7 bästa datingappar för tonåringar år 2020

Att ha kontakt med människor och datera har pågått i århundraden, men i flera former. Den moderna mannen och kvinnan har så många andra sätt att hitta och kommunicera med varandra att det är svårt att hålla reda på. Online-datingtjänster startade för länge sedan och var en omedelbar hit med tanke på att det kunde förbinda människor från hela världen med varandra. Men tänk om du vill ta reda på om det finns några lämpliga människor runt dig och i din stad?

Det är där appar som Tinder kommer in i ekvationen. Om du någonsin har varit med på datingappar är chansen stor att du har använt Tinder minst en gång. Appen är en av de mest populära bland datingappar och har hjälpt många människor att ansluta sig. Men vad händer om Tinder bara inte fungerar för dig?

Tack vare den enorma mängden utvecklare som finns där ute, har vi nu en mängd olika datingsappar designade för alla - från tonåringar till vuxna. Vi kommer att titta på några av dessa appar idag i hopp om att du hittar det som fungerar bäst för dig.

Skout

Denna app finns fortfarande i Beta, även om den fungerar mycket bra för lokal upptäckt. Du måste helt enkelt hitta människorna nära dig och till och med titta på det globala fodret för att få en bra uppfattning om vad som händer i världen. Du kan även se vem som sänder live (om de har inställningen aktiverad) och skapa en egen live-sändning. Appen fungerar i princip på begreppet valuta i appen, som måste användas för att låsa upp vissa funktioner.

Det betyder att det bara finns en begränsad mängd valuta, med mer kostar riktiga pengar genom köp i appen. Detta är affärsmodellen för de flesta dating- och matchappar, så vi är inte riktigt förvånade.

Vissa kunder klagar över att det finns många spam-användare där ute. Detta kommer säkert att vara fallet med alla appar, och det handlar bara om att hitta appen med minsta mängd spammare. Upptäcktsfunktionen fungerar ganska bra, även om vi skulle vilja det om utvecklarna tar hänsyn till några recensioner som lämnats av användare. Appen är gratis att ladda ner och kommer med annonser. Du kan ta bort annonser och låsa upp några ytterligare funktioner med ett köp i appen.

CMB Free Dating-app

CMB är en förkortning för "Coffee Meets Bagels", och är en mycket spännande dating-app med en handfull fiffiga funktioner för att göra det framträder mitt i hård konkurrens. Appen är designad för människor som inte bara vill ha slingor utan att det verkligen händer dem. Den här appen hjälper dig att lära känna personen bättre och rapportera eller ta bort dem om du tycker att de spammar dig eller främjar missbruk eller helt enkelt om du inte gillar dem.

Du hittar människor baserat på din plats, och varje eftermiddag hittar appen potentiella matchningar för dig eller bagels som de är kända i appen. Styrkan i din profil kommer att bero på vilken typ av matchningar du får eftersom den använder en algoritm för att matcha människor baserat på smak och gillar / ogillar.

Om du tror att appen är långsam, är det så av design. Denna app sparar dig besväret med att oändligt måste svepa igenom dina tändstickor och hålla fast vid en mer praktisk metod.

Det bästa är att appen till och med föreslår isbrytare för de tråkiga konversationerna när du helt enkelt inte vet vad du ska säga nästa. Sammantaget är det en mycket praktisk app och rekommenderas starkt för de som är nya i spelet för datingappar och / eller om de redan har provat Tinder redan.

Kriterier som ålder, längd, religion, etnicitet beaktas, medan dina sociala mediekonton kommer att få information om gillar och intressen för att förbättra dina chanser med en viss person. Appen är gratis att ladda ner men kommer med köp i appen för att låsa upp vissa kärnfunktioner. Det finns inga annonser. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.2 och senare.

Bumble

Ännu en populär datingsapp för unga vuxna, appen har alla funktioner som du förväntar dig på en datingapp. UI: n är helt gul, vilket ger hela appen en annan känsla jämfört med de andra. Det kommer med en unik funktionsuppsättning, utformad för att hålla dig borta från irriterande falska profiler.

