De 12 bästa företagen för utveckling av NFT-teknik under 2023

Granska några populära och anmärkningsvärda NFT-utvecklingsföretag tillsammans med jämförelser och andra nödvändiga uppgifter som tjänster, intäkter etc:

NFTs eller Non-Fungible Tokens, unika och sällsynta blockkedjebaserade tokens som alla innehåller unika identifierare och inte kan bytas mot andra liknande tokens, innebär ett komplicerat utvecklingsförfarande.

Detta gäller oavsett om man talar om utvecklingen av NFT-tokens, NFT-blockkedjor, smarta kontrakt, NFT-marknadsplatser, NFT-spel eller andra appar.

Den här handledningen diskuterar aspekter av NFT-utveckling och de bästa företagen för utveckling av icke-fungibla tokens som en person kan anlita för att utveckla anpassade NFT-plattformar, appar, spel, marknadsplatser eller tokens.

Låt oss börja!

NFT-utvecklingsföretag: en fullständig översyn

De främsta NFT-marknadsplatserna efter volym och antalet anslutna handlare:

[bildkälla]

Expertråd:

 • Outsourcing är den bästa möjligheten för företag och privatpersoner som vill anställa NFT-utvecklare jämfört med interna utvecklare som kräver utbildning, omskolning och höga ersättningar.
 • NFT-utvecklare erbjuder de bästa anpassningsalternativen för att skapa NFT-plattformar jämfört med drag-and-drop och andra enkla verktyg som gör det möjligt att utveckla NFT-tokens, NFT-spel, NFT dApps, NFT-marknadsplatser och andra NFT-plattformar utan att behöva ha några kodningskunskaper.

Vad NFT-utvecklare kan hjälpa till med

Utveckling av NFT-token

De flesta NFT-marknadsplatser, plånböcker och samlingar som är tillgängliga för allmänheten innehåller funktioner och förfaranden för skapande av NFT.

Genom att helt enkelt besöka dessa plattformar och registrera sig kan vem som helst få tillgång till skapande verktyg som inkluderar uppladdning av bilder och videoklipp/klipp, skriva och redigera innehåll, lägga till inbyggda tilläggsdelar för att anpassa NFT:er, eller använda drag-och-släpp-funktioner.

NFT är dock en del av webb 3-tekniken och dessa tokens kan byggas från grunden med kodbaserade eller icke-kodbaserade verktyg som Moralis, NiftyKit's DropKit, Fireblocks och Venly. Detta innebär att NFT-smartkontrakt skapas från grunden.

Professionella företag som utvecklar NFT kan använda SDK:er för skapande av NFT (baserade på JavaScript, Python, React, Go och andra programmeringsspråk), verktyg för skapande av smarta kontrakt, handel med NFT, insättningar av fiat och krypto och verktyg för skapande online. Andra verktyg är kloningsverktyg.

Bygga NFT-marknadsplatser och NFT dApps

Företag som utvecklar icke-fungibla tokens kodar dessa marknadsplatser från grunden, med hjälp av kloner, white-label NFT-lösningar osv.

Vanligtvis måste dessa marknadsplatser innehålla olika funktioner, bland annat ett skyltfönster, en instrumentpanel, myntning av NFT, listning av NFT, samlingar, filter, sökning, betyg och recensioner, plånböcker, funktionalitet för bud och köp samt sändning och mottagning. De innebär också att man måste utforma och koda smarta kontrakt från grunden.

Vanliga frågor om NFT:s utvecklingstjänster

F #1) Vilka är de bästa NFT-utvecklingsföretagen?

Svar: Det bästa företaget för utveckling av Non Fungible Token har expertisen för att bygga NFT-plattformen eller token med de funktioner och den kvalitet du söker. Dessa företag anställer certifierade och utbildade experter inom webb 3, smarta kontrakt, blockchain och kodning.

Dessutom kommer de att ha en omfattande erfarenhet av att bygga NFT-tokens och plattformar. ScienceSoft, Inoru, Zfort, Blockchain App Factory, Brugu, AppDupe, Konstant Infosolution, Chaincella och TurnkeyTown, bland andra i den här handledningen, är de bästa utvecklingsföretagen att samarbeta med för dina utvecklingsprojekt.

