Hur du skapar och använder ditt Apple-ID utan kreditkort eller betalningsmetod (enkla steg)

 • Lär dig hur du skapar eller använder ditt Apple-ID utan att ange den känsliga informationen på ditt kreditkort eller någon betalningsmetod.

Förutom att köpa applikationer, musik, böcker etc. från App Store, skulle du också behöva koppla en betalningsmetod till ditt Apple-ID om du skulle ställa in konton för dina barn. Med andra ord är en betalningsmetod mycket viktig om du är iDevice-ägare. Men inte alla är bekväma att avslöja sin kreditkortsinformation online, varför Apple gjorde det till en poäng att ge sina användare ett alternativ att välja att inte ange denna känsliga information när de registrerar sig eller använder sitt Apple ID.

I det här inlägget kommer jag att leda dig genom att skapa och / eller använda ditt Apple-ID utan att ange en betalningsmetod. Du kan göra detta på din mobila enhet, Mac eller PC. Det är en mycket enkel process och lätt att göra. Så om du är en av ägarna som inte vill dela känslig faktureringsinformation online, fortsätt läsa eftersom den här artikeln kan hjälpa dig.

Innan något annat, om du har problem med din iPhone, se till att du kommer in på vår felsökningssida för vi har redan tillhandahållit lösningar på hundratals problem rapporterade av våra läsare. Oddsen är att vi kanske redan har tillhandahållit en lösning på det problem du för närvarande har så försök att hitta problem som liknar din på den sidan och känn dig fri att använda de lösningar vi föreslog. Om de inte fungerar eller om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för iPhone-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Skapa ett Apple-ID med din iPhone, iPad eller iPod

 1. Öppna App Store på din iDevice och leta sedan efter en gratis app.
 2. När appens sidor har öppnats, tryck på GET-knappen för att försöka ladda ner den.
 3. När du blir ombedd att logga in med ett Apple-ID klickar du på Skapa nytt Apple-ID.
 4. Välj land eller region och tryck sedan på Nästa.
 5. Läs villkoren och Apples sekretesspolicy och tryck sedan på Godkänn. Om du uppmanas att trycka på Avtal igen.
 6. Fyll i formuläret för att skapa ditt nya Apple-ID och tryck sedan på Nästa. E-postadressen du anger kommer att vara ditt nya Apple-ID. * Formuläret innehåller också säkerhetsfrågor för ditt skydd.
 7. När du blir ombedd om betalningsinformation väljer du Ingen.
 8. När du har angett din information ombeds du att verifiera ett pålitligt telefonnummer om du är berättigad att använda tvåfaktorautentisering. Annars blir du ombedd att verifiera ditt Apple-ID via e-post. Du måste verifiera ditt Apple-ID innan du kan börja använda det.

När du har verifierat din e-postadress kan du logga in på iTunes Store, App Store och andra Apple-tjänster som iCloud med ditt nya Apple ID.

Skapa ett Apple-ID på en Mac

 1. Öppna App Store på din Mac.
 2. Klicka på Great Free Apps & Games under Quick Links till höger om fönstret.
 3. Klicka på GET-knappen och klicka sedan på INSTALLERA APP när knappen blir grön.
 4. När du blir ombedd att logga in med ett Apple-ID klickar du på Skapa Apple-ID.
 5. Välj land eller region och tryck sedan på Nästa.
 6. Läs villkoren och Apples sekretesspolicy och tryck sedan på Godkänn. Om du uppmanas att trycka på Avtal igen.
 7. Fyll i formuläret för att skapa ditt nya Apple-ID och tryck sedan på Nästa. E-postadressen du anger kommer att vara ditt nya Apple-ID. * Formuläret innehåller också säkerhetsfrågor för ditt skydd.
 8. När du blir ombedd om betalningsinformation väljer du Ingen.
 9. När du har angett din information ombeds du att verifiera ett pålitligt telefonnummer om du är berättigad att använda tvåfaktorautentisering. Annars blir du ombedd att verifiera ditt Apple-ID via e-post. Du måste verifiera ditt Apple-ID innan du kan börja använda det.

Som du kanske har lagt märke till är stegen praktiskt taget desamma, särskilt om du använder en produkt från Apple.

Skapa ett Apple-ID med hjälp av en PC

Nu är den här annorlunda helt enkelt för att det inte är vettigt om du skapar ett Apple-ID med hjälp av en PC när du redan har en iPhone, iPad, iPod eller Mac. Men om du verkligen vill skapa ett Apple-ID med hjälp av en PC, leta efter ett gratis objekt i iTunes Store, försök att ladda ner det och följ anvisningarna för att skapa ett nytt Apple-ID.

Anvisningarna skulle alla vara desamma som ovan.

Jag hoppas att den här korta handledning har kunnat hjälpa dig att skapa ett nytt Apple-ID utan att associera en betalningsmetod.

Anslut oss

Om du behöver mer hjälp med att använda vissa funktioner och funktioner på Apple iPhone X-smarttelefonen kan du gärna besöka vår handledningssida. Där kan du hitta en lista över hur man gör, innehåll steg, steg för steg samt svar på vanliga frågor angående iPhone X. Om du har andra problem eller har stött på några problem när du använder telefonen kan du nå oss via detta formulär . Tänk bara på att berätta mer information om problemet eller enhetsproblemet (erna) du kan ha och vi hjälper dig gärna ytterligare.

Inlägg som du kanske också kan vara till hjälp:

 • Hur man fixar iPhone X Bluetooth-bilkoppling som inte fungerar efter installation av en ny iOS-uppdatering [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en iPhone X som sitter fast i hörlursläget efter installation av en iOS-uppdatering [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Messenger som fortsätter att krascha eller slutar fungera på din iPhone X efter installation av en ny iOS-uppdatering (enkla steg)
 • Hur fixar jag en iPhone X som inte har åtkomst till Internet även om den är ansluten till Wi-Fi-nätverk? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar iMessage som inte fungerar på din iPhone X efter en iOS-uppdatering [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en iPhone X som svarar på beröringsingångar mycket långsamt, försenat pekskärmssvar [Felsökningsguide]