Galaxy Watch mot Fitbit Versa Bästa Smartwatch 2020

Så du har din smartphone igång och älskar de appar som är tillgängliga för dig, men du har bestämt att du vill ha lite mer bekvämlighet och funktionalitet i ditt liv. Om du vill integrera ytterligare har du beslutat att hitta det bästa smarturet 2020 för att integrera och lägga till mycket mer värde till din mobilteknikupplevelse. Som de flesta smartwatch-användare i år har du hittat dig som debatterar mellan Galaxy Watch och FitBit Versa. Du tittar förmodligen på de två och undrar - "vad gör en bättre än en annan?". Vi kommer att dyka ned i dessa två bästa smartwatches och se vad som gör var och en speciell och vad som gör dem unika.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy WatchKolla pris på Amazon

FitbitFitbit Versa Smart WatchKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

FitBit Versa

FitBit har skapat ett rykte som den bästa bärbara tekniken för att hålla reda på din hälsa och välbefinnande, och Versa förstärker bara anledningen till att rykte är kortsäker. FitBit Versa har hjärtfrekvensspårning dygnet runt, spårning av sömncykler, en stegräknare och en kaloriförbränare. Eftersom deras konkurrens har fångat upp dessa hälsofunktioner har Versa tagit det till nästa nivå. Versa har 15+ träningslägen för att hjälpa dig spåra fördelarna med dina träningspass. På de dagar då du inte kan träffa gymmet, innehåller FitBit Versa träningsvideoträare som är anpassade efter dina specifika hälso- och hälsovårdsbehov och förändras med tiden när din hälsa och uthållighet förbättras. Dessutom fungerar ingen utan anledning - vi gör alla för att vi har mål. Vi vill gå ner i vikt, må bättre, ha mer energi och FitBit Versa kan spåra dessa mål och hjälpa till att hålla oss motiverade att få de extra stegen, göra det extra träningspasset för att nå våra mål.

I en ny funktion som snart kommer för damerna som köper en Versa finns det planer på att släppa en feminin hälsouppdatering som hjälper till att spåra och förutsäga cykler och följa enskilda mönster och trender.

Och eftersom ingen vill träna eller springa i tystnad har FitBit Versa lagringskapaciteten för 300+ låtar direkt nedladdade som kan synkroniseras till många olika stilar av hörlurar för att enkelt lyssna medan du gör det hårda arbetet.

Förutom Versas hälsofunktioner ger den också användarna text-, samtals- och kalendervarningar och app-meddelanden för att hjälpa den att hålla sitt utrymme på marknaden. För dem som tar sin allmänna hälsa på allvar i år - det finns ingen bättre klocka än FitBit Versa.

Köp det nu: Amazon

Galaxy Watch

Flytta över äpplen, det är dags att prata om apelsinerna. Medan Galaxy Watch har en hälso- och wellness-svit som ger många av samma siffror som FitBit Versa (kalorier, sömncykler och hjärtfrekvens) för att spendera tid på att exponera för det skulle det vara ett erkännande att när det gäller dessa funktioner, Galaxy når inte riktigt samma nivå av toppmätning. Där Galaxy Watch lyser, ligger i nästan alla andra områden inom smarturanvändning.

Galaxy Watch erbjuder användare möjlighet att svara på textmeddelanden, e-postmeddelanden och att ringa och ta telefonsamtal direkt på klockan med en högtalar- och mikrofonkvalitet som konkurrerar med den faktiska telefonen. De flesta andra smartwatches (inklusive Versa) omdirigerar inkommande och utgående samtal till användarens telefon eller handsfree-tjänster under körning. Galaxy Watch sparar bäraren från att förlora ett samtal medan han fumlar runt i fickorna och plånböckerna för att hämta sin telefon i tid för att svara på samtalet.

Scheman och kalendrar görs enklare på Galaxy Watch. I slutet av varje dag kommer din smartwatch att granska dina steg som gått, ditt schema för nästa dag och även vädret du kan lita på för att göra morgonplaneringen lite enklare.

För alla smartwatch-investeringar borde vi också ta hänsyn till enhetens hållbarhet. Precis som Versa och de flesta andra smartklockor, tillåter Galaxy Watch vattenbeständighet upp till 50 meter (cirka 150 fot), men Galaxy Watch överträffar konkurrensen inom den totala hållbarheten. Galaxy Watch klarat flera olika militära tester i saker som fallande (upp till 4, 9 fot), extrema temperaturer och höjder, dammgenomträngning och vibrationsskador. En LED-skärm tillverkad med Cornings patenterade Gorilla Glass är hyperbeständig mot repor och sprickor för att säkerställa säkerheten på din skärm.

Köp det nu: Amazon

Dom

Den största frågan att besvara när du försöker definiera det bästa smarturet 2020 är vad du planerar att använda det till. Det bästa smartwatchet är det som uppfyller alla dina behov, inte bara några av dem. Även om FitBit Versa är en överlägsen produkt för många på marknaden, är det fortfarande i huvudsak det bästa hälso- och hälsovårdsverktyget med några smartwatch-funktioner som tillkommit. Galaxy Watch är utformad för att hjälpa dig i alla aspekter av ditt liv och även om den inte har samma träning och träningsfunktioner som Versa, dess integrerade kalendrar, planerare, förmågan att skicka och ta emot samtal ger det en mångsidighet som Versa har bara inte matchat än.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy WatchKolla pris på Amazon

FitbitFitbit Versa Smart WatchKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.