F #2) Var kan jag hitta NFT-utvecklare?

Svar: NFT-utvecklare är tillgängliga även online beroende på hur deras NFT-utvecklingsföretag arbetar. Du har en chans att arbeta med en av de bästa NFT-utvecklarna genom att söka efter företag som anlitar experter på NFT-utvecklare och som har varit verksamma inom NFT-utvecklingsbranschen under en lång tid.

Det handlar oftast om företag som utvecklar blockchain, krypto, webb 3 och smarta kontrakt.

F #3) Vem är en NFT-utvecklare?

Svar: NFT-utvecklare är certifierade och utbildade yrkesverksamma inom området icke-fungibla tokens, NFT, smarta kontrakt, blockchain, webb 3, kryptoekonomi och utvecklingen av dessa ekosystem. Experterna använder sina kunskaper för att bygga anpassade eller klonade plattformar för kunder.

NFT-utvecklare har stor erfarenhet av att bygga NFT-tokens och plattformar som har en mängd olika funktioner, inklusive inbyggda plånböcker, autentisering, handel, validering, lagring, betalningsgateway osv.

F #4) Hur mycket kostar det att utveckla NFT?

Svar: Utvecklingstjänster för NFT kostar mellan 100 000 och flera miljoner dollar för att utveckla en NFT-produkt från grunden till MVP, färdigställande och installation, beroende på vilken typ av produkt och vilka funktioner som ska ingå i produkten.

Utvecklingskostnaderna beror också på hur lång tid det tar och vilka verktyg och vilken expertis som ska användas för utveckling av NFT. Företag kan minska utvecklingskostnaderna för NFT genom att anlita offshore-utvecklare i stället för interna NFT-utvecklare.

F #5) Hur anlitar jag en NFT-utvecklare?

Svar: Processen för att anställa en NFT-utvecklare är ganska likadan som för alla andra positioner i ett företag. De flesta företag fokuserar på att anställa en offshore NFT-utvecklare, och i så fall ska du leta efter ett NFT-utvecklingsföretag som anlitar dessa experter.

Du måste titta på och analysera företagets eller utvecklarens kompetens, tidigare projekt och prestationer.

 • Du börjar med att undersöka och analysera vilka färdigheter som utvecklaren måste ha och vilket ansvar han eller hon måste ha.
 • Skicka ut en annons eller uppmana till jobbansökningar antingen inom företaget, på nätet eller via rekryteringsbyråer.
 • Ta emot och analysera ansökningar, förbered sedan intervjufrågor och kalla till intervjuer. Intervjuerna kan vara stegvisa och måste återspegla intervjupersonernas kompetens att utföra färdigheterna. Rangordna intervjupersonerna och utse den bästa.

Lista över de bästa företagen inom NFT-utveckling

Listan över de mest kända och användbara NFT-tokenutvecklingstjänsterna:

 1. ScienceSoft
 2. iTechArt
 3. Innowise
 4. INORU
 5. Zfort-gruppen
 6. Blockchain App Factory
 7. Brugu
 8. AppDupe
 9. Content Infosolutions
 10. Chaincella
 11. TurnkeyTown
 12. LeewayHertz
 13. Antier-lösningar
 14. Maticz

Jämförelsetabell över företag som utvecklar icke-fungibla tokens

Namnet på det företag som utvecklar NFT Huvudkontor och platser Grundat NFT-tjänster Inkomster Antal anställda Genomsnittligt timpris
ScienceSoft Huvudkontor: Dallas, Texas, USA, Atlanta, Georgia, Riga, Lettland, Fujairah, Förenade Arabemiraten, Vanda, Finland. 1989 Privata blockkedjenätverk, decentraliserade appar (dApps), smarta kontrakt, kryptoplånböcker, plattformar för tokenisering av tillgångar och blockkedjebaserade marknadsplatser. 30 miljoner dollar 700+ $50-$75
iTechArt New York, USA 2002 Utveckling av skräddarsydda blockkedjeappar, utveckling av smarta kontrakt, utveckling av kryptobörser och plånböcker, utveckling av decentraliserade appar (dApp), utveckling av icke-fungibla token (NFT). $172.7 M 3500+ Kontakt för mer information.
Innowise Polen, Tyskland, Schweiz, Italien, USA. 2007 Utformning av NFT-tillgångar, tokenisering av immateriella rättigheter, myntning av NFT, utveckling av smarta kontrakt, migrering av NFT:er, utveckling av NFT-plattformar över kedjan. 70 miljoner dollar 1400+ $50 - $99 per timme
INORU Huvudkontor: Chennai, Tamil Nadu, Indien.

