De bästa Bluetooth-headseten som finns i dag

Erkänn; du tänker inte ofta på tillbehör när som helst på marknaden för en ny smartphone eller surfplatta. Men om du är klok, kommer du ihåg att spara ett par hundra dollar för en anständig powerbank, trevlig extern högtalare och särskilt ett Bluetooth-headset .

Bästa Bluetooth-headset

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

PlantronicsPlantronics Voyager Focus154, 9

Sennheiser Enterprise SolutionSennheiser Bluetooth-headset126, 66

SamsungSamsung Level U Pro Bluetooth trådlösa hörlurar74, 9

JabraJabra Stealth Bluetooth-headset69, 95

PlantronicsPlantronics Voyager Legend trådlöst Bluetooth-headset58, 07

Du vill inte dras över och få en biljett bara för att du "glömde" att berätta för hustrun att du fiskar med killarna. Dessutom kan det vara oerhört farligt att prata i telefon under körning med bara en hand på rattet.

Sedan finns det de tider när dina multitasking-förmågor pressas till gränsen, och du har inte råd att ockupera en hand med en enhet som kan sitta i byxfickan. Slutligen, medan du är på det, varför inte ta ett stereohörlurar som kan fungera som en skarp musik lyssnande kontrast? På så sätt sparar du dyra hörlurar och dödar två fåglar med en sten.

I första hand, alla behöver ett Bluetooth-headset, vare sig det är mono, stereo, extremt billigt och förenklat eller något dyrare och skickligare på mer än en uppgift. Och här har vi de bästa alternativen tillgängliga på Amazon idag, beställda från de billigaste till de mest prisvärda:

Motorola Moto tips

Vi kan fortsätta med den lilla killen kontroversiella kvalitet-pris-förhållandet, men i slutet av dagen är ekvationen enkel. Om du äger en Moto X-telefon - och liknande X- och Moto-modeller - är tipset ett måste-köp. Om inte, bry dig inte. När det är parat med andra Bluetooth-aktiverade handdatorer är det "vackert ur synen", alldeles riktigt litet, men skissartat när det gäller samtalskvalitet.

När det används med ett X är det mycket mer än en trådlös öronsnäcka, leverera aviseringar direkt till örat och skicka textmeddelanden via röst.

Plantronics Voyager Legend

Namnet passar, eftersom denna långvariga, ergonomiska, retro-ser, vattentäta apparat uppnådde legendarisk status och fördjupade ett coolt fyrstjärnigt genomsnittsgenomsnitt från 3 000+ Amazon-kunder.

Visst, det är ingenstans nära lika subtilt som Moto Hint, men trippel mic tech kan skilja användarens röst från 80 dBs bakgrundsbrus, vilket säkerställer de renaste konversationer du någonsin har hört.

Plantronics BackBeat Go 2

Plantronics igen? Du betcha, och den här gången har de ett relativt billigt par trådlösa Hi-Fi-hörlurar för dig som du kan ansluta till alla Android via tunn luft. Go 2 är bekväma, kompakta, ganska eleganta och framför allt en vattentät Bluetooth-hörlurar .

Det säger sig självt att du inte kommer att få Beats Studio-matchande ljudklass på 60 dollar, men Go 2: s mångsidighet gör det till ett otroligt smart köp.

Beshoop Wireless Earpiece

Om du letar efter ett Bluetooth-headset som du kan lita på tar Beshoop Wireless Earpiece allt till nästa nivå. Det har "dynamiskt" rikt ljud, ett robust aluminiumskal, brusavbrott och eventuellt vad som kan vara bäst av allt, 8-timmars batteriprestanda under tung användning. Den här körs på Bluetooth 4.2 och ansluter enkelt till de flesta Android-enheter.

Plantronics Explorer 50

Kommer upp nästa, vi har Plantronics Explorer 50. Lite annorlunda än Voyager Legend, den här kryssar alla rutorna - Bluetooth 3.0? Kolla upp. Ergonomisk, lätt design? Visst! Lång batterilivslängd! Inga problem, inte med sina 11 timmar i "prat / speltid av premiumkvalitet."

Detta är verkligen ett utmärkt val, vilket revolutionerar hur du pratar i telefonen medan du kör eller är på språng. Plantronics Explorer 50 är värt att hämta.

