Enkla steg för att installera Fortnite på Galaxy S10 | Fortnite installationsguide på Samsung Galaxy

Om du nyligen fick en ny Samsung Galaxy S10 och du vill spela Fortnite på den kommer du att märka att det inte finns något sätt för dig att installera spelet från Google Play Store. Det är okej men eftersom du kan få spelinstallatören eller APK direkt från Epic Games webbplats. Oroa dig inte, du kommer att ledas till den officiella sajten så det finns ingen säkerhetsproblem där. Alla kompatibla Samsung-enheter kan bara få spelet på detta sätt. Se till att din Galaxy S10 är ansluten till ett snabbt wifi-nätverk eftersom APK är av stor storlek. Lär dig hur du installerar Fortnite på Galaxy S10 nedan.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man installerar Fortnite på Galaxy S10

Nedan följer de enkla stegen för att börja ladda ner Fortnite på din Galaxy S10:

  1. Öppna en webbläsare som Google Chrome och gå till Fortnite.com. Du kommer att omdirigeras till Epic Games webbplats.
  2. På Epic Games webbplats klickar du på GET FORTNITE.
  3. Klicka sedan på SAMSUNG.
  4. Ladda ner installationsprogrammet.
  5. Klicka på Installera och öppna.
  6. När installationsprogrammet har laddats ner trycker du på ÖPPEN.
  7. Vänta tills nedladdningen är klar.
  8. Efter nedladdningen öppnar du spelet genom att trycka på LANSERA.
  9. Om det finns en patch som måste installeras just nu, bör enheten ladda ner den. igen, vänta tills den är klar.
  10. För att börja spela är det sista steget du vill göra att skapa ett konto om du inte har ett. Annars logga in. Det är det! Njut av att spela Fortnite på din Samsung Galaxy-enhet.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.