta sedan ditt samtal.

Vi hoppas att du tycker att den här korta guiden är till hjälp.


Engagera med oss

Om du råkar ha problem med din egen iPhone, låt oss veta om det så gör vi vårt bästa för att publicera dem och deras lösningar i våra kommande artiklar. Du kan använda den här länken för att kontakta oss för hjälp. Vi kan inte garantera ett svar på varje fråga men vi kan vara säkra på att vi kommer att tömma allt för att hjälpa dig.

Var så detaljerad som möjligt när du beskriver ditt problem så att vi lätt kan diagnostisera problemet. Om du kan inkludera felmeddelanden, popups, försök till felsökningssteg och omständigheter som leder till problemet, skulle det vara till stor hjälp.