Bumble använder användarverifiering för att säkerställa att det inte finns några falska profiler. Men även om det är så lyckas vissa profiler visa upp dina resultat, vilket är något utvecklarna måste tänka på.

Begreppet bikupor och bin används här och kvinnorna ska ta initiativ för att matcha med kopplingar. När de har matchats har männa 24 timmar att svara på sitt meddelande. Det finns inga ädelstenar eller valutor här. Användaren kommer att få sina potentiella matchningar och de har en viss tid att svara innan anslutningen går ut.

Det är en rigorös process, men att hitta en likasinnad person att umgås och vara vänner med är inte tänkt att vara lätt. Appen är mycket populär, vilket innebär att det finns fler chanser att någon anständigt använder den i ditt område. Var noga med att prova appen. Det bästa här är att appen är helt gratis att ladda ner och har inga annonser eller köp i appen.

Yubo

Tidigare känd som gul, använder denna app en vanlig svep för att matcha regeln, vilket gör att två personer kan matcha varandra om det finns intresse från båda sidor. Om ni båda matchar, får ni chatta. Det är i princip som Tinder, men med ett annat användargränssnitt och förhoppningsvis olika uppsättningar av människor.

Den smärtsamma sanningen med datingappar är att spammare alltid tar sig in i katalogen, så vi föreslår användare att vara kloka innan de fattar beslut om vem de ska chatta med. En helt fylld profil med all information som nämns kommer att hjälpa till att avgöra om det är en riktig person eller bara en falsk profil. Appen är gratis att ladda ner och har inga köp eller annonser i appen, så det du ser är vad du får.

happn

Denna app är helt annorlunda än de andra och matchar dig med människor du har stött på omkring dig. Du kan prata med människor från alla samhällsskikt så länge du har korsat vägar med dem. Det här konceptet gör appen oerhört unik bland havet med datingappar där ute. Det är kanske därför happn har rankats som Editor's Choice-appen i Play Store. Men som de flesta andra datingappar kommer inte allt gratis här.

Du kommer att ha en viss mängd gratis valuta i spelet till att börja med, men det löper ut ganska snabbt. Du kan chatta med människor och gilla dem från din lista. För en app som går med datering till nästa nivå bör ett köp i appen eller två inte skada. Vi föreslår dock att du laddar ner och testar matcharnas kvalitet innan du spenderar dina pengar på köp i appen.

Gångjärn

Gångjärn är inte nödvändigtvis en ny applikation, men det är, åtminstone vid tidpunkten för detta skrivande, förmodligen det bästa. Tinder och några andra datingappar är extremt trashy, men om du verkligen vill hitta en anständig match är Hinge faktiskt det bästa stället för det.

Med gångjärn kan du fylla i en ganska detaljerad profil för att skapa några bra potentiella konversationsstartare. I gångjärn sveper du inte åt vänster eller höger, du kan välja att "gilla" olika aspekter av någons profil, vare sig det är en bild, en konversationsstartare eller så vidare.

En av de saker som gör Hinge annorlunda är att deras mål är att matcha dig med någon och få dig till en relation. Tinder, Bumble och andra är lite annorlunda eftersom de vill hålla dig betala för ett prenumeration.

OkCupid

OKCupid är en annan värd att titta på. Den här är inte den typiska svep åt vänster eller höger som vi har fallit in under de senaste åren. Det är faktiskt den mer traditionella matchningstjänsten. Skapa en profil, svara på olika frågor om dig själv och sedan hjälper OKCupid - med sin egen algoritm - att avgöra vem du är mest kompatibel med.

Därifrån kan du välja vem du vill och ogillar. Under denna process arbetar OKCupid hårt för att matcha dig med människor som är lokala för dig, men det beror till stor del på dina dateringsfilter.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta applikationer som du kan använda för att dejta som tonåring. Vår favorit är Gångjärn, eftersom det verkar som om det är det minst trashy av dem alla. Det är det närmaste du kommer till en legit dating webbplats.

Har du en favoritapp som du använder för att dejta som tonåring? Låt oss veta i kommentarerna nedan.