Apple iPhone XR-konferenssamtalshandbok: Hur man ringer ett konferenssamtal på din iPhone XR

Tillsammans med de många fantastiska funktioner som iPhone XR erbjuder, kan konferenssamtal vara en av de funktioner som iOS-användare vill se fram emot. Precis som på alla andra smartphones, Android-telefoner eller till och med fasta telefoner; du kan också få ut det mesta av denna funktion på din nya iPhone XR. Även om konferenssamtal kanske redan är känt för de flesta, är det fortfarande absolut nödvändigt att lära sig grunderna i konferenssamtal för dem som är nya på iOS-plattformen.

Och det här inlägget bör fungera som gratis referens för alla som behöver hjälp med att komma igång. Om du är här av samma anledning är detta inlägg också för dig. Läs vidare för att lära dig hur du gör en konferens om din nya Apple iPhone XR-handenhet.

Hur fungerar konferenssamtal på iPhone XR?

Din iPhone XR kan låta dig kombinera upp till fem samtal samtidigt och förvandla dem till ett konferenssamtal. Det är ganska enkelt att konfigurera ett konferenssamtal på din iPhone XR. Hela processen handlar huvudsakligen om att ringa det första samtalet till en viss person, placera det första samtalet i väntetid, ring sedan fler kontakter eller personer som du vill lägga till i ditt konferenssamtal.

Komma igång med konferenssamtal på din iPhone XR

Så du har ett brådskande stort projekt och du måste diskutera det med din grupp. Men eftersom du bor på avlägsna platser skulle det inte vara ett bra alternativ att träffa personligen med tanke på att det är en brådskande situation. Bra att du har en iPhone som du kan använda för att ringa ett brådskande konferenssamtal. För att komma igång måste du ställa in listan över kontakter eller personer som du vill inkludera i ditt konferenssamtal.

Här är steg för steg-processen för att ringa ett konferenssamtal på din iPhone XR:

 1. För att ringa det första samtalet trycker du på Telefonikonen från hemskärmen och sedan på Knappsats .
 2. Du kan antingen slå det nummer du vill ringa, eller bara välja ett från dina kontakter och sedan trycka på Ring- ikonen.
 3. När du är i ett aktivt samtal trycker du på ikonen Lägg till samtal . Om du gör det kan du lägga till nya samtal till ditt befintliga samtal och skapa ett konferenssamtal.
 4. Klicka på knappsatsikonen och slå det andra telefonnumret du vill ringa. Du kan slå numret manuellt eller välja ett från din kontaktlista. När du ringer till det andra numret kommer den första mottagaren att ställas på.
 5. När det andra samtalet har anslutits, knackar du på Sammanfoga samtal för att ansluta båda mottagarna.
 6. Om du vill lägga till fler mottagare i ditt konferenssamtal, upprepa bara steg två, tre och fyra.
 7. Klicka på Avsluta samtalsknappen om du vill avsluta samtalet.

Lägga till inkommande samtal till befintligt konferenssamtal på din iPhone XR

Konferenssamtal är inte bara begränsat till att ringa utgående samtal. Faktum är att inkommande samtal kan också läggas till det aktuella konferenssamtalet du initierade. Antas att du har glömt en medlem av din grupp och den personen initierade ett vanligt samtal medan du har konferenssamtalet, kan du lägga till den inkommande samtalaren till konferensen. Så här görs:

 1. När det inkommande samtalet anländer trycker du på alternativet att hålla samtal och tryck sedan på Svara .
 2. När den inkommande anroparen är ansluten trycker du på alternativet för att slå samman samtal.

Den som ringer kan sedan gå med i konferenssamtalet.

Avsluta ett samtal från ditt konferenssamtal

Om du initierade konferenssamtalet har du behörighet att släppa ett samtal från konferensen. Så här gör du:

 1. Välj ett konferensalternativ för att släppa ett samtal .
 2. Klicka sedan på Telefonikonen i den röda cirkeln bredvid samtalet.
 3. Slutligen, tryck på Avsluta samtal för att avsluta samtalet och ta bort personen från ditt konferenssamtal.

LÄS Också: Hur man fixar en Apple iPhone XR som inte kommer att ansluta eller synkronisera med Apple Watch efter uppdatering av iOS

Prata privat under konferenssamtal

En annan sak som du kan göra när du är på ett konferenssamtal är att du också kan prata privat med en av mottagarna på en konferens. Så här görs:

 1. Tryck på konferens när du är på ett konferenssamtal.
 2. Klicka på Privat bredvid mottagaren du vill ha privat konversation med.
 3. Tryck sedan på Slå samtal för att återvända mottagaren till konferenssamtalet.

Hoppas att detta ger dig tillräckligt med information för att komma igång med ett konferenssamtal och få ut det mesta av denna viktiga funktion på din rejäl iPhone. Håll dig uppdaterad för mer omfattande guider som snart kommer att fyllas på den här kanalen.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!