9 bästa Kodi-tillägg för Xbox One år 2020

Om du just har slutat installera Kodi på din Xbox One, One S eller One X, kanske du vill överväga att också installera några Kodi-tillägg för att följa det. Addons förbättrar Kodi-upplevelsen, vilket ger dig tillgång till mycket mer innehåll än Kodi på egen hand. Addons kan låta dig se live-TV, ge dig tillgång till fler filmer och TV-program och till och med ge dig tillgång till dina favoritradiostationer. Om du följer vår lista nedan visar vi dig de bästa tillägg som finns tillgängliga för Kodi på Xbox One. Det här är tillägg som du inte vill missa!

Exodus

Exodus är en av de äldre tillägg som finns tillgängliga för Kodi. Det stöds inte så bra längre, men har ett expansivt bibliotek med filmer och TV-program som du kan strömma på Kodi. Som vi sa, det stöds inte så bra, så det finns inte en hel del uppdateringar som går in på det, men det finns fortfarande gott om innehåll och det fungerar fantastiskt bra på Xbox One just nu. Det utvecklades av Lambda och låter dig strömma ditt favoritinnehåll - du kan titta på media från HBO, STAR och till och med Netflix och Hulu.

cerebro

En av de andra tillägg som du bör kolla in är Cerebro. Denna tillägg kommer att ge dig innehåll i USA såväl som Storbritannien. Du kan se dina favoritprogram och filmer härifrån hemma såväl som över dammen. Det finns massor av olika kategorier och genrer tillgängliga inom Cerebro-tillägget (utöver IPTV), så du kommer att ha gott om innehåll för att hålla dig upptagen i eventuella månader. Cerebro kan också förmodligen strömma liveinnehåll, även om det inte nödvändigtvis fungerar för bra, så du är bättre på att titta på VOD-innehållet.

Kasta bort

Castaway liknar det Cerebro redan erbjuder, men det finns en stor skillnad: Castaway erbjuder inget innehåll från USA. Castaway är rent ett medium för att strömma ditt favoritinnehåll i Storbritannien. Castaway har en uppsättning egna problem, främst buggar och glitches som inte har åtgärdats; Men om du letar efter live-TV på din Xbox One är Castaway felfri för detta ändamål. Att strömma live, brittisk-baserad TV med Castaway-tillägget kommer definitivt att vara din viktigaste funktion här - du kan försöka få VOD: er att fungera, men bli inte förvånad när du kommer i kontakt med buggar och problem.

Förbund

Covenant är en annan utmärkt addon, skapad av Lambda, skaparna Exodus addon. De flesta människor anser att Covenant är efterträdaren till Exodus. Den har massor av innehåll inuti addon - mycket av samma fantastiska innehåll som finns i Exodus, faktiskt. Du kan titta på dina favorit-HBO-shower, till exempel Game of Thrones eller Westworld, med addon. Du kan till och med strömma show som finns på Netflix, Hulu, STAR och till och med AMC. En av dess definierande funktioner är användargränssnittet - det är mycket mer intuitivt att använda och är totalt sett bara musvänligt än vad Exodus erbjöd.

Genesis Reborn

Därefter är Genesis Reborn ett bra tillskott att överväga att ladda ner och installera med Kodi för Xbox One. Om du har använt Kodi, har du antagligen hört talas om Genesis och det stora arvet som det lämnade. Genesis är emellertid inte längre tillgänglig, utom i vissa mindre fall, men en efterträdare har kommit - Genesis Reborn. Det erbjuder allt som Genesis erbjuder, och gör det mycket bättre. Den har massor av TV-program tillgängliga inom sig, men vad de flesta säger är att förbättrats är UI - dess intuitiva, vackra och så enkla att använda. Om du är en TV-entusiast och vill kolla in alla de senaste avsnitten av din favoritprogram - dvs. Game of Thrones, Westworld eller något annat, är Genesis Reborn tillägget för dig.

Gotham Addon

Vi gillar verkligen Gotham Addon för Kodi. Om du inte letar efter specifikt innehåll från ett tillägg kommer Gotham Addon att vara ett av de bästa alternativen för dig. Den har en Batman-liknande design, vilket ger dig ett övergripande mörkare och mer modernt användargränssnitt. Dessutom får du tillgång till massor av olika innehåll, mellan sport, musik, traditionella TV-program och filmer av olika genrer.

Osjälvisk

Önskar du att du kunde titta på traditionella TV-program på Kodi? Många av tilläggarna idag tillåter dig inte att göra det; dock är The Selfless addon ett utmärkt sätt att åstadkomma detta. Selfless kan leverera traditionellt TV-kanalinnehåll direkt till din Xbox One genom en teknik som kallas IPTV - Internet Protocol TV. Självlös har ett antal förinspelade filmer och TV-program som du också kan titta på.

Supremacy Sports

Om du tittar på Kodi-tillägg alls, har du antagligen märkt att de du har laddat ner bara är hemska när det gäller mängden tillgängligt sportinnehåll. Oavsett vilket Kodi-tillägg du har laddat ner har du nog märkt hur svårt det är att hitta aktuella sportspel. Lyckligtvis fokuserar Supremacy Sports-tillägget specifikt på sport, så du bör inte ha problem med att hitta ditt favoritportinnehåll, oavsett vad det är. Oavsett om du vill titta på fotboll, fotboll, hockey, finns det något för dig inom deras innehållsbibliotek.

Hög middagstid

Och slutligen har vi en Kodi-addon som heter High Noon Western Movies, eller bara High Noon. Du kan förmodligen berätta vad High Noon handlar om från bara namnet, med fokus på att sätta dig i kontakt med västerländska filmer som du kan titta på din Xbox One via Kodi-applikationen. Du kommer att kunna hitta alla slags västerländska filmer med High Noon, från gamla som har förlorat sin upphovsrätt, ända fram till 2020 westerns som just kommer ut från teatern.

Ladda ner High Noon till ditt Kodi-paket, så kommer du att kunna uppleva Vilda västern, direkt på din Xbox One.

Dom

Som ni kan se har vi markerat många fantastiska Kodi-tillägg för Xbox One. Men det finns så många andra Kodi-tillägg tillgängliga - det finns tusentals där ute, så det är svårt att lyfta fram alla bra där ute. Dessa är dock några av de mest använda och högst rankade alternativen tillgängliga, och du kommer säkert att öka din upplevelse genom att installera ett av dessa. Vilken är dock rätt för dig? Vi rekommenderar att du försöker dem alla, men om du är en TV-entusiast, kommer du förmodligen att gilla Genesis Reborn eller Covenant mest. Castaway är utmärkt för att fånga live TV i Storbritannien, och Cerebro är bra för amerikanska och brittiska VOD.