Circular Road, Singapore.

2006 NFT-utbytesplattformar, NFT-tokens, NFT-smartkontrakt för konst, spel, musik, sport, mode, fastigheter, arkitektur, samlarföremål och många andra, NFT-myntplattformar, NFT-marknadsplatser, NFT-konsttokenisering osv. 18,6 miljoner dollar. 101-250. <$25
Zfort Högkvarter: Charkov, Ukraina. 2000 Kloning av NFT-marknadsplatser - inklusive NBA Top Shot och andra, CryptoKitties, OpenSea och CryptoPunks; anpassning av NFT-marknadsplatser från grunden, NFT-börser och NFT-tokens. De utvecklar NFT:er för musik, video, konst och sport, 5-25 miljoner dollar. 201-500 $20 - $50
Blockchain App Factory Huvudkontor: Tokyo, Japan.

Chennai, Indien, Malaysia, Singapore och Australien.

2010 NFT-marknadsplatser, börser, plånböcker, tokens, studios, kloner av NFT-plattformar och allmänna NFT-plattformar baserade på Ethereum, Binance Chain, Matic, Flow, Solana och andra blockkedjor. 5 miljoner dollar. 201-500 30 till 59 dollar
Brugu Huvudkontor: Hyderabad, Indien.

Madurai, Indien, London, Storbritannien, Singapore och Australien.

2018 NFT-tokens; NFT för spel, mode, musik, videoinnehåll, sport och fastigheter; decentraliserad NFT baserad på ERC-721, 998, BEP-20, Goods, FA2 och 1155. En miljon dollar. 51-200 35/timme

Detaljerad granskning:

#1) ScienceSoft

ScienceSoft skapar decentraliserade marknadsplatser för NFT-försäljning med fast pris eller åtgärdsbaserad försäljning. Företaget arbetar med de mest trendiga NFT-användningsfallen, inklusive konst, spel, metaversum, biljettförsäljning, sportartiklar och musik.

ScienceSoft utformar appar för NFT-marknadsplatser och skriver smarta kontrakt som interagerar via Web3 API. För att möjliggöra transaktioner utan mellanhänder och decentraliserad datalagring integrerar teamet appen med digitala plånböcker, offentliga blockkedjor, nyckelvärdesdatabaser och datalagring i molnet.

Om det krävs integration med tredjepartssystem och tjänster använder de orakel för att överföra data från den verkliga världen genom smarta kontrakt.

ScienceSoft arbetar med mer än 10 blockkedjenätverk, inklusive Ethereum, Solana, Hyperledger Fabric och Graphene. Skräddarsydd rådgivning om det optimala blockkedjenätverket att använda i ett projekt hjälper till att uppnå de bästa avgifterna och hastigheten för marknadsplatstransaktioner. Teamet skriver smarta kontrakt som uppfyller ERC-721-standarderna i Solidity, Rust och Vyper.

ScienceSoft garanterar stabilitet, korrekt funktion och säkerhet för NFT-marknadsplatser genom rigorösa tester av alla komponenter i ett marknadsplats-ekosystem och deras integrationer.

Exempel på utvecklade NFT- och blockkedjeprodukter: NFT-marknadsplats för ett startupföretag i USA, en kryptovalutaplånbok med flera kedjor och front-end för en Cordova-baserad kryptovalutaplånbok.

Lista över blockkedjelösningar som företaget skapar:

 • Blockkedjebaserade decentraliserade marknadsplatser för NFT, fysiska och digitala varor.
 • Privata blockchain-nätverk
 • Decentraliserade appar (dApps)
 • Smarta kontrakt
 • Kryptoplånböcker
 • Plattformar för tokenisering av tillgångar

Huvudkontor: Dallas, Texas, USA.

