7 bästa iPad står för försäljningssystem

Om du är ett litet företag eller äger ditt eget företag och behöver ett försäljningssystem, men inte vill spendera pengarna på ett, bör du överväga att titta på en iPad och en iPad-försäljningssystem. De är relativt billiga att komma in i och gör det enkelt för småföretagare att börja acceptera betalningar för en produkt som de vill börja sälja. I själva verket gör iPad Point of Sale-stödsystem det så enkelt att du ibland inte ens behöver en affärsplats för att använda den, eftersom de kan vara ganska bärbara. De traditionella kassaapparaterna och kortläsarna å andra sidan inte så mycket.

ProduktvarumärkenamnPris

FyrkantFyrkantig stativ för iPad (2017, 2020), iPad Pro 9, 7 "och iPad Air med kontaktlös + Chip Reader och DockKolla pris på Amazon

CTA DigitalCTA Digital Anti-Theft Security Case med POS-stativ för iPad (2017) och iPad Air (1-2) PAD-ASCSKolla pris på Amazon

LogitechLogitech basladdningsstativ - för 12 ”och 9, 7” iPad Pro - Premium aluminiumkonstruktion - Smart anslutningsteknikKolla pris på Amazon

Heckler DesignVindfallsstativ för iPad Air, svartKolla pris på Amazon

Displays2goDisplays2go Bordräknare, kökstativ,Kolla pris på Amazon

FyrkantFyrkantig kontaktlös och chipläsareKolla pris på Amazon

Så om du vill få försäljningsstället för din iPad, se till att följa med nedan - vi visar dig de sju bästa på marknaden just nu.

Fyrkantig stativ

Square är ett superpopulärt företag för småföretagare - de gör det superlätt för småföretagare och ännu större företag att ta betalt. När du tittar på Square iPad POS Stand-systemet specifikt är det en revolutionerande teknik som är allt du behöver för att acceptera betalningar.

Det här systemet förvandlar din iPad till det ultimata POS-systemet, så att du kan ta chipkort, svepa och till och med kontaktlösa betalningar via Apple Pay och annan kontaktlös programvara där ute. En snygg sak som Square gör att du kan göra är att köpa tillägg, så om den här installationen inte räcker kan du beställa en kassalåda och en streckkodsscanner.

Det finns massor av fantastiska saker som iPad-appen gör att du också kan göra - acceptera tips, e-kvitton, få feedback från kunder, tillämpa rabatter och mycket mer. Du kan kolla in det själv på länken nedan.

CTA Digital Security Case med POS-stativ

CTA Digital tillverkar också sitt eget säkerhetsfall och POS-stativ. Detta är inte ett allt-i-ett-system som vad du kan få med Square POS-stativet, men när du har köpt en Square-kontaktlös och chipläsare för att följa med det, är du redo att börja sälja varor och ta betalningar.

Säkerhetsdelen av det här fallet är trevligt eftersom det säkerställer att iPad inte går någonstans. Fallet gör det enkelt att fästa systemet vid ett bord med lås och nyckel så att du inte behöver oroa dig för att någon går av med din iPad och ett nytt POS-system.

Beelta Kiosk iPad Stativ

Om du letar efter ett bra iPad-stativ som enkelt kan vridas fram och tillbaka, letar du inte längre än den här från Beelta. Med en 360-graders svängbar bas kan du rotera detta för en snabb kundsignatur och sedan tillbaka till din sida av disken med lite krångel.

En av de trevligare sakerna med den här från Beelta är stöldskyddsfunktionerna. Den är monterad med skruvar, som håller tabletten fast inne. Om du vill ha ytterligare säkerhet är det Kensington-lås-kompatibelt, men det är ett separat köp. Även med detta stativ får du full tillgång till pekskärmen och hemknappen samt din laddningsport.

AboveTek Kiosk Stand

AboveTeks Kiosk Stand skiljer sig från de andra. Du får fortfarande den 360-graders sviveln, men den här är en stativ som lyfter din iPad lite sätt utanför räknaren. Du kan enkelt växla mellan liggande och porträttlägen, vilket ger kunden extra bekvämlighet för en signatur, välja ett tips och så vidare.

Även om det här inte är ett Point of Sale-system i sig, tillåter det dig att använda Point of Sale-appar för ditt företag, bara utan de höga kostnaderna för en iPad Stand och Point of Sale allt-i-ett-system.

Logi BASE-stativ med smart kontakt

Nästa upp på vår lista är Logi BASE stativ med smart anslutning. Detta är ett snyggt stativ som håller din iPad laddning hela dagen. Den är byggd på ett sätt som betyder att du måste hålla din iPad i liggande läge, men det borde inte vara för mycket problem för att ta betalningar.

Det finns inget sätt att säkra iPad till ett bord eller något. Ändå kan du köpa en säkerhetskabel för att låsa den också - det är ett ganska snyggt system, om du behöver använda iPad för något annat kan du enkelt släppa den ur stativet och sedan hoppa in den igen när du måste behandla en försäljning. Det erbjuder naturligtvis inte ett POS-system på egen hand, så du måste köpa Squares billiga kontaktlösa och kortläsarsystem på Amazon för att följa med det.

Windfall iPad Air Stand

Windfall iPad Air Stand är ganska enkelt så långt som POS står att gå. Först är det snyggt, så det ger din iPad lite stil. Men dessutom ger det dig alternativ för att snurra, svänga och skjuta iPad för att betjäna dina kunder bättre. Hamnarna är mycket tillgängliga. Trots det viktigaste är att detta POS-stativ låter dig dölja alla kablar som kan köras till iPad för att hålla ett mycket professionellt utseende igång.

Displays2Go

Senast uppe på vår lista är Displays2Go-stativet för iPad (från 1ste Gen-iPad till 4: e Gen). Det här är ett av de mer flexibla POS-stativen på marknaden just nu, så att du kan svänga det hela 360 grader. Det är en ganska minimal stativ men gör att du enkelt kan hantera en kortläsare och alla kablar du har till den.

Dom

Så vilken av dessa POS-stativ ska du hämta till ditt lilla företag? Den bästa på den här listan är enkelt Square Stand, som gör din iPad till ett komplett POS-system. Du kommer inte ångra att plocka upp Square Stand alls. Men om du försöker hålla dig billig, är CTA Digital Security-fallet inte något dåligt.

Har du ett favoritsystem för försäljning? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

ProduktvarumärkenamnPris

FyrkantFyrkantig stativ för iPad (2017, 2020), iPad Pro 9, 7 "och iPad Air med kontaktlös + Chip Reader och DockKolla pris på Amazon

CTA DigitalCTA Digital Anti-Theft Security Case med POS-stativ för iPad (2017) och iPad Air (1-2) PAD-ASCSKolla pris på Amazon

LogitechLogitech basladdningsstativ - för 12 ”och 9, 7” iPad Pro - Premium aluminiumkonstruktion - Smart anslutningsteknikKolla pris på Amazon

Heckler DesignVindfallsstativ för iPad Air, svartKolla pris på Amazon

Displays2goDisplays2go Bordräknare, kökstativ,Kolla pris på Amazon

FyrkantFyrkantig kontaktlös och chipläsareKolla pris på Amazon