LG Tone Pro

Här är ytterligare ett stereohörlurar som syftar till att hjälpa dig inte bara genom att vidarekoppla samtal från telefonen. Den är också lämplig för avslappnade audiofiler och den kan pågå i upp till 15 timmar i kontinuerlig användning medan den ser dyr och sofistikerad ut. Det är (nästan) det bästa från båda världarna.

Motorola Boom 2

Boom 2 kanske slår dig som gammaldags vid första anblicken, och det är verkligen inte en Moto Hint-rival. Fortfarande ger det upp till nio timmar av oavbruten konversation, enligt tillverkarens påståenden, det kan skryta med brusreducering och ekoavbrott och fungerar med Samsungs, LG, HTC och till och med iPhones, inte bara Motorolas.

Jabra Clipper

Förmodligen det billigaste halvt anständiga Bluetooth-stereohörlurar i dag, och det berättar allt du behöver veta om Clippers premiumfunktioner. Den här dåliga pojken kan automatiskt växla mellan samtal och musikläge, och det är regn- och chockbeständigt, det varnar dig om det inkommande samtalet och mobilavståndet och till och med underlättar fjärrkontrollen .

De medföljande öronsnäckorna är, enligt en rimlig andel av kundrecensionerna, "fruktansvärda", men på den ljusa sidan är de enkelt att ersätta.

Plantronics M180

Det här är den fattiga människans Voyager Legend som ser mycket mindre glamorös ut, avstår från vattenskyddet och underlättar avancerad teknik för brusreducerande brus. Återigen har det låga priset, 11 timmars batteri och 33 fots räckvidd hjälpt det att korsa det nästan 2 000 kundrecensionstecknet på Amazon och fortfarande hålla en nästan obefläckad fyrstjärnig banrekord.

Mpow Swift

Vänta en minut; det verkar som om du faktiskt kan hitta ett ännu billigare par stereohörlurar än Jabra Clipper. Tyvärr är Swift inte otroligt "komplex", plus att det är lite besvärligt ur estetisk synvinkel.

Det är ergonomiskt, bekvämt och "stabilt" levererar ändå en lämplig signal ... för dess prisklass och varar upp till fem timmars samtal / speltid. Sammantaget är det inte det bästa; det är inte världens värsta produkt.

AMINY Bluetooth-headset

Kommer i traditionell Bluetooth-öronsnäckestil, med detta headset från AMINY. Den har ett inbyggt mikrofon och 8 timmars batteri, och medan designen knappast är något att skriva hem om är det exceptionellt funktionellt. Det är allmänt köpta och skiljer sig ut genom att ha ett extra batteri. Så istället för åtta timmar får du totalt 16 timmar. Dessutom tar varje batteri ett magert 1-2 timmar att ladda.

Svart trådlöst Bluetooth 4.0 universellt headset utan namn

Glöm stora branschnamn som Motorola, LG, Jawbone eller Plantronics. Amazons främsta säljare inom Bluetooth-headset för mobiltelefoner är en produkt sammansatt av ett dunkelt kinesiskt företag, troligtvis med huvudkontor i Shenzhen.

Orolig för den möjliga smutsiga kvaliteten på den här saken? Varför inte köpa ett par? Ett halvt dussin. Ett helt dussin. Med bara några få dollar per pop har du råd att byta ut varannan månad. Lustigt nog lovar du till och med "brusreducering", "ekoavbrott" och designen är inte så dålig som du kan förvänta dig. Det sista valet är helt ditt.

Bästa Bluetooth-headset

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

PlantronicsPlantronics Voyager Focus154, 9

Sennheiser Enterprise SolutionSennheiser Bluetooth-headset126, 66

SamsungSamsung Level U Pro Bluetooth trådlösa hörlurar74, 9

JabraJabra Stealth Bluetooth-headset69, 95

PlantronicsPlantronics Voyager Legend trådlöst Bluetooth-headset58, 07

Dom

Som du kan se finns det många alternativ när det gäller Bluetooth-headset för din Android-telefon. Någon av dessa kommer att ge dig de medel du är ute efter, men vi tror att valen från Plantronics stiger över resten här.