Andra platser: Atlanta, Georgia; Riga, Lettland; Fujairah, Förenade Arabemiraten; Vanda, Finland.

Grundat: 1989

Anställda: 700+

Kontakt: +1 214 306 68 37

Intäkter: 30 miljoner dollar

Centrala tjänster : Utvecklingstjänster för NFT-transaktionssystem som stöder skapande, budgivning, överföring och inlösen av NFT; Utveckling av smarta kontrakt för NFT.

Andra tjänster omfattar utveckling av anpassad programvara, digital omvandling, IT-konsultationer, applikationstjänster, infrastrukturhantering, dataanalys, testning och kvalitetssäkring samt cybersäkerhet. Förutom blockkedja omfattar tekniken AI/ML, datavetenskap, IoT, AR/VR, datorseende och big data.

Kostnad för tjänsten/paket: Genomsnittlig timavgift är 50-75 dollar.

#2) iTechArt

iTechArt Group är ett förstklassigt företag för mjukvaruutveckling som tillgodoser behoven hos snabbväxande företag och nystartade företag. De tillhandahåller dedikerade ingenjörsteam och innovativa tekniktjänster för att hjälpa företag att ligga steget före konkurrenterna.

iTechArt är ett av de ledande företagen inom NFT-utveckling och arbetar nära kunderna för att utforma och genomföra toppmoderna lösningar som ökar intäkterna och framtidssäkrar företagen. iTechArt har ett team med över 3 500 specialiserade ingenjörer och kunderna kan fokusera på sin kärnverksamhet medan experterna implementerar NFT-lösningar, t.ex. algoritmer för smarta kontrakt, för att optimera arbetsflöden.

iTechArt-teamet har åtagit sig att leverera skräddarsydda NFT-lösningar som ger maximal kontroll över produkterna och säkerställer högsta möjliga skyddsnivå och effektivitet för kunderna.

Huvudkontor: New York, USA

Andra platser: Storbritannien, Tyskland, Österrike, Polen och Litauen.

Grundat: 2002

Anställda: 3500+

Intäkter: $172.7 M

Centrala tjänster: Utveckling av skräddarsydda blockkedjeappar, utveckling av smarta kontrakt, utveckling av kryptobörser och plånböcker, utveckling av decentraliserade appar (dApp), utveckling av icke-fungibla token (NFT).

Kostnad för tjänsten/paket: Kontakt för mer information.

#3) Innowise

Innowise Group är ett av de ledande företagen inom NFT-utveckling. Med en 15-årig historia har Innowise Group utvecklat några av de mest avancerade NFT-produkterna på marknaden. Idag är Innowise Group en av de ledande aktörerna i denna snabbt växande bransch.

Företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster för utveckling av NFT:er och är en av de ledande leverantörerna av NFT-lösningar. Innowises expertteam erbjuder ett brett utbud av tjänster, från utveckling av innovativa produkter till att fungera som en teknisk resurs för företag som vill utveckla NFT:er.

Innowise Group är dessutom engagerad i att tillhandahålla utmärkt kundservice och vara en pålitlig partner för företag som vill bygga banbrytande projekt.

Högkvarter och platser: Polen, Tyskland, Schweiz, Italien, USA

Grundat: 2007

NFT-tjänster: Utformning av NFT-tillgångar, tokenisering av immateriella rättigheter, myntning av NFT, utveckling av smarta kontrakt, migrering av NFT:er, utveckling av NFT-plattformar över kedjan.

Intäkter: 70 miljoner euro

Antal anställda: 1400+

Genomsnittlig timlön: $50 - $99 per timme

#4) INORU

INORU är ett företag som utvecklar NFT men sysslar även med utveckling av kryptoprodukter och appar, appar på begäran och spel. När det gäller NFT-utveckling utvecklar de bland annat anpassade NFT-metaverser och NFT-spelkloner.

Exempel på utvecklade NFT-produkter: IPFS NFT-plattform, EOS Racing Clone NFT-spel, ERC-721 NFT:er, marknadsplatser och plattformar.

Förteckning över tillhandahållna NFT-utvecklingstjänster: NFT-utbytesplattformar, NFT-tokens, NFT-smartkontrakt för konst, spel, musik, sport, mode, fastigheter, arkitektur, samlarföremål och många andra, NFT-präglade plattformar.

De skapar också NFT-marknadsplatser, NFT-konsttokenisering, Discord-marknadsföringstjänster, NFT-marknadsföring av samlarobjekt, NFT PR och NFT-listning. Andra inkluderar utveckling av kloner för Rarible, SuperRare, OpenSea, CryptoPunks, Bored Ape Yacht Club, Binance NFT-marknadsplats, Foundation och andra; utveckling av Metaverse.

Huvudkontor: Chennai, Tamil Nadu, Indien

Andra platser: Circular Road, Singapore

Grundat: 2006

Anställda: 101 - 250

Kontakt: +91 80561 76377

Intäkter: 18,6 miljoner dollar

Centrala tjänster: Utveckling av NFT - marknadsplats, utbyte, kloner av NFT-plattformen, NFT-tokens, metaversum, smarta kontrakt etc. Kryptoutvecklingstjänsterna omfattar kloner av kryptoplattformar, IDO-lanseringsplattformar för krypto, kryptobörser, DeFi, ICO-utveckling och marknadsföring.

De utvecklar också 2D-, 3D- och HTML-mobilspel, AR/VR/MR-spel, iOS- och Android-spel, flerspelarspel, webbspel, eSport-plattformar och anpassade spel. Andra inkluderar appar på begäran, plattformar och appar för matleveranser, e-handelsplattformar, digitala plånböcker osv.

Kostnad för tjänsten/paket: Genomsnittligt timpris är <25 dollar.

Webbplats: INORU

#5) Zfort Group

Zfort Group sysslar med NFT men även med allmän utveckling av krypto och blockchain. De kan bygga anpassade produkter men även bygga om och underhålla anpassad programvara. De har expertis i att utveckla NFT på Ethereum ERC-721, 998, 875, 1155 och andra standarder.

Med blockkedjeutveckling kan de hantera Proof of Concept- och Proof of Work-blockkedjeprojekt.

Förteckning över NFT Förteckning över NFT Tjänster som tillhandahålls: Kloning av NFT-marknadsplatser - inklusive NBA Top Shot och andra, CryptoKitties, OpenSea och CryptoPunks; anpassning av NFT-marknadsplatser från grunden, NFT-börser och NFT-tokens.

De utvecklar NFT för musik, video, konst, sport, fantasisport etc. Andra tjänster inkluderar NFT-plattformar för kryptosamlare, NFT för programvarulicenser, NFT-plattformar för tokenisering av tillgångar, NFT för innehållsabonnemang, NFT-spel och spelplattformar samt NFT för låneplattformar.

Huvudkontor: Kharkiv, Ukraina

Andra platser: Ingen

Grundat: 2000

Anställda: 201 - 500

Kontakt: +1 202 9602900

Intäkter: 5 - 25 miljoner dollar

Centrala tjänster: NFT-utveckling, utveckling av mobilappar, design av e-handel, IoT, Big Data, analys och forskning, webbutveckling, blockchain-utveckling, DevOps-tjänster, AI-utveckling, Chatbot-utveckling, Magento e-handel, MVP-utvecklingstjänster, Magento-utvecklingstjänster och tjänster för digital omvandling för företag.

Kostnad för tjänsten/paket: Genomsnittligt timpris är 20-50 dollar.

Webbplats: Zfort

#6) Blockchain App Factory

NFT-utvecklingsföretaget hjälper till att skapa NFT-marknadsplatser, multiversumsplattformar som underlättar omvandlingen av NFT-tillgångar till verkliga tillgångar, NFT-spel som går att spela för att tjäna pengar och anpassade NFT:er.

Eftersom de är ett av de tidigaste företagen att gå in i utvecklingen av blockkedjor har de en djupgående kunskap om kundernas önskemål och har hjälpt flera kunder att skapa banbrytande lösningar.

#7) Brugu

Brugu är ett utvecklingsföretag som sysslar med NFT, men också med utveckling av metaversum, kryptovalutor, blockkedjor och webb 3. De använder mer än 10 blockkedjeteknologier, inklusive Ethereum, Stellar och Tezos, för att utveckla blockkedjelösningar.

Webbutveckling, utveckling av mobilappar, kvalitetssäkring och testning, big data och analys, sakernas internet och artificiell intelligens ingår också i tjänsterna.

Exempel på utvecklade NFT-produkter: Blockchain Gif Game, StakeMoon, WinWinCoins osv.

Förteckning över NFT-tjänster som tillhandahålls: NFT-tokens; NFT för spel, mode, musik, videoinnehåll, sport och fastigheter; decentraliserad NFT baserad på ERC-721, 998, BEP-20, Goods, FA2 och 1155; NFT-marknadsplatser som OpenSea, Rarible, SuperRare och andra; NFT-börser; NFT-lagringsplattformar; NFT-marknadsplatser.

Huvudkontor: Hyderabad, Indien

Andra platser: Madurai, Indien, London, Storbritannien, Singapore och Australien.

Grundat: 2018

Anställda: 51 - 200

Kontakt: [email protected]; Skype: brugusoftwaresolutions

Intäkter: 1 miljon dollar

Framstående kunder: Blockchain Gif Game, StakeMoon, WinWinCoins osv.

Centrala tjänster: NFT-utveckling, front-end-ramverk, kryptoutveckling, blockkedjeutveckling, ICO/STO och annan teknisk utveckling för insamling av medel, DeFi, kryptoplånböcker, kryptobörser, företagsutveckling - inklusive baserad Stellar, Hyperledger och andra.

Kostnad för tjänsten/paket: Genomsnittligt timpris är 35/h.

Webbplats: Brugu

#8) AppDupe

AppDupe gör det möjligt att anpassa för att tokenisera dina värdefulla digitala samlarobjekt och förvandla dem till globala valutor, utöver NFT-utveckling. De integrerar NFT:er, smarta kontrakt, spel, blockkedjor och annan teknik i företag efter behov.

Ett av deras områden är att överbrygga DeFi och NFTs utveckling, till exempel är play-to-earn metaverses, generativa konstverk, NFT-fraktionalisering och gemenskapsbaserat branding. De använder sig av Ethereum, Cardano, Binance Smart Chain, Tron, Polkadot, Matic och NFT layer 2 utveckling.

Förteckning över NFT-tjänster som tillhandahålls: NFT-utbytesplattformar, kryptokollektioner, plattformar för identitetshantering, peer-to-peer NFT-utbyten och NFT-låneplattformar. Andra omfattar NFT för spel, konst, fantasisport, fastigheter, musik, infrastrukturutveckling, innehållsabonnemang, sport, videor och andra branscher.

De arbetar också med NFT-spel, metaverses, NFT-sociala tokens, fraktionerade NFT, IPO-utveckling, NFT-tokens, NFT ICO:er, governance tokens, NFT-marknadsplatser, NFT-utveckling på tvärs över kedjan och utveckling av plattformar för utveckling av initiala affischerbjudanden.

Huvudkontor: Chennai, Indien

Andra platser: Bangalore, Indien

Grundat: 2013

Anställda: 51 - 200

Kontakt: +91 93848 43395; [email protected]

Framstående kunder: Caravan, Metrash, Spyder Crack, Newszzle, Abee, Cab Center, Tijarahride, Kdrop, Wotfix, Addo, Just Taxi, PS On-Demand, Ulook och Jaws.

De har också utvecklat appar och lösningar för Ula, Will Do, Quickgo, Odo, Motoka, Kcab, Handybuddy, Autoryder, AQSA, Iride, Girro, Pul och Did Ride, Falcon Cabs och Felix Entertainment. Andra är Low Tow, DiExerto, Just Taxi, Kabs4kids, On The Go Kuts, Taxi Alaan, Hero Connection, Ninya, Piik Me etc.

Centrala tjänster: NFT, kryptoutveckling, kryptobörser, kryptolansering (IDO, etc.), DeFi-tokens, DeFi marknadsföring, DeFi, kloner av DeFi-plattformen och kloner av kryptobörser (Coinbase, BitPay, Poloniex, KuCoin, Remitano, LocalBitcoins, Paxful och WazirX) samt anpassade appar.

Kostnad för tjänsten/paket: Genomsnittligt timpris är 50-99 dollar.

Webbplats: AppDupe

#9) Konstant Infosolutions

Företaget erbjuder utvecklingstjänster för NFT-token utöver mobilappar, webbappar och lösningar baserade på ny teknik som IoT, moln och wearables. De arbetar också med e-handel, CMS-utveckling, JS-framework samt konsultverksamhet, underhåll, support och utveckling av öppen källkod.

Förteckning över NFT-tjänster som tillhandahålls: NFT-utlåningsplattformar, NFT-utbytesplattformar, NFT-tillgångar, NFT-marknadsplatser, NFT-tokens, NFT-plattformar baserade på ERC och andra protokoll.

Huvudkontor: Chennai, Indien

Andra platser: Bangalore, Indien

Grundat: 2013

Anställda: 51 - 200

Kontakt: +91 93848 43395; [email protected]

Kostnad för tjänsten/paket: Genomsnittligt timpris är <25 dollar/timme.

Webbplats: Konstant Infosolutions

#10) Chaincella

Chaincella är en exklusiv leverantör av NFT-utvecklings- och marknadsföringstjänster. De tillhandahåller dessa tjänster inom flera olika branscher, inklusive spel, konst, sport, musik, memes och fastigheter. De har en white label NFT-marknadsplatslösning som hjälper dem att tillhandahålla detaljerade men anpassade NFT-plattformar till företag.

Företaget är en del av Blockchain App Factory.

Exempel på utvecklade NFT-produkter: Marknadsplats för white label NFT.

Förteckning över NFT-tjänster som tillhandahålls: Andra inkluderar NFT-tokens, NFT-spel, spelplattformar etc. Andra inkluderar NFT-tokens, NFT-marknadsföringstjänster, NFT-marknadsföring i sociala medier, community management, Telegram-marknadsföring, pressmeddelanden, influencer marketing, e-postmarknadsföring, videomarknadsföring, rykteshantering, growth hacking, innehållshantering och NFT-lista.

Huvudkontor: Tamil Nadu, Indien

Kontakt: +91 93848 43392; [email protected]

Webbplats: Chaincella

#11) TurnkeyTown

TurnkeyTown erbjuder utveckling av krypto-, blockchain- och NFT-plattformar, tokens och ekosystem. TurnkeyTown hjälper kunderna att lansera dessa produkter inom ett ekosystem av moderna trender. Det kan användas av företag, verksamheter, grupper, organisationer och individer, inklusive musiker och grupper, artister, etc.

Företagets vitmärkta NFT-marknadsplats för konst innehåller funktioner som ett butiksgränssnitt, sök- och filtreringsalternativ, konstlistor, delning av gemenskap, decentraliserade transaktioner och integrering av plånboken.

Exempel på utvecklade NFT-produkter: Genomsnittligt timpris 200-300 dollar/timme.

Förteckning över NFT-tjänster som tillhandahålls: NFT-marknadsplatser, NFT-tokens, NFT-spel och spelplattformar (arkadspel, äventyr, actionspel, brädspel, kasinospel, PvP, kortspel och racingspel), NFT-konst, krypto-samlingsobjekt, NFT-plattformar för musik och NFT-konstplattformar.

De utformar också NFT-kloner som CryptoPunks-kloner, NFT-marknadsplatskloner som OpenSea-kloner etc. Företaget hjälper också till med marknadsföringstjänster för NFT-företag, ICO-marknadsföringstjänster och Discord-marknadsföringstjänster.

Huvudkontor: Chennai, Indien

Anställda: 51 - 200

Kontakt: +9193848 01116; [email protected]

Intäkter: 10 - 49 miljoner dollar

Centrala tjänster: Utveckling av NFT, krypto och blockchain, lanseringar av NFT och krypto, 3D NFT-spel, marknadsföringstjänster för NFT och krypto samt ICO/IEO/IDO/STO- och DeFi-lanseringsplattformar.

Webbplats: TurnkeyTown

#12) LeewayHertz

LeewayHertz är en mjukvaruutvecklingstjänst som skapar NFT-marknadsplatser och andra NFT-produkter, förutom IoT-plattformar, metaverse-lösningar och plattformar och appar med artificiell intelligens (som smart ansiktsdetektering, varningssystem för sociala avstånd och kontaktlösa närvarolösningar).

Deras blockkedjelösningar bygger på Stellar, Ethereum, Solana och XDC Network blockkedjor.

Förteckning över NFT-tjänster som tillhandahålls: NFT-marknadsplatser, NFT-lagringslösningar, decentraliserad molnlagring, NFT-spelmarknadsplatser, metaverser och webb 3-plattformar.

Huvudkontor: San Francisco, Kalifornien, U.S.A.

Grundat: 2007

Anställda: 51 - 200

Kontakt: 415-301-2880; [email protected]

Intäkter: 10 miljoner dollar

Framstående kunder: McKinsey & Company, iCruise, Hershey's, Pearson, Trace RX, P&G, Precision Laboratory, NanaWall, Riva, Siemens osv.

Centrala tjänster: NFT-marknadsplatser, NFT-tokens, Metaverses, NFT-spel och spelplattformar, NFT-lagring, webb 3-tjänster, blockchainutveckling - Solana, Stellar, Polygon, Hedera, Hyperledger, Tezos och Substrate.

De erbjuder också Oracle-implementeringslösningar, IoT-utveckling, SaaS-utveckling, mjukvarukonsultationer, UI/UX-designtjänster, utveckling av webbapplikationer, digital omvandling, AI och blockchain-konsultationer.

Kostnad för tjänsten/paket: Genomsnittligt timpris är 50-99 dollar.

Webbplats: LeewayHertz

#13) Antier Solutions

Antier Solutions erbjuder utveckling av NFT-token samt utveckling av decentraliserade appar. Deras utveckling av NFT-token tar hänsyn till funktioner som tillgångstokenisering/fraktionering, likviditetsförsörjning, programmerbart eget kapital, automatiserad SEC-överensstämmelse och säker plånbok.

De kan också anpassa NFT-tokens och plattformar för att inkludera peer-to-peer-transaktioner och förbättra effektiviteten.

Förteckning över NFT-tjänster som tillhandahålls: NFT-marknadsplatser, NFT-spel och spelplattformar, utveckling av semi-fungibla token,

Huvudkontor: Punjab, Indien

Andra platser: Kalifornien, USA; RAK, Förenade Arabemiraten; Nottingham, Storbritannien

Grundat: 2009

Anställda: 201 - 500

Kontakt: +91 172 400 8460, +91 987 83 62625; [email protected]

Intäkter: 7 - 18 miljoner dollar

Kunder: Mer än 500 projekt har slutförts

Centrala tjänster: NFT-marknadsplatser, NFT-spel och spelplattformar, DeFi, kryptovaluta eller mynt, metaversum, kryptobörser, kryptoplånböcker, kryptobankslösningar och blockkedjeutveckling.

Kostnad för tjänsten/paket: Genomsnittligt timpris är 21-50 dollar/timme.

Webbplats: Antier Solutions

#14) Maticz

Maticz erbjuder end-to-end NFT-tokenutvecklingstjänster vid sidan av/till sina utvecklingstjänster för blockchain, krypto och DeFi. De tillverkar kryptobörser, tokens, DeFi staking, DeFi-tokens, DeFi yield farming samt kloner för lokala börser.

De bästa NFT-aktierna att investera i

ScienceSoft har den mest omfattande erfarenheten inom blockchain och allmän apputveckling än någon annan på den här listan sedan grundandet 1989. Zfort, INORU, Brugu och Blockchain App Factory är dock baserade i Europa, Indien och Turkiet och betjänar även kunder i USA.

Forskningsprocess:
 • Tidsåtgång för att undersöka och skriva den här handledningen: 20 timmar.
 • Totalt antal NFT-utvecklingsföretag som ursprungligen förtecknades för översyn: 12.
 • Faktiska NFT-utvecklingsföretag som granskats: 12.
Scrolla till toppen